Posted August 14, 2013 · Report post Referitor la stelistii care au evoluat in meciul cu Slovacia - Tatarusanu a fost, in general, sigur, Chiriches nu a stralucit, dar a fost cel putin in nota echipei, Tanase a jucat acceptabil, fata de ceea ce obisnuia la nationala, Pintilii si-a dat, ca de obicei, silinta, iat Latovlevici, din nefericire, a comis multe eori, inclusiv la golul slovacilor. Nu sunt semne prea bune in perspectiva jocului cu Legia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2013 · Report post Bv Satamago...ontopic, clar concis... In alta ordine de idei, vad ca se inflameaza si aici spiritele cu NORD SUD etc. Baieti, va spun un lucru pe care l-ati tot auzit, de care s-a mai vorbit, pe care il respingeti cu vehementa: pana cand NORD+SUD nu se unesc sub un singur nume, un tot intreg, nu va mai exista galerie la Steaua. vom fi cateva sute ce vom striga Bucuresti aleeee Bucuresti aleee, si in rest mai nimic. Retineti asta, injurati-ma, respingeti ideea, dar stiti bine cum era cand o singura peluza facea orice stadion sa tremure. Acum, daca am juca pe Ghencea cu o echipa cu suporteri buni ( Rapid, Dinamo, Petrolul ) ne fac aia de ras in ultimul hal...si cel mai frustrant: CA NICI MACAR ORGOLIUL NOSTRU NU E SUFICIENT CA SA VEDEM REALITATEA. Si cu U Cluj sa jucam, sa vina aia 500 in deplasare si ne fac viata grea...acum incepeti tir de injuraturi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2013 · Report post Prietene, nu stiu de cand mergi tu la stadion, dar o atmosfera ca cea de la meciul cu Tbilisi (dau un exemplu, iti pot da alte zeci) nu este demna de o galerie care s-a numit candva Armata ULTRA. Nu ma intereseaza ce se scandeaza sau nu se scandeaza la tribune (imi pare rau daca asta ai inteles din postarea mea), ma intereseaza faptul ca vin toti taranii care nu stiu un cantec in peluza, ca e mai ieftin biletu'. Sunt curios cati veti veni pe Ghencea, cu CFR. Pe Arena au fost 40 si ceva de mii anul trecut, daca nu umpleti Ghencea sunteti niste ipocriti care iubesc betonul si scaunele colorate de pe Mall Arena, nu spiritul din Templu. De fapt, discutia noastra poate pleca de la zero, avand in vedere ca tu n-ai inteles absolut nimic din ce am spus in postarea anterioara. Afara cu meltenii din peluze ! Dupa 6 ani, imi iau inima in dinti si voi veni pe Ghencea cu niste baieti din Titan! Maimuta nu va fi in loja, meltenii nu calca pe stadionul asta pentru ca nu e cool si sper sa mai simt ce simteam in anii in care mergeam la meciuri etapa de etapa! Macar sa nu vad taranii pe care i-am vazut miercuri pe mall arena si tot e ceva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2013 · Report post Taranii aia platesc bani,bani buni pt bugetul clubului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post I am as you maybe know a Steaua's fan and polish journalist. So this match between Ros-albastrii and Legia will be a important thing for me. I need your help. I have to make a article for polish TV station, so I'm interesting for a some informations from Steaua. What do you think about polish team? How big chances to promote does Legia have? What atmoshpere is in Steaua's team after you know, that Legia is your last opponent before group stage? Everything will be important for me. Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 · Report post - Atmosphere is good, both of our fractions of ultras are together to support the team. (Peluza Nord and Peluza Sud). - The results are really good however everyone is a bit nervous about the double leg with Legia, we are expecting two hard games. - The crazy owner of Steaua is in jail so the pressure is not that intense at the team. He used to come out and talk a lot but now is quiet and that's good for the team. - We are ready and we will qualify ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 · Report post Legia Varsovia va fi sustinută la partida cu Steaua, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, de aproximativ 2.000 de suporteri, o parte dintre ei participand in mod frecvent la acte de huliganism, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache. "Organizatorul meciului a pus la dispozitia suporterilor polonezi un numar de 2.000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne asteptam ca la această partidă să asiste aproximativ 2.000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucuresti cu microbuze, autoturisme personale si cu un avion", a spus Enache. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a precizat faptul că vor fi luate masuri speciale pentru a preintampina eventuale incidente, o parte dintre suporterii echipei poloneze fiind cunoscută pentru acte de huliganism. "Marti, vor sosi la Bucuresti cinci Politisti de la Politia Metropolitană poloneza care ne vor ajuta pe toată durata sederii suporterilor polonezi la Bucuresti. Am fost informati că o parte dintre acesti fani sunt protagonistii unor frecvente acte de dezordine, fapte de huliganism si că obisnuiesc să organizeze lupte de stradă cu suporterii adversi. De aceea se impune o serie de masuri pentru prevenirea oricarui tip de incident, se va efectua un filtru la intrarea in Capitala pe Autostrada A1, suporterii vor fi controlati, verificati iar pe durata sederii la Bucuresti vor patrula jandarmi in zona Centrului Istoric al Capitalei. Avand in vedere că e un meci cu grad ridicat de risc, suporterii polonezi vor fi supravegheati permanent", a mai afirmat Georgian Enache. Ultima prezență a fanilor echipei Legia Varsovia la Bucuresti a fost in octombrie 2011, la meciul cu Rapid din Liga Europa, disputat tot pe Arena Nationala cand s-au produs incidente intre suporterii polonezi si fortele de ordine. La 20 octombrie 2011, fanii polonezi au parasit Peluza Nord a Arenei Nationale, cu aproximativ 15 minute inainte de debutul partidei Rapid - Legia Varsovia si nu au revenit pe scaune nici după ce a inceput meciul, protestand astfel deoarece fortele de ordine nu au permis accesul tuturor suporterilor. La pauza după ce li s-au alaturat si ultimii fani controlati de agentii de paza polonezii au intrat pe Arena Nationala La scurt timp, ei au inceput să arunce cu obiecte inspre sectoarele ocupate de suporterii rapidisti si au aprins o fumigena Mai multe incidente in care au fost implicati fani polonezi au avut loc inaintea partidei dintre cele două echipe. Astfel, trei suporteri ai echipei Legia Varsovia au fost retinuti la intrarea pe Arena Nationala după ce asupra lor s-a descoperit canabis si marijuana. Suporterii aveau ascunse drogurile in lenjeria intimă si au fost descoperiti la controlul corporal efectuat inainte de intrarea pe stadion. Un alt suporter polonez, minor, aflat sub influenta drogurilor, a fost dus la o ambulanță, pentru a primi ingrijiri. Un alt incident s-a petrecut tot la intrarea fanilor polonezi pe stadion. Fortele care asigură ordinea au dorit să verifice un banner apartinand polonezilor, moment in care s-a produs o incaierare, unul dintre suporteri lovind un agent de paza Acesta din urmă a primit ingrijiri medicale. Suporterul respectiv a fost identificat si a fost retinut de jandarmi. În cursul zilei in care a avut loc partida, zece polonezi si un roman au ajuns la Politie, in urma unor incidente petrecute in Centrul Vechi din Bucuresti si a unei actiuni organizate pe autostrada A1. Mediafax Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post mai putin de 36 ore .... greu trece timpul Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post Taranii aia platesc bani,bani buni pt bugetul clubului. In 1983 am venit prima data in Templu,la actualul SUD. Cu anii, si datorita virstei si bolii, am ajuns la T0, ceea ce nu m-a impiedicat sa imi pastrez "atitudinea" din peluze.... Acum am abonament la VIP 1 si T0, pentru ca obisnuinta de a sta cit mai aproape de banca tehnica nu se pierde cu una cu doua....cint in continuare, aplaud, ma adaptez... In ce categorie ma incadrez din punctul de vedere al citorva dintre voi, va rog ? In alta ordine de idei: fiind sector central, impresia acustica pe care o lasa galeria divizata nu e cel mai bun lucru...ce sa scandez ? cu cine ? cum sa pot sa il indemn pe cel de linga mine sa incurajeze in stil de galerie mare echipa, daca Sudul incepe ceva, iar Nordul cu totul altceva ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post cum sa pot sa il indemn pe cel de linga mine sa incurajeze in stil de galerie mare echipa, daca Sudul incepe ceva, iar Nordul cu totul altceva ? Raspuns: Nu ai cum, si asa ne vom face de ras cum ne-am mai facut, asa altii o sa ne calce in picioare blazonul, asa altii o sa rada de noi, asa o sa fim pana cand incet incet fenomenul va apune si lumea va veni la Steaua ca la tenis. Mai stiti cum era cand migra echipa pe la Cluj, Constanta etc. si galeria nu venea sau era prea mica? Stadion plin, liniste de mormant? Aici se va ajunge, incet dar foarte sigur... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post Raspuns: Nu ai cum, si asa ne vom face de ras cum ne-am mai facut, asa altii o sa ne calce in picioare blazonul, asa altii o sa rada de noi, asa o sa fim pana cand incet incet fenomenul va apune si lumea va veni la Steaua ca la tenis. Mai stiti cum era cand migra echipa pe la Cluj, Constanta etc. si galeria nu venea sau era prea mica? Stadion plin, liniste de mormant? Aici se va ajunge, incet dar foarte sigur... Iti multumesc pentru raspuns.... Poate mai exista sanse si pentru noi...dar cit timp copiii de acum te caracterizeaza dupa locul din tribuna si iti inchid gura cum ca ei stiu mai bine ce si cum, e din ce in mai greu de dus aceasta lupta. Nu e vorba numai de fenomenul ultra aici. In vremurile la care faci referire nu exista atita comunicare pe net...din pacate, acest lucru, in loc sa fie un avantaj, mai mult ne deserveste...e mai simplu sa tastezi decit sa treci la fapte. Concret, sa se intilneasca liderii de galerie pina cad la pace...nu stiu ce e intre ei, nici nu vreau. Dar daca nici ei nu arata unitate pentru echipa,atunci ce pretentii putem avea de la "melteni "?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 (edited) · Report post O parte din jucatorii importanti ai Legiei si primul 11 din partidele cu Molde. Surse: wikipedia.com, flascore.ro. Edited August 20, 2013 by gio_stgloria Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 (edited) · Report post Prietene, nu stiu de cand mergi tu la stadion, dar o atmosfera ca cea de la meciul cu Tbilisi (dau un exemplu, iti pot da alte zeci) nu este demna de o galerie care s-a numit candva Armata ULTRA. Nu ma intereseaza ce se scandeaza sau nu se scandeaza la tribune (imi pare rau daca asta ai inteles din postarea mea), ma intereseaza faptul ca vin toti taranii care nu stiu un cantec in peluza, ca e mai ieftin biletu'. Sunt curios cati veti veni pe Ghencea, cu CFR. Pe Arena au fost 40 si ceva de mii anul trecut, daca nu umpleti Ghencea sunteti niste ipocriti care iubesc betonul si scaunele colorate de pe Mall Arena, nu spiritul din Templu. De fapt, discutia noastra poate pleca de la zero, avand in vedere ca tu n-ai inteles absolut nimic din ce am spus in postarea anterioara. Afara cu meltenii din peluze ! Zenden eu cred ca mai ipocrit este ala care spune ca sa dus la meciul cu CFR pe Ghencea si spune ca a stat in conditii de siguranta! Fratilor stadionul Ghencea este pe cale sa se duca dracu, scaunele sunt rupte pentru ca toata structura de beton este crapata ca dracu si in loc de scaune sunt cratere de intri cu piciorul in ele pana la genunchi. La Peluza Sud cand cantam cine sare-i ros-albastru trebuia sa ne tinem unul de altul sa nu ne rupem gatul!!! Invit toti contestatarii la urmatorul meci ce se va juca pe Ghencea sa va convingeti cat de bine mai arata "TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC" si va recomand sa veniti cu urmatoarele accesorii: Cotiere, genunchere, casca si bocanci. ps: toti da thanks la astia de spun de Ghencea, dar culmea aia de o fac nu au mai vazut Gencea la culoare decat la televizor! The Flyer 6 ani nu sunt 3 zile si in 6 ani poti construi 4 sdadioane dar in 6 ani in care nu sa mai facut nimic la acest stadion.............. sper totusi sa nu ai o mare deziluzie! Edited August 20, 2013 by besliud Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post Stie cineva ceva despre vreo deplasare la Varsovia? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2013 · Report post Stie cineva ceva despre vreo deplasare la Varsovia? Sigur se va discuta dupa meci, asta cu conditia sa nu te grabesti sa pleci dupa terminarea partiei sa eviti aglomeratia! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Brigada de arbitri: Referee Nicola Rizzoli (ITA) Assistant referees Andrea Stefani (ITA) Renato Faverani (ITA) Fourth official Riccardo Di Fiore (ITA) Additional assistant referees Antonio Damato (ITA) Domenico Celi (ITA) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Sport.ro anunta o indisponibiliate de ultima ora a lui Chiriches. Va incepe Steaua cu Gardos si Szukala in centrul apararii ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Da, da, accidentare Asa cum s-a accidentat si Latovlevici ieri cand a fost data afara de la antrenamente. Eu ii inteleg pe baieti si chiar e normal sa se revolte. Nimeni nu merita sa fie terorizat. Daca au avut oferte, trebuia sa fie lasati sa plece. Mai ales ca ofertele