Guest Tiberiu Florea

Departamentul Media

105 posts in this topic

Aici discutam despre infiintarea unui nou departament media al site-ului FCS si coordonarea sa.

Edited by greco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unele dintre problemele acute ale FCS pe partea media sunt:

  • nu avem destul continut
  • continutul pe care il avem e ingropat in parti obscure ale site-ului, nu e pus in valoare
  • nu suntem constanti in ceea ce priveste lucruri gen: rezumate video de meciuri, etc.
  • identitatea vizuala a materialelor (intr-o/outro video, watermark-uri, etc.) trebuie regandita si aplicata uniform la continutul nou
  • intr-o/outro-urile video vechi trebuie refacute deoarece se bazeaza pe melodia Scooter-Maria, invechita si considerata de multi jenanta pentru suporterii Stelei

 

Sper sa incepem o discutie utila despre chestiunile media, acordand prioritate membrilor dornici de implicare si care ne pot oferi continut tematic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca nu trebuie sa ignori, Greco, nici livevideoul. Treaba asta a mers deja pe site cateva sezoane, a avut succes, a atras oameni. E pacat ca stelistii sa nu intre aici ca sa vada meciurile Stelei.

 

Oricum jegurile care conduc fotbalul romanesc ne-au furat dreptul de a vedea meciurile Stelei la TV. Hai sa ii furam si noi si sa le oferim oamenilor posibilitatea de a vedea meciurile Stelei fara a se abona la tot felul de cablisti de rahat.

 

Parerea mea:

 

1. Pentru meciurile din campionat furam ce se da pe livestreamurile disponibile.

2. Pentru meciurile europene "furam" ce dau strainii! Mai bine vezi un meci al Stelei cu un comentariu in limba engleza decat cu un comentariu romanesc de tot rahatul.

 

Rog utilizatorii sa isi spuna si ei parerile. Poate ei vor sa vada meciurile Stelei comentate in limba romana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Referitor la meciurile internationale prefer un comentariu in engleza decat sa aud cateodata comentatorii romani care plictisiti de joc incep sa faca analiza can-can-urilor din campionat.

Edited by Kekea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu a furat nimeni drepturile stelistilor de a vedea meciurile Stelei la televizor. Nu poti fura niste drepturi inexistente.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oricum jegurile care conduc fotbalul romanesc ne-au furat dreptul de a vedea meciurile Stelei la TV.

 

WT..?! Dai pe Digi: discutii despre Dinamo-Steaua, dai pe Digi 2: reluare Dinamo-Steaua, dai pe Digi 3: Domnul Mihai Stoica vorbeste despre Steaua, dai pe sportro: Daniela Crudu despre Mihai Costea etc.

 

Daca nu esti stelist atunci urasti Steaua din cauza faptului ca apare peste tot. Meciurile le vezi acum in direct pe 3 canale: Pro TV, Digi si Dolce. Toate 3 in DIRECT!!! Cred ca suntem singura tara care face asta constant.

 

Sau poate ai fost prea subtil si nu m-am prins eu ...

 

Imi cer scuze pentru off-topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca Adrian a vrut sa spuna ca prin live stream ne putem uita gratis la meci, in timp ce la cablu trebuie sa ne abonam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu zic ca nu trebuie sa ignori, Greco, nici livevideoul.

 

Si live video va face parte din atributiile departamentului media.

 

Va rog sa reveniti la subiect, si in principiu sa asteptam oamenii care au material si contributii foto sau A/V sa comenteze aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

va rog sa-l adaugati aici si pe OmBun si sa-i dati acces si in sectiunea de organizare a fcsteaua.ro - ar trebui sa fie la curent cu toate discutiile legate de acest aspect si sa faca parte total din echipa.

 

@greco,

 

impreuna cu OmBun(adica mai mult el, cu un pic de ajutor din partea mea), am schimbat melodia de intr-o si outro in "Steaua...clubul nostru drag", precum si elementele vizuale. ai un exemplu aici

. ar mai trebui lucrat putin si scurtata, dar e un punct de pornire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azzido: Te rog, nu uita sa-l adaugi pe OMBun in grupul de colaboratori care pot posta aici.

