Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

Romania-Ungaria

52 posts in this topic

Va salut!

Am un bilet la meci pe care as vrea sa il schimb.

Am biletul astfel: Peluza 1, sector 344, rand 8, loc 26, categoria a 4 a.

As dori sa schimb cu un bilet in peluza cealalta, daca sunt doritori, va rog dati un mesaj privat.

Am vazut ca multi si-au luat teapa cu biletele. Eu cred ca e manevra din partea FRF sa ne dezbine, cine stie.. Ai incercat sa iei legatura cu ei, prin telefon sau email?

@rtj: mi-a luat un prieten biletul, el a luat pe o categorie, eu pe alta, pe el l-au repartizat la peluza cealalta. Din cate am inteles, nu mai poate schimba biletul. :(

Acelasi gand ca al tau il am si eu.

Edited by blindius

FRF-ul nu te lasa sa-ti alegi locurile ....

Iti iei 4 bilete ti le da grupat ... dar nu poti alege unde in sector/categorie poti sta ...

Asta este ..

Inca nu stiu daca se merita mers la meci ... sa-i vad iar titulari pe aia fara echipa doar din nevoia impresarilor scarbosi de a-i vinde pe undeva ...

Desi e meci cu ungurasii ... pretenii nostri seculari ...

Marfa care nu se cauta, incerci sa o dai mai pe sest ... incerci sa-i gasesti o alta intrebuintare .. o dai l-a pachet cu altceva vandabil ... Nu vii si pui pe taraba in piata langa fructe si legume o cutie veche cu un ceas ruginit ...

Dar ... asa gandesc bisnitarii astia ...

Edited by ADRIAN0808

@rtj: mi-a luat un prieten biletul, el a luat pe o categorie, eu pe alta, pe el l-au repartizat la peluza cealalta. Din cate am inteles, nu mai poate schimba biletul. :(

Acelasi gand ca al tau il am si eu.

Eu mi-am luat pachet cu 3 meciuri categoria a 4a. La cel cu Slovacia am primit la nord (am reusit sa conving o gagica de la casa sa imi schimbe la sud :)) ), iar la Ungaria si Turcia la sud. Din cate stiu, la meciul cu bozgorii nu se comercializeaza bilete pt noi la nord categ 4 pt ca acolo stau ei.

ADRIAN0808:

Acelasi sentiment am si eu, insa, spre deosebire de meciurile Stelei, la meciurile nationalei inca se mai protesteaza impotriva conducerii fotbalului romanesc. Asa ca decat sa stau acasa si sa ma lamentez in fata TV-ului ca Mitica si Sandu sunt niste mizerii, mai bine merg pe stadion si le zic asta pe viu.

Edited by rtj

Nu conteaza ce probleme ai si ce lucruri te framanta, acest meci nu trebuie ratat sub nicio forma. Asta e primul meci dupa foarte mult timp pe care il astept cu maxim interes. Abia va asteptam, dragi prieteni ungurasi! AICI E Romania !

Oficialii din Federatie declară că suporterii Romaniei nu-și pot alege locul ocupat pe Arena Natională fiindcă ar putea nimeri lingă un fan al unei echipe rivale. "Filtram, verificam totul!", mentionează Florin Leonte, reprezentant ticketing FRF.

Cu 11 zile inainte de primul meci din "dubla" de foc a toamnei, Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00), fanii "nationalei" au criticat, pe site-ul si mail-ul Gazetei, sistemul de vinzare a biletelor.

"Se cumpară doar online. Nu iți poti alege locul pe stadion. Chiar dacă esti din Bucuresti, nu le poti ridica, iți vin acasă si platesti taxele de curierat. Care sunt aproape cit pretul unui bilet!", sună una dintre reclamatiile suporterilor.

Explicatiile FRF

Contactat de Gazeta Florin Leonte, reprezentant ticketing FRF, le-a raspuns nemultumitilor: "Aici sintem la echipa nationala nu la Steaua sau Dinamo, unde sunt doar fani ai acelor grupari. Pot exista, unul lingă altul, un stelist si un dinamovist. Vrem să evitam situatiile neplacute. Astfel, filtram toti cumparatorii de bilete si ii distribuim in tribune ori peluze!".

Cit despre lipsa posibilității de a ridica tichetele, Leonte a replicat scurt: "Acesta e sistemul de 6 ani de zile!".

