Virgil

Steaua - Legia Varsovia: 1-1 (1-0)

96 posts in this topic

Miercuri 21 august 2013, in turul play-off-ului pentru accederea in grupele Champions League,

Steaua - Legia Varsovia,

meci transmis de Digi Sport 1.

Partida se va desfasura pe National Arena si va incepe la 21:45

Legia, campioana a Poloniei, a fost privita inainte de tragerea la sorti ca una dintre echipele pe care Steaua ar fi trebuit sa le evite. Se intelege ca echipa poloneza este una dintre cele mai puternice.

Zarurile au fost aruncate insa si si cele doua partide vor trebui sa fie cat se poate de atent pregatite, pentru a evita un fiasco.

Imi exprim inca odata regretul ca Rusescu, cel care ar fi putut ajuta foarte mult Steaua, da goluri pentru Sevilla.

Legia, care in limba romana inseamna Legiunea, a castigat dealungul timpului 9 titluri de campioana, 16 Cupe ale Poloniei si de 4 ori SuperCupa.

Fotbalul polonez este un fotbal calitativ bun, in permanenta crestere.

Echipa noastra este o echipa puternica, care in sezonul actual a castigat 6 meciuri si a terminat unul singur la egalitate. Legia a castigat in campionat trei meciuri, din trei meciuri disputate, iar scorurile au fost relevante, 5-1. 3-0 si 4-0.

Rezulta clar ca atacantii Legiei au inceput sezonul cu mare pofta de goluri. Atentie, Reghecampf.

FC Steaua Bucuresti anunta ca incepand chiar de azi, vineri, 9 august, vor fi puse in vanzare online biletele pentru partida cu Legia Varsovia.

Acestea vor fi disponibile pe www.biletesteaua.ro, dupa cum urmeaza:

VINERI - DUMINICA - EXCLUSIV pentru ABONATII FC Steaua.

INCEPAND DE LUNI - pentru toti fanii Stelei.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

PELUZE

INELUL 3 - 20 LEI

INELUL 2 - 25 LEI

INELUL 1 - 30 LEI

TRIBUNA A II-A

INELUL 3 - 30 LEI

INELUL 2 - 40 LEI

INELUL 1 - LATERAL - 50 LEI

INELUL 2 - MEDIAN - 75 LEI

INELUL 3 - CENTRAL - 90 LEI

TRIBUNA I

INELUL 3 - 30 LEI

INELUL 2 - 40 LEI

VIP 3 - 100 LEI

VIP 2 - 150 LEI

VIP 3 - 200 LEI

Edited by Virgil

Domu Vlad respect, scrieti frumos mereu dar nu azi...Cum sa ziceti ca va pare rau dupa Rusescu? am pierdut un rusescu, am cistagat un Iancu si un Stanciu si poate mai pierdem un Tatu si un nikolic...Cu Rusescu in schipa aceste lucruri nu s-ar fi intimplat...plecarea lui rusescu este cel mai bun lucru posibil...ca daca mai era lua Steaua titul 25 de prin etapa a doushdoua pe cind asa, cu aia doi mentionati ca cistig si cu italianu ala vom lua campionatul de prin etapa a 9, cu exeptia daca nu se mai amina meciuri ca daca da, vom lua titlul din etapa a 12-pea. Corect, rusescu ma enerva ca daea numai el goluri si sti cum e...cind danseaza unu de se uita toate gagiciile la el parca iti vine sa iesi afara la o tigara dar asa fara Rusescu parca a intrat strechea in toti...toti vor sa dea gol. toti in afara de Nikolic hahahahahha ca asta al dracului el nu vrea sa faca ce nus tie adica sa dea si el un gol...Pina si terminatul ala de Lovin 2, Tanase adica, pina si ala a dat vreo 2 goluri pina acuma...toti frate numai Rusescu nu...e lasa ca intra el Chipciu sa vedem atunci daca isi mai aminteste cineva de Rusescu...Cind o merge echipa sa traga 12 suturi pe poarta in prima repriza...sa vedem atunci.

Infiintat in 1916, Legia Varsovia este clubul armatei si isi dispută meciurile de pe teren propriu pe Pepsi Arena, cu o capacitate de 31.103 locuri, in timp ce culorile echipei sunt "alb-verde". Antrenată de Jan Urban (51 de ani), Legia a castigat ultima editie de campionat la o distanță de 6 puncte față de urmatoarea clasata Lech Poznan.

