Posted June 27, 2013 (edited) · Report post Steaua o intalneste pe campioana Macedoniei, Vardar Skopje, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Primul meci va avea loc la Bucuresti, pe 16/17 iulie, iar returul este programat o saptamana mai tarziu. Preturile biletelor pentru meciul de la Bucuresti (nu se vor elibera mai mult de 4 bilete de fiecare suporter): Peluze: Inelul 3 - 15 lei, Inelul 2 - 20 lei, Inelul 1 - 20 lei; Tribuna a II-a: Inelul 3 - 20 lei, Inelul 2 - 30 lei, Inelul 1 - lateral - 30 lei, Inelul 1 - median - 40 lei, Inelul 1 - central - 50 lei, Tribuna I: Inelul 3 - 20 lei, Inelul 2 - 30 lei, VIP 3 - 75 lei, VIP 2 - 100 lei, VIP 3 - 150 lei; Loja - 500 lei. Cine este Vardar? Fondată in 1947, Vardar Skopje e un club puternic care, mult timp, a evoluat in intrecerea fotbalistică din fosta Iugoslavie. Cea mai importantă realizare acolo a fost castigarea Cupei, in 1961. In rest, foarte multe sezoane petrecute in Liga a doua. De cand campionatul din Macedonia a trecut la formatul modern, Vardar Skopje a facut legea in primul esalon, cucerind titlul de sapte ori din 1993 pană acum, perioadă in care a luat si cinci cupe. In stagiunea recent incheiata trupa pregatită de Blagoja Milevski (42 de ani) s-a clasat pe primul loc in campionat, la cinci puncte avans față de Metalurg Skopje. In 33 de etape, viitoarea adversară a Stelei a bifat: 20 de victorii, 8 remize si 5 infrangeri. Vardar a a dat si golgheterul primei ligi, macedoneanul Jovan Kostovski punctand de 22 de ori. In lot sunt si opt stranieri: *Portarul sloven, Milici *Fundasul sarb, Bojovici *Mijlocasul nigerian, Guobadia *Mijlocasul spaniol, Gimenez *Mijlocasul sarb, Petrovici *Atacantul portughez, Bonifacio *Atacantul nigerian, Ogbonna (a trecut si pe la CFR Cluj) *Atacantul brazilian, Lico Au eliminat Dinamo, au pierdut cu Rapid In sezonul 1985-1986 al Cupei UEFA, Vardar Skopje a eliminat Dinamo, cu Mircea Lucescu pe banca in prima rundă a competitiei. La vremea respectiva Vardar provenea din fosta Iugoslavie. In tur, la Bucuresti, scorul a fost 2-1 pentru caini , insă Vardar s-a calificat după returul castigat cu 1-0, pe teren propriu. In 2005-2006, in acel sezon memorabil in care Rapid si Steaua s-au duelat in sferturile Cupei UEFA, giulestenii au trecut de Vardar Skopje, in primul tur preliminar. A fost 3-0, in tur, la Bucuresti, si 1-1, in retur, la Skopje. Edited July 12, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2013 · Report post Batem 3-0 ! Marcheaza Nikolic si Costea. Plus un autogol. Cardar Skopje Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Deci din cate am inteles eu, vor sa vina pana la Bucuresti cu autocarul pentru a economisi bani, deci e un plus pentru noi ca vor fi obositi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Vai de mama lor ! Pe langa o lipsa certa de valoare au si probleme financiare, nu sunt nici macar la nivelul Tirnavelor. Vom vorbi cu totul altfel cand o sa fie vorba de Partizan, Dinamo Zagreb, Legia sau Viktoria Plzen. Edited July 10, 2013 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2013 · Report post Preturile tichetelor pentru partida de pe 16 iulie sunt urmatoarele si pot fi achizitionate de pe www.biletesteaua.ro: PELUZE Inelul 3 - 15 LEI Inelul 2 - 20 LEI Inelul 1 - 20 LEI TRIBUNA A II-a Inelul 3 - 20 LEI Inelul 2 - 30 LEI Inelul 1 - lateral - 30 LEI Inelul 1 - median - 40 LEI Inelul 1 - central - 50 LEI TRIBUNA I Inelul 3 - 20 LEI Inelul 2 - 30 LEI VIP 3 - 75 LEI VIP 2 - 100 LEI VIP 3 - 150 LEI LOJA - 500 LEI Fiecare suporter poate achizitiona maxim 4 bilete! sursa: steauafc.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2013 · Report post Partida Steaua-Vardar Skopje din prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor va fi arbitrata de o brigada din Cehia. Radek Prihoda va fi ajutat de asistentii Patrik Filipek si Petr Blazej. Rezervă va fi Jirà Jech. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2013 · Report post Se pare ca meciul o sa fie transmis de Digisport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2013 (edited) · Report post Eu unul sunt foarte optimist in ceea ce tine de rezultatul acestei duble cu macedonenii, acuma stiti cum e, minge e rotunda Edited July 13, 2013 by Korado Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Acum cu un plus de prospetime,caci este inceputul campionatului,baietii au pofta de joc,sunt motivati,sunt pe val,ati vazut cu totii ce le-am facut petrolului,eu spun un 2-0 lejer...caci daca am trecut de Ajax,atunci de cei din Macedonia...ce sa mai zicem. HAI Steaua Bucuresti !!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Banuiesc ca nu putem sa ne mai asteptam la coregrafii din partea celor de la Nord, chit ca si mustata e cam la puscarie? Poate la derby. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Urasc chestia cu digi-ul cu transmisiuni exclusive ... si la cata ciuda am pentru anomaliile din tara asta sentimentul de ciuda parca il inlocuieste pe cel de normalitate. La noi sa vezi un meci: ori te duci la stadion, ori te abonezi la digi ori te duci pe capul altora ori il cauti pe net si descoperi calitatea primilor ani ai televiziunii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Se pare ca meciul o sa fie transmis de Digisport. DigiSport 1, de la 20:45. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Urasc chestia cu digi-ul cu transmisiuni exclusive ... si la cata ciuda am pentru anomaliile din tara asta sentimentul de ciuda parca il inlocuieste pe cel de normalitate. La noi sa vezi un meci: ori te duci la stadion, ori te abonezi la digi ori te duci pe capul altora ori il cauti pe net si descoperi calitatea primilor ani ai televiziunii... Vai de mine, si ce propui? Televiziune nationala, pentru tot poporul, tot poporul la fel? Asta nu se mai poate (mai ales ca TVR-ul e cel mai manjit trust media, dupa A3). RDS e o firma exact ca ceilalti de la UPC(care livrau pe jumatate numarul de programe la pret dublu, de aia i-am schimbat acum 5 ani), doar ca dau mai ieftin si au si ceva HD-uri gratis, si inca cateva programe... daca e capitalism, capitalism sa fie atunci. Apoi, e foarte bine ca lumea sa mearga la stadion. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Echipele probabile: Steaua: Tatarusanu - Georgevschi, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Tanase - Nikolic Rezerve: Cojocaru, M. Costea Gardos, Prepelita, Pirvulescu, Piovaccari, Iancu. Antrenor: Super Reghe. Vardar: Pavlovic - Reljic, Tanevski, Bojovic, Cikarski - Petrovic, Temelkov - Gimenez, Manevsji, Stoikov - Kostovski Rezerve, Zahov - Gjorgiev, Petrov, Dimitrovski, Acevski, Temelkov, Lazarevski. Antrenor: Blagoja Milevski. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Vai de mine, si ce propui? Televiziune nationala, pentru tot poporul, tot poporul la fel? Asta nu se mai poate (mai ales ca TVR-ul e cel mai manjit trust media, dupa A3). RDS e o firma exact ca ceilalti de la UPC(care livrau pe jumatate numarul de programe la pret dublu, de aia i-am schimbat acum 5 ani), doar ca dau mai ieftin si au si ceva HD-uri gratis, si inca cateva programe... daca e capitalism, capitalism sa fie atunci. Apoi, e foarte bine ca lumea sa mearga la stadion. Ca tot ai adus vorba de capitalism, doresc un sistem ppv pentru ca in capitalism trebuie sa ai de unde alege si mie mi se pare cam monopol marca digi cand vine vorba de fotbal in Romania si asta prin niste imprejurari cel putin dubioase, abonamentul de cablu nu-l pot schimba pentru ca nu sunt proprietar unde stau iar la ce si cate posturi hd ofera digi in plus nu sunt sigur ca merita bataia de cap ;si daca esti asa sigur ca e foarte bine sa mearga lumea la stadion cum se face ca toti stramba din nas la prim-planurile cu aia care-l umplu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Apoi, e foarte bine ca lumea sa mearga la stadion. Ai vazuuut? Are nevoie de bani sefu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Batem 3-0 ! Marcheaza Nikolic si Costea. Plus un autogol. Aproape Gura-De-Aur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Ca tot ai adus vorba de capitalism, doresc un sistem ppv pentru ca in capitalism trebuie sa ai de unde alege si mie mi se pare cam monopol marca digi cand vine vorba de fotbal in Romania si asta prin niste imprejurari cel putin dubioase, abonamentul de cablu nu-l pot schimba pentru ca nu sunt proprietar unde stau iar la ce si cate posturi hd ofera