Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - Pandurii 2-0 (2-0)

37 posts in this topic

Logo_Liga1BB.jpg

Vineri, 3 mai 2013, de la ora 19:45, pe Arena Nationala,

Steaua - Pandurii

Meci transmis de Dolce Sport TV.

Echipa din Tg Jiu a fost primul lider al campionatului, pastrand suprematia timp de 12 etape.

Acest lucru a fost posibil datorita lotului valoros de care dispunea, si in aceeasi masura de prezenta la carma ei, a unuia dintre cei mai buni si mai cunoscuti antrenori, Petre Grigoras.

Pe parcurs tg-jienii i-au pierdut pe Chiriches si Pintilii veniti la Steaua, apoi pe Maxim transferat la Schalke si in cele din urma pe insusi Grigoras din cauza unor neintelegeri.

Chiar si asa Pandurii au ramas puternici, si se afla pe un onorant loc 4, avand un joc mai putin jucat. Intre timp timona echipei a fost atribuita lui Pustai, an antrenor cu principii.

Steaua o echipa care nu si-a revenit dupa esecul suferit la Londra in fata lui Chelsea, a aratat aseara in meciul de la Cluj, cu CFR, o mai mare pofta de joc desi o mare parte din jucatorii de baza, nu mai presteaza la cotele obisnuite.

Pentru meciul din ante ajunul Pastelui, daca echipa va juca in nota meciului din Ardeal, e foarte posibil sa obtina prima victorie dupa un sir neobisnuit de meciuri terminate la egalitate.

Pentru a deveni campioana matematic, tinand cont de faptul ca daca Pandurii bat astazi Gloria si ajung sa cumuleze 53 de puncte, noi avand 66, mai sunt necesare 5-6 puncte.

Va fi capabila Steaua de o asemenea performanta?

Edited by Virgil

Logo_Liga1BB.jpg

Vineri, 3 mai 2013, de la ora 19:45, pe Arena Nationala,

Steaua - Pandurii

Pentru a deveni campioana matematic, tinand cont de faptul ca daca Pandurii bat astazi Gloria si ajung sa cumuleze 53 de puncte, noi avand 66, mai sunt necesare 5-6 puncte.

Va fi capabila Steaua de o asemenea performanta?

Sper din o sufletul (ar fi cea mai mare bucurie din ultimii 23 de ani, pe plan sportiv, desi nu cred) sa nu fie capabila, astfel incat sa muriti cu totii (ne-a Gi2, staff "tehnic", "jucatori" si "suporteri"). Si da, mi-e sila de "FC Steaua"!

Edited by Tupac Amaru

Sper din o sufletul (ar fi cea mai mare bucurie din ultimii 23 de ani, pe plan sportiv, desi nu cred) sa nu fie capabila, astfel incat sa muriti cu totii (ne-a Gi2, staff "tehnic", "jucatori" si "suporteri"). Si da, mi-e sila de "FC Steaua"!

Daca ti-e sila de FC Steaua, se poate marsa pe ideea ca nu ti-e sila de FC Dinamo, FC Rapid, altele.

E problema inimii tale cu cine tine, dar nu e elegant sa-ti reversi reactiile in acest fel.

Pentru ca:

1. te afli pe site-ul unor suporteri care doresc contrariul.

2. e tupeu sa spui asa ceva despre Steaua, o echipa care munceste si spera de ani buni sa mai bage un titlu de campioana in traista. Si culmea, pe bune, prin efortul jucatorilor, antrenorului alaturi de intregul staf. Nu ca altii cu arbitri, influente de la FRF, LPF, CCA. O asemenea echipa trebuie cel putin respectata. Cand s-a mai intamplat asa ceva in Romania?

3. esti o persoana cu doxa si refuz sa cred ca poti emite astfel de rautati; hai, nu fi rau.

Edited by Virgil

Apropo de calculele matematice. Daca Steaua castiga vineri in fata Pandurilor, va strange fix 69 de puncte. Pandurii vor ramane cu 53 de puncte si chiar daca vor castiga toate cele 5 meciuri ramase pana la final, vor face 68 puncte. Insuficient! Steaua campioana matematic.

Daca Petrolul va invinge in aceasta etapa, va face 55 puncte. Daca va castiga si ultimele 5 meciuri pana la final vor aduna 70 de puncte! Steaua va trebui sa mai adune 1 punct in 5 meciuri pentru a deveni pentru a 24-a oara campioana Romaniei.

Daca Astra va castiga peste tot in meciurile ramase pana la finele campionatului, va cumula 68 de puncte. Insuficient pentru a fi campioana.

Firesc ar fi ca dupa meciul cu Dinamo, ros-albastrii sa primeasca tricourile de campioni si Cupa decernata in asemenea situatii.

"Firesc ar fi ca dupa meciul cu Dinamo, ros-albastrii sa primeasca tricourile de campioni si Cupa decernata in asemenea situatii. "

Mie mi s-ar parea normal sa primeasca tricourile de campioni si Cupa decernata in asemenea situatii dupa fluierul final al ultimului meci din acest campionat.

Teoretic (dar si practic!!!!) mai pot interveni lucruri neprevazute, de exemplu este posibil ca o echipa sa fie penalizata cu 3 puncte, sau chiar mai mult.

Daca nu ma insel Otelul Galati este penalizata, sau a fost penalizata de curand.... Si Otelul a facut contestatie si spera sa isi recapete punctele...