Ce idioti! Adica daca eu sunt stelist si am bilet la sud nu exista nicio posibilitate sa pic langa un dinamovist sau un rapidist, dupa mintea lui Leonte asta. Unde dreacu' ii gaseste pe astia?

Daca Steaua nu se califica in UCL nu voi merge la niciunul din cele 2 meciuri , cu toata ..... stima .... ce le-o port ungurasilor ....

Pur si simplu echipa asta nationala este compusa numai din profitori ....

Mai toti jucatorii care joaca peste hotare s-au transferat ca urmare a valorii lor personale .

In trecut echipa nationala ii ajuta si reprezenta o buna trambulina pentru ei in vederea unor contracte mai banoase la echipele de club din strainatate ....

Cum ..... "performante " nu prea a mai realizat nationala nici nu cred ca-si vor da viata pe teren chiar intr-un meci cu UNGARIA .... Aduceti-va aminte de meciul tur cand ii puteam bate la ei acasa ... dar baietii nu prea au fortat .... mie asa mi s-a parut ...

Sper ca Steaua sa invinga pe Legia si sa fiu nevoit sa-mi comand biletele online ...

Nu prea inteleg rationamentul tau cu Steaua, UCL si meciul nationalei. Ma rog, suporterii de rezultat sunt o enigma pentru mine..

cea mai mare bataie de joc este cand cumperi bilete pentru nationala. eu nu am cumparat si nici nu voi cumpara. Cum sa nu imi pot alege locul unde vreau sa stau? da' eu sunt ovina? adica trebuie sa ma duc, sa bat din palme acolo unde doresc altii? NICIODATA!

rusine FRF!

Nu prea inteleg rationamentul tau cu Steaua, UCL si meciul nationalei. Ma rog, suporterii de rezultat sunt o enigma pentru mine..

tu ai citit doar primul rand de aia nu ai inteles ...

am dat apoi cateva explicatii, daca de acolo nu ai inteles ce vroiam sa spun , nu-i nici o problema iti voi desena acum, asa poate intelegi ....

1. Prin anii 90 echipa nationala prin jucatorii care erau selectati reusise sa faca cateva lucruri frumoase ... participare la sfert de CM , calificari consecutive la turneele finale. Pentru jucatorii selectati la lot un meci international era un prilej de a-si etala valoarea si capacitatile ... Lucru care apoi era speculat de impresari si transferati peste tot prin Europa . Nu e nevoie sa va insir jucatorii ....

2. In ultimii 10 ani jucatorii selectati la nationala nu au mai reusit sa se ridice la nivelul celor din ultima parte a secolului trecut .... din varii motive .... valoare individuala scazuta, comportament inadecvat al unor sportivi, rezultate slabe la echipele de club , invadarea Diviziei A cu zeci de fotbalisti straini , foarte multi dintre ei find de duzina , selectie facuta pe interesele impresarilor dubiosi ( verii ciobanului).... Astfel pentru a te transfera la o echipa in occident era de ajuns sa ai ceva evolutii remarcate la echipa de club .... si imediat impresarii te umflau si erai vandut ... Nu mai vorbim despre valorile de transfer care in mai toate cazurile au fost denaturate .... rezultand chiar si un proces in care multi oameni de fotbal risca ani grei de puscarie in frunte cu cei 2 veri ... ( printre ei si stimabilul MM).

3. In acest context s-a cam uitat ce e ala un turneu final ( CM sau CE). Multi jucatori s-au retras de la nationala, avand in vedere ca ceasta, nu le mai putea aduce nici o imbunatatire a performantelor ( Chivu, Mutu) sau a situatiei financiare ( Chivu, Radoi). Am dat doar exemplele reprezentative si fff mediatizate. Alaturi de ei ar mai fi unii jucatori cu exprimari f bune prin cluburi de noapte sau pe drumul catre casa .... :) Tot felul de alcoolici ....

4. In acest moment sunt ceva jucatori transferati pe ici colo in Franta, Germania si Italia dar care sunt siguri ca au alte prioritati si nu echipa nationala ...