Legia Varsovia are in palmares si două semifinale europene: una in Cupa Campionilor Europeni (1970) si una in Cupa Cupelor (1991).

Roș-albastrii au intalnit Legia intr-un amical disputat in urmă cu un an si jumatate, in Antalya. Ultima confruntare a celor de la Legia Varsovia cu o echipă din Romania s-a inregistrat in 2011, contra Rapidului, in faza grupelor Europa League. Atunci polonezii s-au impus cu 3-1 acasă si cu 1-0 pe Arena Nationala

Conform transfermarkt.de, valoarea totală a lotului Legiei se ridică la 21.950.000 de euro, adică mai putin de jumatate din cat insumează cotele stelistilor: 44.850.000 de euro. Cel mai bine cotat jucator din lotul polonezilor e portarul slovac Dusan Kuciak, plecat in urmă cu doi ani de la FC Vaslui, acolo unde a jucat timp de două sezoane.

Pană in play-off, Legia a trecut de New Saints (3-1 si 1-0) si de Molde, fost adversară a Stelei in grupele Europa League (1-1 si 0-0).

sursa: digisport.ro

Edited by Virgil

Au pierdut aseara cu 2-1 la Ruch Chorzow. Rezumat -> http://videa.hu/videok/sport/ruch-legia-21...8gg?start=6.818

A fost singura infrangere din acest sezon, au 9 puncte dupa 4 etape.

Mi se pare o echipa buna, mult mai buna decat Zaglebie Lubin pe care noi am intalnit-o in 2007 si pe care am eliminat-o prin 2 victorii. Fotbalul polonez a evoluat foarte mult fata de 2007 pe cand noi am stagnat. Dar chiar si asa, Steaua este o echipa mult mai experimentata fata de ei si avem si un lot superior. Steaua se califica !

toate ca toate noi trebuie sa incurajam echipa si sa umplem national arena !!! la meciul cu Dinamo tbilisi am fost tristi .... sa incurajam echipa 90 de minute > Forza Steaua

Mi se pare o echipa buna, mult mai buna decat Zaglebie Lubin pe care noi am intalnit-o in 2007 si pe care am eliminat-o prin 2 victorii. Fotbalul polonez a evoluat foarte mult fata de 2007 pe cand noi am stagnat. Dar chiar si asa, Steaua este o echipa mult mai experimentata fata de ei si avem si un lot superior. Steaua se califica !

Buna ziua

Sunt un suporter din Polonia, dar nu suporter de Legia, sunt de Cracovia si suporter lui Wisla (epizod cu Petrescu ca tehnician)

E adevarat că Legia este o echipa mai buna decat Zaglebie, dar nu suficient de buna. 9 puncte dupa 4 etape Legia datorează faptului ca a jucat impotriva celor mai slabi echipe.

Meciurile impotriva New Saints si Molde au fost nespectaculosi.

Steaua se califica.

Scuzele mele pentru erori de ortografie

:hypocrite:

toate ca toate noi trebuie sa incurajam echipa si sa umplem national arena !!! la meciul cu Dinamo tbilisi am fost tristi .... sa incurajam echipa 90 de minute > Forza Steaua

:) aia o sa ne calce in picioare...la capitolul sustinere pe stadion

Daca aqkrakow este un suporter din Polonia, trebuie sa-l apreciem pentru felul in care se descurca in limba romana.

Jucam cu casa inchisa cu LEGIA ?!!!

La ora asta mai sunt vreo 8900 bilete la vanzare pe biletesteaua.ro ...

Are cineva idee cati suporteri Legia vor fi ?

Jucam cu casa inchisa cu LEGIA ?!!!

La ora asta mai sunt vreo 8900 bilete la vanzare pe biletesteaua.ro ...

Are cineva idee cati suporteri Legia vor fi ?

Cu indienii au fost 2.000, deci banuiesc ca la fel vor fi si cu noi. Faza trista este urmatoarea : la meciurile din Cupele Europene vin toti meltenii care n-au nicio treaba cu Steaua, si probabil ca vom avea o atmosfera jenanta, ca si la meciul cu Tbilisi. Si ca si cum n-ar fi de ajuns faptul ca la noi vor canta iar 150-200 de oameni, aia de la Legia vor canta non-stop, toti ! Deci tare frica imi este ca ne vom face de rahat. In rest, ca o sa fie Șampion Lig, ca o sa fie Ieoropa Lig, nu prea ma intereseaza. Important e sa fim acolo, si sa tinem steagul sus.

