Sign in to follow this  
Followers 0
choli

Dialog cu echipa moderatoare-fara moderatorul sef

17 posts in this topic

Salutare All!

Deoarece dorim sa fim cat mai aproape de ceilalti colegi de forum, am deschis acest topic pentru a avea un dialog pertinent si civilizat pe tema deciziilor noastre. Am vrea sa ne spuneti problemele cu care va confruntati, probleme cauzate de aceasta echipa de moderare, si impreuna sa gasim solutii la aceste probleme.

Nu se vor tolera atacuri la persoana si nici intrebari despre viata privata a fiecarui individ ce compune prezenta echipa.

Multumesc

Edited by choli

De ce ti-ai facut cont pe FCS ?

De ce ai asteptat atat de mult de la infiintarea site-ului si pana cand te-ai inscris ?

Edited by Empyro

De ce ti-ai facut cont pe FCS ?

De ce ai asteptat atat de mult de la infiintarea site-ului si pana cand te-ai inscris ?

1. cont mi-am facut deoarece vroiam sa-mi spun parerea despre echipa intr-un colectiv de oameni cu acelasi sange.

2. Deoarece nu am stiut ce nickname sa aleg

@Choli

Cand ai auzit de FCS?

De ce ai acceptat sa intri in echipa moderatoare?

1. de siteul suporterilor stelisti am auzit de la un amic care isi facuse cont aici

2. Am acceptat sa intru deoarece doresc sa pun umarul la readucerea siteului acolo unde a fost odata.

COMPLETARE

Ma doare sa vad ca siteurile de sport au mai multe comentarii despre Steaua decat reprezentatul oficial al suporterilor stelisti - fcsteaua.ro

Edited by choli

2. Am acceptat sa intru deoarece doresc sa pun umarul la readucerea siteului acolo unde

1. Cum a fost odata si cum este acum? Poti delimita cele doua perioade cu aproximatie? De cand a inceput degradarea site-ului dar cu exemple concrete nu pe zvonuri.

2. In afara de cateva articole in plus pe prima pagina (multe dintre ele prezentand avancronici si cronici - eu unul nu le citesc pentru ca vad meciurile live la TV sau pe net) si care sunt mai putin comentate comparativ cu cele care starneau controverse in randul cititorilor cum consideri ca ai reusit sa aduci site-ul pe directia dorita?

a. Mai multe stegulete pe forum, mai multi oameni care-l injura pe Kapetanos la o ratare?

b. Seriozitatea postarilor ? Am mai spus : mistourile nu au scazut ,doar ca acum le fac cei care sunt tolerati de noua conducere. O asa zisa reusita din acest punct de vedere nu are sustinere.

c. Va reveni cavaleria ? Cine-i aceasta cavalerie pe care o asteptati? Vor reveni : Mihai Somanescu, Andyro, Stanici, Fane Casieru', Gica Chioru, Armanovici, Strezahuzum, Sabin1307, Mdionis, Dee, Victor, CarminaStan, Bogdan, Alecs, Duffy Duck s.a.m.d. (mi-au venit cativa in minte dintre cei care nu mai sunt activi de multa vreme)? Pricepeti ca oamenii s-au retras din motive personale nu ca s-au oripilat de situatia site-ului.

Edited by vlad

1. Cum a fost odata si cum este acum? Poti delimita cele doua perioade cu aproximatie? De cand a inceput degradarea site-ului dar cu exemple concrete nu pe zvonuri.

2. In afara de cateva articole in plus pe prima pagina (multe dintre ele prezentand avancronici si cronici - eu unul nu le citesc pentru ca vad meciurile live la TV sau pe net) si care sunt mai putin comentate comparativ cu cele care starneau controverse in randul cititorilor cum consideri ca ai reusit sa aduci site-ul pe directia dorita?

a. Mai multe stegulete pe forum, mai multi oameni care-l injura pe Kapetanos la o ratare?

b. Seriozitatea postarilor ? Am mai spus : mistourile nu au scazut ,doar ca acum le fac cei care sunt tolerati de noua conducere. O asa zisa reusita din acest punct de vedere nu are sustinere.

c. Va reveni cavaleria ? Cine-i aceasta cavalerie pe care o asteptati? Vor reveni : Mihai Somanescu, Andyro, Stanici, Fane Casieru', Gica Chioru, Armanovici, Strezahuzum, Sabin1307, Mdionis, Dee, Victor, CarminaStan, Bogdan, Alecs, Duffy Duck s.a.m.d. (mi-au venit cativa in minte dintre cei care nu mai sunt activi de multa vreme)? Pricepeti ca oamenii s-au retras din motive personale nu ca s-au oripilat de situatia site-ului.

