Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Mesaj original

5 posts in this topic

Acum 50 de ani, generalul Charles De Gaulle spunea:

Nu trebuie sa ne ferim de cuvinte.

Este foarte bine ca exista francezi galbeni, francezi negri, francezi mulatri.

Ei sunt dovada ca Franta, conform vocatiei sale universale, este deschisa tuturor raselor.

Dar cu conditia ca ei sa ramana o mica minoritate.

Daca nu, Franta nu va mai fi Franta.

Noi suntem inainte de toate un popor de rasa alba, de cultura greaca si latina si de religie crestina.

Astea nu sunt povesti!

Ia-ti vazut pe musulmani?

Le-ati privit turbanele si djelabalele?

Vedeti bine ca nu sunt francezi!

Încercati sa amestecati uleiul cu otetul, agitati sticla si dupa un moment veti vedea ca sunt din nou separate.

Arabii sunt arabi, francezii sunt francezi!

Credeti ca organismul francez poate sa absoarba zece milioane de musulmani, care maine vor fi douazeci de milioane si poimaine patruzeci?

Daca ii integram, daca toti arabii si berberii din Algeria vor fi considerati francezi, cum ii vom impiedica sa vina in metropola, atat timp cat nivelul de viata de aici este atat de ridicat?

Satul meu natal nu se va mai numi Colombey - Doua Biserici, ci Colombey - Doua Moschei!".

 

N-a mai apucat sa vada cum o mare de steaguri tunisiene, algeriene si marocane - si niciun steag francez - isi talazuia bucuria, acoperind Place de la Concorde si Champs Elysees, in cinstea victoriei in alegeri a unui presedinte ce intra in Palatul Elisee "purtat pe umeri" de musulmanii care l-au votat in proportie de 93%(!) - clasa politica franceza "calarind" valul urias al imigratiei musulmane asemeni unui surfer iresponsabil ce spera sa ajunga pe o plaja luxurianta, dar care, probabil, isi va sfarsi cursa dementa, prabusit de val, in "raiul" lui Mahomed.

N-a mai apucat sa vada cum, "maine", musulmanii il vor alege pe unul de-al lor.

N-a mai apucat sa vada cum uleiul se transforma, treptat-treptat, in otet!

 

Marea Britanie

Acum aproape 50 de ani, Enoch Powell - vazand cum natiunea britanica privea linistita de pe metereze apropierea uriasului val de musulmani - a spus :

"Este ca si cum ai privi o intreaga natiune lucrand de zor la inaltarea propriului rug funerar".

Enoch Powell, unul dintre putinii care nu a vrut sa faca "pasul inapoi", n-a mai apucat sa vada cum lorzii Mohamed Sheikh si Nazir Ahmed s-au asezat pe locurile unde altadata au stat lordul George Nathaniel Curzon si altii asemenea lui; n-a mai apucat sa audacuvintele ministrului "englez " Shahid Malik: "in 2009 vom avea 8 deputati musulmani, iar in 2014 vom avea 16 deputati musulmani". În acest ritm intreg parlamentul va fi musulman.

Sunt increzator ca Primul Ministru, cu voia lui Allah, va fi de acum in 30 de ani un prim ministru ce va avea aceeasi credinta cu mine."

 

Olanda

Cu Ivo Opstelten se incheie lista olandezilor care au fost primarii Rotterdamului in ultimii 200 de ani; cu marocanul Ahmed Aboutaleb incepe lista musulmanilor ce vor conduce orasul infiintat la 1270 si in care olandezii de bastina mai reprezinta inca 55% din populatie.

In 1629 olandezul Jan Pieterszoon Coen , ii infrangea pe musulmani devenind Guvernatorul General al Indoneziei. Astazi, musulmanul Ahmed Aboutaleb ii conduce pe cetatenii Rotterdamului!

 

Belgia

Daca in 1989 in parlamentul bruxellez nu era niciun musulman, azi, 21,3% din locuri sunt ocupate de musulmani, deputata Mahinur Ozedemir fiind si prima politiciana din Europa purtatoare a valului islamic.

Si guvernul bruxellez se poate mandri ca si-a deschis portile in fata musulmanilor- Fadila Laanan si Emir Kir fiind deja membri ai executivului.

 

Rusia

Rusia nu se mandreste - ca Norvegia - că o musulmana a ocupat functia de ministru al culturii si nici că Duma este impanata de musulmani, asemeni Bundestagului sau parlamentului suedez.

 

Vice-premierul rus Dmitri Rogozin isi atentioneaza critic vecinii:

"Spatiul cultural european este pe cale sa fie redus de culturile venite din sud.

Berlinul nu a ajuns oare al treilea oras turc din lume?

Daca vrem sa integram alte culturi nu trebuie sa ne pierdem propriile valori culturale".

Si......totusi : daca Berlinul este al treilea oras turc din lume, atunci Moscova cu ai sai CCA. 5 milioane musulmani (Rogozin n-o mai spune), al catelea o fi ?!

