Posted August 11, 2013 · Report post Ramane de vazut care dintre galerii il vor injura mai tare pe "print". Mai conteaza? Am un sentiment ca va face un meci bun impotriva dinamovistilor. Si singurul pe anul acesta. Dupa o eventuala victorie a Stelei , Borcea va raspunde ziaristilor curiosi: "Ne-au batut dar ati vazut ce frumos il injurau pe Cristea cei din galeria noastra? Am fost peste stelisti la acest capitol!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Ce gol a dat Lato! E Multescu gura-casca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Foarte frumos golul, bravo Lato! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 (edited) · Report post Hehe, nici n-ai crede ca ei sunt gazdele la cat de clar se aud la TV scandari anti Dinamo!!!" )))) Edited August 11, 2013 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Daca nu as cunoaste cine joaca, as fi spus ca Tanase e ala care e nou venit la echipa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Superb gol, imi era dor de o astfel de reusita a lui Lato. Ce spuneti de Cristea? Parca e usor stingher dar cu siguranta nu e obisnuit cu noii colegi. Nici fai nu e obisnuit cu noii sai colegii....ha ha ha lasa.. ca nu e vina lu' fai.. balgradean ala se vinde in ultimul hal de cateva meciuri.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Dinamo - Steaua 0-2, la pauza, goluri Latovlevici (voleu minunat) si Fai (autogol). Steaua: Tatarusanu 6 - sigur in putinele situatii in care a fost solicitat; a rezistat bine in vociferarile fanilor dinamovisti aflati la peluza din spatele portii sale; Georgievski 6 - a jucat in nota obisnuita; Szukala 7 - stapanul jocului aerian; Chiriches 6 - cateva iesiri din aparare usor hazardate; Latovlevici 8 - cu bonus pentru gol; pacat de galbenul primit in prelungirile primei reprize; Pintilii 6 - util, ca de obicei; Bouceanu 6 - parca mai putin sigur ca in alte ocazii, dar poate ma insel; Tanase 5 - a iesit din joc in anumite momente; Ad.Popa 5 - slab, are meritul ca l-a presat pe Fai la faza autogolului; Cristea 5 - nu pare a fi un castig; a incercat un assist pentru Piovaccari; Piovaccari 4 - nu poate sa ajute echipa, din pacate. In atari conditii, meciul nu este inca rezolvat in fata unui adversar de mijlocul clasamentului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Inca 3 si facem 5! Muințu nu are ce cauta la echipă! Radut ar face mai multe decat Piovaccari! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 (edited) · Report post Mai voi va uitati la acelasi meci? Cristea e chiar excellent, nu vedeti ca parca sintem cu un om in plus in atac? Tatu si Nikolici...faceti-va valizele, Cristea asta cred ca are chef sa joace pt Steaua...nu il mai scoateti voi amindoi din echipa. Bravo Cristea, aduci ceva iutime, ceva pase destepte de-alea rapide cum Tanase numa in visuriile sale ude vede...Cristea nota 8, Lato nota 3 pentru ca Piturca are dreptate, ce cauta el in zona aia cind a lansat torpila aia de s-a lasat cu gol...pai acolo sta un fundas? Nota 3! Oh, si Reghe nota 10 ca I-a uitat pe Tatu si Nikoli si nota 2 ca I-a pus pe banca de reserve in loc sa ii puna in avion, unu spre Brazilia alalalt spre Serbia sau de unde este. Edited August 11, 2013 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Cine tine cu Steaua???? Raspuns...si colins fai!!! Daca ar avea si fizicul lui....eu zic sa avem rabdare cu italian, si Rusescu a durat ceva timp pana si-a dat drumul. Plus ca are cine sa marcheze.... Piovaccari nu are mult timp sa se acomodeze din simplu motiv ca va pleca vara inapoi, noi nu-i putem plati 700 mii pe an. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post @mariusmihet: mie Cristea mi s-a parut ca incetineste jocul Stelei si ca l-ar fi incetinit si daca era in forma maxima. E sub Stanciu si Iancu, dar daca totusi il forteaza in echipa, "pentru patron", macar l-as vedea in locul lui Piovaccari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Dinamo Bucuresti? Niste anonimi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 (edited) · Report post Patru faze de gol a calcat Nikolic in picioare in doar 15 minute. O sa fie un atuu pentru Piturca in selectionarea lui Dr. Grigore, plus ca Lato nu s-a bucurat dupa standardele selectionerului fara obiectiv sportiv. Edited August 11, 2013 by blindius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Ce ne batem joc de meciul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Asta e de acum nesimtire si delasare. Intr-un fel ar trebui sa fim egalati, poate si-ar da seama baietii ca nu putem intampina campionatul asta din postura de invingatori... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post ar fi pacat sa intoarca astia scorul dupa atatea ocazii + penalty ratat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Da...bataie de joc! Asta era ocazie perfecta sa le dam 4-5 boabe... Tanase si Nikolici sunt incredibil de slabi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post ce meci penibil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Inca o dovada ca 2-0 la pauza e un scor al naibii de periculos. E ceva psihologic oare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Bataie de joc :/ Normal nu stiu daca mi-ar pasa, da' in meciu' asta nu cred ca e cazul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Da...bataie de joc! Asta era ocazie perfecta sa le dam 4-5 boabe... Tanase si Nikolici sunt incredibil de slabi. Nu ma intereseaza neaparat scorul, ma intereseaza modul de abordare al meciului. Am intrat foarte relaxati, nu sutam sanatos in minge, stricam faze cu decizii egoiste. Ma gandesc in primul rand la meciurile cu Legia, putin imi pasa de Dinamo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Nici nu stiu care a fost petarda cea mai mare: Nikolici, Tanase sau Popa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Meciul in sine a fost petarda cea mai mare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Incredibil, cat antitalent zace in popa... e mai slab ca trabajadorul Nicolita... Am impresia ca Piovaccari marca din cel putin o pozitie daca era in teren. Zici de baiatul ala care "parca joaca de-o viata la Steaua", citat din antrenor, dar nu prea stie cum e cu demarcatul? Sigur marca, sigur... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post In fotbalul modern, daca vrei sa joci fotbal modern, nu mai ai ce face cu atacanti masivi, atehnici, ce nu au nici macar o istorie coerenta de golgheteri. Joci in 10, ca nea Nikolici/Piovaccari stau in fata la pomana si asteapta sa le pice poama in gura... Nu stiu sa joace la offside, nu isi domina adversarul direct, nici macar nu au stiinta sutului... Share this post Link to post Share on other sites