Sign in to follow this  
Followers 0
Adygabitzu

Dinamo - Steaua bilete

103 posts in this topic

Salut..

Ce facem in derby.ul cu Dinamo ...am observat ca s-au pus in vanzare...

Catzeii stau la peluza 1 , intrarea Maior Coravu, iar noi vom sta in peluza 2 inel 3. As dori sa-mi procur bilete online la tribuna langa peluza 2 :)

As dori sa stiu cate bilete vom avea ??? (poate am sanse sa prind bilet chiar in galerie..)

Asa ca preventiv imi voi lua la tribuna 1 inel 3 langa peluza II...:) ca sa fiu mai aprope de voi, in caz daca nu prind bilet in galerie :))

Edited by LDS
Sa scriem Dinamo corect, ca altfel o dam si noi in dinamovisme, asa cum scriu ei numele Stelei pe diverse saituri. Numele"Dinamo" este asociat cu blatul, mizeria, santajul si trucarea performantei, asa ca nu mai necesita alte cosmetizari sau ada

Salut..

Ce facem in derby.ul cu Dinamo ...am observat ca s-au pus in vanzare...

Catzeii stau la peluza 1 , intrarea Maior Coravu, iar noi vom sta in peluza 2 inel 3. As dori sa-mi procur bilete online la tribuna langa peluza 2 :)

As dori sa stiu cate bilete vom avea ??? (poate am sanse sa prind bilet chiar in galerie..)

Asa ca preventiv imi voi lua la tribuna 1 inel 3 langa peluza II...:) ca sa fiu mai aprope de voi, in caz daca nu prind bilet in galerie :))

Vad ca biletele de la peluza a 2-a nu s-au pus in vanzare inca, banuiesc ca galeria noastra va avea in jur de 2500 de bilete?

Eu mi-am luat la T2, inelul 3, relativ pe centru. Si-au mai luat si multi alti steliti tot acolo fular-campionii

Din cate am inteles nu conteaza unde ai bilet , tot in sectoru' galeriei steliste intri .

Acum nu stiu , nu bag mana-n foc .

Din cate am inteles nu conteaza unde ai bilet , tot in sectoru' galeriei steliste intri .

Acum nu stiu , nu bag mana-n foc .

Pai asa ar fi cel mai bine dupa parerea mea, sa fim un nucleu. Totusi, mi se pare o dezorganizare totala la noi sincer, nimeni de la Nord/SUD nu vine cu vreun anunt... am tras cu ochiul la potai, iar ei deja au facut si rute pentru cei din provincie cum sa vina in Bucuresti, etc.

Cel mai indicat ar fi sa ne zica si noua unul din sefii de galerie cum procedam cu biletele, unde ne putem lua, si daca avem vreo sansa sa stam in galerie chiar daca avem bilet in alta zona a stadionului.

Cel mai indicat ar fi sa ne zica si noua unul din sefii de galerie cum procedam cu biletele, unde ne putem lua, si daca avem vreo sansa sa stam in galerie chiar daca avem bilet in alta zona a stadionului.

Daca asteptam dupa sefii nostri de galerie cu asta vom ramane...pentru trebuie s-o spunem p-aia dreapta nu avem un sef de galerie competent,de fapt nu avem un sef de galerie..

eu cred ca imi voi lua bilet in tribuna II inelul trei in unul din sectoarele 320,322,324.Ar fi ideal daca ne-ar distribui pe toti in peluza 2 alaturi de galerie

Daca asteptam dupa sefii nostri de galerie cu asta vom ramane...pentru trebuie s-o spunem p-aia dreapta nu avem un sef de galerie competent,de fapt nu avem un sef de galerie..

eu cred ca imi voi lua bilet in tribuna II inelul trei in unul din sectoarele 320,322,324.Ar fi ideal daca ne-ar distribui pe toti in peluza 2 alaturi de galerie

Daca e sa luam bilete in sectoarele alea ar trebui sa ne grabim cu totii ca vor fi si multe potai infiltrate din cate am vazut. Sa fim in majoritate!

Mare atentie, multe potai isi iau bilete la inelul 3 de la tribuna a 2-a si I. Daca ne-ar zice si noua cineva cum sta treaba cu biletele pentru galerie, vad ca unii dintre javre sunt panicati ca avem toata parte dinspre basarabia, e ceva adevar in asta?

pe 4 Mai se pun in vanzare la stadion , mergem si cumparam toate biletele la peluza care se pun in vanzare separat de cele pe care le va primi clubul.

De ce neaparat pe 4 mai ? Se pot cumpara si online la peluza . Imi scapa mie ceva ?

am vazut ca la peluza (unde sta SUD-Steaua la meciurile de acasa) unde stau oaspetii biletele sunt scoase la vanzare ... pentru inelul 3 ... ce spanac?!?! si sunt toate scoase la vanzare. La peluza unde sta NORD-Steaua la meciurile de acasa, nu e nici un bilet scos la vanzare.

Stie cineva exact cum sta treaba?!?!

Eu mi-am luat la T2, inelul 3, relativ pe centru. Si-au mai luat si multi alti steliti tot acolo fular-campionii

"multi" e putin spus. :)

@Simi19...stii de ce n-au scos la vanzare bilete la peluza a II-a (SUD - intrare Bd. Basarabia) unde stau la meciurile de "acasa" cei din nord? Pentru ca acea zona va fi ocupata de galeria mare si galeria mica a Stelei Bucuresti. Inca nu se stie daca ne vor ceda toata peluza sau numai sectoarele de deasupra.