Mie firesc mi s-ar parea ca sarbatoarea sa fie organizata dupa ultima etapa.

In viata de toate zilele ....cine isi serbeaza ziua de nastere cu 3 luni mai devreme ????????????

Virgil nu se poate sa primeasca tricourile la meciul cu Dinamo, pentru ca un comunicat al gruparii din Stefan Cel Mic s-au aratat ofensati de aceasta intentie! Mai mult dulaul Talnar a declarat ca vor fi 45.000 de caini si restul alte nationalitati Stelisti, Rapidisti etc! :))

Ai baut apa lu` Borcea? In fine, te las cu piticii tai.

La meciul de vinerea asta, galeria va sta la inelul 1, corect?

Edited by eMagic

Se pare ca merg si eu la meci astazi, pura coincidenta, nu am mai prins bilet la Man. United vs. Chelsea. Titlul asta cred ca e primul titlu cucerit de Steaua care nu ma mai incalzeste cu ceva.

In viata de toate zilele ....cine isi serbeaza ziua de nastere cu 3 luni mai devreme ????????????

De acord cu tine 100%, da' comparatia asta nu se leaga deloc. :D

Sper sa castigam cu Dinamo in stil mare si sa sarbatorim la Universitate cu totii!. Momentan avem un meci greu la Pandurii dar nu imi fac griji.

Uniti spre 24!

1% ăla pe care-l avea Reghe in ochii mei incepe să se duca de tot. Încă il bagă pe numaru zece in teren. Agreez faptul că Iancu e titular, dar din pacate a ieșit din echipă cine nu trebuie (Chipciu).

Încă nu ințeleg de ce mă mai mir sau de ce mai am speranța aia cat de infimă că se va face o echipă cat de cat normala

În rest toate bune. Să sarbatoreasc㠝titlul, us25,26,27, Meme pe Gigi pe maybach pe palat.

ce jucator este acest Bourceanu, extraordinar cum a crescut de la meci la meci...Respect capitane !

Mitica la puscarie dar nimic despre jegul din loja. Interesant!

@Sergio...Sudul a revenit in peluza cu un banner...prosportul minte ca de obicei...

1% ăla pe care-l avea Reghe in ochii mei incepe să se duca de tot. Încă il bagă pe numaru zece in teren. Agreez faptul că Iancu e titular, dar din pacate a ieșit din echipă cine nu trebuie (Chipciu).

Chipciu e suspendat. Dar oricum reghe e bulangiu ca nu-l baga. Iar Tanase a jucat fotbal cam cum stie el s-o faca. Pacat ca tine inca prea mult de minge.

Un titlu la 7 ani. Incredibil cat de multa vreme a trecut.

Chipciu e suspendat. Dar oricum reghe e bulangiu ca nu-l baga. Iar Tanase a jucat fotbal cam cum stie el s-o faca. Pacat ca tine inca prea mult de minge.

Ah, ok. Multumesc pentru informatie - ar fi trebuit probabil sa ma informez inainte de a posta.

Edited by chester123

fular-campionii

Sudu nu-i la meci ?

Din cate am sesizat in prima repriza au fost si nu s-a scandat, pe la jumatatea reprizei au plecat. Au revenit dupa pauza cu un un banner: " Alaturi de fratii nostri!". S-a mai scandat un pic si apoi s-a plecat iar. La un moment dat deja ma gandeam ca urmeaza ceva anti-Gigi si imi faceam proces interior ca de ce nu m-am dus acolo, ca daca e asa, macar la urmatorul meci sa incerc sa ajung.

Adrian, iar te dai zmeu desi nici mie nu imi convine ca nu s-a zis nimic de cioban. Spre exemplu, unde eram eu, cand am inceput cu "mitica la...", doar eu si inca doua persoane mai tipau si, vorba aceea, eram in peluza si nu la T0. Imediat au inflorit jandarmii intr-un coltisor.

Deci, nu ai ce pretentii sa ai ca nu se striga despre cioban, cand nici macar despre Sandu si Dragomir nu se striga la intensitatea corecta. Pe National Arena, care arata din ce in ce mai jalnic, nici o sansa pentru PN sa fie un grup unitar la toate meciurile. Repertoriul, desi acela sarac si minimizat pentru nivelul celor de ocazie, nici macar asa nu e folosit la potential ridicat.

Un titlu la 7 ani. Incredibil cat de multa vreme a trecut.

Ma uitam ca in fata mea au fost niste pustani care acum 7 ani nu cred ca aveau 10 ani, iar eu la varsta lor savuram finalul de meci indiferent de scor, astia au stat pana prin minutul 80. Mai era un baiat cu o nevasta plinuta rau, dracului, acum 7 ani nu cred ca se gandea el la ce va urma :))

S-a dus naibii tot pentru ce mergeam la stadion.

Daca nu castiga maine Petrolul i se indeplineste in sfarsit marea dorinta a lu'Jijinho ... campion pana la Paste, pac pac .

:))

Iar o sa bata campii la tembelizor. Ca e razboinic si alte rahaturi.

Chiar a trecut foarte mult timp ...7 ani ... cate mizerii s-au intamplat de atunci ....

Dupa cum zicea un prieten pe facebook, e momentul ca MeeMee sa anunte o alta hegemonie!

Sign in to follow this  
Followers 0