Salut si ti multumesc pentru intrebari. Am sa incerc in cele ce urmeaza sa acopar cat mai bine si pertinent intrebarile lansate de tine. Deoarece nu sunt politician am sa raspund punctual, la fiecare intrebare in parte.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5905/

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/27591/

uite si ce a scris un user la acea vreme:

""Sa stii ca de fiecare data cand am scris ceva nu mi se aproba cica sa scriu in topic...

e mai bina sa tot scrie de Becali ei aici!!!ca mi s-a acrit sa tot intru aici si gasesc iar pe Becali ,

e mai rau ca pe GSP TV!!!

Pai asta e tema zilei sa scrie de Becali ca nu mai au idei!!!

Si de altfel tot zic ca e raul de la Steaua dar uite cine ii face reclama ca pe GSP TV...

ei marii suporteri!! mi se face lehamite de aceste articole despre Becali aici!!! ""

SI ASA CUM A FOST ACEST USER, PROBABIL AU FOST MII! eu spre exemplu, nu mai intram pe site, la ce sa intru? erau in 90% din cazuri doar articole anti conducere care realmente ma plictiseaua si nu aduceau nimic bun. Consider ca revolutia nu se face din online, se face din strada

Acum, odata cu noul proiect, eu personal am vazut mai multe articole despre echipa, despre jucatori si mai putin despre conducere. Consider ca asta este directia normala pe care un site ""de suporteri - pentru suporteri"" ar trebui sa-l aibe. Nu sunt impotriva articolelor ANTI dar sunt impotriva articolelor care sunt NUMAI ANTI.

Consider ca aceasta intrebare ar trebui pusa redactorilor, ei sunt in mai masura sa-ti raspunda. Eu am sa raspund la ultima parte a intrebarii.

Momentan nu am reusit sa fac nimic, sunt moderator de maxim 2 saptamani si inca ma acomodez cu procedurile de urmat.

In acest moment consider ca orice persoana care se logheaza si comenteaza este un castig pentru site, chiar daca pune un stegulet... chiar daca il injura pe Kape la o ratare, este un castig deoarece acea persoana alege sa scrie pe fcsteaua.ro in detrimentul prosport sau gsp

Normal ca steptam sa intre si sa-si dea cu parerea fiecare user care are cont aici (de asta si l-au facut). Iti pot spune din capul locului ca eu nu cred in ""nu mai comentez din motive personale"" nu cred in varianta asta. cum adica? ceva s-a rupt in politica siteului de a devenit neatractiv pt majoritatea oamenilor care si-au facut cont aici.

Nu cred ca moare niciunul dintre cei numiti de tine, sau altii, daca intra 15 min pe zi si isi lasa parerea undeva pe site. Problema este ca acei oameni trebuie sa aibe la ce sa-si dea cu parerea. In ziua de azi totul conteaza...calitatea articolelor, calitatea moderatorilor calitatea staffului pentru a face fcsteaua.ro mai dinamic si mai atractiv.

prin noul proiect speram sa multumim pe toata lumea!

Domnule choli,

Observ ca in poza de la avatarul dumneavoastra purtati o sapca albastra.

De ce nu una galbena?

Multumesc.

Salut!

Iti multumesc pentru intrebare. Cu toate ca este o intrebare foarte grea, voi incerca sa-ti raspund.

In magazinul din Cluj de unde am cumparat aceasta sapca, pe modelul cumparat nu avea decat pe albastru, cu toate ca am rugat vanzatoarea sa-mi gaseasca una rosie cu bulinute albe (stil batic) nu a reusit sa gaseasca.

Asa m-am pricopsit cu aceasta sapca albastra.

Sper ca am reusit sa-ti dau un raspuns care sa te multumeasca!

Multumesc pentru intrebare

Choli

Edited by choli

am rugat vanzatoarea sa-mi gaseasca una rosie cu bulinute albe (stil batic) nu a reusit sa gaseasca.

Altceva mai ai de marturisit?

@ Domnule Choli, daca la postarea nr. 6 afirmati ca sunteti de acord ca un user cu cont proaspat facut sa "il injure pe Kape la o ratare", atunci cum de userul "apparte99" a fost banat in trecut pentru ca il critica pe Nikolic.

Mai mult, la un moment dat, daca nu ma insel, la meciul tur cu polonezii, am vazut un user care se referea la Tanase in urmatorul fel: " Tanase sa moara masa cat rateaza".

E normal sa fiti de acord?

