Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Tiberiu Florea

Departamentul Redactional

65 posts in this topic

Asta da zi... sa nu stii ce articole sa tii pe prima pagina.

Felicitari colaboratorilor fcsteaua.ro!

Felicitari! Dar si cateva precizari in legatura cu articolul lui Shalimar. Am schimbat urmatoarele

- "vor venii" -> "vor veni" (de evitat pe viitor)

- "Stoica are orgasme" -> "Stoica se bucura" (banuiesc ca nu e necesar sa explic)

Inca o data - daca vreti chat in timpul tragerii la sorti, am schimbat titlul articolului de aici http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/41306/ ca sa reflecte evenimentul de azi.

Daca va hotarati sa-l promovati, tot ce trebuie sa faceti e sa-l puneti principal cu 1 ora sau 2 inainte de tragere si sa-l scoateti dupa ce se termina discutiile.

Personal cred ca ar fi destula lume interesata sa comenteze in direct tragerea la sorti, dar nu voi mai insista cu aceasta idee!

Edited by Tiberiu Florea

propun pentru publicare, in categoria social, urmatorul eveniment care va avea loc duminica in piata universitatii http://romanianultras.net/revolutia-incepe...ia-montana.html

Poate ca ar fi un moment oportun sa incepem o discutie legata de ce articole non-sportive sunt acceptabile aici.

Pe blogul meu am primit urmatorul comentariu:

Ar fi minunat daca s-ar lua decizia de a curma, pentru totdeauna , pe acest site, incercarea de a influenta si a te manifesta politic, un factor de divergenta extrasportiv. Vom fi aici, cu totii, doar stelisti , iar prin grija moderatorilor, orice imixtiune a politicului sa nu mai fie permisa. FCSteaua.ro, un ziar de sport si apolitic!

PS:Continuati, sunteti pe un drum bun!

Si am dat urmatorul raspuns:

Da, FCS este un site care se ocupa primordial de sport si de promovarea valorilor clubului nostru si ale Armatei Romane. In principiu nu ne intereseaza politica decat atunci cand priveste direct clubul Steaua, nu facem campanie electorala, nu sustinem niciun partid, etc.

Acestea fiind spuse, FCS / AISS au o istorie de implicare minimala in chestiuni de promovare a patriotismului / romanismului. De exemplu ne-am declarat sustinerea pentru anumite campanii cum ar fi "Basarabia - Pamant Romanesc" si "Eroii Nu Mor Niciodata". Nu cred ca vom insista pe ele nici in viitor, dar este posibil sa le mai promovam cu moderatie. Acest subiect va fi discutat cu ceilalti membri ai echipei si vom ajunge la o concluzie.

Nu stiu daca "Rosia Montana" ar trebui postat sau nu (intelegeti-va voi 2 - Costi si Joga), dar pe viitor ar trebui sa stim ce merge si ce nu merge publicat aici pe teme politice.

Rosia Montana nu are legatura cu politicul, este subiect social, un subiect care ne afecteaza pe noi toti prin abuzurile pe care le-a facut fiecare guvernare de pana acum. Prin urmare, noi nu incurajam atitudinea publica fata de un partid sau altul ci incurajam spiritul civic si luarea de atitudine pentru subiecte de ordin social care ne afecteaza.

Mentionez faptul ca subiectul Rosia Montana a fost tratat in repetate de catre suporteri, atat aici pe site cat si pe stadioanele de fotbal.

Parerea mea este ca prin astfel de actiuni putem acorda sprijin unor cauze care nu beneficiaza de aceeasi vizibilitate ca si ceilalti factori interesati(prin manipulari politice, fonduri investite in media etc.).

Daca voi vreti Rosia Montana - fie! Dar va dau de pe-acum exemple care mie nu mi se par OK:

* pro Palestina sau Israel

* pro o tara sau alta intr-un conflict armat

* pro pace sau pro razboi

* pro sau anti avort / homosexualitate

Deoarece n-am primit niciun raspuns / comentariu de la voi, incerc totusi un experiment cu live-chat-ul sa vedem daca intra lumea sau nu. Merita incercat macar o data.

Cine vrea chat utilizeaza facebook, messenger, skype etc si etc

Din punctul meu de vedere, chatul scadea calitatea postarilor si ideilor transmise. De cand lumea a fost o comunitate bazata pe postari.

Dar daca majoritatea considera chatul o idee benefica, atunci eu servesc intereselor majoritatii.

Pe de alta parte, am publicat doua articole interesante ale lui Il Soldatino. Cine are ceva interesant de scris sa-mi dea PM sau sa-mi scrie la [email protected]

Edited by Joga Bonito

Cine vrea chat se poate duce direct la adresa: www.fcsteaua.ro/chat. Nu e nevoie sa-l promovam pe prima pagina, ai dreptate. Un avantaj ar fi ca e singurul loc unde oamenii ca SteauaToronto pot vorbi suburban.

Edited by Joga Bonito

Apropo de discutia ce am purtat-o in legatura cu chatul, uite ceva interesant:

Mesaj de la [unic Stefan] din data de [31-08-13]

Buna ziua,

Sunt suporter Steaua si am vazut pe site articolul http://www.fcsteaua.ro/chat de acea va trimit acest mail.

Ma gandeam sa va ofer o imbunatatire a Chatului existent pe site care este o versiune foarte veche.

Va pot oferi chat lightirc cu webcam generatie 2013, este cel mai nou si cel mai cautat in ziua de astazi.

Pentru a vedea despre ce este vorba vizitati www.chatweb.ro/chat-Steaua

Daca doriti sa puneti chat-ul nostru va las codul sursa.

La Multi Ani, Federico Piovaccari!

fcsteaua.ro ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Federico Piovaccari, italianul implinind astazi, 1 septembrie, varsta de 29 de ani.

Suporterii nostri ii doresc atacantului imprumutat de la Sampdoria, care a obtinut deja Super Cupa Romaniei si calificarea in grupele UEFA Champions League cu Steaua, sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

De pus pe prima pagina. Urgent daca se poate fiindca suntem deja in 1 septembrie. Multumesc. - mesaj de la Virgil

Sign in to follow this  
Followers 0