Posted July 30, 2013 · Report post Mijlocasul Adrian Cristea, ultima dată la Petrolul Ploiesti, a semnat, marti, un contract pe doi ani cu campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a declarat impresarul Ana Maria Prodan la DigiSport. "Cristea a semnat azi un contract pe doi ani. În urmatoarea saptamana Ciobanul (n.r. - aflat in inchisoare) nu va mai vorbi cu familia lui, pentru că si-a consumat toate minutele discutand la telefon transferul lui Cristea. Ciobanul l-a dorit foarte mult pe Cristea la Steaua", a spus Ana Maria Prodan. Adrian Cristea, 29 de ani, si-a reziliat, la 16 iulie, contractul cu Petrolul Ploiesti (15 meciuri, 1 gol). El a mai jucat in cariera sa la Poli Iasi, Universitatea Cluj si la rivala Stelei, Dinamo (161 de meciuri, 26 de goluri). În returul campionatului trecut, Cristea a fost imprumutat la Standard Liege, dar clubul belgian nu a dorit să-l pastreze după incheierea sezonului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Te rog, sterge topicul. Ma doare capul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Te rog, sterge topicul. Ma doare capul! Ce vina are topicul? Sa-mi trimiti un filmulet in care sa vad cum canti "Criiiisssttteeeeaaaa, ce muuult teee iuuubiiim, la biiinneee, laaa raaauuuu, Crrrriiiiisssteeeeaaa e steeeeeliiiist tooooot meeerrreeeeuuuuu". Daca nu, iti iei un mare cat Alba Iulia! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Un star ce va aduce inca 10-15 mii de suporteri pe cel mai mare si mai frumos si mai bengos stadion pe care avem onoarea sa jucam si noi.Asta inseamna mai multi bani deci alte staruri cumparate deci performanta garantata. Io sunt ingrijorat fratilor!Adica daca mai vine si Mutu si implicit mai aduce si el vro` douaj de mii de fani la mall arena asta(care e cel mai cochet stadion si e si super jmecher si avem si noi onoarea sa jucam pe el) unde o sa incapa toti fanii ca eu cu matematica mea de la generala imi da eroare...sau da pe afara si dupa aia e cam naspa arena asta ca nu mai are loc si gagigile la fanii veniti sa vada starurule. Oricum nu mai conteaza bravo ne Gigi ca bagi bani si iei jucatori consacrati,esti boss de boss! Hai cu cempionsligu!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Pot sa mut la coltul vesel? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 (edited) · Report post Serios. Epava facuta praf de Pintilii in Supercupa e solutia noastra? Ciurucul asta de Andrei Cristea? Adus ca sa ce? De abia astep. Tanase, Nikolic, Andrei Cristea. Asta are nevoie de solutiile alea de baut ale lui Reghecampf ca sa poata sa faca 3 pasi. PS. Ce are la spranceana? Edited July 30, 2013 by David Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Macar sa se faca titularizarea pe drept... ca nu isi castiga banii pe carca mea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Mai bine asta decit Nikolic! Chiar si astazi cind nu a jucat, Cristea a facut mai mult pentru Steaua decit Nikolic si nu glumesc acuma...Bai Reghe scapa-ne bah de Tatu, Tanase si Nikolic si sa fi tu al dracului daca nu iei Cupa Campioniilor...tu nu vezi cum merge treaba cind astia trei nu joaca? Stiu, Tanase a miscat putin azi dar tot bou e, si tu daca ii bagi cu crapizii tuciurii...Afara cu Tatu. Afara cu Tanase. Si mai ales afara cu Nikolic! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post PS. Ce are la spranceana? S-ar putea sa fie de la vitiligo...am observat pe fata ca are asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post cred ca ciobanul are vise erotice cu Bianca , altfel nu-mi explic cum l-a vrut pe epava asta. sa-l aduca si pe maimutoiul de t0rje si aia e . Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post mi s-a implinit un vis. de mic copil imi doream sa-l vad jucand la Steaua. nu credeam ca mai apuc ziua asta. Ma intreb cine il va injura mai tare la un meci Steaua-Dinamo. Bajetii nostri sau bajetii lor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Rupeti-ai gatul pe gresia rece din bamboo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Nu mai blestemati, mai, oameni buni. Mai ales ca nu e vina lui Cristea ca altcineva i-a salvat viitoarele 2-3 luni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Hai sa nu fim rai cu Printul fara sa-l vedem la treaba. Omul are chiar cifre impresionante pe unde a jucat: La Petrolul : - a alergat in toate meciurile peste 2345009,76 MM - a jucat cel putin 569 sec . Si unde mai pui ca este profesionist desavarsit. El a dat tot ce avut mai bun la toate echipele pe la care s-a plimbat-pardon, jucat! A lasat impresii bune suporterilor peste tot, mai ales la Standard cand a plecat. Acum avem acel playmaker de care Steaua ducea lipsa. Steaua mai trebuie sa transfere un atacant la fel de bun ca Printu' si zic ca ii mai trebuie neaparat si un transplant de creier. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post In loc sa aduca un atacant il cumpara pe expiratu' asta care se autopropune la echipe...Sincer nu vad unde ar putea juca,deja ii avem pe Stanciu,Radut si Chipciu(toti peste el)... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2013 · Report post Eu zic ca in iarna dam lovitura si-i aducem si pe Mutu, Sapunaru, Pancu si Marius Niculae. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 (edited) · Report post Anti-stelistilor, vreti sa destabilizati echipa!!! Omul e stelist de mic, a suferit mult ca nu juca la Steaua. Edited July 31, 2013 by blindius Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post Ceva de vis...sper sa nu treaca vizita medicala. Cocalarul asta infect bai frate?!? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post Mda..alt prieten de pahar pentru nikolici Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post "Marius Niculae discuta revenirea in Liga 1" Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post HARALD DE CE COBESTI!?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post Data nașterii: 30.11.1983 Locul nașterii: Iași Varsta: 29 Înalțime: 1.79 Naționalitate: Romana Poziție: linia mediană - aripa stanga Picior: drept Valoare de piață: 1.000.000 € Aripa stanga. In lipsa lui Chipciu, inlocuitor pentru Tanase. Jucatorul este nepregatit si nu poate fi introdus deocamdata in echipa. Sau poate cine stie? Nici Piovaccari nu a venit pregatit si joaca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post Data nașterii: 30.11.1983 Locul nașterii: Iași Varsta: 29 Înalțime: 1.79 Naționalitate: Romana Poziție: linia mediană - aripa stanga Picior: drept Valoare de piață: 1.000.000 € "Prezentati-ma asa: jucator tanar, 26 de ani, tehnic, cu clarviziune in joc, 1,80 metri inaltime, inteligenta, forta, caut echipa! Iau in seama orice oferta, ajutati-ma! Nu va prezint si defectele, doar caut echipa, nu?" (A.Cristea cand inca se-mbraca de la javre) @Virgil , schimba-i datele. Are 1,80m . La varsta lasa asa ca e bine. Mi se pare ca a luat si bacul. Poti baga si asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2013 · Report post wow, dar ce profil asemanator cu mine are Adi asta Adrian, am vrut sa subliniez comicul situatiei. Din fericire zvonurile pe care le-am citit se leaga de U Cluj, asa ca putem rasufla usurati. Share this post Link to post Share on other sites