Cu indienii au fost 2.000, deci banuiesc ca la fel vor fi si cu noi. Faza trista este urmatoarea : la meciurile din Cupele Europene vin toti meltenii care n-au nicio treaba cu Steaua, si probabil ca vom avea o atmosfera jenanta, ca si la meciul cu Tbilisi. Si ca si cum n-ar fi de ajuns faptul ca la noi vor canta iar 150-200 de oameni, aia de la Legia vor canta non-stop, toti ! Deci tare frica imi este ca ne vom face de rahat. In rest, ca o sa fie Șampion Lig, ca o sa fie Ieoropa Lig, nu prea ma intereseaza. Important e sa fim acolo, si sa tinem steagul sus.

La meciurile cu Ajax (in special) si Chelsea .... tot asa au cantat numai aia 150-200 ? Si asa zisii "melteni" nu au facut nimic ?

Cred ca nu prea ai fost la meciurile astea !!!

Cand Peluza Sud a dat startul la standing ovation la meciul cu Tbilisi , tot stadionul a raspuns ...

La fel cand Peluza Nord a initiat diverse scandari ...

Cantecele de peluza nu sunt pentru intreg stadionul .... de aia e peluza si este diferita ca exprimare vizual si acustic fata de restul stadionului .... pentru cultura ta generala ...

Atata timp cat exista NORD si SUD cu cantece/bannere/exprimare/stil/ideologie diferite, nu o sa vezi niciodata ca un intreg stadion preia un cantec al unei peluze ....

Cum ar fi ca tot stadionul sa cante .... suntem sud ale, ale ale ale ....

Trezirea !!!!! zenden si toti cei care iti impartasesc ideile ...

@ADRIAN0808 Cand in peluza sunt 8.000 - 10.000 de oameni si cantam doar aia 150 - 200, tind sa-i dau dreptate lui Zenden. Cred ca tu n-ai inteles ce voia sa zica. Si da, este mai mult decat penibil ca se intampla asta. Cantecele de peluza sunt cantece de peluza, de acord cu tine. Pacat ca cei care ajung prin peluze nu sunt oameni de peluze.

P.S. Ti-am dat ”thanks” din greseala

Edited by LanDSharK

Stadionul Legiei - Pepsi Arena nu va fi umplut in timpul meciului de faza de eliminare play-off-ul Ligii Campionilor, in care Legia Varșovia va juca față Steaua București. Ca scrie "Gazeta Wyborcza", UEFA a decis să fie inchidă Tribuna, care se ocupă prin reprezentanți din partea suporterilor cel mai fanatic de campion al Poloniei - "Å»yleta" (l-amă de ras)

Chiar si asa se anunta deranj pentru suporterii Stelei. Ar trebui sa fie foarte atenti.

Ca urmare a manifestarilor rasiale in diferite meciuri, peluza ultrasilor Legiei va fi goala pe timpul meciului cu Steaua, anunta UEFA.

Polonezii se tem de Steaua! Antrenorul Legiei a ramas impresionat de jocul roș-albastrilor: "E aproape ca Barcelona"

La meciurile cu Ajax (in special) si Chelsea .... tot asa au cantat numai aia 150-200 ? Si asa zisii "melteni" nu au facut nimic ?

Cred ca nu prea ai fost la meciurile astea !!!

Cand Peluza Sud a dat startul la standing ovation la meciul cu Tbilisi , tot stadionul a raspuns ...

La fel cand Peluza Nord a initiat diverse scandari ...

Cantecele de peluza nu sunt pentru intreg stadionul .... de aia e peluza si este diferita ca exprimare vizual si acustic fata de restul stadionului .... pentru cultura ta generala ...

Atata timp cat exista NORD si SUD cu cantece/bannere/exprimare/stil/ideologie diferite, nu o sa vezi niciodata ca un intreg stadion preia un cantec al unei peluze ....

Cum ar fi ca tot stadionul sa cante .... suntem sud ale, ale ale ale ....

Trezirea !!!!! zenden si toti cei care iti impartasesc ideile ...

