Sign in to follow this  
Followers 0
Adygabitzu

Dinamo - Steaua bilete

103 posts in this topic

La peluza dinspre Basarabia vom sta noi. Din cate stiu eu 10.000 de bilete ne-au dat pentru ca anul viitor reciprocitatea sa fie la fel, 10.000.

Edited by stelistul^

La peluza dinspre Basarabia vom sta noi. Din cate stiu eu 10.000 de bilete ne-au dat pentru ca anul viitor reciprocitatea sa fie la fel, 10.000.

Nu sunt asa sigur de informatia asta cu 10000 de bilete. Nu am vazut nimik oficial de la noi, chiar nimeni nu a mentionat, asa k sa ne asteptam la ce au avut si ei in tur, pina in 3000 de bilete, si in sectoarele de linga sa putem intra cu bilete cumparate in alte zone ale stadionului...

nu o sa ne dea aia niciodata 10.000 de bilete, sunt doar intoxicari si manevre de-ale lor ca sa ne induca in eroare.

Eu unu' am 7 bilete , dar la peluza 1 . Adica acolo unde stau ei .

Credeti ca este vreo sansa sa intru cu bilet de peluza 1 in sectoru' nostru ? Ma gandesc ca jandarmeria nu o sa ne trimita niciodata intre ei .

Edited by DanielT

@Daniel

mergi cu biletul ala unde se strange galeria si te vor baga cu ei...asa am inteles de la baietii de la Nord.

Pai da , asa ma gandeam sa fac . Oricum , mersi ca m-ai informat .

UPDATE GSP.RO:

quote: ,, UPDATE / Suporterii Stelei vor avea la derby-ul de vineri 2760 de bilete, adică exact cite au avut si dinamovistii la partida tur. Acest numar reperezintă 5% din capacitatea stadionului.

Steaua ar fi vrut de la acest meci să aibă 10.000 de bilete, insă acest lucru nu se va intimpla decit din sezonul viitor, atunci cind cele două galerii au convenit să ofere acest numar de bilete in baza reciprocității."

Mda..."coloana dreapta" -> coloana_dreapta.jpg

Edited by povblack

Peluza Nord Steaua (FACEBOOK): Cei care aveti bilete in alte zone ale stadionului,va vom comunica o ora si un loc de intalnire,veniti sa intrati odata cu noi,sa intrati in peluza.

Peluza Nord Steaua (FACEBOOK): Cei care aveti bilete in alte zone ale stadionului,va vom comunica o ora si un loc de intalnire,veniti sa intrati odata cu noi,sa intrati in peluza.

Asteptam detalii despre locul de intalnire etc....Cel mai probabil la stadion, intrarea dinspre bd. basarabia. In orice caz, cred k se poate intra si individual, atat timp cat ai bilet in alta parte si insemne cu Steaua.....asa au facut si ei in tur...

SALUT ma poti ajuta si pe mine cu un bilet sau 2 la noi in galerie mersi mult .....

...

Peluza Nord Steaua (FACEBOOK): Biletele pt meciul cu Dinamo vor fi distribuite in zilele urmatoare.Este clar ca nu vor ajunge tuturor,cererea depasind cu mult numarul de bilete alocat.Primele persoane care vor beneficia de aceste bilete,sunt detinatorii de carduri de membru al ligii suporterilor,care le au rezervate la fiecare meci.Pt cei care nu s-au inscris inca in Liga,mergeti zilele acestea la magazinul suporterilor din Grand Arena Berceni,cu o copie dupa buletin si 30 lei,reprezentand cotizatia in avans pe 3 luni,adica 10 lei pe luna si inscrieti-va,veti beneficia de acelasi avantaj la fiecare meci.Fara alte intrebari,va rog,multumesc.

P.S. Cei care aveti bilete in alte zone ale stadionului,va vom comunica o ora si un loc de intalnire,veniti sa intrati odata cu noi,sa intrati in peluza.

Edited by SteauaToronto

SALUT

MA poate ajuta cineva cu un bilet sau 2 la meci va rog mult ? :steag_sah_mic: multumesc...

Suporterii 'neutri" cate bilete au voie ?

Si daca am bilet la peluza 1 inel 3 e valabila aia cu "intrarea in galerie"?

Si daca am bilet la peluza 1 inel 3 e valabila aia cu "intrarea in galerie"?

