Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Tiberiu Florea

Departamentul Redactional

65 posts in this topic

Multumesc, si multumesc ca ai facut ce te-am rugat (ai monitorizat blogul lui Soldatino pentru articole noi). Cu blogul lui Toshiro e mai greu pentru ca nu tot ce publica el acolo are lungimea unui articol sau continutul care sa-l faca publicabil pe FCS, dar sper sa te descurci si sa reusesti cu timpul sa mentii o lista de surse externe pe care le urmarim.

Prima pagina arata foarte bine - felicitari tuturor celor implicati pentru munca de pana acum!

Am modificat ce mi-ai spus. E bine acum?

Aproximativ. L-am mutat eu in categoria "Suflet de stelist" (din "Articole") si am facut link-ul sa mearga direct la post, nu la prima pagina a blogului.

Merci!

Sa va ganditi daca vrem sau nu sa promovam chat-ul FCS in timpul evenimentelor live (trageri la sorti, meciuri, etc.). Mai multa lume a sugerat asta.

@Joga Bonito

Daca da, chat-ul respectiv poate fi inclus foarte usor in orice articol. Ca sa vezi cum, uita-te la articolul cu chat-ul (edit din admin) - e un simplu <iframe> ce poate fi pus oriunde cu copy-paste. Alternativa ar fi sa oferim un link la pagina deja existenta. Probabil (nu sunt sigur, trebuie sa mai investighez) putem face anumite modificari la cum arata (schimbat textul din engleza in romana, schimbat culori, etc.).

Ii multumim lui shalimar189 pentru articolul "Cine suntem?" si-l mai asteptam cu alte articole!

Am scos exprimarea jignitoare si gratuita "de melteni" din articol: "E clar ca peluzele sunt pline de melteni, de semintari, de suporteri de rezultat, stadion si vreme buna, dar toate astea se pot schimba." -> "E clar ca peluzele sunt pline de semintari, de suporteri de rezultat, stadion si vreme buna, dar toate astea se pot schimba."

Am eliminat niste randuri goale nenecesare.

Daca aveti timp si chef, ati putea si sa transformati pasajele CAPS LOCK in bold. Nu e asta un capat de tara, dar in general CAPS LOCK e o idee proasta in articolele de prima pagina.

notele jucatorilor la cronicile meciurilor. sunt statistici de pri 2002 acolo cu meciuri jucate. hai sa continuam.

Scuze, sunt mai in urma cu stirile... Se joaca meciul de azi cu GMM? Si daca da, exista vreun plan de cronica/avancronica?

Da, meciul cu Gaz Metan se joaca astazi de la ora 21:30. O sa postez avancronica dupa 12, iar cronica o voi face tot eu.

In perioada urmatoare, Romania joaca ultimele 2 meciuri de calificare pentru Campionatul Mondial:

• 6 Septembrie: Romania - Ungaria
  • 10 Septembrie: Romania - Turcia

Ne intereseaza sa tratam campania de calificare a Romaniei pe FCS? (Eu zic ca DA, insistand mai ales - dar nu numai - pe jucatorii Stelei)

Daca da, cum facem sa dam sfoara in tara printre redactori/colaboratori si sa planificam o serie de articole pe aceasta tema? As sugera un articol mai general care sa trateze aceasta "dubla" si sansele tricolorilor + avancronica/cronica la ambele meciuri.

Joga Bonito, ce parere ai? Crezi ca ai mai putea vorbi cu lumea ca sa afli cine s-ar mai baga la scris articole pe tema asta?

Da, sunt de acord cu ce zici si in functie de cum imi permite timpul o sa tratez meciurile Nationalei. Pana la urma, jucam cu dusmanii de o viata.

+ca suporterii Stelei vor participa la aceste meciuri ;) fiind un subiect de interes pentru ei. va rog sa il tratati ca atare

Joga... ti-am trimis pe mail statisticile cu Gaz Metan Medias. Imi cer scuze, dar nu am tastatura cu diacritice si am incercat sa va explic si in cazul acelui google docs ca nu sunt cine stie ce calculatorist si nici nu am acum timpul sau rabdarea necesara sa instalez alte programe si sa invat sa lucrez cu ele.

