Posted August 18, 2013 · Report post Tiberiu, e foarte posibil ca tu insuti sa-i fi blocat accesul, din greseala. Ieri am avut o problema oarecum asemanatoare, un mod nefamiliarizat inca cu "butoanele" a vrut sa modifice titlul unui topic si a reusit sa-l inchida fara sa vrea, dand impresia useruui respectiv ca e cenzurat. Recomand ocunoastere mai buna a comenzilor prin practica pe topicuri vechi, joaca cu butoanele pe useri inactivi, etc. Userul Clona este clona mea, experimenteaza pe acel cont pana-l faci admin sau mai stiu eu ce. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post Ma indoiesc ca l-am mutat eu din greseala, pentru ca am invatat destul de bine cum se muta userii dintr-un grup in altul. Astept inca un raspuns din partea celorlaltor admini. Tocmai am reparat problema a 4-a oara... Ma depaseste ce se intampla. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 (edited) · Report post eu acum am ajuns acasa si am vazut pm-ul. am intrat in admin sa ii iau accesul si nu mai era moderator. avea acces doar la colaboratori. in momentul de fata Adrian are ca principal postul de redactor iar ca secundar este in grupul colaboratorilor. poate posta in acest thread. Edited August 18, 2013 by Dragoshel Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 (edited) · Report post din cate vad eu permisiunile sunt ok pt Adrian, ce ati facut voi nu mai stiu. Edited August 18, 2013 by Dragoshel i le-am editat eu. cand am intrat el era in grupul principal "Colaboratori FCS" iar secundar in niciun grup. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post eu acum am ajuns acasa si am vazut pm-ul. am intrat in admin sa ii iau accesul si nu mai era moderator. avea acces doar la colaboratori. in momentul de fata Adrian are ca principal postul de redactor iar ca secundar este in grupul colaboratorilor. poate posta in acest thread. din cate vad eu permisiunile sunt ok pt Adrian, ce ati facut voi nu mai stiu. OK, deci nimeni nu stie ce s-a intamplat? Sunt 4 admini: eu, George Stan, Azzido, Dragoshel - si toti spun ca nu l-au scos din "Colaboratori". Mai putea sa-i scoata altcineva accesul din "Colaboratori" in afara de acesti 4? De exemplu un moderator? V-as ruga sa continuam sa investigam aceasta problema. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post voi doi ati umblat la cont, nimeni altcineva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post OK, update: Nu numai ca toti adminii neaga ca l-ar fi scos pe Adrian din "Colaboratori FCSTEAUA.RO" dar am consultat logurile interfetei de administrare, si lucrurile stau asa cum au zis Dragoshel si Azzido. L-am intrebat pe Dragoshel daca un non-admin (de exemplu moderator) putea sa-l mute pe Adrian in alt grup, si raspunsul lui a fost ca nu. Nu mai conteaza asa de mult pentru ca Adrian are acum acces in acvariu si pare ca problema s-a rezolvat, dar daca cineva se prinde ce s-a intamplat il rog sa revina cu o explicatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 · Report post Mesaj de la nemilosul: Nu se poate rezolva problema diacrticelor? Lucrez de 5 ani ca webdeveloper as putea sa ajut in timpul liber(destul de restrans) cu una alta legat de website. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 · Report post nemilosul, te-am bagat in acvariu. spune-ne, te rog, aici, cu ce ai putea sa ajuti. daca te poti ocupa de problema diacriticelor pe forum pentru inceput, iti vom da accesul necesar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 · Report post Salut Tiberiu ti-am trimis mesaj privat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 · Report post OK, bine ai venit! Am vrut sa postez mesajul aici ca sa-l vada George si Azzido, dar cred ca e mai bine sa le dau si lor PM si-ti vor raspunde aici. 2 precizari: * n-are rost sa te ocupi de mai mult decat de carpeli la platforma actuala * in curand vom face tranzitia la o platforma noua bazata pe un CMS, poate ajuti cu aceasta tranzitie! Astept sa zica si George / Azzido ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post @ George Stan, Azzido, Dragoshel, nemilosul (indicati de Tiberiu) Propun ca