Costi: Poti prelua tu momentan coordonarea departamentului media (sa lucrezi cu OMBun si cu [email protected]) pana cand acest departament se pune pe picioare?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu modalitatea in care ma voi implica pe viitor, care depinde de cateva lucruri pe care le voi explica in aceasta seara pe forumul intern.

 

referitor problemele exprimate in primul post:

 

nu avem destul continut - OmBun are o contributie extraordinar de valoroasa, care ar trebui urmata si de alte persoane. tin minte cum in urma cu multi ani intram pe site si asteptam pozele urcate de diversi useri, apoi de George, apoi de ombun. asadar, scopul nostru ar trebui sa fie sa implicam lumea sa creeze content.

continutul pe care il avem e ingropat in parti obscure ale site-ului, nu e pus in valoare: discutia tine mai degraba de partea tehnica. in urma cu cativa ani propusesem un sistem de promote article in mai multe parti ale siteului si la sfarsitul fiecarui articol (intr-o casuta mare cu poza articolului si titlul acestuia, articolul promovat fiind selectat in functie de continutul acestuia sau alt criteriu pe care il putem alege). puncte forte - cross reading, timp crescut de stat pe site, implicare crescuta a utilizatorilor, pageviews, shareing etc.

nu suntem constanti in ceea ce priveste lucruri gen: rezumate video de meciuri, etc.

identitatea vizuala a materialelor (intr-o/outro video, watermark-uri, etc.) trebuie regandita si aplicata uniform la continutul nou

intr-o/outro-urile video vechi trebuie refacute deoarece se bazeaza pe melodia Scooter-Maria, invechita si considerata de multi jenanta pentru suporterii Stelei: am explicat in postul anterior. este o problema tot de grafica pe care o sustin cu tarie - identitatea respectiva poate contribui mult la evolutia ulterioara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Continut - Complet de acord, OMBun aduce o contributie extraordinara, ne dorim sa-l pastram si sa atragem mai multi oameni ca el

Obscuritate - In momentul in care dept. media va avea un coordonator, departamentele media + tehnic pot lucra impreuna la aceastra problema

Identitate - Am inteles precizarile tale, si sper sa lucram in continuare la ele

 

Sper sa accepti sa te implici in noua echipa si sa mearga totul bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va transmit mai jos cateva din propuneriel mele, structurate pe capitole si paragrafe pentru o mai usoara referire in caz de comentarii punctuale.

 

A. Foto

 

1. Inainte de toate eu as lansa un sondaj de opinie pe site, referitor la materialele foto-video-audio FCS. Am in continuare impresia ca nu toata lumea agreaza aceasta sectiune. S-ar putea ca datele de trafic sa ne minta si ponderea vizitelor sa fie datorate presei, jandarmeriei, rivalilor, etc. Daca ar fi asa, continuarea acestei sectiuni nu ar insemna decat un deserviciu pentru FCS. Sper sa fie doar impresia mea.

2. Un foto viewer nou pentru albume, dimensiune/rezolutie fotografii adaptata la rezolutia medie a monitoarelor, cu butoane derulare inainte/inapoi si inchidere, imagine nr. x din y

3. Albumele foto cu referire la evenimente sportive tocmai desfasurate (fotbal, baschet, handbal, rugby, polo, volei) sa stea 72 ore pe prima pagina la sectiunea noutati foto si sa poarte link catre sectiunea foto.

4. Posibilitate de sortare albume foto dupa tematici: joc, atmosfera, coregrafie, istorie, obiecte colectie, articole ziar arhiva, diverse, dar si dupa autor, sport, data, etc.

5. Materialele foto-video sa se incarce la cel mult 24 ore dupa terminarea evenimentului.

6. Stabilire reguli tehnice de postare fotografii: dimensiune 1200x900 px, rezolutie 72 sau 96 dpi

7. Fotografiile sa primeasca numere id pentru identificare ulterioara. Ideal ar fi ca fiecare fotografie sau macar album sa poarte tag-uri pentru selectii ulterioare mai facile.

8. Recomandare ferma de utilizare a fotografiilor de ilustrare a articolelor scrise din arhiva proprie FCS, a se evita importurile din terte surse de pe net. Redactorii pot interactiona cu fotografii, fie sa comande in prealabil o fotografie cu o anumita tema/subiect/personaj, fie sa-i fie aleasa o fotografie cu tema impusa din arhiva fotografilor.