Ajut in masura timpului pe care il am. Am promis ca fac un articol despre Costica Stefanescu si ma voi tine de cuvant. Am intarziat din cauza lipsei timpului in aceasta perioada. Cat de curand, il voi trimite.

Nu stiu daca ai observat, dar in momentul in care ai trimis mailul era deja o avancronica pe prima pagina. Mersi pentru efortul depus. Cre' ca si tu esti de acord ca n-are nici un sens s-o mai modific. Trebuia sa anunti din timp.

In legatura cu articolul despre Costica Stefanescu il astept cu nerabdare.

@Costi, il tratez ca atare, fireste. Dar cu cine?

cu echipa redactionala pe care o vei inchega, desigur. pentru a fi un site reprezentativ pentru toti suporterii stelisti ar trebui sa avem colaboratori din toate zonele in asa fel incat sa putem atinge toate subiectele. o sa te rog sa-mi spui ce "gauri" ai in echipa redactionala si cum le putem acoperi.

o sa postez curand in topicul despre strategie cum vad eu interactiunea intre strategie si celelalte departamente.

Joga:

Chiar si-n ceea ce priveste strict aspectul sportiv, nu trebuie sa te simti datornic sa acoperi tu toate aceste meciuri. Poti discuta cu oricine crezi de cuviinta (Lorimer, Soldatino, etc.) si poate faceti un plan prin care sa distribuiti mai bine efortul. Te descurci tu!

o sa te rog sa-mi spui ce "gauri" ai in echipa redactionala si cum le putem acoperi.

o sa postez curand in topicul despre strategie cum vad eu interactiunea intre strategie si celelalte departamente.

Lasa-ma pana duminica seara si o sa postez lista cu colaboratorii care au raspuns pozitiv si tot atunci o sa punctez si "gaurile" care trebuie astupate.

PS: Am incercat sa setez meciul urmator (Legia - Steaua) dar desi interfata de administrare imi arata ca s-a setat prima pagina a site-ului nu s-a schimbat. Daca reuseste altcineva (Lari, Mariu, etc.) va rog s-o faceti voi!

Joga, am pus si eu un articol pe site, sper sa nu te superi: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/41378/

In momentul in care ai ceva mai bun ce poate fi principal te rog sa-l scoti si nu e absolut nicio suparare!

Nicidecum, felicitari pentru inspiratia de a scrie un articol!

@Joga Bonito

Am primit un articol pe mail ce pare a fi o avancronica la Legia-Steaua. Autorul este David Silaghi (nu mai stiu ce user are pe forum), dar a scris o avancronica si la Dinamo-Steaua. Atasez articolul lui in format .DOCX aici, si te rog sa-l tii si pe el la curent cu ce se intampla cu acel articol. Iti dau PM cu e-mail-ul lui.

Edited by Joga Bonito

@Joga Bonito

Nu ma lasa sa uploadez .DOCX. iti trimit fisierul atat pe PM cat si pe mail.

Intr-un final apoteotic am postat avancronica lui David Silaghi!

Ii uram pe aceasta cale felicitari si la cat mai multe avancronici! Rog pe cineva abilitat sa-i dea acces in acvariu. Cred ca e vorba de userul: David.

Ii multumesc si eu lui David pentru contributie si ii urez bun venit in echipa noastra. Userul "David" a primit acces de postare in acvariu.

Pentru viitoare cerinte tehnice va rog pe toti sa scrieti pe thread-ul tehnic cu PM care include link-ul la admini.

@Joga Bonito

DACA vreti live chat la meciul de diseara, am schimbat titlul articolului de aici si tot ce trebuie sa faceti este sa-l puneti principal ca sa-l vada lumea: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/41306/

Eu n-am sa mai promovez ideea... faceti cum considerati! Dragoshel e operator pe acel canal si poate da si altora op la nevoie.

Precizare: acel chat se poate face full-screen (cititi primul paragraf, contine un link).

Edited by Tiberiu Florea

Sign in to follow this  
Followers 0