Si in Rusia musulmanii isi urmeaza drumul incercand sa umple golul lasat de prabusirea demografica de nestavilit, studiile ONU aratand ca in 2050 Rusia va avea CCA. 108 milioane de locuitori (140 milioane azi), dintre care mai mult de 40% vor fi musulmani - iar conducatorii rusi sunt mult mai putin vocali in interior, decat sunt in exteriorul Rusiei.

 

Si pentru ca totul sa fie clar :

"Noi credem ca aici suntem la noi acasa.

Poate voi sunteti strainii.

Suntem la noi acasa si vom instaura regulile (Sharia) care ne convin, fie ca va place sau nu.

Toate incercarile de a ne impiedica vor atrage dupa ele o riposta sangeroasa.

Vom ineca Moscova in sange".

Astfel si-a incheiat avocatul musulman Daguir Khassavov interviul acordat, la ora de maxima de audienta a televiziunii moscovite REN TV.

 

Pavel Odintsov, purtatorul de cuvant al Curtii Supreme a Rusiei, l-a sfatuit pe avocat "sa-si cantareasca mai bine declaratiile publice", in timp ce Vsevolod Tchaplin - presedintele Departamentului Sinodal pentru Relatiile Bisericii cu Societatea - n-a exclus ipoteza unei legalizari a tribunalelor islamice : "Nu trebuie sa impiedicam comunitatea musulmana sa traiasca dupa propriile sale reguli".

Prin urmare, nici rusii nu sunt cu nimic mai vrednici decat occidentalii. Cu totii isi sapa de zor groapa.

 

Neagu Djuvara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand mergi la vot ca sa-ti votezi "reprezentantii", votezi pentru toate aceste aberatii democratice. De fapt - daca nu esti in stare sa votezi pentru tine - meriti sa ti se intample din plin asa ceva. Dar nu inteleg ce vina am eu ca sa mi se intample asemenea orori, din cauza prostiei concetatenilor mei, pentru ca nu cred nici in democratie si nici in reprezentanti si nici nu particip la showul mediatic denumit "alegeri".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg unde este problema aici? Ce este asa de absurd? Noi discutam aici de lupta pentru supravietuire. Aici nu exista cei care merita sa supravietuiasca din punct de vedere moral, ci cei care au cele necesare sa supravietuiasca in conditiile date. Vreti sa contracarati asta? Faceti 5 copii, nu mai visati la "implinirea pe plan profesional" si ati rezolvat problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cand va spuneam ca multi dintre noi ne directionam ura eronat...

Ne sperie adventistii, sectantii, papistasii, bahaii, iudaicii, dar ii apreciem, admiram sau cel mult ne sunt indiferenti budistii, musulmanii, hindusii. Bine, islamul tot religie avraamica este, dar ei sunt dusmanul.

Ce-i mai rau, sa crezi intr-o versiune denaturata a aceluiasi zeu sau sa crezi in cu totul altceva? Bine, argumentul pacifistului e ca Dumnezeu si Alllah este acelasi lucru,fiinta divina unica, care vegheaza, blablabla, si-mi place sa-mi inchipui adunarea finala a pacifistilor astora, cu tot dialogul lor:

- Allah si Dumnezeu sunt aceeasi persoana!

- Da, exista un singur Dumnezeu!

- Ce prosti am fost!

- Atatea razboaie, pentru nimic!

- Da, Zeul Suprem era unul singur!

- Da, un singur Dumnezeu!

- In sfarsit, exista un singur Dumnezeu!

- Da, si Mohamed e profetul lui!

- Da, si ... Wait, what?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un fost colonel de Armata, imi scape numele, mana dreapta a maresalului Ion Antonescu, scria in cartea sa referitoare la chiar superiorul sau ca Romania va avea soarta Africii de Sud. Peste zeci de ani rromii vor depasi numeric romanii si vor prelua puterea.

Mi se pare credibil atata timp cat rromii fac cate 10-15-17 copii, iar romanii unul-doi-trei sau deloc.

O sa caut cartea si o sa dau citate din ea.

Trebuie luate masuri pentru a limita numarul copiilor intr-o familie la maxim 1-2. E drept ca rromii prefera mai mult concubinajul si nu familia, si ma refer la rromii fara posibilitatea de a-si intemeia oficial un camin. Nu ai sa vezi niciodata o femeie rroma care sa vrea sa renunte la copilul nenascut. Romancele care raman intamplator gravide sau care nu-si doresc copilul apeleaza la doctori pentru a avorta. In China restrictia se limiteaza la un singur copil. CSAT ar trebui sa aiba in vedere acest lucru. Pericolul pentru romani vine din interior. Pe nesimtite.

In timpul regimului de trista amintire al lui Nicolae Ceausescu, femeilor rrome aflate in spitale, li se legau trompele fara stirea lor, pentru a nu mai da nastere la copii. Era o norma cunoscuta numai de Putere, Securitate si Ministerul Sanatatii (stiu acest lucru din auzite).

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0