Posted July 24, 2013 (edited) · Report post Meciul Astra - Steaua care trebuia sa se dispute in etapa a doua, se va juca pe 21 decembrie de la ora 19:45. Nu e totuna sa joci un meci care ar fi trebuit sa se dispute intr-o seara calda de sfarsit de iulie, cu unul jucat la temperaturi de - 2 grade Celsius. In plus Steaua se afla intr-o forma deosebita, venea dupa un meci de SuperCupa castigat en fanfare cu 3-0 in fata Petrolului din Ploiesti, o echipa aflata acum in mare verva. Steaua a cazut de pe valul cel mai inalt de cel putin 4 meciuri. Astra e liderul. Avantaj Astra. C-asa-i in fotbal. Vom vedea ce si cum peste 9 zile, astazi fiind 12.12.2013. As vrea sa castigam si sa ne bucuram de o revenire a Stelei pentru acest meci. Edited December 12, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2013 · Report post Meciul Astra Giurgiu - Steaua, amanata in etapa a II-a a Ligii I, se va disputa la 22 decembrie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2013 · Report post Daca s-a ajuns pe data de 22 eu zic sa se mai amane jucam pe 25 de Craciun! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2013 · Report post Daca s-a ajuns pe data de 22 eu zic sa se mai amane jucam pe 25 de Craciun! In Anglia se joaca si pe 31 si pe 1 nu vad unde este problema? Chiar ar fi o ideie buna ne mai dregem si noi cu meciuri de fotbal... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2013 · Report post nu mai e pe 18? :O Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2013 · Report post nu mai e pe 18? :O Ala e meciul Steaua - Astra Giurgiu (meci acasa) ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2013 · Report post Ala e meciul Steaua - Astra Giurgiu (meci acasa) ! aaaa, multumesc! nu am fost atenta si m-am grabit cu reactia, crezand ca nu mai pot ajunge la meci... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2013 · Report post In Anglia se joaca si pe 31 si pe 1 nu vad unde este problema? Chiar ar fi o ideie buna ne mai dregem si noi cu meciuri de fotbal... Stiu ca se joaca si atunci la englezi,da Romania nu e Anglia daca pui un meci pe 31 nici nu strangi 500 de oameni pe stadion prefera sa stea in fata TV-ului sa se uite si bineinteles sa se indoape cu mancare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2013 · Report post In Anglia se joaca si pe 31 si pe 1 nu vad unde este problema? Chiar ar fi o ideie buna ne mai dregem si noi cu meciuri de fotbal... Problema este temperatura aerului. La noi de Anul Nou temperaturile sunt mult sub 0 grade C. La ei pot fi 15, 16 grade cu plus. Ce sfantu', mai Korado? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2013 · Report post deci se joaca Sambata ? eu credeam ca Duminica Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2013 · Report post S-a modificat si ora meciului. E de la 18:30. Sau cel putin asa spun cei de la gesepe. Meciul se va da pe dolce Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2013 · Report post S-a modificat si ora meciului. E de la 18:30. Sau cel putin asa spun cei de la gesepe. Meciul se va da pe dolce La 19:45 este! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2013 · Report post Un 0-3 sec de data asta si le-am scos din cap pretentiile la titlul numero 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post Un 0-3 sec de data asta si le-am scos din cap pretentiile la titlul numero 1 Eu ma multumesc si cu 1-0 pentru noi. Nu mai zice "Hop!" inainte de a sari, ca stii cum e vorba aia cu socoteala de acasa. Jucam contra Astrei, nu impotriva lui Dinamo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sport/Li...rala+la+meciul+ Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post Mai jegos ca niculaie asta nu am vazut sa pui bilete de 1 milion cred ca vrea sa aibe frigideru plin inainte de sarbatori impreuna cu dinu vama! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post Meciul va fi condus de la centru de Istvan Kovacs. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post E la 18:30 meciul frate, nu la 19:45. Induceti lumea in eroare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2013 · Report post Oficial: Meciul este sambata de la 18:30 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2013 · Report post Desi imi doresc sincer o victorie in seara asta,sa ii dam peste nas lui Nicu si lu dinu vad un mare X in seara asta 1-1,2-2 sper sa ma insel...Forza Steaua :x Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2013 · Report post Astra Giurgiu “ Steaua 18:30 TV : DOLCE 1, ANTENA 1 Sursa: GSP Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2013 · Report post Am inteles ca era vorba despre 19:45 acum iar este 18:30 ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2013 · Report post Echipele de start: Astra: D. Coman - Mățel, A. Muresan, Ben Youssef, J. Morais - Yahaya, Laban - G. Enache, Budescu, Yoda - Yazalde Rezerve: S. Lung jr - Al. Giurgiu, M. Cristescu, Takayuki, Bukari, Ivanovski, P. Santos Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos Latovlevici - Bourceanu, Prepeliță - Popa, Chipciu, Tanase - Piovaccari Rezerve: Niță - Ripa Tatu, Pirvulescu, Stanciu, Radut Iancu Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2013 · Report post Rezultat la pauza 1-1 goluri Enache(35) si pentru Steaua Varela min (45+1). Share this post Link to post Share on other sites