Posted May 19, 2013 · Report post Eu unul prefer sa vad in Liga 1 o echipa care promoveaza tinerii ROMANI, nu brazilieni,portughezi,argentinieni,congolezi sau mai stiu eu ce. Bine.. modul in care echipa asta ramane in prima Liga este absolut penibil. La pauza vor intra probabil Rusescu si Popa si se va termina 3-4. S-a ''gasit'' vinovatul, si anume Doru Bratu. Si de aici totul este foarte simplu . Poti sa promovezi tineri si in Liga a 2-a. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post La pauza vor intra probabil Rusescu si Popa Prima presupunere am nimerit-o, urmeaza rezultatul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post RUSINE RUSINE RUSINE !!! PLECATI DE LA STADION ! CU Brasov AR TREBUI SA JOACE CU 3000 DE SPECTATORI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Poti sa promovezi tineri si in Liga a 2-a. In orice alta tara decat Romania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Ba, sunt eu handicapat??? Galeria stelista si Gigi se bucura cand inscrie Viitorul si Hagi nu se manifesta in niciun fel? Chiar in halul asta am ajuns? Chiar asa, pe fata? Imaginea aia e chiar jenanta. Viitorul dadea gol si cadrul imediat urmator este cu suporterii "stelisti" bucurandu-se de parca Steaua ar fi dat gol ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Ma deranjeaza cand vad ca stelistii nu sunt deranjati ca Steaua e umilita. Ma face sa ma si gandesc la ce fel de stelisti am in fata... nu o sa dau raspuns pentru ca n-am chef de discutii. Steaua a facut azi blat. Pentru asta ar trebui retrogradata. Dar probabil ca nu va fi. Ca nu avem noi un fotbal sanatos. Da' sa stati linistiti. Treburile astea se vor intoarce impotriva Stelei. Ca, daca nu retrogradeaza Viitorul, retrogradeaza alta echipa. Care echipa oricum va promova la anu', ca ce altceva sa faca?! Atunci sa nu va surprinda daca respectiva echipa va da meciuri CFR-ului sau lui dinam0 sau oricarui adversar al Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 (edited) · Report post Sper sa retrogradeze Viitorul. Nu aveam nimic contra ei dar nu ai cum sa ramai in prima Liga cu asemenea cadouri. Mai trebuia sa reinventam si un nou Camataru daca ar fi avut nevoie si de niste goluri in plus pentru a se salva de la retrogradare. PS. Adriane, ce ai? Cu vreo doua exceptii, vad ca pe aici oamenii sunt nemultumiti de blat. Hai sa lasam arogantele astea de om neinteles, ca nu detineti secretul moralitatii... Edited May 19, 2013 by Alexandru H. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Ce rahat se intampla? Acum 3 minute am intrat sa vad si eu meciul, e blat? Cum au dat aia 4 goluri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Ma deranjeaza cand vad ca stelistii nu sunt deranjati ca Steaua e umilita. Ma face sa ma si gandesc la ce fel de stelisti am in fata... nu o sa dau raspuns pentru ca n-am chef de discutii. Steaua a facut azi blat. Pentru asta ar trebui retrogradata. Dar probabil ca nu va fi. Ca nu avem noi un fotbal sanatos. Da' sa stati linistiti. Treburile astea se vor intoarce impotriva Stelei. Ca, daca nu retrogradeaza Viitorul, retrogradeaza alta echipa. Care echipa oricum va promova la anu', ca ce altceva sa faca?! Atunci sa nu va surprinda daca respectiva echipa va da meciuri CFR-ului sau lui dinam0 sau oricarui adversar al Stelei. Ei sunt suporteri ma... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post PS. Adriane, ce ai? Cu vreo doua exceptii, vad ca pe aici oamenii sunt nemultumiti de blat. Hai sa lasam arogantele astea de om neinteles, ca nu detineti secretul moralitatii... Exceptiile se numesc si ei Stelisti, prietene. Si oricum eu vorbeam despre cei care nu sunt pe site. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post nu toti blatistii au iesit de pe teren Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Cand Rocha marcheaza e si mai clar ca e blat Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 (edited) · Report post rocha chiar pleaca de la Steaua dupa golul asta. Eu vreau sa vad orgoliul de stelist la acei "suporteri" de pe stadion. Nu ii scuza nimic ce au facut in meciul asta, chiar daca e Hagi. Daca tu, ca suporter stelist, stai si aplauzi cand echipa ta face un blat oridinar e clar ca nu esti stelist. Esti un becaliot convins. Astept criticile/injuriile oilor. Edited May 19, 2013 by S.Mariuss Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post rocha chiar pleaca de la Steaua dupa golul asta. Eu vreau sa vad orgoliul de stelist la acei "suporeteri" de pe stadion. Nu ii scuza nimic ce au facut in meciul asta, chiar daca e Hagi. Daca tu, ca suporter stelist, stai si aplauzi cand echipa ta face un blat oridinar e clar ca nu esti stelist. Esti un becaliot convins. Astept criticile/injuriile oilor. Pai au ramas pe stadion in mare parte doar oile... Restul fanilor au plecat de la stadion in pauza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 (edited) · Report post Steaua a facut azi blat. Pentru asta ar trebui retrogradata. Si cum dovedesti tu asta? Vad ca multi dintre voi va schimbati ideile in functie de context...adica multi dati likeuri la "uriasa performanta" a ungurilor in CL de a scoate 10p. in grupe, dar nu ziceti nimic de faptul ca pentru United acel meci nu a contat si a fost precum Steaua azi. Adica Bravo CFR! Si Viitorule sa te duci in B ca asa nu meriti sa ramai. Ce vina are Viitorul ca asta a fost programul campionatului? Ce vina are Viitorul ca Steaua a castigat campionatul dupa etapa 29? Ce vina au rezervele Stelei daca n-am meciuri in picioare si atata pot acum? DA, e un aranjament, dar unul mascat foarte bine, usor de explicat si care se intampla peste tot in fotbalul mondial, inclusiv in CL. Edited May 19, 2013 by Lorimer Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post eu nu cred ca a fost blat.Punct. Adrian latra si iar latra...pacat, vroiam sa batem ca stiam ca o sa fie circul asta pe site iar...iar vine asta sa dea in Steaua, retrogradata auzi, sa iti fie rusine ma...parca il vad maine daca il baga pe cioban la puscarie imediat o da pe alta placa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post cate a facut Hagi pentru Steaua daca nici acuma nu putem sa-l ajutam cand putem atunci cand ? hai ca iar delirati. Inca o dovada a mentalitatii suporterului stelist "modern". Fara onoare ! Fara demnitate ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post eu nu cred ca a fost blat.Punct. Adrian latra si iar latra...pacat, vroiam sa batem ca stiam ca o sa fie circul asta pe site iar...iar vine asta sa dea in Steaua, retrogradata auzi, sa iti fie rusine ma...parca il vad maine daca il baga pe cioban la puscarie imediat o da pe alta placa... Mars ma dinamovistule de aici! Mars la dinam0, ca aia e echipa cu care ar trebui sa tii tu. Esti o rusine! Faci Steaua de rusine doar pentru ca spui ca esti suporterul ei! Du-te si baga-ti cateva sticle in gura si scuteste-ne de prezenta ta. O echipa care face blat trebuie retrogradata. PUNCT! Eu nu accept ca Steaua sa faca blat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Daca esti un Adevarat Stelist, nu accepti asa ceva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post BA SA LAMURESC CEVA CAND AM ZIS SA-l AJUTAM: m-am referit sa bagam rezervele...eu nu cred ca a fost blat.punct.tu esti un latrau, gen vadim Tudor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Ii ajuti bagand jucatori gen Doru Blatu'... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post BA SA LAMURESC CEVA CAND AM ZIS SA-l AJUTAM: m-am referit sa bagam rezervele...eu nu cred ca a fost blat.punct.tu esti un latrau, gen vadim Tudor. ...Cred ca folosesti niste droguri tare puternice de te fac sa deviezi asa mult de la realitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post Eu nu accept ca Steaua sa faca blat! Sa fim seriosi, chiar daca e blat, si se prea poate sa fie, nu e primul blat al Stelei, si mai ales nu e primul blat al Stelei de la infiintare. Crezi ca pana in 2003 Steaua n-a facut niciun blat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post BA SA LAMURESC CEVA CAND AM ZIS SA-l AJUTAM: m-am referit sa bagam rezervele...eu nu cred ca a fost blat.punct.tu esti un latrau, gen vadim Tudor. Asta e deja o invitatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 · Report post @axl nu e blatul de vina, orice s-ar intampla sa fii jucat acuma si sa batem cu 5-0 tot vine Adrian sa zica ca nu ii convine culoarea echipamentului, orice eveniment s-ar intampla in viata Stelei vine trollul asta sa comenteze negativ. Share this post Link to post Share on other sites