9. Suport tehnic pentru postare foto in timp real de la eveniment si pentru ilustrare cronici meciuri.

10. Postarea foto ar trebui facuta de catre oricine si orice fel de fotografie, sau ar trebui introdusa o selectie?

11. La fotografiile individuale as scoate campurile cu apreciere si comentarii. S-ar rezolva de la sine daca se opteaza pentru alt viewer.

12. De gasit modalitate tehnica de protejare a fotografiilor postate. Sa nu poata fi copiate/descarcate la extern de catre oricine. Putem discuta si o varianta de valorificare pentru useri externi interesati (gen presa sau alte site-uri, care de multe ori se infrupta)

13. Periodic de organizat concursuri foto-ghicitoare, cu premii fotografii la alegere din arhiva, print color format A4.

14. Abonare foto dupa autor, tematica, data eveniment, dar nu feed, tehnic posibil?

15. Rubrica noua: fotografii comentate. Fotografii care au in spate povesti interesante.

16. Banca de bannere “ aici sa fie arhivate toate fotografiile de atmosfera care contin mesaje lizibile afisate de galerii la meciuri. Sa poata fi sortate pe diverse criterii. Poate, denumirea fisierului sa contina transcript-ul mesajului pentru selectare dupa text.

 

B. VIDEO

 

1. intr-o/outro unitar “ se lucreaza la el, colaborare cu Studio Set

2. Identificare canale YT cu continut min. 70% Steaua in vederea stabilirii de reciprocitati de link.

3. Postarile video “ sa parcurga procedura similara sectiei foto, respectiv, sa fie promovate 72 ore de la eveniment/postare pe prima pagina si sa contina link catre sectiunea video

4. Ar fi nevoie de un editor foto/video avansat, dispus sa ofere sprijin pentru realizare montaje si material special pentru aniversari, evenimente organizate, etc. si eventual home-support la cerere.

5. Sub-sectiune audio “ colectie mp3-uri cu cantece live galerie, eventual si cu transcripturi text.

 

C. GENERAL

 

1. Acreditari “ ma ocup eu in continuare si va propun sa fiu interfata de comunicare cu cluburile, avand acces si la contul de email [email protected] al FCS.

2. Cooptarea in colectiv a user-ului TOC pentru sectiunea istorie/arhive/colectii tematice

3. Caiet simplificat de identitate “ sa contina toate variantele de sigle rebrenduite si numai acestea sa poata fi folosite pe documente electronice, printuri, promotionale, foto, video, etc.

4. Activitate noua propusa“ interviuri. De stabilit echipa, eu ma ocup de suport tehnic pentru inregistrare, prelucrare si postare si intermediere cu cluburile.

5. Activitate noua propusa “ de redat articole scanate din presa vremii cu referire la Steaua/CSA/CCA. Sustinerea istoriei, unul din idealurile dragi si esentiale ale AISS

6. Link-uri reciproce cu alte site-uri steliste pe baza de intelegeri

Edited by OMbun

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMBun, multumesc pentru interventie. Mi-as dori foarte mult sa discut sugestiile tale, dar pentru ca nu pot va rog pe cei implicati (OMBun, Azzido, Costi, etc.) sa gasim un coordonator care sa va ajute sa implementati noile propuneri prin colaborare cu dept. tehnic. I-am oferit lui Costi acest rol dar nu stiu daca-l va accepta.

 

Voi reveni ulterior cu sugestiile mele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu nu cred ca este nevoie de un coordonator ci de o relatie directa ombun-tehnic( ombun sa fie one man show in momentul de fata). am putea sa stabilim regulile elementare de comun acord, toti implicati, apoi lucrurile sa se rezolve prin comunicare ombun-tehnic. pe departamentul tehnic o sa suferim grav, implicarea a 1-2 persoane extra fiind imperios necesara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Referitor la continut:

 

Am in arhiva FCS un numar de 442 albume de fotografii. Daca socotim in medie numai 35 fotografii/album, rezulta un numar de 15.470 fotografii postate si care pot fi accesate oricand.

