ADRIAN0808

PRELUARE Steaua

35 posts in this topic

Treaba voastra ce credeti . Eu imi pastrez chiar si aia 2 neuroni si incerc sa gandesc cu ei.

Dar voi ce faceti cu aia 100 ai vostri ? Ce propuneri, solutii aveti ?

In iarna asta sa mergeti la jilava cu colindul si ciobanul sa va dea actele clubului ...

Sau sa va vaitati pe net/in peluze/pe strazi si iar ciobanului sa i se faca mila si sa va dea clubul...

Sau sa vina mister x ( cu petrodolari sau nu) si sa cumpere clubul de la cioban ? Cine vine sa investeasca aici .... cand occidentul este plin de super echipe, cu traditie si istorie peste Steaua, care asteapta investitorul miraculos ....

Eu nu vad nici una din variantele astea ... Toti spunem ca Steaua suntem noi ... dar cum dovediti lucrul asta ... Unii vin la stadion unii nu, unii injura unii nu, unii gandesc unii nu, unii protesteaza sau au protestat unii nu ...

Deschideti bine ochii. In ziua de azi banul conduce lumea.

Onoare , traditie, glorie, palmares .... fara bani in prezent inseamna mediocritate sau la limita supravietuirii .... cu bani inseamna viitor, performanta, mandrie ( in sensul bun al cuvantului) .

Edited by ADRIAN0808

Alexandre, esti cu adevarat un hater, nu-i asa? Ce scriu eu si ce intelegi tu...problema se pare ca e la tine, tu esti cel cu 2 neuroni. Vai, si ce-ai mai demontat tu ma, pe net, cu posturile tale!!! Tin sa te anunt, in caz ca nu stiai, dar in viata reala nu prea existi. Stii ce-i ala studiu de fezabilitate? Numai de postarile voastre pe net nu se tinea cont la vremea aia...baieti, protestele erau in toi, pe stadion, la mitinguri si voi aveti impresia ca atunci dadea cineva 2 bani pe parerile voastre tastate cu atata pasiune dintr-un fotoliu comfortabil?? Sunteti penibili, mai mult nu am ce sa adaug. Numai bine.

Vai de capul meu, nu gasesti douajdemii de oameni care sa dea 100 de euro, daramite 1000.

Si chiar daca ar fi atatia stelisti dispusi sa dea banii aia, tu iti dai seama de cata publicitate ar avea nevoie proiectul doar ca sa auda de el, si de cata propaganda ar trebui facuta ca sa fie convinsi?

20 de milioane n-ar ajunge.

Vai de capul meu, nu gasesti douajdemii de oameni care sa dea 100 de euro, daramite 1000.

Si chiar daca ar fi atatia stelisti dispusi sa dea banii aia, tu iti dai seama de cata publicitate ar avea nevoie proiectul doar ca sa auda de el, si de cata propaganda ar trebui facuta ca sa fie convinsi?

20 de milioane n-ar ajunge.

Proiectul este adresat suporterilor stelisti .... nu lui x sau y care are bani si nu stie ce sa faca cu ei ... Deci promovarea trebuie facuta in special pentru cei care vin la stadion ( Ghencea sau Arena Nationala) .... Daca toti suntem nemultumiti de conducere/management/imaginea clubului ... ne putem implica . Daca nu dorim sa ne implicam atunci sa nu ne mai vaicarim ca vai clubul nostru pe ce maini murdare a incaput ....

Daca din aia 40/50 k care vin la stadion la meciurile importante strangem 20k care doresc schimbarea si preluarea clubului, atunci nu va mai parea asa imposibil ...

Edited by ADRIAN0808

Ne putem implica, doar ca precum observi la momentul de fata suntem foarte divizati si scepticismul e lucrul care ne caracterizeaza societatea.

Faci o asociatie, ok. Cine crezi ca te lasa sa-ti continui demersul ? Sa nu crezi ca esecul protestelor, respectiv a AISS-ului s-a datorat neaparat managementului acestora, ori a extremismului. Conducerea a interferat suficient cat sa produca o scindare si a stimulat financiar acolo unde era de stimulat.