Cu ce vi se pare un castig faptul ca il injura unul pe Kapetanos cand tocmai a fost trimis la inchisoare, pentru trei ani, un alt individ care batjocorea jucatorii?

Altceva mai ai de marturisit?

A fost un raspuns mistocar la o intrebare mistocara. de ce bulinute albe si nu albastre? deoarece nu am vazut nicio baba cu batic rosu si bulinute albastre.

Dar oricum multumesc pt vigilenta.

Edited by choli

@ Domnule Choli, daca la postarea nr. 6 afirmati ca sunteti de acord ca un user cu cont proaspat facut sa "il injure pe Kape la o ratare", atunci cum de userul "apparte99" a fost banat in trecut pentru ca il critica pe Nikolic.

Nu le mai lua literalmente. Cat timp voi ocupa functia de moderator voi taxa pe oricine care injura jucatorii si antrenorul. Contextul afirmatiei mele era legata de aducerea oamenilor inapoi pe site si nicidecum ca as incuraja limbajul injurios pe site.

Mai mult, la un moment dat, daca nu ma insel, la meciul tur cu polonezii, am vazut un user care se referea la Tanase in urmatorul fel: " Tanase sa moara masa cat rateaza".

Eu nu l-am vazut, daca il vedeam il moderam. Nu sunt de acord, ma repet, cu nicio forma de injuraturi pe site.

Cu ce vi se pare un castig faptul ca il injura unul pe Kapetanos cand tocmai a fost trimis la inchisoare, pentru trei ani, un alt individ care batjocorea jucatorii?

Aceasta intrebare nu o inteleg, te rog sa reformulezi. Sa inteleg ca apparte99 este la inchisoare? ca tu m-ai intrebat de apparte99 mai sus si despre el discutam..

PS. te rog sa-mi spui ce decizii am luat eu si sunt contestabile. Am sa-ti raspund la fiecare dintre ele

multumesc pt intrebari

Choli

Edited by choli

A fost un raspuns mistocar la o intrebare mistocara. de ce bulinute albe si nu albastre? deoarece nu am vazut nicio baba cu batic rosu si bulinute albastre.

Dar oricum multumesc pt vigilenta.

Cu placere. Pacat ca n-ai sesizat continuarea mistocarelii.

Pentru ca daca va faceti topicuri ca sa va intrebati si sa va raspundeti la misto, poate ca unii meritati si sa fiti luati la misto.

Nu-i misto?

Cu placere. Pacat ca n-ai sesizat continuarea mistocarelii.

Pentru ca daca va faceti topicuri ca sa va intrebati si sa va raspundeti la misto, poate ca unii meritati si sa fiti luati la misto.

Nu-i misto?

Nu e cu suparare Marius, mai glumim, mai punem o intrebare serioasa si raspundem serios, scopul topicului este sa intram in contact cu oamenii si acolo unde sunt intrebari la care pot da un raspuns sa-l fac. ca mai e si un misto, cu atat mai bine!

:steag_sah_mic:

Edited by choli

Faptul ca nu intelegeti ultima intrebare ma face sa ma opresc aici si imi confirma ca nivelul de comprehensiune este scazut, asa cum am reclamat in dialogul cu moderatorul-sef.

Nu mai zic ca va contraziceti de la postare la postare. Ba e un castig ca il injura unul aici pe Kapetanos dar nu il mai injura pe gsp, ba nu e bine si il sanctionati.

Va multumesc pentru raspunsurile venite prompt si va doresc o zi buna!

Faptul ca nu intelegeti ultima intrebare ma face sa ma opresc aici si imi confirma ca nivelul de comprehensiune este scazut, asa cum am reclamat in dialogul cu moderatorul-sef.

Nu mai zic ca va contraziceti de la postare la postare. Ba e un castig ca il injura unul aici pe Kapetanos dar nu il mai injura pe gsp, ba nu e bine si il sanctionati.

Va multumesc pentru raspunsurile venite prompt si va doresc o zi buna!

da..imi pare rau ca nu am iq-ul necesar sa-ti raspund tie la o intrebare alambicata. daca oamenii atat de inteligenti pun atatea virgule intr-o intrebare de nu se mai intelege nimic.. e vina incompetentului de moderator :))

stii, cand ai cazut, incearca macar sa cazi in picioare!

Astept cu interes intrebarile voastre referitoare la userul apparte99.

Eu sunt cel mai in masura sa raspund.

Si eu abia astept. Deja lupta asta "politico-ideologica" depaseste si bunul-simt. Nu mai conteaza ca userul apparte99 injura ca birjarul - marca inregistrata Toronto.