 

De retinut ca doar ca. max. 10% din ce fotografiez ajunge prin selectie sa fie postat pe site. Asta inseamna ca pe hard-urile mele se afla o arhiva cu ca. 150.000 fotografii, care sta neconditionat tot la dispozitia voastra.

 

Daca mai adaugam inestimabilele piese de colectie ale lui TOC, plus alte fotografii de la alti useri, se aduna totusi ceva continut. Chiar si dintre poze mai putem alege cateva fotografii ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Greco,

 

sunt de acord cu noua organizare a site-ului, am mai spus-o. In ceea ce ma priveste, ma multumesc cu ceea ce sunt in prezent. Nu am ambitia sa devin moderator-sef.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eu nu cred ca este nevoie de un coordonator ci de o relatie directa ombun-tehnic( ombun sa fie one man show in momentul de fata). am putea sa stabilim regulile elementare de comun acord, toti implicati, apoi lucrurile sa se rezolve prin comunicare ombun-tehnic. pe departamentul tehnic o sa suferim grav, implicarea a 1-2 persoane extra fiind imperios necesara.

 

Daca nu gasim alta solutie, mergem inainte cu relatia OMBun - dept tehnic. Dar eu sper sa mai adaugam membri la acest departament (de exemplu, "somnoroasepasarici") si in acele conditii va fi nevoie ca cineva sa coordoneze eforturile si comunicarea dintre membri. Deci as prefera sa-si asume cineva capabil raspunderea pentru acest departament, pentru ca in conditiile in care avem mai mult de 1 colaborator aici, OMBun mi-a comunicat privat ca nu doreste sa fie coordonator (desi se poate inca razgandi).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Propun ca acestui departament sa i se alature Kustino pentru partea de grafica / identitate vizuala, etc. Astept raspunsul lui aici.

 

Proprietarul canalului YT http://www.youtube.com/user/somnoroasepasarici tocmai m-a anuntat ca din motive personale (lipsa de timp) nu mai poate colabora cu FCS. Lucram in continuare la gasirea de noi colaboratori si la definitivarea echipei media.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daca nu gasim alta solutie, mergem inainte cu relatia OMBun - dept tehnic. Dar eu sper sa mai adaugam membri la acest departament (de exemplu, "somnoroasepasarici") si in acele conditii va fi nevoie ca cineva sa coordoneze eforturile si comunicarea dintre membri. Deci as prefera sa-si asume cineva capabil raspunderea pentru acest departament, pentru ca in conditiile in care avem mai mult de 1 colaborator aici, OMBun mi-a comunicat privat ca nu doreste sa fie coordonator (desi se poate inca razgandi).

 

Sunt in continuare de parere sa promovam de la echipa de "tineret". Va avea, ca si pana acum, tot sprijinul meu.

 

Sper ca "somnoroasepasarici" sa fie de acord, totusi, sa ne lucreze cel putin rezumatele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare,

 

Cum vad eu lucrurile:

Primul pas ar fi sa dezvoltam noua identitate a site-ului si pe urma sa facem si intr-o-ul. Pana atunci putem face o lista cu referinte de afara - austriecii, polonezii, sarbii au canale video foarte bune.

 

Colegul meu Art Director s-a apucat de identitate, cand are primele variante, o sa le postez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah, asta uitasem si eu sa acopar: identitate vizuala si canal de youtube oficial fcsteaua.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMBun,

Sugestiile tale sunt foarte valoroase, dar eu zic sa le distilam la cateva puncte esentiale. Mai intai sa-ti dau raspunsurile punctuale mai jos:

 

Va transmit mai jos cateva din propuneriel mele, structurate pe capitole si paragrafe pentru o mai usoara referire in caz de comentarii punctuale.

 

A. Foto

 

1. Inainte de toate eu as lansa un sondaj de opinie pe site, referitor la materialele foto-video-audio FCS. Am in continuare impresia ca nu toata lumea agreaza aceasta sectiune. S-ar putea ca datele de trafic sa ne minta si ponderea vizitelor sa fie datorate presei, jandarmeriei, rivalilor, etc. Daca ar fi asa, continuarea acestei sectiuni nu ar insemna decat un deserviciu pentru FCS. Sper sa fie doar impresia mea.