Si nu in ultimul rand, cate vorbe nu au umblat despre Pacurar si conducerea AISS. Si-au luat Mercedes din cotizatii. :thumbup: Te intreb si eu pe tine, cine crezi tu ca a lansat astfel de zvonuri si in ce scop ?

Edited by Empyro

Salariul mediu lunar in Romania parca e de 300 si ceva de euro. Statistic vorbind, majoritatea ar trebui sa renunte la vreo 3 salarii pentru treaba asta.

Dar sa zicem ca exista 20.000 de suporteri stelisti care ar fi dispusi sa investeasca. Cum convingi tu 20.000 de persoane sa iti incredinteze, fiecare in parte, cate o mie de cocos?

Impartind flyere la stadion?

Nu stiu de tine, dar daca mie mi-ar cere cineva 1000 de euro (mai ales printr-un flyer), sustinand ca stange bani sa cumpere Steaua, primul gand care mi-ar veni ar fi ca e teapa.

Apropo, cine ar strange banii?

Astea sunt prostii spuse de copii ce nu au habar despre notiunea de socios, chit ca stiu foarte bine ce inseamna studiu de fezabilitate.

Toate cluburile conduse de asa-zisii socios, chit ca vorbim de Spania sau de Germania, au fost create de catre aceste asociatii comunitare de suporteri. Chiar de la inceput. Iar asa cum ne arata exemplul Angliei, in momentul in care cluburile au fost achizitionate de un patronat, s-a terminat cu "socios" - niciun club nu a mai revenit in pozitia de "fan-owned". Pentru ca ar interveni doua situatii:

a) Fie clubul e profitabil, deci patronatul nu are interes sa renunte la el (vorba lui Marius)

b) Fie clubul are pierderi iar eforturile fanilor ar fi inutile in lipsa unui investitor capabil.

Nu ai cum sa transferi o traditie istorica in Romania, dupa ce cluburile romanesti au fost create in mare parte de catre comunisti prin decrete si ordine, pentru a acoperi necesitatea din planul cincinal. Sau probabil unii cred ca inainte de 1989 fanii erau tinuti la mare pretuire de catre conducerea stelista... Steaua a fost creata inainte de fanii sai, nu a existat o masa de oameni ce a tinut la un moment dat sa-si constituie propria echipa - stelistii au aparut ca raspuns la realitatea numita "Steaua" si nu invers.

@ Lays, Empyro, Marius Mihet :

Am explicat in postul de deschidere al topicului planul pe scurt .Referitor la partea cu banii, pentru a nu fi interpretata ca teapa etc ma repet :

- se constituie o asociatie/fundatie/societate etc ..

- aceasta entitate va avea un cont un cei ce doresc sa participe pot depune suma stabilita ( eu am zis 1000 de euro ca sa fie o cifra rotunda )

- acel cont va fi unul de tip escrow ( un cont in care una sau mai multe entitati depun o suma de bani , iar acei bani vor avea doar o singura destinatie = cumpararea majoritatii actiunilor clubului) . Orice alta destinatie a banilor fiind interzisa, banca la care se deschide acest cont avand derogare sa vireze banii doar pentru scopul mentionat.

- se stabilesc niste etape cum ar fi :

### maine 6 octombrie se lanseaza sesiunea de depunere bani care se va incheia pe 6 octombrie 2014

### pe 7 octombrie 2014 se va sti valoarea stransa, apoi pana de exemplu pe 7 mai 2015 trebuie incheiata operatiunea de cumparare a majoritatii actiunilor.

### pe data de 7 mai 2015 daca banca nu transfera banii pentru operatiunea propusa, atunci ii va transfera inapoi in conturile deponentilor initiali in urmatoarea zi ...

Deci daca in intervalul 7 octombrie 2014 - 7 mai 2015 nu se definitiveaza operatiunea .... banii revin participantilor/deponentilor la proiect si asta este ...

Este un contract care se incheie intre asociatie si banca .... sunt multe chestii tehnice financiare ... Tepuirea este exclusa ....

Mersi pentru clarificari. Mie imi place optimismul tau, dar nu mi se pare realizabila ideea. As vrea sa am eu alta, dar n-am.