5. CHIRICHES --- jucator bun , venit din haurile diviziei A la Steaua, vreo 40 - 50 de meciuri jucate .... 4 goluri marcate ... e adevarat ca fff importante si spectaculoase si hop pleaca la mai bine , bvo lui .... De echipa si colegii lui se pare ca a uitat ... ei l-au ajutat sa aibe evolutii constant bune .... el se transfera ... restul raman .... Mai ales in prisma dublei cu Legia unde in primul meci nu a jucat iar azi in retur este posibil sa nu o faca ....Foarte fair nu am ce zice ... Credeti ca odata ajuns la TOttenham il va mai interesa nationala ? Credeti ca se va vindeca pana atunci ...

6. Piturca --- un antrenor ... capabil dar capricios ... veniri certuri plecari scandaluri la Steaua ,Craiova, Nationala .... foarte apropiat de cei 2 veri becalioti .... Face selectiile dupa interesul celor din urma ( dau doar exemplul Marica) .

Nu stiu daca m-am facut inteles ... dar ideea era ca daca as vedea Steaua calificata in UCL as trece cu usurinta peste gandurile mele referitoare la nationala si as cumpara bilete la cele 2 meciuri ...

Ar mai fi de adaugat atitudinea FRF in multe privinte .... mod de comunicare, conducatori verosi ( circul facut anul acesta cu campionatul intern), modul cum trateaza problema gazonului de pe National Arena si muulte altele ... lucruri care te fac sa fii foaarte mandru ca esti ROMAN .....

Atunci ramai acasa. Injura FRF si LPF din fata televizorului. Sincer, nu stiu cum poti sustine actuala echipa a Stelei, dar nationala nu, avand in vedere ca la radacini, ambele sunt conduse de niste oameni corupti si lipsiti de etica. Dupa cum am zis, o echipa are rezultate, cealalta nu. Eu am ales sa nu merg la meciurile Stelei si sa continui la cele ale nationalei pentru ca acolo dreptul de a contesta mafia din fotbalul romanesc inca nu a fost abolit.

Atunci ramai acasa. Injura FRF si LPF din fata televizorului. Sincer, nu stiu cum poti sustine actuala echipa a Stelei, dar nationala nu, avand in vedere ca la radacini, ambele sunt conduse de niste oameni corupti si lipsiti de etica. Dupa cum am zis, o echipa are rezultate, cealalta nu. Eu am ales sa nu merg la meciurile Stelei si sa continui la cele ale nationalei pentru ca acolo dreptul de a contesta mafia din fotbalul romanesc inca nu a fost abolit.

Pai vad ca nu stii mai nimic ...

Eu tin cu Steaua si merg la meciurile ei indiferent ca e condusa de cioban si manager, 1 puscarias si un puscariabil . Merg pentru echipa si jucatori cu toate ca toti actualii jucatori sunt mercenari , cred ca nici unul nu a jucat la juniorii Stelei ( care nu prea mai exista din cauza acelorasi indezirabili) . Echipa asta Steaua, a reusit si ceva rezultate in ultimul an .... nu foarte spectaculoase dar e un inceput .

Nationala este condusa de acelasi tip de oameni, puscariabilii . Spre deosebire de Steaua , din cauza ca se face o selectie pe interese meschine .... rezultatele intarzie sa apara .

@rtj: superb spus!

Multumiri si pentru comentariul cu explicatiile FRF. Chiar amuzante! Pana sa citesc complet ma gandeam ca vrea sa spuna ca nu doresc sa ne amestecam cu ungurii.

Acest sistem de ticketing este valabil doar pentru meciurile oficiale? Cu Uruguay, de exemplu, am luat bilet de la case, in peluza in care am vrut.

Deci nu vrea nimeni un bilet la peluza 1 la schimb cu unul in peluza 2? :D

Asociatiile de suporteri primesc bilete in grupuri compacte la aceste meciuri?

Pai eu ce zic, tu sustii echipa care are rezultate.

Eu sustin Steaua in primul rand si la bine si atunci cand a pierdut ... Apoi echipa nationala , unde anul asta se regaseste jumatate din Steaua ....

Tu ai spus mai sus ca ai ales sa nu mai vii la meciurile Stelei .... Lipsa ta si nu numai nu inseamna nimic ... Steaua a mers inainte .... banii au venit .... jucatorii s-au transferat .... 24 , 25 sunt in grafic ... ciobanul e la puscarie ( viata lunga sa aibe acolo ) .... la fiece meci pe National Arena , sezonul asta au fost zeci de mii de spectatori ...

