Posted August 2, 2013 (edited) · Report post Duminica 11 august 2013, de la 21:30, pe National Arena, Dinamo Bucuresti - Steaua, meci transmis de Digi Sport 1. Echipa gazda se afla intr-o jena maxima in ceea ce priveste lotul si salariile jucatorilor. Batranul Multescu a reusit sa incropeasca, pana la inceperea campionatului, un lot modest. Salarii modeste (2000-3000 euro lunar), jucatori modesti. In primul meci, cel de la Timisoara cu ACS Poli, Dinamo a primit o usturatoare corectie de la o nou promovata. In cel de-al doilea meci cainii au intalnit un FC Vaslui ce parea debusolat, pe care l-a invins printr-un gol frumos al lui Rotariu, si un gol dintr-un penalty executat de doua ori. Sandu Tudor arbitrul a fost de partea lor, anulandu-le moldovenilor un gol perfect valabil. O echipa slaba, patronata de novicele Negoita. Dar, ma rog, poate are alte interese acolo. Steaua, care ar fi trebuit sa intalneasca in etapa a treia Rapidul, ramane inca o etapa fara a juca, TAS-ul trimitandu-i fix in Liga a doua pe Giulesteni, ca urmare a memoriului Concordiei, care a semnalat ca o echipa care nu a reusit sa ia licenta (Rapid), nu poate continua in prima Liga. In locul Rapidului, TAS-ul a recomandat ligii ca echipa din Chiajna sa o inlocuiasca. Despre Steaua, in legatura cu meciul cu cainii rosii, imi permit sa afirm ca va trece peste ei, in buna traditie manifestata de 6 meciuri consecutive incoace. Dinamo nu reprezinta pentru Steaua un adversar pe masura in aceasta perioada. Echipa e in cautari. Cautarea unor jucatori capabili sa faca fata rigorilor ligii 1, care sa duca echipa pe unul din primele 4 locuri. In schimbul unor salarii de nimic. Viata de fotbalist e scurta, numai niste novici sau unii pe care nu-i cauta nimeni, ar putea accepta situatia. Iar Multescu, asa cum spuneam mai sus, e un antrenor batran, cu mentalitate si cunostinte invechite despre fotbal. Imi permit sa lansez un rezultat final. Victorie la cel putin 3 goluri diferenta, fara ca alb-rosii sa inscrie vreodata. C-asa-i in fotbal, te-am prins cu pantalonii in vine, te-am ars. Steaua e Steaua, Steaua e numai una. Edited August 3, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2013 · Report post aveti idee de unde as putea cumpara bilete? ca pe biletedinamo.ro sunt la alte preturi decat cele anuntate... si nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot ajunge la stadion; apropo: se vand si la stadion? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2013 · Report post Ca de obicei javrele trebuie batutute oriunde, oricand si la orice ramura din sport.Fara mila Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2013 · Report post aveti idee de unde as putea cumpara bilete? ca pe biletedinamo.ro sunt la alte preturi decat cele anuntate... si nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot ajunge la stadion; apropo: se vand si la stadion? Direct de la casele de bilete ale National Arena. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2013 · Report post Atat am de spus : Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2013 · Report post Sper la un scor cat mai mare mare mare. Sper sa le dea atatea incat sa nu mai poata duce ! Trist ca a disparut rapidul, tare mi-as fi dorit o revansa dupa bataia aia la scor pe care ne-au dat-o. Dar, cine stie... Poate le vine odata si odata randul si alora ca au cam scapat anul asta, o victorie cu Cheajna nu e egala cu una cu Rapid.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2013 · Report post aveti idee de unde as putea cumpara bilete? ca pe biletedinamo.ro sunt la alte preturi decat cele anuntate... si nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot ajunge la stadion; apropo: se vand si la stadion? Pe "FC Steaua Bucuresti" (Facebook) scrie ca: "BILETELE DEDICATE SUPORTERILOR NOSTRI VOR PUTEA FI CUMPARATE DE MAINE, INTRE ORELE 11:00 SI 19:00, DE LA CASELE DE BILETE DE LA STADIONUL Steaua. PRETUL UNUI TICHET IN PELUZA ESTE DE 30 DE LEI!" - acum 8 ore. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2013 · Report post Echipa ideala in viziunea mea: -----------------Tatarusanu------- Rapa--Chiriches--Szukala-Lato ------------Bourceanu------------ ----------Radut-------Iancu------ Popa-------Piovaccari--Tanase Stie cineva din ce motive are Radut saracu' interzis la Steaua cam de prin 2011? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2013 · Report post eu nu am inteles ceva la italian ori nu stie sa se demarce ori unii dintre jucatori nu vor sa-l joace ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2013 · Report post Oare duminica mai gasesc bilete la National Arena sau Ghencea? Daca nu, nu ma poate ajuta careva sa-mi ia 2 bilete si sa ne intalnim duminica sa le platesc? Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 (edited) · Report post Sper ca Steaua sa nu joace cu gindul la titlul 25 ca e deja al nostru. Sper sa nu jucam cu gindul la Legia Varsovia ca le-a zis Sobietki de noi...ne-au luat frica, nu imi fac probleme. Sper ca Steaua sa nu joace cu gindul la "victorie contra marei rivale" ca F.C. Catseaua nu mai e mare rivala de cind nu mai are ala butelii sa ea la arbirii. Sper ca Steaua sa joace cu un singur lucru in minte: Chipciu. Ni l-au rupt degeaba, trebuie sa jucam cu gindul la aceasta nedreptate. 5-0 la pauza, 6-0 la final cu doi dinamovisti in spital pentru ca cine isi uita istoria o va repeta. Nu il uitati pe Chipciu. Jucati pentru el si s-ar putea sa fi gresit eu cu scorul si sa fie 8-0 nu 6...Dati-le pina va vine rau cum ii este lui Chipciu acuma ca nu poate juca ca o jigodie dinamovista a vrut sa isi faca patronu, si pe istericii fani, fericiti. Steaua...nu juca pt bani, glorie, palmares ori alte prostii ca astea se uita...joaca pt ceva ce nu vom uita niciodata: joaca pt Chipciu si se va vorbii de meciul asta 39 de ani. Edited August 10, 2013 by apparte99 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Maine seara trebuie sa fim un singur grup ce o sa cante non-stop si sa umilim javrele nu numai pe teren ci si in tribune ( cum de altfel am facut si in luna mai ). Tricoul negru si esarfa / fularul la gat nu trebuie sa lipseasca. US 25 & UCL !!! MEREU SUPERIORI ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Ii batem ! US 25 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Direct de la casele de bilete ale National Arena. Fratele Virgil am fost pe National Arena si javrele nu vand decat in sectoarele lor, mai putin in peluza dedicata suporterilor echipei Steaua. Eu mi-am luat bilet undeva pe la tribuna a doua, dar sper sa reusesc sa ajung in galerie daca intru odata cu galleria. Are cineva ideie la ce ora ne adunam la Piata Muncii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Ii batem ! US 25 Imi explica cineva si mie de unde vine aceasta replica "US 24" respectiv "US 25"? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post @David E un acronim, US = uniti spre. Nu stiu cine l-a inventat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Putina statistica. In prima Liga, Steaua a jucat contra lui Dinamo 128 de partide: a obtinut 38 de victorii, a incheiat 45 la egalitate, a pierdut de 45 de ori. Acest deficit este compensat intrucatva de golaverajul general, 172-171 in favoarea Stelei. Cea mai clara victorie a Stelei din campionat dateaza din 4 aprilie 1998, atunci cand elevii lui Mihai Stoichita s-au impus cu 5-0. Cel mai drastic esec dateaza din 1 octombrie 1951, cand Steaua a pierdut cu 2-6. In Cupa Romaniei, marile rivale s-au intalnit de 22 de ori: Steaua a castigat 14 dispute, alb-rosii opt, golaverajul fiind 43-35 pentru Steaua. In SuperCupa au fost doua partide, fiecare team contorizand cate un succes, golaverajul fiind 4-4. Asadar, istoria confruntarilor directe consemneaza 152 de partide oficiale: Steaua a castigat de 53 de ori, Dinamo a invins in 54 de meciuri, iar de 45 de ori a fost consemnata egalitatea. Golaverajul general este 219-210 in favoarea Stelei. Tinand cont de golaverajul general, un eventual succes al Stelei in meciul de duminica ar bascula palmaresul all time in beneficiul ros-albatrilor. Strict referitor la campionat, deficitul stelist este inca destul de insemnat (7 victorii in plus pentru Dinamo la aceasta ora). In ceea ce priveste trofeele adjudecate, Steaua conduce clar, scor 53-33 (24 de campionate, 21 de cupe, sase supercupe, o Cupa a Campionilor, o SuperCupa a Europei fata de 18 campionate, 13 cupe si doua supercupe). Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2013 · Report post Fratele Virgil am fost pe National Arena si javrele nu vand decat in sectoarele lor, mai putin in peluza dedicata suporterilor echipei Steaua. Eu mi-am luat bilet undeva pe la tribuna a doua, dar sper sa reusesc sa ajung in galerie daca intru odata cu galleria. Are cineva ideie la ce ora ne adunam la Piata Muncii? pe la 19.30 o sa fim la muncii Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post @David E un acronim, US = uniti spre. Nu stiu cine l-a inventat. La cum sta situatia acum la Steaua mai degraba e acronimul : "Unii spre" 25! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post "Unii spre" 25! Altii spre Steaua Libera, ASSL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Imi explica cineva si mie de unde vine aceasta replica "US 24" respectiv "US 25"? Uniti Spre 24/25 Replica vine din strafundul mintii "celui mai bun manager sportiv din Romania". Normal ca, datorita atitudinii de servilism din cadrul clubului, toti ai preluat-o. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 (edited) · Report post Uniti Spre 24/25 Replica vine din strafundul mintii "celui mai bun manager sportiv din Romania". Normal ca, datorita atitudinii de servilism din cadrul clubului, toti ai preluat-o. Acest cantec nu a fost facut de Mihai Scoica! Chiar sincer nu inteleg de ce aveti voi ceva impotriva acestui cantec care cel putin se aude bine fata de clasicul Bucuresti aleeee ............. Acest cantec poate fi o banalitate in momentul in care cei ce vin la stadion vor invata si ei cantecele noastre de galerie ca din fericire avem multe, dar din pacate nu stim sa le cantam!!! Eu cred ca toti care comentati pe marginea acestui cantec nu l-ati auzit live pe stadion! Edited August 11, 2013 by drvladyk te rog sa te adresezi respectuos unui oficial al clubului Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Vreau un 5-0 pentru noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post eu nu am inteles ceva la italian ori nu stie sa se demarce ori unii dintre jucatori nu vor sa-l joace ? Mie mi se pare ca se demarca bine, poarta nu prea o simte. @David E un acronim, US = uniti spre. Nu stiu cine l-a inventat. A fost lansat pe "piata" de managerul general Mihai Stoica. Nu stiu daca dansul l-a inventat, cert este ca s-a dovedit a fi o miscare buna de atragere a maselor. Culmea, intre doua scandaluri, o vatamare corporala si un verdict amanat intr-un dosar penal, se pot scoate si lucruri bune pentru veniturile clubului, despre care nu stim exact pe ce sunt investite. Imi doresc o victorie in aceasta noapte, pe Arena, daca este posibil cu gol marcat de Print, unul dintre cei mai buni mijlocasi din Romania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2013 · Report post Conform www.gsp.ro, echipele de start vor fi urmatoarele: Dinamo: Balgradean - L.Rus, D.Grigore, Durimel, Fai - Thicot, Elton, Matei, Curtean, S.Filip - Thomas. Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu, Stanciu, Tanase, Ad.Popa - Poivaccari. Sa speram intr-un succes stelist, desi declaratiile super-optimiste ale staff-ului si ale unor jucatori nu ma prea incanta. Share this post Link to post Share on other sites