2. Un foto viewer nou pentru albume, dimensiune/rezolutie fotografii adaptata la rezolutia medie a monitoarelor, cu butoane derulare inainte/inapoi si inchidere, imagine nr. x din y

3. Albumele foto cu referire la evenimente sportive tocmai desfasurate (fotbal, baschet, handbal, rugby, polo, volei) sa stea 72 ore pe prima pagina la sectiunea �€œnoutati foto�€� si sa poarte link catre sectiunea foto.

4. Posibilitate de sortare albume foto dupa tematici: joc, atmosfera, coregrafie, istorie, obiecte colectie, articole ziar arhiva, diverse, dar si dupa autor, sport, data, etc.

5. Materialele foto-video sa se incarce la cel mult 24 ore dupa terminarea evenimentului.

6. Stabilire reguli tehnice de postare fotografii: dimensiune 1200x900 px, rezolutie 72 sau 96 dpi

7. Fotografiile sa primeasca numere id pentru identificare ulterioara. Ideal ar fi ca fiecare fotografie sau macar album sa poarte tag-uri pentru selectii ulterioare mai facile.

8. Recomandare ferma de utilizare a fotografiilor de ilustrare a articolelor scrise din arhiva proprie FCS, a se evita importurile din terte surse de pe net. Redactorii pot interactiona cu fotografii, fie sa comande in prealabil o fotografie cu o anumita tema/subiect/personaj, fie sa-i fie aleasa o fotografie cu tema impusa din arhiva fotografilor.

9. Suport tehnic pentru postare foto in timp real de la eveniment si pentru ilustrare cronici meciuri.

10. Postarea foto ar trebui facuta de catre oricine si orice fel de fotografie, sau ar trebui introdusa o selectie?

11. La fotografiile individuale as scoate campurile cu apreciere si comentarii. S-ar rezolva de la sine daca se opteaza pentru alt viewer.

12. De gasit modalitate tehnica de protejare a fotografiilor postate. Sa nu poata fi copiate/descarcate la extern de catre oricine. Putem discuta si o varianta de valorificare pentru useri externi interesati (gen presa sau alte site-uri, care de multe ori se infrupta)

13. Periodic de organizat concursuri foto-ghicitoare, cu premii fotografii la alegere din arhiva, print color format A4.

14. Abonare foto dupa autor, tematica, data eveniment, dar nu feed, tehnic posibil?

15. Rubrica noua: fotografii comentate. Fotografii care au in spate povesti interesante.

16. Banca de bannere �€ aici sa fie arhivate toate fotografiile de atmosfera care contin mesaje lizibile afisate de galerii la meciuri. Sa poata fi sortate pe diverse criterii. Poate, denumirea fisierului sa contina transcript-ul mesajului pentru selectare dupa text.

 

B. VIDEO

 

1. intr-o/outro unitar �€ se lucreaza la el, colaborare cu Studio Set

2. Identificare canale YT cu continut min. 70% Steaua in vederea stabilirii de reciprocitati de link.

3. Postarile video �€ sa parcurga procedura similara sectiei foto, respectiv, sa fie promovate 72 ore de la eveniment/postare pe prima pagina si sa contina link catre sectiunea video

4. Ar fi nevoie de un editor foto/video avansat, dispus sa ofere sprijin pentru realizare montaje si material special pentru aniversari, evenimente organizate, etc. si eventual home-support la cerere.

5. Sub-sectiune audio �€ colectie mp3-uri cu cantece live galerie, eventual si cu transcripturi text.

 

C. GENERAL

 

1. Acreditari �€ ma ocup eu in continuare si va propun sa fiu interfata de comunicare cu cluburile, avand acces si la contul de email [email protected] al FCS.

2. Cooptarea in colectiv a user-ului TOC pentru sectiunea istorie/arhive/colectii tematice

3. Caiet simplificat de identitate �€ sa contina toate variantele de sigle rebrenduite si numai acestea sa poata fi folosite pe documente electronice, printuri, promotionale, foto, video, etc.

4. Activitate noua propusa�€ interviuri. De stabilit echipa, eu ma ocup de suport tehnic pentru inregistrare, prelucrare si postare si intermediere cu cluburile.

5. Activitate noua propusa �€ de redat articole scanate din presa vremii cu referire la Steaua/CSA/CCA. Sustinerea istoriei, unul din idealurile dragi si esentiale ale AISS

6. Link-uri reciproce cu alte site-uri steliste pe baza de intelegeri

 

A

1 - nu cred ca e nevoie de sondaj, multi stelisti cauta materiale media bune despre Steaua

2 - propun sa mutam COMPLET sectiunea foto pe un canal Flickr FCSTEAUA (prioritate mare)

3 - vom lucra cu echipa tehnica (prioritate medie)

4 - decidem intai unde stocam pozele (Flickr?) si investigam posibilitatea asta (prioritate mica)

5 - depinde exclusiv de colaboratorii nostri media

6 - nu cred ca vom gasi oameni care sa se conformeze cu aceste conditii (daca vrei tu, sigur)

7 - discutam cu dept. tehnic (prioritate mica)

8 - discutam cu dept. redactional dupa ce vom avea redactor-sef

9 - si George vrea asta dar n-avem capacitatea momentan. in viitor ne gandim

10 - habar n-am, ne gandim (prioritate mica)

11 - investigam solutiile externe de stocare?

12 - e foarte, foarte greu. tot ce putem e sa precizam termenii de copyright

13 - de acord daca are cine sa se ocupe si daca avem bani

14 - nu stiu inca

15 - eventual pe noua platforma a site-ului la care vom lucra eu, George, si Azzido?

16 - ne gandim in viitor

 

B

 

1 - mai multe detalii despre noile intr-o/outro? Rog sa intervina si Kustino in discutie?

2 - 100% de acord, dar cine se va ocupa?

3 - depinde exclusiv de colaboratorii nostri media

4 - discutam cu dept. tehnic solutia optima si eventual daca putem cheltui bani pe asta

5 - 100% de acord, ne trebuie oameni

 

C

 

1 - 100% de acord

2 - OK

3 - OK, discuta te rog si cu Kustino

4 - ar fi senzational

5 - ar fi foarte bine, ne trebuie oameni

6 - in trecut FCS a avut o politica anti schimb de link-uri. regandim si discutam cu George Stan

 

Referitor la continut:

 

Am in arhiva FCS un numar de 442 albume de fotografii. Daca socotim in medie numai 35 fotografii/album, rezulta un numar de 15.470 fotografii postate si care pot fi accesate oricand.

 

De retinut ca doar ca. max. 10% din ce fotografiez ajunge prin selectie sa fie postat pe site. Asta inseamna ca pe hard-urile mele se afla o arhiva cu ca. 150.000 fotografii, care sta neconditionat tot la dispozitia voastra.

 

Daca mai adaugam inestimabilele piese de colectie ale lui TOC, plus alte fotografii de la alti useri, se aduna totusi ceva continut. Chiar si dintre poze mai putem alege cateva fotografii ;)

 

Trebuie sa ne gandim la cum pot fi transferate cat mai multe din aceste fotografii pe noua platforma, si sa gasim voluntari.

 

OK, acum sugestiile mele:

 

  • propun sa EXTERNALIZAM tot continutul media FCS, adica sa creem canale FCS pe YouTube (video), Flickr (foto), SoundCloud (audio), Scribd (PDF). Te rog sa investighezi platforma Flickr si sa-mi spui parerea ta despre ea (daca poti uploada usor poze, daca le poti grupa cum vrei tu, etc.). Slideshow-urile Flickr pot fi embed-uite intr-un alt site, si am putea sa le includem in acest fel pe FCS
  • propun sa-l aducem pe user-ul pe care l-ai propus tu si sa ne gandim DE URGENTA la alti oameni care pot contribui la acest departament, si eventual sa gasim un coordonator
  • cred ca relansarea platformei FCS va dura 2-3 luni. Te rog sa ai rabdare cu asta si sa ne gandim impreuna la metode prin care continutul nostru media sa fie pus in valoare mai bine pe noul FCS

 

Esti de acord cu aceste prioritati pentru moment, urmand ca in viitor sa ne ocupam si de celelalte lucruri?

Edited by Tiberiu Florea

Share this post


Link to post
Share on other sites