Cine a vrut sa huiduie pe Becali l-a huiduit ( Peluza Sud ) cine nu, nu ... Nu am vazut ca cineva sa interzica altcuiva sa strige una sau alta ....

Daca tu mergi la meciurile nationalei sa urli impotriva lui mincinasu si a lui militica e treaba ta .... jucatorii aia amarati din teren asteapta sa-i sustii si sa-i sprijini daca o poti face ... ei nu au nici o vina ....

Daca muriti de asa mare antibecalism .... urmati exemplul alora de la rapid si sacrificati-va poate reusiti sa-l convingeti sa vanda Steaua .... Noi ceilalti va vom fi recunoscatori si nu numai ...

@rtj: superb spus!

Multumiri si pentru comentariul cu explicatiile FRF. Chiar amuzante! Pana sa citesc complet ma gandeam ca vrea sa spuna ca nu doresc sa ne amestecam cu ungurii.

Acest sistem de ticketing este valabil doar pentru meciurile oficiale? Cu Uruguay, de exemplu, am luat bilet de la case, in peluza in care am vrut.

Deci nu vrea nimeni un bilet la peluza 1 la schimb cu unul in peluza 2? :D

Asociatiile de suporteri primesc bilete in grupuri compacte la aceste meciuri?

ASR-ul stia de dinainte unde va sta, ceea ce ma face sa cred ca au anumite combinatii cu Sandu, nu degeaba au renuntat baietii de la H&P la aceasta asociatie. Oricum, explicatia FRF-ului e penibila, singurul lor scop este sa nu puna toti baietii pusi pe "scandal" in aceeasi peluza.

Eu am ales sa nu merg la meciurile Stelei si sa continui la cele ale nationalei pentru ca acolo dreptul de a contesta mafia din fotbalul romanesc inca nu a fost abolit.

Ok de aia multi am decis sa nu mai venim dar nu inteleg de ce ti-ai luat bilete la categoria a Iv din moment ce spui ( dreptul de a contesta mafia din fotbalul romanesc nu a fost abolit) )...Din pacate sper ca nu vei afla in premiera de la mine ca cei care stau la categoria a iv-a inelul de sus si contestarea mafiei FRF/LPF nu prea se pupa (tinand cont de ce au facut unii dintre ei, vad ca ai si tu idee de unele chestii). Din ce am citit pe topicul asta imi lasi impresia ca-i apreciezi pe baietii din H&P (care vor sta la inelul de jos alaturi de alte cateva grupuri ) asa ca nu inteleg alegerea ta si poate a altora..Daca ai avut de gand de la bun inceput sa stai jos si ti-ai zis sa si economisesti 20 de lei cu combinatia asta win-win e foarte bine asa, in cazu asta intrebarile mele nu-si mai au rostul ;)

@ blindius

din pacate nu te pot ajuta cu schimbarea biletului (s-au dat foarte multe tepe , oameni care si-au ales categoria a 3-a s-au trezit prin tribuna a 2-a sau Peluza Nord . totusi ai mai multe variante ca sa scapi de problema .

1- te duci la dancopro (e pe langa stadion sediul lor gasesti adresa pe site) le vorbesti frumos, explici ca ti-ai luat pachete in 2 perioade diferite si ca prietenii tai stau la Peluza Sud si iti vor schimba (au facut treaba asta pentru cativa pe care -i cunosc + tu ai doar 1 bilet nu e mare bataie de cap) si da ei inca mai au bilete la Peluza Sud le tin din diverse motive ...

2- in caz ca nu merge varianta 1 cine stie din ce motive poti incerca sa te uiti pe okazii sau sa incerci sa schimbi la case in preajma meciului.

ungurii vor sta pe 2 inele pe colt cum a stat Steaua la ultimu meci cu cainii..

Ok de aia multi am decis sa nu mai venim dar nu inteleg de ce ti-ai luat bilete la categoria a Iv din moment ce spui ( dreptul de a contesta mafia din fotbalul romanesc nu a fost abolit) )...Din pacate sper ca nu vei afla in premiera de la mine ca cei care stau la categoria a iv-a inelul de sus si contestarea mafiei FRF/LPF nu prea se pupa (tinand cont de ce au facut unii dintre ei, vad ca ai si tu idee de unele chestii). Din ce am citit pe topicul asta imi lasi impresia ca-i apreciezi pe baietii din H&P (care vor sta la inelul de jos alaturi de alte cateva grupuri ) asa ca nu inteleg alegerea ta si poate a altora..Daca ai avut de gand de la bun inceput sa stai jos si ti-ai zis sa si economisesti 20 de lei cu combinatia asta win-win e foarte bine asa, in cazu asta intrebarile mele nu-si mai au rostul ;)

@ blindius

din pacate nu te pot ajuta cu schimbarea biletului (s-au dat foarte multe tepe , oameni care si-au ales categoria a 3-a s-au trezit prin tribuna a 2-a sau Peluza Nord . totusi ai mai multe variante ca sa scapi de problema .