digi in plus nu sunt sigur ca merita bataia de cap ;si daca esti asa sigur ca e foarte bine sa mearga lumea la stadion cum se face ca toti stramba din nas la prim-planurile cu aia care-l umplu? Daca ai judeca mai in profunzime, cu un ochi critic nitel mai filosofic, ai observa mult mai usor latura "sinucigasa" a capitalismului. Mai precis, toata etica protestanta pusa in aplicare in economie(=capitalism) care presupune etica pietei libere, a concurentei irepresibile si urmarirea dezmarginita dupa cerere si oferta sunt vorbe goale care sfaresesc in derizoriu, caci aproape peste tot capitalismul sfarseste in monopolizare. Si cand zic asta, zic mai ales domeniile esentiale ale unui stat si ale mapamondului prin extrapolare: resursele naturale cele mai importante (carburanti, gaze, paduri), apoi electricitate, armament, energia nucleara, tehnica evoluate etc.... peste tot unde se invart cei mai multi bani avem monopolizare barbara, primitiva . (gazprom in Germania... Schrodder cu Putin... zic doar un exemplu in care, chipurile, cele mai stringente si acute revalitati palesc in fata monopolizarii). Asa ca efectul digi e ceva minor ( comparativ cu toate tarile "civilizate" din vest, unde peste tot platesti de te spargi pentru orice meci! sic, capitalismul eficient si evoluat!) , incipient. A cere asta capitalismului e ca si cum ai cere Bisericii Ortodoxe sa recunoasca homosexualitatea: adica sa fie exact impotriva a ceea ce ea crede ca e cel mai sfant, imuabil si inflexibil (aici vorbim despre "sfintenia" capitalismului de a dicta neingradit si de a domina pe toti, in numele capitalului invartit... adica aici statul nu are voie, nu are cum sa intervina) Ai vazuuut? Are nevoie de bani sefu... Eu vorbeam la modul general, faceam abstractie de Gigi, MM, iache, tache, reghe. In general, da, e bine ca lumea sa mearga la stadion. Mai o gluma, mai un sfat, mai un mijloc de a rezolva problema, civism, mai un protest impotriva fortelor de represiune, mai un aer curat. Intelegi? Sutn antigigi si nu merg la meci. Vorbeam in general si repet: e bine ca omul sa nu stea la televizor. In orice situatie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Aproape Gura-De-Aur. Eu tot sunt de parere ca ala a fost golul lui Popa, nu autogol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Cu ce-o fi gresit Mihai Costea de nici banca n-a apucat-o. Mai, inteleg ca e slab, niciodata nu l-am laudat si nu am zis ca ar fi vreun mare jucator. Da' nici cu Tatu si Piovacari nu mi-e rusine. Aia sunt cel putin la fel de slabi ca el, daca nu mai slabi. Tatu e cu siguranta mai slab. A demonstrat-o. Si e si mai batran. Cum sa il bagi pe ala si pe Costea nici macar sa nu-l pui pe hartie?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post 3-0, calificare (aproape) asigurata, dar problema varfului de atac a ramas iarasi nerezolvata. Din aceasta cauza vom avea greutati si in campionat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post poate il pastreaza pentru meciurile grele Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post poate il pastreaza pentru meciurile grele Asta e singura explicatie. Si vorbesc serios! Alta chiar nu gasesc. p.s. Piovaccari ala e alta petarda marca MM. Am vrut sa zic ca macar are peste 160, nu ca Elton. Da' brazilianu era un fotbalist mult mai de calitate decat ratatu' asta. Nu o sa inteleg niciodata cum de i-a fraierit pe aia de care apartine sa ii dea 700 de mii de euro pe sezon. Sau poate ala e salariul minim la ei... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Lucrurile sunt spre bine in atacul Stelei. Odata cu investitiile financiare facute de Conducere, Steaua e pe plus in ceea ce priveste atacantii, ajungand acum la 2,5 atacanti anti-gol, care cara apa plata pe sub penitenciar. Sa ne spuna si noua cineva, cam de cata perioada de acomodare este nevoie sa dai gol din 4 metri, nemarcat. Italiano veró! Mihai Costea nici macar nu a fost in lot! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2013 · Report post Au jucat Tatu si italianul in dauna lui Costea pentru ca cei doi sunt in urma cu pregatirea si au nevoie sa acumuleze. Meciul asta e oficial doar pe foaie. Share this post Link to post Share on other sites