O sa ai doua variante :

1. Ori incerci sa intri o data cu galeria si sa stai in galerie cu biletul respectiv.

2. Ori intri in sectorul respectiv si te alaturi galeriei in stadion.

Prima varianta este riscanta, deoarece nu garanteaza nimeni 100% ca vei intra cu galeria, avand in vedere cat de jegos se poarta jandarmeria cu noi in deplasari in comparatie cu potaile.

Varianta numarul doi este cea mai sigura dupa parerea mea, asa au facut si ciorile si petrolistii. Si daca nu te lasa din primele minute sa te alaturi galeriei, sunt sigur ca la pauza meciului poti sa-i fentezi.

Peluza Nord Steaua (FACEBOOK):

maine la ora 18.00, toti care vor bilete pt meciul cu spurcatii, sa vina la grand arena berceni, la magazinul suporterilor.

Peluza Nord Steaua (FACEBOOK):

maine la ora 18.00, toti care vor bilete pt meciul cu spurcatii, sa vina la grand arena berceni, la magazinul suporterilor.

Se platesc sau sunt gratuite?

Se platesc sau sunt gratuite?

Nu mai e nimic gratis in ziua de azi. Sa zici merci daca-ti vand bilet la pret normal, adica 15 lei noi, mai ales ca nu faci parte din nicio brigada sau alss. Sfatul meu e sa te duci acolo avand la tine ceva cu insemnele Stelei, pentru a avea mai multe sanse de a-ti procura biletul mult visat la unicul derby al Romaniei, Dinamo - Steaua. :)

Nu mai e nimic gratis in ziua de azi. Sa zici merci daca-ti vand bilet la pret normal, adica 15 lei noi, mai ales ca nu faci parte din nicio brigada sau alss. Sfatul meu e sa te duci acolo avand la tine ceva cu insemnele Stelei, pentru a avea mai multe sanse de a-ti procura biletul mult visat la unicul derby al Romaniei, Dinamo - Steaua. :)

Mda...mersi de informatii. Cred ca ce mai indicat era sa ne anunte si pe noi cineva in ce conditii se dau biletele pentru cei care nu fac parte din ALSS si la ce preturi pentru ca din anuntul de pe facebook se intelege ca oricine poate merge sa-si ia bilet, fara alte complicatii. :)

Mda...mersi de informatii. Cred ca ce mai indicat era sa ne anunte si pe noi cineva in ce conditii se dau biletele pentru cei care nu fac parte din ALSS si la ce preturi pentru ca din anuntul de pe facebook se intelege ca oricine poate merge sa-si ia bilet, fara alte complicatii. :)

Biletele din ce stiu eu se vand cu 25 de lei, eu cel putin atat am dat. Cred ca se strang 10 lei / caciula pentru cei 3 arestati (pentru avocati, etc).

Mai off topic putin, banuiesc ca nu vom avea coregrafie la meciu asta dat fiind numarul mic de bilete care il avem?

Biletele din ce stiu eu se vand cu 25 de lei, eu cel putin atat am dat. Cred ca se strang 10 lei / caciula pentru cei 3 arestati (pentru avocati, etc).

Da, 25 de lei am dat si eu. Sincer, nu stiu daca diferenta se duce pe avocatii baietilor arestati sau daca are nevoie Musti de garderoba noua.

Peluza Nord Steaua

"Cei care vor bilete pt meciul cu Dinamo sa vina diseara la ora 18 la magazinul suporterilor din Grand Arena Berceni,pt a le plati in avans. Nu raspund la alte intrebari.

Va rog intelegeti,ca fac un efort sa va ajut,nu sunt angajat la club,nu am niici o obligatie sa va raspund fiecaruia in parte la intrebarile are raspund pe perete pt toti.Ora si locul intalnirii il vom anunta cu o zi inainte,nu acum.Biletele se platesc in aans diseara.Nu ma intereseaza ce alte nelamuriri aveti,daca nu incetati."

Edited by CreaTor

Da, biletele se ridica maine dupa ora 18 de la magazinul din Grand Arena.

As vrea sa stiu si eu daca mi-am luat din greseala la Dinamo in peluza bilet pot intra cu galeria odata fara ca Doamne fereste sa ma puna sa ma duc la locul lor,dar ma gandesc ca nu ar avea cum sa ma trimita cu insemnele Stelei la aia in peluza. :steag_cruce_invers: