Virgil

Steaua - Legia Varsovia: 1-1 (1-0)

96 posts in this topic

85% din lumea prezenta la stadion a inceput sa tina momentu` de reculegere dupa ce s-a anuntat in statie, in loc sa astepte strangerea jucatorilor pe cercul de la mijlocul terenului si fluierul arbitrului.

Cand crainicul a anuntat momentu` de reculegere, jucatorii inca erau imprastiati pe teren, faceau stretching sau se legau la sireturi.

Cand arbitrul a fluierat inceperea minutului de reculegere, toata lumea a crezut de fapt ca s-a terminat, inclusiv fanii polonezi (care desi stiu care e "mersul trenurilor", s-au luat dupa ai nostri), care au inceput sa cante si uite asa....toti taranii considera ca polonezii au fost niste nesimtiti, dar de fapt ai nostri sunt vinovati ca habar nu au cum sa tina un moment de doliu.

Prin urmare fanii Legiei nu sunt vinovati cu nimic, oamenii chiar au fost tacuti si au aplaudat dupa ce s-a terminat "minutul" de liniste. Din partea mea: respect. Vinovati au fost ai nostri.

Legat de meci: calificarea se joaca in Polonia, sansele raman aceleasi. Si ce spanac are Lato? De 1 luna incoa` parca nu mai e la fel de concentrat in meciuri (de aici si cele doua goluri primite in repriza a 2-a).

Edited by eMagic

Puneti prea mult accent pe momentul cu reculegerea ... cine , de ce, cum ...

E clar ca s-a vrut a se tine si s-a tinut ... dar deslanat ...

Crainicul e de vina .... a anuntat momentul in limba romana ... moment in care unii din spectatori au inceput sa-l tina ... nestiind ca tre sa astepte strangerea jucatorilor pe cercul d ela mijloc ... apoi a inceput sa vb. cel in poloneza ... si pana sa termine el a inceput harmalaia ...

S-a vrut ... s-a incercat ... nu a reusit 100% ...

Apropo de crainicul stadionului ...

ESTI PRAF !!!!

ESTI INCOMPETENT !!!

ESTI DEPASIT !!!

ESTI O MURATURA !!!

Cine naiba il tine pe asta acolo ... chiar nu sesizeaza nimeni din staff-ul echipei ...

Despre joc ... depinde ce a vrut fiecare sa vada ...

Important este meciul retur ... acolo se joaca totul .... cum de fapt ne si asteptam ...

Daca avem valoare ii batem la ei acasa ...

Daca suntem buni facem minim un 2 - 2 ...

Daca nu facem nimic ... jucam tot in EUROPA LEAGUE ...

Asta este ...

Daca poate cineva sa traduca. Eu am tradus doar prima parte ( Ciobanul trzymaj sie= GB hold on), restul nu merge cu google translate.

LE: Spre finalul partidei, galeria Legiei Varşovia a afişat un banner pe care era scris un mesaj adresat lui Ciobanul. Pe bannerul desfaşurat de suporterii polonezi scria: Ciobanul ai grijă de tine rezistă! (Ciobanul trzymaj się hanior cwel!).

Recunoscuţi pentru mesajele lor naţionaliste şi rasiste, bannerul suporterilor polonezi s-a vrut a fi unul de susţinere pentru Ciobanul, considerat de către ultraşii Legiei Varşovia drept unul de-al lor.

Ce ma???

448770307_foto.jpg

Edited by rtj

Nu prea conteaza ce scrie, ce conteaza e ca peluzele noastre sa ia un carnetel un pix si sa noteze. Asa arata o galerie unita, asa am fost si noi odata, in rest, suntem o fantoma, o umbra, o rusine...cu mana pe inima spun asta si cu asumarea injuraturilor si apostrofarilor. Steaua nu are galerie, Steaua are doar cativa baieti devotati unui fenomen ce nu mai exista de ani de zile. Realitatea cruda...

E un mesaj de provocare, fiindca ei stiu care e relatia dintre suporteri(ma rog, anumiti suporteri) si puscarias. E o incercare de umilire a adversarului. Nimic nou. Daca nu ma insel si cainii au avut acum cativa ani un mesaj cu "Gigi, ramai la Steaua!"

S-a repetat episodul cu Tbilisi din ambele manse, Reghe a pierdut duelul tactic cu omologul sau.

Daca vrei sa comparai calitatile de antrenor ale lui Reghe fa-o cu antrenori care antreneaza echipa mai puternice. Niciodata nu o sa fie remarcat un antrenor de la Real Madrid intr-un meci cu Levski Sofia. Invers, da.

Daca vrei sa comparai calitatile de antrenor ale lui Reghe fa-o cu antrenori care antreneaza echipa mai puternice. Niciodata nu o sa fie remarcat un antrenor de la Real Madrid intr-un meci cu Levski Sofia. Invers, da.

Tocmai asta e si buba, ca daca te citeste ala de care n-ai auzit in viata ta, sau nu e un mare antrenor, pai un Ancelotti, Mourinho si altii mari te scot pe dos. Hai sa fim realisti, citim toti jocul, il stim si noi, a mers in primul an, dar acum deja lumea te cunoaste...

"Este un rezultat bun, dar a fost un meci foarte greu. La cum joaca Steaua, la meciul retur trebuie sa jucam si mai bine. Atmosfera de la Varsovia este mai buna decat cea de la Bucuresti. Fanii de acolo sunt nebuni. Sunt unii dintre cei mai buni din Europa si din lume.

Sunt convins că putem să jucam mai bine decat am facut-o aici și ne gandim că putem da totul pentru a ajunge in faza urmatoare. Steaua joacă foarte bine și practică un fotbal foarte tehnic, aleargă in permanență. A fost un meci incredibil de greu. Sunt de fiecare dată fericit cand marchez, m-am nascut ca să fac asta. Tatal meu a jucat la Legia, am crescut acolo unde sunt cei mai mulți suporteri ai Legiei așa că pentru mine, orice meci jucat pentru Legia este la fel", a declarat, pentru Dolce Sport, Jakub Kosecki.

Tocmai asta e si buba, ca daca te citeste ala de care n-ai auzit in viata ta, sau nu e un mare antrenor, pai un Ancelotti, Mourinho si altii mari te scot pe dos. Hai sa fim realisti, citim toti jocul, il stim si noi, a mers in primul an, dar acum deja lumea te cunoaste...

Pai si ce ti se pare tare greu sa citesti jocul unei echipe? Barcelona joaca pase scurte si face explozia in ultimii 30 de metri, PSG in era Ancelotti isi concentra jocul doar pe mijloc etc. Problema este daca poti stopa acest joc. Steaua are un joc simplu si aerisit, foarte modern, deschide jocul pe flancuri (in special pe banda stanga). Ai zice ca daca-i blochezi pe Bourceanu si Pintilii ai avea mijlocul castigat, dar e foarte dificil sa faci asta cand ei coboara foarte mult si sunt ajutati de Chiriches si fundasii laterali.

Degeaba iti dai seama de jocul adversarului daca tu nu ai calitate.

Nu am comparat calitatile de antrenor ale lui Reghe cu ale nimanui, de asta nu am dat nici un nume. Insa Reghe trebuia sa se astepte la o echipa care va sta la panda si trebuia sa faca ceva in acest sens. Un antrenor pregateste un meci studiind adversarul, da indicatii propriilor jucatori la ce sa se astepte in teren, cum ar putea adversarul sa-i surprinda. Nu cred ca Latovlevici trebuia sa-si dea seama singur ca zona lui de teren era tinta contraatacurilor poloneze.

asa cum spuneau multi, legia varsovia nu poate pune probleme Stelei. dar o poate elimina! acum sansele sunt 90% ale lor. in general despre romani se spune ca sunt puturosi si delasatori, despre polonezi ca sunt modesti si muncitori. cam asta s-a vazut si in meciul de azi.

Genial. Nu avem fata de Liga. Nu va fi rau sa mai jucam cel putin 6 meciuri in Europa.

Nu am nimic de reprosat baietilor in schimb nu pot sa inteleg cum din 50.000 de oameni nu este unul mai competent care sa formeze o galerie buna, decat 7 si rupte de realitatea meciului. fular-campionii

@Banita:

Is it true that Legia fans made that banner in order to support G.Becali, or were they sarcastic?

Edited by rtj

I think that banner wasn't sarcastic. Most of polish supporters give their support to their brothers that are in jail. It's a very popular theme in polish ultra scene( I think it's a residue after fighting with communism and now with our law and state),so i'm not suprise that they want to show solidarity with Gigi.

Moreover the second part of banner was about "Hanior",ex-hooligan of Legia who was captured by police because of selling drugs. He started to cooperate with police and "sell" some other Legia supporters. Now Legia fans insult and challenge "Hanior" because he is a police informer. (text about it: http://mojalegia.pl/hanior-pedal-hanior-cw...egii-warszawa/) Because of him Legia capo "Staruch" was in jail by 8 months. So I think that this banner was 100% serious.

Edited by Banita