alea reprezentau bani buni, mai mult decat destui avand in vedere cat a bagat puscariasul la echipa. Macar sa le fi platit salariile daca tot ii tine cu forta. Si ca veni vorba de salarii, am vazut azi ce salarii au cei de la Legia. Chiar si de 3 ori mai mari ca cei de la Steaua. Nu prea e normal sa fie asa. Nu e profesionist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Legia Academy Football Academy Foundation Legia Warszawa, established on 29.09 2008, promotes physical culture and sport, healthy lifestyle, education and fostering children and adolescents. The Academy Foundation's main focus is to train fascinated with football boys from Warsaw, the Mazovia region and entire Poland. The Foundation provides training conditions of the highest standards seeing many of its talents become leading Polish footballers. The Football Academy holds an important place in the youth soccer world in the country. The team of trainers continuously reviews the coaching strategy seeking to benefit from the experience of the best football schools in Poland and abroad. The Academy Foundation teamed up with 11 Polish clubs involved in training youth as well as with international clubs such as Ajax Amsterdam, Osasuna Pamplona, Michalovce - Slovakia and the Czech Football School-German. The Football Academy Foundation of Legia Warszawa arranges youth soccer teams, coaches and educates young players, creates specialized football training centers, which includes acquisition of specific sport equipment as well as organization of conferences, symposia, fairs, events, courses and lectures. Today, the Academy Foundation is host over 250 children from all over Poland, its target is to provide education for up to 1000 of youngest football adepts. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Nu vad prea bine meciu cu Gardos in aparare, sincer nu cred ca scapa fara gol luat... Sincer mare prostie sa il vanda pe Chiriches fix acum avand in vedere posibilitatea accederi in grupele UCL(fapt ce asigura minim 15-20 de milioane de euro). Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Steaua: 12. Ciprian Tatarusanu - 17. Daniel Georgievski, 4. Lukasz Szukala, 6. Florin Gardos 14. Iasmin Latovlevici - 55. Alexandru Bourceanu (capitan), 5. Mihai Pintilii - 77. Adrian Popa, 23. Nicolae Stanciu, 10. Cristian Tanase - 25. Federico Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf. Rezerve: 1. Florin Niță - 8. Lucian Filip, 11. Andrei Prepeliță, 19. Adrian Cristea, 22. Paul Pirvulescu, 30. Mihai Radut 80. Gabriel Iancu. Legia Varsovia: 12. Dusan Kuciak - 25. Jakub Rzezniczak, 3. Tomasz Jodlowiec, 2. Dosa Junior, 14. Jakub Wawrzyniak - 37. Dominik Furman, 21. Ivica Vrdoljak (capitan) - 18. Michal Kucharczyk, 32. Miroslav Radovic, 20. Jakub Kosecki - 9. Marek Saganowski. Antrenor: Jan Urban. Rezerve: 84. Wojciech Skaba - 17. Tomasz Brzyski, 28. Lukasz Broz, 23. Helio Pinto, 7. Henrik Ojamaa, 13. Vladimer Dvalisvili, 33. Michal Zyro Edited August 21, 2013 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post E primul meci al italianului ca titular? Imi place linia defensiva, sper ca Gardos sa revina cat de curand la forma buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post @ Kapetan0s, eu am incredere in Gardos la fel de multa ca in Chiriches. Conform Digisport, doua declaratii ale lui Reghecampf: "Nu suntem favoriti cu Legia" "Vreau doua-trei goluri diferenta!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post "Nu suntem favoriti cu Legia" "Vreau doua-trei goluri diferenta!" Usor contradictorii la prima vedere, dar totusi nu lipsite de logica. Este vorba si de eticheta profesionala, nu poti declara ca vei rupe adversarul intr-o competitie europeana. Apoi, chiar daca vom considera Legia ca egala Stelei ("Nu suntem favoriti cu Legia" nu este egal cu "Legia e favorita" ci mai degraba cu "nu exista favoriti") dorinta de a avea doua - trei goluri diferenta se traduce prin "munciti mai mult ca ei, alergati mai mult ca ei, doriti-va victoria mai mult decat ei". Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Este vorba si de eticheta profesionala, nu poti declara ca vei rupe adversarul intr-o competitie europeana. Jose Mourinho, in conferinta de presa de la Sofia, inaintea meciului Levski - Chelsea, din LC: "Nu stiu niciun jucator de la echipa adversa, nu am urmarit niciun meci de-al lor, nu stiu nimic despre ei". Share this post Link to post Share on other sites