Posted June 16, 2013 (edited) · Report post Numele si prenumele: Florin Constantin Niță Data nasterii: 3 iulie 1987 Locul nasterii: Bucuresti Inaltimea: 1.85 m Pozitie: goalkeeper Numar pe tricou: 1 Cariera: 117 meciuri jucate pentru Concordia intre 2007 si 2013 Florin Nita, a prins transferul carierei, insa pana sa ajunga Steaua a trait un adevarat cosmar. Ciobanul a dezvaluit ca Nita, al carui contract cu ilfovenii expira in vara, a semnat deja cu Steaua si urmeaza sa ajunga gratis in Ghencea. Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor a dezvaluit ca antrenorul Concordiei, Ilie Stan, a luat foc cand a auzit. Conform sursei citate, Nita a fost trimis imediat la echipa a treia a clubului si a fost umilit zilnic. "Sunt foarte multi oameni, in frunte cu Ilie Stan, care i-ar face cel mai mare rau posibil. Isi bat joc de el. Ultima data a fost amendat de antrenor pentru ca a intarziat un minut. A fost continuu amenintat ca daca nu semneaza cu Chiajna va avea mari probleme", a dezvaluit o persoana apropiata lui Nita. Florin Nita are 25 de ani si este un produs al clubului Concordia Chiajna. Edited September 28, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 · Report post " data-width="500"> ">La Multi Ani, Florin Nita!FC Steaua Bucuresti ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Florin Nita, care a...Posted by FC Steaua Bucuresti on 3 Iulie 2015 La mulți ani și din partea noastră! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2016 · Report post Un portar cu evolutii excelente in ultimul timp la Steaua. https://www.youtube.com/watch?v=c7-6TmjLDkg Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2016 (edited) · Report post http://www.sport.ro/Liga-1/povestea-incredibila-a-lui-nita-marea-surpriza-a-Stelei-in-2016.html Edited March 15, 2016 by Cata23 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2016 · Report post In doua derbyuri cu dinamu, numai cu ajutorul lui am ramas doar cu egalul. Cred ca este unul dintre cei mai in forma portari la ora actuala din Romania. Este tanar,a inceput sa prinda experinta din iarna. Succes in continuare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2016 (edited) · Report post Eu zic ca daca mai face un sezon asemanator cu acesta putem spune ca e unul din cei mai buni portari ai Stelei din ultimii ani. Anul asta nu tin minte sa fi facut nici o greseala cat a aparat ba mai mult a avut interventii salvatoare de fiecare data cand s-a ivit ocazia si a ajutat echipa sa castige puncte, un lucru foarte important. Poate e doar parerea mea dar mi se pare ca nu este suficient de apreciat, nu atat cat merita. Aici apar cele mai bune interventii ale sale din acest sezon cu exceptia a doua penalty-uri la care pur si simplu nu a avut noroc si adversarii au introdus mingea in poarta dupa ce a parat suturile initiale... Florin Nita - 2016 Best Saves | The Red-Blue Hero | Edited April 14, 2016 by Cata23 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2016 · Report post Florin Nita vs Ciprian Tatarusanu | ROMANIAN CO-OP | HD | https://www.youtube.com/watch?v=Gsa-89Y19j4 Share this post Link to post Share on other sites