1- te duci la dancopro (e pe langa stadion sediul lor gasesti adresa pe site) le vorbesti frumos, explici ca ti-ai luat pachete in 2 perioade diferite si ca prietenii tai stau la Peluza Sud si iti vor schimba (au facut treaba asta pentru cativa pe care -i cunosc + tu ai doar 1 bilet nu e mare bataie de cap) si da ei inca mai au bilete la Peluza Sud le tin din diverse motive ...

2- in caz ca nu merge varianta 1 cine stie din ce motive poti incerca sa te uiti pe okazii sau sa incerci sa schimbi la case in preajma meciului.

ungurii vor sta pe 2 inele pe colt cum a stat Steaua la ultimu meci cu cainii..

Stiu unde stau baietii de la H&P, insa nu am vrut sa risc. Cand am aflat ca nu poti sa-ti alegi peluza, m-am gandit ca daca imi iau la categoria a 4a imi da automat la Peluza Sud, fiindca dincolo stau ungurii. Nu stiu daca a avut logica sau nu ideea mea, dar am avut noroc. Oricum o sa stau jos acolo, am mai facut asa si la alte meciuri ale nationalei :))

bun atunci ne vedem acolo.

ca sa zici daca ai avut noroc sau nu trebuie sa tii cont de perioada cand ti-ai luat bilet. daca ti-ai luat acum 1 luna sau chiar mai bine puteai sa iei fara probleme categoria a 3-a ca primeai la Peluza Sud inelul de jos (asta pentru ca ei acolo au inceput sa dea primele bilete). initial asa se zicea ca nu se vor putea cumpara la Peluza Nord pentru ca acolo vor fi ungurii , dar pentru ca ei au returnat multe bilete si FRF-u cauta profit cu orice pret nu-si permiteau o gaura de cateva zeci de mii de euro daca tineau peluza aia inchisa pentru 2000 si un pic de unguri.

a fost o mare bataie de joc cu biletele si explicatiile tampite ale lui leonte ala ne demonstreaza ca totul a fost intentionat si urmarile se vad. de abia s-au dat 25.000 de bilete (numar foarte mic daca tinem cont ca se vand de luni bune ) si ei aveau basme-n cap ca nu vor mai ajunge sa se vanda la case..

"Intrarea dinspre Pierre de Coubertin este destinata exclusiv bozgorilor . Majoritatea peluzelor or sa fie in peluza 2 Sud (intrarea de pe B-dul Basarabiei ), mai putin Nord Rapid, care or sa stea la T2 ( sector 324 sau 326 ). Iar in Peluza Sud au bilete toti ceilalti . Steaua o sa stea pe inelul 1 ( sector 106 ) , Dinamo “ inelul 3 ( sector 308 ) ASR “ inelul 3 ( sector 306 ) , Sorin Mihailescu “ Faru' care stau impreuna cu Galati , CFR , Piatra-Neamt , Iasi tot pe inelul 3 ( sector 314 ).

Lucrurile sunt simple : TOTI IN PELUZA 2 SUD, si din punctul meu de vedere ,meciul asta este un adevarat examen pt scena ultra din Romania . Daca reusim sa trecem cu bine peste meciul asta (tinand cont de lumea masata intr-o singura peluza ) putem spera la o salvare a fenomenului . icon_smile.gif Daca nu,  D-zeu cu mila  !!!"

Hai Romania!

Edited by Empyro
bold-ul foloseste-l cu masura

Va salut!

Am un bilet la meci pe care as vrea sa il schimb.

Am biletul astfel: Peluza 1, sector 344, rand 8, loc 26, categoria a 4 a.

As dori sa schimb cu un bilet in peluza cealalta, daca sunt doritori, va rog dati un mesaj privat.

Schimb eu , blindius. da un semn.