FCS sa aiba un chat. - Userii nu ar mai fi incorsetati de "off topic", in dorinta lor de comunicare in grup. - De la un topic, s-ar trimite continuarea discutiei pe chat, nu pe PM. De regula polemica implica mai mult de 2 persoane. Pe chat ar putea discuta cat vor, in limbajul admis de regulament. Intre noi fie vorba, e greu ca in replici la replici sa nu fii si off topic. Nu te poti plimba cu o idee complexa pe 2-3 topice sa eviti off topicul. - Chatul cred ca ar creste interesul pt site si ar degreva si de off topic involuntar. Multi au migrat spre fb, ca aici nu au acest mod de comunicare "no topic". Nu-mi dau seama ce implica tehnic asta, dar in opinia mea chatul e o solutie buna la socializarea si dialogul pe FCS. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post Putem face foarte usor un canal IRC fcsteaua (de exemplu, pe Undernet). Insa majoritatea oamenilor nu mai au mIRC. Se pricepe cineva sa-l integreze in site si sa-l puna, de exemplu, la fcsteaua.ro/chat? nemilosul, vrei sa te ocupi de acest proiect? ca tot nu stiam cu ce sa-ti cerem sa ne ajuti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Am mai avut chat in trecut si nu prea era folosit, eu nu-i vad utilitatea in acest moment. Daca am avea un shoutbox pe prima pagina poate ar fi altceva, dar nu un chat bazat pe irc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2013 · Report post Nush, eu am facut un chat la www.fcsteaua.ro/chat ca sa exprimentam daca lumea-l vrea sau nu. Mi-a luat vreo 10 minute. N-avem ce pierde, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2013 · Report post Am urcat aici un mic video cu coregrafia de aseara Ar merita sa fie pus pe prima pagina? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2013 (edited) · Report post Nush, eu am facut un chat la www.fcsteaua.ro/chat ca sa exprimentam daca lumea-l vrea sau nu. Mi-a luat vreo 10 minute. N-avem ce pierde, nu? Canalul #fcsteaua poate fi accesat de orice user de mirc de pe planeta, nu doar de noi. Nu am mai folosi de secole mirc-ul si am uitat. Poti pune/asocia la Channel #fcsteaua si advertising, ceva de genul: "Canal al www.fcsteaua.ro. Va asteptam pe site." Desi chatul nu e cam ce am gandit eu(ti-am scris in privat), e o oportunitate de promovare a FCS. Uite de ce: [17:03] <xray> esti user www.fcsteaua.ro ? [17:04] <Arlequino> nu:| [17:04] <xray> dar esti stelist, presupun [17:04] <Arlequino> logic [17:05] <xray> esti in tara sau "afara"? [17:05] <Arlequino> in tara , Bucuresti [17:06] <xray> pai de ce nu te inscrii pe site si poti comenta acolo pe diferite teme etc. ? [17:07] <xray> chatul de pe care scriu, l-a integrat azi in site [17:07] <Arlequino> pt ca nu stau ft mult conectat la internet [17:08] <xray> pai acolo, intri citesti info despre Steaua si iesi...nu e necesar sa stai all time pe net, dar e un site al suporterilor stelisti [17:09] <xray> daca esti inregistrat poti si comenta, scrie articole, expune pareri etc. [17:20] <xray> ai mai zis ceva, ca mie nu mi-a aparut nimic? 17:25] <Arlequino> nu [17:25] <Arlequino> mi-am facut cont [17:25] <Arlequino> si citeam pe acolo discutii [17:28] <xray> acum ti-ai facut cont? [17:31] <Arlequino> da Arlequino Inregistrat pe: Astazi, 17:10 PM Vizualizari profil: 1* A fost vazut pe: Astazi, 17:33 PM Well done! Edited August 22, 2013 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2013 · Report post Oameni buni, la subiect, nu pe aratura! Xray, multumim pentru atragerea unui nou membru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2013 · Report post A-propos de discutia referitoare la chat. A vazut si tzaranu' de mine, cam afonel tehnic, situl http://disqus.com/ S-ar putea integra pe situl nostru? Arata bine pe alte situri, din ce-am vazut... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2013 · Report post Am mai auzit de disqus dar nu stiu mare lucru despre el... Voi investiga cand incepem sa lucram la noua platforma. N-are rost sa integram mare lucru in platforma curenta daca o vom schimba oricum. Chat-ul ala l-am pus pentru ca a fost o munca de 10 minute. Share this post Link to post Share on other sites