Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Razboiul nevazut de la Steaua. A fost ratat Wesley din cauza sotiei lui Reghecampf?

2 posts in this topic

Toata lumea a rasuflat usurata marti dupa ce Laurentiu Reghecampf a spus ca ramane la Steaua si mai ales dupa ce lumea si-a dat seama dimineata ca venirile lui Varela si Kapetanos il vor face pe tehnician sa se razgandeasca. Insa, este bine ce se intampla?

 

Venirea lui Neagu la Steaua nu a fost privita cu ochi buni de Reghecampf. Cu toate ca jucatorul este unul decent si de mare perspectiva din punctul de vedere al lui Mihai Stoica, Reghe vede invers. Amanuntul care a iesit ieri la iveala a fost ca Neagu este impresariat de fratii Becali.

 

Toata lumea stie cati jucatori are in spate si concurenta fratilor Becali, Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf. Zvonuri din fotbal spun ca Wesley a refuzat sa semneze saptamana trecuta cu Prodan si de aceea nu a ajuns la Steaua. In ziua vizitei lui Wesley, dupa ce nu s-au pus de acord, Reghe a anuntat ca jucatorul este "conflictual".

 

Daca ar fi semnat, probabil acum juca in Ghencea, mai ales ca Ciobanul era dispus sa imparta eventualele daune legale in procent de 50-50.

 

Apoi, transferurile de marti ale lui Kapetanos si Varela nu vin prin fratii Becali. Fara a face speculatii despre cine si cum i-a adus, nu am vazut contractele si nu ne intereseaza, probabil aceste transferuri vin prin sfera de influenta a Anei Maria, din moment ce tot marti ea a vorbit despre negocierile cu jucatorii in cauza. In plus, ea a reiterat ca "Reghe are multe oferte" si ca "primul afla patronul", semn ca jocul de glezne al lui Becali este alimentat cu astfel de presiuni, atunci cand trebuie.

 

La Steaua in acest moment sunt doua tabere care forteaza mutari de jucatori. Anamaria Prodan si verii Becali. Cine va castiga? Pe noi nu ne intereseaza, ideea e sa castige echipa si fanii.

 

Problema este ca la momentul acesta Reghecampf este pe pozitii de forta, el a adus performante si are dreptate. Insa, trebuie sa primeze intai calitatea jucatorilor si apoi altele. Pozitia de forta s-a vazut luni, cand Reghe a plecat din Bucuresti a spus ca in doua zile va anunta ce face, dupa ce Neagu fusese adus, iar Wesley, Kapetanos si Varela erau in aer.

 

Presat dupa aceste zvonuri lansate si preluate de toata presa, inclusiv de noi, Becali s-a grabit sa ii aduca pe ultimii doi. Insa, intrebarea care se ridica este: a procedat bine cedand in fata lui Reghe? Probabil ca da. Desi, ca principiu, raspunsul este ca nu, daca presiunile au fost facute pentru afaceri si nu pentru calitatea echipei in primul rand. Insa acest lucru numai cei de la Steaua il stiu, este treaba lor. Noi vom vedea faptele.

 

Este periculos ca un singur pol sa acapareze Steaua, ar fi bine ca cele doua tabere de acum sa fie in concurenta permanenta in a duce jucatori, insa in acest joc de-a soarecele cu pisica Reghecampf are pozitia de forta. Asa cum a aratat luni, poate spune ca isi ia jucariile si pleaca, daca nu se face cum vrea el. Si nu e corect. Fratii Becali nu pot face la fel, ei se agata de Steaua si nu invers. E o gheata subtire aici, ramane de vazut daca se va crapa sau nu. Hilar si dramatic in acelasi timp este ca Becali o tine deocamdata intacta din spatele gratiilor.

 

sursa: Onlinesport

De Vadim Cusnarencu

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0