Harald

Sa il sustinem pe Lari

31 members have voted

1. 1. Iti doresti ca Lari sa ramana in echipa FCS?

• Da.
      25
    • Nu.
      4
    • Nu stiu, nu raspund.
      2

Please sign in or register to vote in this poll.

13 posts in this topic

Avand in vedere imensa lui contributie la acest site de-a lungul timpului, cred ca Lari merita sa fie in continuare aici. Haideti sa il convingem sa ramana si in viitor. Am adaugat si un mic sondaj pe aceasta tema.

Lari... ramai aici!!

Il da cineva afara?

Indignarea, bunul-simt, verticalitatea...

Editare: provocare!

Edited by Marius Mihet

Are respectul meu pentru eleganta de care a dat dovada in timp si pentru cultura fotbalistica pe care o poseda. Imi doresc sa ramana.

Lari,sincer sa fiu ar fi o mare pierdere pentru site si asa zisa comunitatea virtuala stelista dar te sustin intru in decizia pe care o vei lua!

E PLURIBUS UNUM!

Il sustin 100% pe Lari si il rog alaturi de ceilalti utilizatori sa ramana in echipa FCSTEAUA.RO. Am votat "da" la sondaj, si sunt de acord ca absenta lui ar fi o mare pierdere.

Sunt unul dintre cei 2 care a votat cu "Nu". Daca eram intrebat acum cateva saptamani votam "Da" fara nicio problema. Intre timp s-au schimbat unele lucruri, si aici nu ma refer la Lari.

Doreste cineva sa-l excluda pe Lari din aceasta comunitate? Sincer se exagereaza prea mult si nu trebuie nimeni sa voteze pentru ramanerea lui Lari printre noi, el va ramane doar daca ii va dicta constiinta! Mai intai fiecare trebuie sa se gandeasca daca a facut suficient de mult sa evite conflictele inutile si apoi sa se gandeasca daca se merita sa renunti la colaborarile pe care le ai. Incapatanarea si egoismul ar trebui sa fie lasat pe planul doi, toti trebuie sa intelegem ca indiferent de vechimea de pe acest site trebuie sa ne respectam reciproc si sa ne supunem unor reguli valabile pentru toti!

Edited by Harald

Incapatanarea si egoismul ar trebui sa fie lasat pe planul doi,

@Besliud, numai incapatanat si egosit nu e Lari. Am enumerat cateva atribute mai sus care sunt pe locul I. Asa ca , daca-mi permiti, egoismul si incapatanarea in cazul lui Lari ar trebui lasate in planul 3.

aaaa.... am fost ironic, obraznic, a fost atac la persoana? :mellow: Uitati-va la fata mea. Serios cat pot!

Edited by Harald

Nu inteleg de unde a inceput discutia asta, mi se pare aiurea ca se pune in discutie plecarea lui. Lari e unul dintre noi. (nu scapi de noi. suntem mai rau ca fiscul american :chair: )

daca Lari vrea sa plece, sunt convins ca nimeni si nimic nu il poate opri sa o faca. eu sper sa nu o faca, pentru ca l-am admirat intotdeauna pentru echilibrul lui si felul cum vede fotbalul.

sper sa ramana in continuare pentru ca are toate armele necesare luptei impotriva ignorantilor de pe site si din afara lui!

daca s-ar vota cine e cel mai tare membru pe site, eu pe Lari l-as vota. asa cum l-as vota pe Virgil pentru bancuri ca fiind cel mai haios dintre toti.

Consider ca acest topic si-a atins obiectivul, astfel ca il voi inchide.

Multumesc tuturor care au postat si votat.

Edited by Harald