Posted July 10, 2013 · Report post axl, era sa dau cu Raid pe monitor dupa insecta ta... On topic: Petrolul - Bokila = 0 .... + Printul Gay Cristea = -1... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Ce dulci sunt unii de pe aici. Ei chiar credeau ca Petrolu' e o echipa tare. Mie imi pare rau ca a marcat Nikolic. Cu golul asta si-a cam facut cota pe anu' asta. Mai incolo nu mai da nimic. Si e pacat, ca vin meciurile de CL. Daca e nevoie sa dea acolo si nu da?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Andy, unu' a recunoscut ca era sa-si sparga monitoru' din cauza insectei lu' Axl. Mi se pare mie sau toate actiunile lor de atac au venit de pe flancuri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Suporterii Stelei aflati pe Arena Nationala la meciul de Supercupa cu Petrolul nu au ratat ocazia sa ia atitudine fata de evenimentele petrecute in ultima vreme, ce l-au avut ca protagonist pe patronul clubului, Ciobanul, arestat si gasit vinovat in mai multe capete de acuzare. Unele dintre vinele stabilite de justitie ar fi putut priva clubul din Ghencea de dreptul trudit un sezon intreg de a evolua in cupele europene, iar greseala comisa in urma cu multi ani de Becali a fost taxata dur de suporteri, care i-au cerut sincron sa vanda Steaua! Stima valoreaza mai mult decat celebritatea, demnitatea mai mult decat renumele, cinstea mai mult decat gloria. Steaua libera! Vinde, vinde, vinde!, au scandat suporterii ros-albastrilor inca din prima repriza a meciului. http://sptfm.ro/2013/07/10/Steaua-libera-v...ui-Gigi-becali/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Deja mi se pare cam trist meciul.... Sa le zica cineva alora de la Petrolu' sa-si scoata morcovii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Eu am dat la meci inspre finalul primei reprize, dupa golul de 3-0. Slabi Petrolul. Am inteles ca am ratat si un penalty. Nu prea mai avem acum un executant sigur. Ramane de vazut care parte a suporterilor a scandat, a luat atitudine, cati dintre suporteri au luat atitudine. Nu cred ca dinspre Nord sa se fi auzit ceva. LE : Da, e vorba de Peluza Sud. Edited July 10, 2013 by red&blue_boy Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Ce dulci sunt unii de pe aici. Ei chiar credeau ca Petrolu' e o echipa tare. Au fost buni anul trecut...acum, asta e, depinde si cu cine joaca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...3&width=500 !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Hopa, foarte interesant. Si asta s-a intamplat acum, pe arena? Bravo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Asta nu a arat la TV, in schimb i-au aratat pe unii care se bateau intre ei jos la peluza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Au fost buni anul trecut...acum, asta e, depinde si cu cine joaca. Nu, dude. Campionatul romanesc e de rahat. Au fost la fel si anu' trecut, adica slabi. Doar ca altii au fost mai slabi ca ei. Cei care vad acum un mare golgheter in Nikolic se inseala. Aztek Plus pe cei care ardeau fularul cu insemnele Stelei. JENANT! Pentru asta as refuza sa mai joc vreodata intr-un meci transmis pe Pro TV. Edited July 10, 2013 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Fular cumparat de la colt Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Hopa, foarte interesant. Si asta s-a intamplat acum, pe arena? Bravo! Da, la SUD. La Nord e liniste si pace. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Am vazut ca mesajul s-a afisat la T2, deci probabil ca autorii sunt membrii din SUD care nu mai vin la meciuri organizat sau deloc. Mi-au inseninat seara. Pacat ca nu se face ceva organizat.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Nu-i rau Piovacari asta. E un Nikolic escelent! O noua lovitura data de memitza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Nu-i rau Piovacari asta. E un Nikolic escelent! O noua lovitura data de memitza. A ratat si Iancu o ocazie mare in prima repriza. Relax! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Nu, dude. Campionatul romanesc e de rahat. Pai atunci sa nu mai ceri preturi mari cand pleaca cate unu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Pai nu Iancu are 29 de ani. Nu Iancu a venit cu surle si trambite. Si nu Iancu a jucat in puternicul campionat numit sugestiv Serie B. Hai, ba, sa recunoastem de pe acum! Memitza strikes again! In primul rand a adus o babaciune fara valoare. In al doilea rand, l-a adus imprumut doar pentru a petici lotul dupa plecarea lui Rusescu. Presupunand ca asta s-ar fi transformat peste noapte in Van Nistelrooy, chiar aveti impresia ca Steaua ii poate plati salariul de 700 de mii pe sezon? Sau trebuie sa cred ca asta ar accepta sa primeasca doar 120 de mii doar din dragoste pentru Steaua? Cel tarziu la anu', italianul e pa. Cel tarziu. Pentru ca exista sanse sa fie dat afara chiar din iarna. L-o fi vazut memitza pe football manager si s-o fi udat toata. De aia a venit asta la Steaua. Altfel eu nu-mi explic de ce Steaua nici macar n-a incercat sa aduca un om cel putin la fel de bun ca sa il inlocuiasca pe Rusescu. Intr-o lume paralela, Steaua l-ar fi luat pe Bokila sau poate chiar pe Alexe, ca astia 2 sunt pe podium la golgheteri. In schimb a venit un Italian de pe vremea lu' Maradona care nici macar nu are valoare. Lorimer Din nou iti explic, nu eu am cerut. Eu am spus ca sunt convins ca Rusescu A PLECAT PE MAI MULTI BANI si ca la Steaua a ajuns doar o parte din acea suma. Edited July 10, 2013 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Sunt fericit .... si ma simt bine! Felicitari baietilor pentru trofeu! Edited July 10, 2013 by Astristul Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 (edited) · Report post Avem jucatori de gol, dar dupa pauza Reghe si-a menajat finul (Contra). A fost cat se poate de clar. 3-0 e un scor la care nu s-au asteptat multi. Mai ales in prima repriza cand gazarii jucau cu fundasii la centrul terenului. Edited July 10, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Pai nu Iancu are 29 de ani. Nu Iancu a venit cu surle si trambite. Si nu Iancu a jucat in puternicul campionat numit sugestiv Serie B. Hai, ba, sa recunoastem de pe acum! Memitza strikes again! In primul rand a adus o babaciune fara valoare. In al doilea rand, l-a adus imprumut doar pentru a petici lotul dupa plecarea lui Rusescu. Presupunand ca asta s-ar fi transformat peste noapte in Van Nistelrooy, chiar aveti impresia ca Steaua ii poate plati salariul de 700 de mii pe sezon? Sau trebuie sa cred ca asta ar accepta sa primeasca doar 120 de mii doar din dragoste pentru Steaua? Te linistesti , ai baut multa cafea sau e sugar rush ? Fara sa ii iau apararea italianului, dar inafara de jucatorii de certa valoarea toti au nevoie de timp de acomodare. Nu cred ca te-ai uitat la tot meciul, ca altfel ai fi observat ca nu era nici cautat de colegi cu pasele. Concluziile le tragi dupa mai multe meciuri. Nu mi-aduc aminte sa fi venit vreun atacant la Steaua in ultimii 13 ani care sa rupa gura targului din primele meciuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Intr-adevar, l-am urmarit si in meciul amical si nu e cine stie ce. De remarcat faptul ca nu a fost folosit Costea, golgheter in vara asta, o nedreptate, asa cum si anul trecut s-a renuntat imediat dupa pregatiri la Nastasie, unul dintre cei mai in forma mijlocasi, cu mai multe goluri si pase de gol decat Chipciu sau Tanase. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Fara sa ii iau apararea italianului, dar inafara de jucatorii de certa valoarea toti au nevoie de timp de acomodare. Cuvantul boldat nu se scrie asa. In alta ordine de idei, are 29 de ani! La 29 de ani se caca pe el cand scapa singur cu portarul?! Puteti baga ce scuze vreti voi da' asta nu functioneaza. Nu mi-aduc aminte sa fi venit vreun atacant la Steaua in ultimii 13 ani care sa rupa gura targului din primele meciuri. Kapetanos e un exemplu. Da' ala n-a fost bun, afara! Rusescu a jucat si el bine de la inceput. AFARA! Pe Rocha nu l-a vrut nimeni, ca era gras. Bine ca l-au adus pe ratangiul asta... pardon, viitorul golgheter al campionatului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Am vazut ca mesajul s-a afisat la T2, deci probabil ca autorii sunt membrii din SUD care nu mai vin la meciuri organizat sau deloc. Mi-au inseninat seara. Pacat ca nu se face ceva organizat.. Se pare ca cei care au afisat mesajul sunt baietii de la "STIL OSTIL" , reveniti cu ocazia asta pe stadion. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2013 · Report post Condoleante familiei baiatului cazut din tren. 25 de ani e o varsta prea frumoasa ca sa mori. Share this post Link to post Share on other sites