Posted May 8, 2013 (edited) · Report post Vineri, 10 mai 2013, de la 21:00, pe Arena Nationala, Dinamo - Steaua Meci transmis pe Digi Sport 1. Clasicul derby al Romaniei din acest an starneste acelasi interes dintotdeauna, dar numai din punctul de vedere al scorului cu care Steaua va castiga. E cat se poate de clar ca fortele sunt disproportionate. Steaua e deja campioana Romaniei, si-a odihnit garnitura de baza in meciul castigat la Bistrita si are o teribila ambitie sa invinga Dinamo pentru a patra oara consecutiv in campionat. Ca de batut a batut-o si in finala Cupei de acum 2 ani. Dinamo e o echipa mediocra. Cu un lot mediocru, un joc mediocru, dar cu vise marete. Vrea sa bata Steaua dupa ce doar ieri a reusit cu greu sa termine la egalitate, 1-1, cu Ceahlaul pe teren propriu. Asta e tupeu de gust indoielnic. Steaua din clipa de fata e cu cel putin doua clase peste Dinamo. Si sa nu mai vorbim de antrenori. Reghecampf, cu rezultate fabuloase la doar 37 de ani, si Talnar - un vesnic antrenor secund la Dinamo, manta de vreme rea la 55 de ani pentru prima echipa. In plus la Dinamo sunt probleme de ordine interioara. Noua conducere vrea mult si ofera putin jucatorilor. Recent le-a micsorat salariile. Jucatorii vor presta impinsi de marea ambitie de a rasturna buturuga mare. Daca vor reusi e greu de inchipuit, pentru ca in fata lor se afla singura echipa care a invins Chelsea in Europa League. 1-0 la Bucuresti. Steaua e o echipa mare, care chiar daca in retur s-a culcat cu o ureche pe laurii castigati in prima parte a campionatului, va face prapad cu Dinamo in derbyul de vineri. Haide Steaua, da-i gata pe catei! Edited May 10, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post De la Primaria sectorului 2: "Pentru asigurarea unor conditii de maximă siguranță pentru cetățenii care locuiesc in imediata vecinatate a Arenei Nationale, dar si pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate strazile de afluire si defluire a celor 55.000 de spectatori, se va urmari respectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si de conducatorii auto, impuse special in perioada meciului, dirijarea traficului rutier si comportamentul suporterilor inainte si după terminarea partidei. La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atentie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atat de camerele video, cat si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgență in cazul in care vor exista tulburari ale ordinii publice". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post Virgil, Steaua nu este singura echipa care a batut Chelsea in EL, a mai facut-o si Rubin Kazan. De corectat aceasta afirmatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post "Toti stelistii,indiferent ca au bilete la peluza,indiferent ca au la tribune,ne intalnim vineri,la Piata Muncii,ora 18.00." Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post cine ma poate ajuta cu 2 bilete multumesc ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post Daca nu se va grabi, vineri se va naste baietelul meu! Nu am cum sa vad meciul, dar intr-o asemenea zi trebuie sa castigam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post Daca nu se va grabi, vineri se va naste baietelul meu! Nu am cum sa vad meciul, dar intr-o asemenea zi trebuie sa castigam! SA'TI TRAIASCA Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post EU m-am imbatat rau, lorimwr sa-ti traiasca, azi e ziua Stelei, e binecuvantat Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post Daca nu se va grabi, vineri se va naste baietelul meu! Nu am cum sa vad meciul, dar intr-o asemenea zi trebuie sa castigam! Lasa meciul, promiti ca il faci stelist? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2013 · Report post Daca nu se va grabi, vineri se va naste baietelul meu! Nu am cum sa vad meciul, dar intr-o asemenea zi trebuie sa castigam! Si baiat, si aproape de 7 mai, si cu siguranta viitor stelist. Ce poti sa vrei mai mult de la viata? Lasa ca o sa prindeti impreuna atatea derbiuri castigate de noi, sa-ti traiasca ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Lasa meciul, promiti ca il faci stelist? Sper in primul rand "sa-l conving" sa-i placa fotbalul Desi am un amic care a facut la fel si cand avea cel mic 5-6 ani daduse in extrema cealalta...el adormea si fiu-sau statea dupa 12 noaptea si la rezumate Va multumesc pentru urari...pana maine am emotii uriase. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Sa iti traiasca Lorimer ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Sa fie sanatate/,ca in rest facem detoate/,ii batem pe dinamovisti/uite-asa sa fie tristi/si uite asa de titlul 24 ne vom bucura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Mai este cineva care a primit bilet la Inelul 1 Peluza 2? Si daca da, care-i treaba? Stiam ca stam la Inelul 3... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Mai este cineva care a primit bilet la Inelul 1 Peluza 2? Si daca da, care-i treaba? Stiam ca stam la Inelul 3... Sa nu fie vreo manevra, eu stiu ca la inelul 1 sta sudul lui dinam0, dar oricum nu te vor lasa sa stai acolo. Oricum ne vor lasa pe toti in galerie, la fel cum au facut si cu Dinamo in tur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post 2 bilete la meci cine imi poate da ? MULTUMESC.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Toti stelistii, indiferent ca au bilete la peluza, indiferent ca au la tribune, ne intalnim maine, la Piata Muncii, ora 18.00....SA PURTATI UN TRICOU NEGRU .... distribuiti mesajele sa afle si lumea care nu are net laugh.gif ))))) daca mai exista asa Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Felicitari Lorimel! Sa-ti traiasca, sa-ti umple sufletul de fericire cand ajungi acasa, sa-i dea Dumnezeul multa sanatate si sa fi mandru de el asa cum sunt si eu de baieti mei manca-i-ar tata de flacaii. :X Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post Apropo sunt al draq de curios cati cateii vor canta pe un stadion plin cel putin 60% de stelisti? Eu unu pot spune ca suntem 40 de baieti care avem bilete la tribuna 2 numai stelisti pur sange! Ar fi tare sa fie fluierati cateii cand intra pe teren, sa ma stramb de ras ca prea se lauda ca au umplut ei arena! Astia din neamul Grivei, rasa metis pechinez, au uitat ca in prima zi de vanzare online la meciul tur, Steaua epuizase 50.000 de bilete in 10 ore! Ps: Au tiparit biletele pe o hartie de tot rahatul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 · Report post @besliud pai du-te la piata muncii maine sa intrii cu galeria...ce rost are sa stai la tribuna ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 (edited) · Report post Sa nu fie vreo manevra, eu stiu ca la inelul 1 sta sudul lui dinam0, dar oricum nu te vor lasa sa stai acolo. Oricum ne vor lasa pe toti in galerie, la fel cum au facut si cu Dinamo in tur. Manevra din partea liderilor nostri? Nu cred, din ce am inteles de la Bogdan cica toata peluza va fi a noastra avand in vedere ca tot blvd Basarabiei este doar pentru noi, Sudul dinamovist pe unde sa mai intre? Edited May 10, 2013 by stelistul^ Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 · Report post Apropo sunt al draq de curios cati cateii vor canta pe un stadion plin cel putin 60% de stelisti? Eu unu pot spune ca suntem 40 de baieti care avem bilete la tribuna 2 numai stelisti pur sange! Ar fi tare sa fie fluierati cateii cand intra pe teren, sa ma stramb de ras ca prea se lauda ca au umplut ei arena! Astia din neamul Grivei, rasa metis pechinez, au uitat ca in prima zi de vanzare online la meciul tur, Steaua epuizase 50.000 de bilete in 10 ore! Ps: Au tiparit biletele pe o hartie de tot rahatul! Da, sunt ca un pliant biletele Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 (edited) · Report post Peluza Nord Steaua (FACEBOOK): *** "Repetitie,pt invazie:D:Astazi toti stelistii,ora 18.00,la Piata Muncii,cu tricouri negre pe voi.Cei care nu sunteti in tricouri negreu,nu veti fi primiti in sectoarele galeriei,veti fi trimisi la cetateni.De ce?Pt ca asa am hotarat noi.La fel,daca nu aveti o esarfa,un fular,la gat,veti fi lasati afara.Nu incepeti cu intrebari aiurea,nu va raspunde nimeni.Astazi rupem spurcatii. ***Daca sunt printre voi fara bilet si vreti sa veniti la meci,sunati la ora 18.00 la 0763211731 si exista sansa sa mai gasiti.Nu sunati mai devreme ca va iau la....." Edited May 10, 2013 by SteauaToronto Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 · Report post Pai cred ca va dati seama ca o sa fie cam goala peluza. Aproape toti care si-au luat bilete sunt cetateni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 · Report post Brigada de arbitri: A: Coltescu Sebastian (Craiova - Dolj) A1: Marinescu Vasile (Bucuresti - Bucuresti) A2: Nicoară Marius (Baile Herculane - Caraș Severin) Constantin Sebastian Colțescu este nascut pe 6 mai 1977, la Craiova. A fost promovat in Divizia A in anul 2003, cand a condus la centru meciul dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița, la data de 28 noiembrie. În 2006 a fost inscris pe lista FIFA și a arbitrat o serie de meciuri din Cupa UEFA Intertoto și Cupa UEFA. Debutul sau s-a produs la meciul din Intertoto dintre Zrinjski și Marsaxlokk, la 17 iulie 2006. În 2007 a fost exclus de pe lista FIFA și retrogradat in Liga a II-a in Romania. A reușit să revină in corpul A de arbitri al țării la finalul anului 2008. Nu a fost delegat niciodată la derbiul Steaua - Dinamo, avand o singură prezență la centru in meciul Dinamo - Rapid. Share this post Link to post Share on other sites