Prietene, nu stiu de cand mergi tu la stadion, dar o atmosfera ca cea de la meciul cu Tbilisi (dau un exemplu, iti pot da alte zeci) nu este demna de o galerie care s-a numit candva Armata ULTRA. Nu ma intereseaza ce se scandeaza sau nu se scandeaza la tribune (imi pare rau daca asta ai inteles din postarea mea), ma intereseaza faptul ca vin toti taranii care nu stiu un cantec in peluza, ca e mai ieftin biletu'. Sunt curios cati veti veni pe Ghencea, cu CFR. Pe Arena au fost 40 si ceva de mii anul trecut, daca nu umpleti Ghencea sunteti niste ipocriti care iubesc betonul si scaunele colorate de pe Mall Arena, nu spiritul din Templu. De fapt, discutia noastra poate pleca de la zero, avand in vedere ca tu n-ai inteles absolut nimic din ce am spus in postarea anterioara. Afara cu meltenii din peluze !

Prietene, nu stiu de cand mergi tu la stadion, dar o atmosfera ca cea de la meciul cu Tbilisi (dau un exemplu, iti pot da alte zeci) nu este demna de o galerie care s-a numit candva Armata ULTRA. Nu ma intereseaza ce se scandeaza sau nu se scandeaza la tribune (imi pare rau daca asta ai inteles din postarea mea), ma intereseaza faptul ca vin toti taranii care nu stiu un cantec in peluza, ca e mai ieftin biletu'. Sunt curios cati veti veni pe Ghencea, cu CFR. Pe Arena au fost 40 si ceva de mii anul trecut, daca nu umpleti Ghencea sunteti niste ipocriti care iubesc betonul si scaunele colorate de pe Mall Arena, nu spiritul din Templu. De fapt, discutia noastra poate pleca de la zero, avand in vedere ca tu n-ai inteles absolut nimic din ce am spus in postarea anterioara. Afara cu meltenii din peluze !

Armata ULTRA...cate amintiri, cate emotii...pffff. Nu le mai spune unora cuvinte prea grele sa le duca in spate, Templul, Armata ULTRA....ei nu stiu.

Prietene esti in urma rau ... tu si multi altii de asemenea ... amintirile si trecutul nu prea tin de foame ...

Nu e vina mea ca Armata ULTRA s-a spart in NORD si SUD...

Nu e vina mea ca in NORD sunt maxim 1000 tifosi ...

Nu e vina mea ca in SUD sunt 150-200 tifosi ...

Dupa voi ar trebui ca peluzele sa ramana goale ... Restul care vin pe stadion sunt " tarani/melteni/cetateni " etc ...

Ce vina au restul care vin in peluza ca nu canta impreuna cu voi ? A lor e vina sau a voastra - a sefilor de galerie ca nu stiti sa atrageti oamenii de partea voastra ? Implicare, organizare, ordine, reguli clare ....

La meciul cu Dinamo ati fost maxim 1500 in galerie ..... Putini dar buni ... RESPECT pentru toti si mai ales pentru cei care au trebuit sa se razboiasca cu catei jos in inelul 1 ...

Asta este situatia ... si trebuie sa traim cu ea . Cu Becali si neamul lui, cu militica, cu mincinasu, cu cacarau, cu plagiatorul, cu marinarul . Asta-i Romania .... Daca tara e asa si fotbaul este la fel si normal ca oamenii sunt needucati din multe puncte de vedere ...

In Ghencea vor fi putini spectatori ... nu se compara cu ARENA MALL .... Una reprezinta trecutul si cealalta prezentul ... Sa speram ca viitorul poate aduce o modernizare masiva a arenei din Ghencea ...

trebuie sa recunoastem ca cetatenii nostri (t1+t2) sunt foarte slabi....mai bine nu vin la meci sincer...

@Zenden

Nu mai suntem pe vremea lui jean acuma daca omul cumpara bilet la peluza sta acolo, ce sa ii faci ? il iei la bataie vine garda si te ridica, nu mai merg chestii din astea...asta e...

Stie cineva cand revine Chipciu? Banuiesc ca nici in dubla asta nu va juca.

In septembrie.

Stie cineva cand revine Chipciu? Banuiesc ca nici in dubla asta nu va juca.

in septembrie poate alerga ...

apoi inca 25 - 40 zile sa revina cat de cat la conditia fizica si sa-si refaca muschii piciorului accidentat ...

normal cam in 6 luni iti revii complet dupa o fractura de tibie si peroneu ...

depinde de organism / vointa / conditii .... etc