"multi" e putin spus. :)

@Simi19...stii de ce n-au scos la vanzare bilete la peluza a II-a (SUD - intrare Bd. Basarabia) unde stau la meciurile de "acasa" cei din nord? Pentru ca acea zona va fi ocupata de galeria mare si galeria mica a Stelei Bucuresti. Inca nu se stie daca ne vor ceda toata peluza sau numai sectoarele de deasupra.

si galeria lu Dinamo va sta la peluza unde sta SUD-ul la meciurile de acasa?

Sper sa primim o informatie mai "oficiala" cat de curand , sincer n-as vrea sa stau printre potai .

Baieti, cred ca vom avea inelul 2 si 3 de la peluza II (unde sta Nord Steaua), pentru ca altfel ar fi fost puse in vanzare bilete, eu asa gandesc.

via Peluza Nord Steaua: Nu mai asteptati sa se puna biletele pt stelisti,ca or sa ne dea foarte putine si plangeti ca nu apucati.Intrati rapid pe www.biletedinamo.ro si luati online la tribuna 2,nu conteaza unde aveti,o sa intram toti in acelasi loc,in sectorul reervat oaspetilor.Nu se mai verifica unde aveti bilet,va iau biletul si intrati,asa au facut si ei la noi,au luat unde au apucat si i-au bagat e toti la un loc.Nu isi permite jandarmeria sa lase afara stelisti intre dinamovisti sau la tribune amestecatiPuneti mana si luati cat mai multe,ca o sa ramaneti fara.Nu mai puneti alte intrebari,am scris tot ce trebuie sa stiti.

Vesti bune!

quote: ,,Suporterii Stelei au primit o veste excelenta inaintea confruntarii cu marii rivali. Chiar dacaa pina acum fanii oaspetilor primeau 5% din capacitatea stadionului, lucrurile se vor schimba din acest an.

Astfel, Steaua primeste 10.000 de bilete pentru Derby de Romania fata de cele 2.500 tichete, atit cit ar fi primit in mod normal.

De altfel, aceasta va deveni o regula la partidele dintre Dinamo si Steaua. Echipa oaspete va primi 10.000 de bilete la fiecare Derby de Romania, mai ales ca ambele combatante evolueaza pe National Arena."

sursa: gsp.ro

Suntem in stare sa ne strangem 10.000? Se vor strange bani si pt coregrafie? Cantam si noi cat de cat? (sau doar lupta Steaua si m%$ Dinamo?) Sper ca toti cetatenii sa stea acasa.

Edited by povblack

La meciul tur, dinamovistii au fost impartiti in 2 de un cordon de jandarmi si au ocupat cam tot inelul de sus de la Electroaparataj. Unii dintre ei intr-adevar nu aveau bilete luate acolo, din cate stiu eu. Si eu astept vreo veste, sa vad daca ne luam bilete in sectoarele de langa zona rezervata noua sau ni se dau biletele mai multe.

Later edit: sunt 5 sectoare langa zona rezervata noua, sunt curios daca ne luam si noi langa, putem intra cu "grosul", la fel cum au intrat si dinamovistii.

Edited by SuperstaR18

Din ce am inteles vom avea la dispozitie toata peluza "a-||-a "..acum sper sa fac rost de 2 bilete ....FORTA Steaua.. :steag_cruce_invers:fular-campioniifular-campioniifular-campionii

eu mi-am luat la t2

Eu si niste baieti am luat bilete de pe biletedinam0 la peluza 1, electroaparataj (unde stau echipele vizitatoare). Teoretic acolo trebuie sa stam, ca sunt oprite oricum 3-4 sectoare pe site. Desi am vazut altii pe net ca vorbesc de Peluza Sud ( a IIa, intrarea dinspre Basarabia)Bine, biletele nu sunt platite, sunt prin ramburs. Deci daca intr-adevar e la Peluza a IIa, nu e mare bai.. In momentul asta, sunt tare confuz.

LE: Ah, c..t. Acum am realizat ca pchul sta acolo, la Peluza 1. Pe site-ul de bilete, intreaga peluza a IIa este blocata.

Edited by SuperstaR18

Eu si niste baieti am luat bilete de pe biletedinam0 la peluza 1, electroaparataj (unde stau echipele vizitatoare). Teoretic acolo trebuie sa stam, ca sunt oprite oricum 3-4 sectoare pe site.

N-au oprit niciun sector la peluza I. Pur si simplu s-au epuizat biletele din acele sectoare. Cred ca pana la urma ne vor da numai inelul 3 de la peluza a II-a. Ce vedeti prin presa sunt intoxicari venite din partea spurcatilor. Cel mai bine ar fi sa va comandati bilete la tribuna a II-a, inelul 3 in jumatatea dinspre peluza a II-a.

Daca citeai mesajul celui care a deschis topicul...

N-au oprit niciun sector la peluza I. Pur si simplu s-au epuizat biletele din acele sectoare. Cred ca pana la urma ne vor da numai inelul 3 de la peluza a II-a. Ce vedeti prin presa sunt intoxicari venite din partea spurcatilor. Cel mai bine ar fi sa va comandati bilete la tribuna a II-a, inelul 3 in jumatatea dinspre peluza a II-a.

Daca citeai mesajul celui care a deschis topicul...

Da , intre timp m-am lamurit. La Peluza 1 sta pch, la peluza 2 inel 1 sta Sudul dinamovist, iar oaspetii la inelul 3.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...anzare-10846200

Aici scrie ca sunt, cum era de asteptat, 2800 de bilete. Nu 100000, nu 100000000000000000000 cat viseaza gesepe.