Sign in to follow this  
Followers 0
Lari

Nicolae Stanciu

24 posts in this topic

Nicolae Claudiu Stanciu s-a nascut la 7 mai 1993, la Alba Iulia. Are 1,68 m, 63 kg si este mijlocas ofensiv. Numar pe tricou: 23.

hu36ue.jpg

Steaua i-a platit clubului FC Vaslui 700.000 de euro pentru el si va incheia acest sezon sub comanda lui Viorel Hizo. Alb-verzii l-au transferat in toamna lui 2011 de la Unirea Alba Iulia pentru 240.000 de euro.

Pentru FC Vaslui, a jucat 39 de meciuri de campionat (a marcat un gol sezonul trecut, in deplasarea de la Petrolul), 4 in Cupa Romaniei si 4 in cupele europene (a marcat un gol, din 11 metri, pe Giuseppe Meazza, cu Internazionale Milano). La nationalele de tineret a jucat de 10 ori, unde a inscris 3 goluri.

Primele declaratii dupa efectuarea transferului:

"Mă bucur că am semnat cu Steaua, i-am indeplinit un vis tatalui meu. Îi multumesc domnului Anghel Iordanescu pentru cuvintele frumoase, am inteles că dumnealui l-a sfatuit pe domnul Becali să mă transfere.

Marti au fost unele mici neintelegeri, dar nu din punct de vedere financiar. Mai am trei luni de contract cu FC Vaslui si, chiar dacă nu pot lua campionatul anul asta cu Steaua, vă asigur că asta se va intampla la finalul sezonului viitor.

Nu am apucat să discut prea multe cu Laurentiu Reghecampf. Nu am preferinte in ceea ce priveste numarul de pe tricou, abia de la vară voi discuta despre asta.

Sunt constient că pentru Steaua sunt importante meciurile cu Dinamo, sper să fac lucruri frumoase in tricoul viitoarei mele echipe in derby-uri".

Cum va evolua salariul sau la Steaua:

"El avea 6.000 de euro salariu la FC Vaslui, dar trebuia să joace 75% din meciuri. Eu i-am zis că-i dau in primul an 7.000 de euro, in al doilea an - 8.000 de euro, după aia 9.000 de euro, 10.000 de euro si in ultimul an de contract 11.000 de euro. Dar eu i-am zis că poate să ia 10.000 de euro incă din primul an, trebuie doar să arate că merită si-i dau eu fară să vină la mine.

Va avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

E unul dintre cei mai talentati jucatori din tara doar că trebuie să muncească foarte mult. Cand il vedeam la Vaslui pe Stanciu eram invidios că Porumboiu are un astfel de jucator bun".

Cea care a facut ca mutarea să se realizeze a fost Anamaria Prodan. Chiar dacă mijlocasul nu era impresariat de ea, sotia antrenorului stelist a pus mina de telefon si a sunat-o pe mama jucatorului, una dintre prietenele ei.

"I-am explicat mamei că Steaua sotului meu e cea mai bună variantă pentru baiatul ei si ca dacă nu va veni, o să ajungă să regrete. Am o satisfactie imensă că am reusit să-l ajut pe Laur, acum va avea o echipă si mai puternică la anul", a spus Prodanca. Astfel, ieri, Stanciu l-a sunat pe Becali si i-a transmis că e de acord cu transferul.

Internationalul de tineret a sunat-o si pe Anamaria si a rugat-o să-l insotească la negocieri. Apoi, s-a urcat in masină si după patru ore a ajuns la Bucuresti, unde s-a vazut cu Gigi la Palat si a semnat cu clubul din Ghencea.

"Manea l-a derutat"

Becali a explicat si gestul lui Nicusor de a refuza Steaua in primă fază: "Impresarul lui, Florin Manea, l-a derutat! I-a zis că o să joace la echipa a doua, că d-asta il vreau! Pai, eu dadeam atîția bani ca să-l trimit la rezerve?! Ce, sunt nebun?! Am vorbit cu baiatul si a inteles, stie ce asteptari am de la el".

"Nicu nu voia să se duca dar i-am spus: «Baiatu' mamii, du-te acolo, că am vorbit cu Anamaria si mi-a zis că domnul Reghecampf te vrea neaparat!». Decizia finală i-a apartinut lui, eu doar i-am dat un sfat" (mama lui Nicusor Stanciu)

Piturcă l-a protejat pe Stanciu inclusiv in anul pe care el l-a petrecut la Vaslui pină acum. Nicusor a depășit perioada de inceput din Moldova cu ajutorul selectionerului. Inacio il folosea destul de rar si mai mult in a doua repriza nu ca titular. Piturcă a intervenit transmițindu-le vasluienilor: "Bagati-l să joace si in citeva luni eu il convoc la echipa natională! E foarte bun si poate progresa mult, dar ii trebuie meciuri!".

Porumboiu si oamenii din jurul lui au priceput mesajul si au insistat din acel moment cu Stanciu, pe care patronul l-a promovat drept "noul Wesley" după ce l-a cedat pe golgeterul brazilian in Țările Arabe.

Chiar dacă nu a marcat nici un gol, Nicolae Stanciu e unul dintre tinerii care au cifre bune in acest sezon. Conform indexului InStat, care ia in calcul toti parametrii de joc ai unui fotbalist, vasluianul e pe locul 8 intr-un top al jucatorilor din Liga 1 nascuti după 1 ianuarie 1991.

1432hr7.jpg

Edited by Virgil

Reghecampf: "Nicusor deja este un fotbalist mare, dar mai are mult de muncit. Eu sunt sigur că va ajunge la echipa natională si va ajunge numarul 10 de care avem nevoie. Sper pentru el să continue ceea ce am inceput in această vară si sunt convins că va deveni viitorul echipei nationale. Cred că are calitățile necesare pentru a deveni numarul 10 al echipei nationale, iar in momentul de față nu avem jucatori cu calitățile lui Nicusor Stanciu"

Nicușor Stanciu este "Cel mai bun tanar jucator din Liga 1" in sezonul 2013-2014.

Fotbalistul Stelei a fost premiat ÎN DIRECT in cadrul emisiunii "Fotbal Club", in urma clasamentului alcatuit pe baza parametrilor furnizați de InStat.

Stanciu a fost primul in topul sezonului, depășindu-i pe Marquinhos (Oțelul), Iacob (FC Brașov) și Rotariu (Dinamo).

Care sunt fotbaliștii sai preferați:

"Îmi placea Adrian Cristea pentru că era tehnic și ieșea in evidență foarte ușor. Atunci nu avea o viață extrasportiva După aceea mi-a placut foarte mult Sanmartean, atunci cand am fost la Vaslui, iar după ce am venit la Steaua a inceput să imi placă foarte mult și de Tanase", a spus Nicușor Stanciu, la "Fotbal Club".

Întrebat de calitățile sale, mijlocașul și-a facut o scurtă caracterizare. "Pasez foarte bine, driblingul e bun, sunt bine pregatit fizic și pot să alerg foarte mult".

Sursa:

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...+bun+tanar+din+

Hey Trabzonspor. I think you are making a mistake, there are rummors about Cristian Tanase, not Nicolae Stanciu that will join your team.

By the way I am a big fan of your team. I liked very much the team from few years ago, with Gokdeniz, Egemen Korkmaz, Yattara (what an incredible player!!), Fatih Tekke, Gokhan Unal or Mehmet Yilmaz.

We will buy him :D

Hello dude!

"Close your eyes, make a wish" ... for 2016. At the earliest! :console:

:beer2:

Astazi, 7 mai, Nicosor Stanciu a implinit varsta de 22 de ani.

Ii uram La Multi Ani si multa sanatate!

Din ciclul: "Când noi nu știm, dar bârfim"

Prezent joi dimineața in emisiunea ProSport LIVE, Costel Gâlcă a recunoscut că intr-o discuție avută cu Nicușor Stanciu, acesta din urmă i-a spus că se simte cel mai bine și ar da cel mai bun randament pe postul de mijlocaș central. Rolul pe care il avea Sănmărtean i s-ar potrivi cel mai bine lui Stanciu. Atunci era Lucian și nu aveai cum să-l scoți din echipă. Nicușor incepuse sezonul bine, dar el a avut niște probleme cu spatele, il durea ingrozitor și după câteva etape și-a făcut nu știu ce injecție, după care s-a schimbat total. N-a mai fost același, bine, e și un jucător de moral. A fost chinuit de aceste dureri mai tot campionatul și abia pe final și-a revenit și ați văzut ce bine a jucat, a spus Gâlcă.    

Iartă-ne, Nicușor!

Gala premiilor AFAN 2015

Nicolae Stanciu: Cel mai bun mijlocaș in 2015, fiind a doua ediție când iși adjudecă un premiu. Prima in 2013 Cel mai bun tânăr. 

569000ed01ad1.jpeg

Aceasta este pagina oficiala de Facebook a lui Nicolae Stanciu:  http://www.facebook.com/NicolaeStanciuOfficial!
Jucatorul care a inscris 10 goluri pentru FC Steaua Bucuresti in acest sezon 2015-20160va asteapta alaturi.

" data-width="500">
">

Buna ziua, dragii mei. Astazi va prezint golul meu preferat (in Derby) si ultimul gol pe anul 2015 (cu Timisoara).Va doresc o zi frumoasa!

Posted by Nicolae Stanciu on 28 Ianuarie 2016

Decarul Stelei a debutat fericit la națională, marcând un gol superb care a adus tricolorilor victoria în amicalul cu Lituania de la Giurgiu.

Intrat la pauză, Stanciu a avut un impact imediat, șutul său periculos fiind deviat în corner (50), prima fază în care am arătat ca o echipă de fotbal, iar golul vine logic, pe fondul presiunii. Stanciu are inițiativă, preia o minge la 25 de metri și o lovește perfect către colțul din dreapta lui Zubas.

Cu o modestie exemplară acesta a declarat: "S-au intamplat atat de multe intr-un timp atat de scurt. Important e ca am castigat. Imi doream mult acest lucru. Am reusit sa marchez. Este doar prima mea convocare si nu am realizat nimic inca. Sper sa am evolutii bune aici si la echipa de club. Aici a fost un public frumos, ne-a incurajat. E o experienta unica sa joci pentru Romania. Eu personal ma bucur ca meciul cu Spania e la Cluj, aproape de casa mea", a spus decarul Stelei si al nationalei in acest meci, la TVR.

Alături de el au mai evoluat Pintilii și Toșca. 

Felicitări, Nicușor!

PS

La doar 19 ani dădea dovadă de sânge rece transformând ca un veteran un penalty pe Giuseppe Meazza, împotriva celor de la Inter Milano, pe când evolua la FC Vaslui. Numărul 10 în echipa României nu pare să fie un motiv de îngrijorare: "Nu fac un mare caz din acest lucru, nu este o presiune în plus numărul 10. M-au întrebat înainte dacă este ok, și am spus da", a dezvăluit Stanciu.
Edited by xray

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="

data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="
><p>Bravo, pustiule! Sa-l tii mereu pe 12 aproape 󾍇</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/gabalint/">Gabi Balint</a> on <a href="
>23 Martie 2016</a></blockquote></div></div>

Felicitari pentru un gol foarte frumos marca Hagi.

Edited by Korado

Marca.com scrie azi de Stanciu al Stelei

"<ahttp://i.imgur.com/zMQJFUZ.png" alt="" width="550"/>

"<ahttp://i.imgur.com/RUEfXGl.png" alt="" width="550"/>

"Un golazo al debutantului Nicușor Stanciu a rezolvat partida amicală dintre România și Lituania. Jucătorul Stelei a marcat de la mare distanță în cel mai pur stil Hagi, de la care a moștenit numărul 10", au scris cei de la Marca.

"Stanciu este un jucator de revazut" Ce scrie L'Equipe despre noul star al nationalei lui Iordanescu Edited by xray

Deja incepe sa semene cu altii care se anuntau vedete si au ajuns mizerii. Deja incepe sa faca semne obscene catre specatori,public sau rivali.

Ce Dumnezeu se intampla chiar nu pot fi educati sa nu reactioneze la injuraturi si insulte ?

Nicușor Stanciu, locomotiva Stelei in acest sezon 

Campioana României poate nu intra in play-off fără forma bună a mijlocașului. Stanciu a atins o formă fenomenală, care l-a adus in situația in care contribuie la aproape fiecare gol marcat de Steaua. Cifrele atinse in acest sezon sunt cele mai bune din cariera sa, semn că a ajuns la maturitate sportivă. Mijlocașul adus de la FC Vaslui este și golgheterul echipei, cu 12 goluri marcate in Liga 1. Asta in condițiile in care nu joacă atacantAceastă formă senzațională i-a adus și primele convocări la națională, cu Lituania și Spania. În primul a marcat unicul gol al meciului și cu Spania a avut o evoluția foarte apreciată, ceea ce ne oferă speranțe pentru EURO.

La câte puncte a contribuit? 

A contribut la 22 de puncte in sezonul regulat! 

Cele mai multe dintre golurile sau assist-urile reușite au fost decisive. Nicușor Stanciu a contribuit in sezonul regulat la nu mai puțin de 22 de puncte. Pe lângă reușite și assist-uri, am considerat decisive și meciurile in care a deschis scorul.

• 23.08.2015 CS U Craiova - Steaua 1-2 (gol)
  • 30.08.2015 Steaua - Viitorul 1-0 (gol)
  • 27.09.2015 Steaua - Voluntari 3-1 (a pasat la deschiderea scorului și a marcat golul trei)
  • 03.10.2015 CSMS Iași - Steaua 1-2 (pasă de gol)
  • 08.11.2015 Steaua - FC Botoșani 5-3 (două goluri și o pasă de gol)
  • 21.12.2015 Steaua - ACS Poli 3-1 (gol și pasă de gol)
  • 15.02.2016 Concordia - Steaua 0-2 (două pase de gol)
  • 27.02.2016 Steaua - CSMS Iași 1-1 (gol)

Total: 22 de puncte

Când a fost decisiv in play-off:

• 06.03.2016 Dinamo - Steaua 1-1 (pasă de gol)
  • 13.03.2016 Steaua-Astra 2-0 (gol, dar nu intră la decisiv)
  • 19.03.2016 Viitorul - Steaua 1-3 (a pasat la primul gol și a inscris golul trei)
  • 30.03.2016 Pandurii - Steaua 0-1 (gol)
  • 03.04.2016 Steaua - ASA 2-1 (pasă la deschiderea scorului și centrare la autogolul lui Gonzales)

Total: 10 de puncte

Sursa statisticii: Prosport

Din sezonul 2007-2008 niciun fotbalist cu profilul său nu a marcat atâtea goluri intr-un campionat, in Liga 1.

Cu 12 goluri inscrise in 24 de partide pentru Steaua in campionat, decarul campioanei este la doar trei lungimi distanță de golgheterul la zi al Ligii 1, Ioan Hora (Pandurii). Fotbalistul lui Reghe a devenit un maestru al fazelor fixe, dar apare extrem de des și la finalizare, mulți specialiști considerându-l deja punct fix in națională, la Euro.

Dincolo de jocul extrem de bun, cifrele lui Stanciu sunt cu adevărat spectaculoase. Deși Steaua a dominat clar ultimele sezoane, cu excepția lui Rusescu, niciun alt fotbalist al campioanei nu a inscris intr-o stagiune completă mai multe goluri decât are mijlocașul acum (iar zestrea sa se poate mări, in condițiile in care roș-albaștrii vor mai avea de disputat incă 5 meciuri până la finalul sezonului). Pe lângă Raul (21 de goluri in sezonul 2012-2013), doar Keșeru putea să ii depășească cifrele lui Stanciu din actualul sezon, insă Becali a decis la finalul turului campionatului trecut că oferta lui Al Gharafa e suficient de tentantă.

Mergând mai departe in statistica Ligii 1, constatăm faptul că de 8 ani un fotbalist cu profilul lui Stanciu nu a inscris atât de mult. În general golgheterii din Liga 1 nu ne-au mai obișnuit cu goluri pe bandă rulantă, iar ultimul mijlocaș care să fi contat in clasamentul golgheterilor a fost Eugen Trică. În sezonul 2007-2008 actualul secund de la Al Ittihad reușea cel mai bun sezon al carierei, punctând de 13 ori. Grație evoluțiilor sale extraordinare, CFR reușea atunci să câștige titlul, la mustață, in fața Stelei.
Sursa: Digisport
Edited by xray

Stanciu, crema Carpaților este unul dintre tinerii tricolori care au fost foarte vizibili in acest an a fost inclus de France Football, cel mai prestigios săptămânal fotbalistic din lume, intr-un top al celor mai așteptați 50 de jucători la Euro 2016.

O015UFc.png

Articol: Stanciu, crema Carpaților

Edited by xray

FC Steaua Bucuresti

Multumim, Nicolae Stanciu!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu RSC Anderlecht pentru transferul lui Nicolae Stanciu la gruparea belgiana, cu care cel de-al doilea capitan al Stelei va semna un contract valabil pe cinci sezoane.

In Capitala Belgiei, Stanciu se va reintalni cu Alexandru Chipciu, jucator transferat de Anderlecht in urma cu aproape doua luni tot de la Steaua.

Clubul nostru ii multumeste lui Nicolae pentru contributia extraordinara avuta la performantele clubului din cei trei ani petrecuti la Steaua si ii ureaza sa aiba parte de cat mai multe succese la noua sa echipa!

Nicolae Claudiu Stanciu, nascut pe 7 mai 1993, este una dintre marile promisiuni ale fotbalului romanesc, fiind transferat de catre Steaua in vara lui 2013. Pana sa ajunga la echipa noastra, adunase 52 de partide 2 goluri in Liga 1, precum si 4 partide in cupele europene, cu FC Vaslui. In tricoul Stelei, insa, Nicolae si-a inceput ascensiunea fulminanta, fiind unul dintre oamenii decisivi in calificarea echipei in grupele UEFA Champions League inca din primul an. A cucerit 2 titluri de campion al Romaniei, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei si 2 Cupe ale Ligii, pe ultima dintre acestea primind-o in calitate de capitan. De asemenea, a fost omul cheie pentru Steaua la meciurile de calificare in play-off-ul UEFA Champions League din acest an, inscriind toate cele 3 goluri impotriva celor de la Sparta Praga. A evoluat, pentru ros-albastri, in 136 de partide oficiale, reusind sa inscrie de 33 de ori si oferind 25 de pase de gol in toate competitiile. A debutat la echipa nationala a Romaniei in primavara lui 2016, reusind sa inscrie chiar in prima sa partida, impotriva Lituaniei. A fost unul dintre "tricolorii" de baza la EURO 2016, adunand, pana in prezent, 7 partide si 4 goluri pentru Romania.

"Ce zi plina! As vrea sa va raspund tuturor la mesaje, dar nu am timp. :( Am semnat cu RSC Anderlecht si acum ma intorc in cantonamentul nationalei.
Ma bucur enorm pentru pasul important facut astazi. FC Steaua Bucuresti va fi mereu cu mine, oriunde as merge, pentru ca o am in suflet si nu o pot scoate de acolo. :)
Promit sa va tin la curent cu tot ce se mai intampla. Va salut pe toti! Nicu"

fcsteaua.ro

Steaua Stelei București, Stanciu! Cel mai scump din istoria Belgiei și României!

Să auzim numai de bine!

Interviu | Nicolae Stanciu a vorbit pentru site-ul Stelei despre transferul sau la RSC Anderlecht, precum si despre experienta acumulata in cei trei ani petrecuti in roșu și albastru.

Nicolae, a venit momentul ca si tu sa parasesti Steaua. Cum ai descrie perioada petrecuta aici?
Am petrecut la Steaua trei ani minunati, cu multe bucurii si multe trofee castigate. M-am simtit cu adevarat fotbalist la fiecare meci pe care l-am jucat in tricoul ros-albastru. E o mandrie enorma pentru mine faptul ca am putut sa apar aceste culori si mereu sufletul meu va ramane la Steaua!

Ce reprezinta acest club pentru tine?
Steaua inseamna mai mult decat un club pentru mine, este practic a doua familie a mea, este echipa alaturi de care am reusit cele mai mari perfomante si am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, impotriva unor echipe incredibil de mari.

Crezi ca momentul acestui transfer este unul propice pentru cariera ta?
Sunt fericit ca cei de aici au fost de acord sa plec si cred cu tarie ca am facut acest pas la momentul potrivit. Sunt trist, in acelasi timp, pentru ca las in urma multi prieteni si oameni de care m-am atasat in tot acest timp.

Cum arata viitorul pentru tine la Anderlecht?
Imi doresc sa am evolutii bune la Anderlecht, sa joc alaturi de Alex, sa facem cinste Romaniei si impreuna sa castigam multe trofee in Belgia.

Ce mesaj ai sa le transmiti fostilor tai colegi?
Vreau sa-i multumesc domnului Reghecampf pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat inca din primul an la Steaua, pentru lucrurile invatate de la domnia sa si pentru ca alaturi de dansul am reusit sa ma dezvolt atat ca fotbalist, cat si ca om. Colegilor de la Steaua le doresc multa sanatate, sa reuseasca sa castige trofee in continuare, deoarece sunt cei mai buni din Romania, fara doar si poate.

Dar suporterilor?
Lor le cer sa revina alaturi de echipa, sa-i sustina pe baieti, sa se bucure cum o faceau inainte, sa sufere la infrangeri si sa erupa ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucatorii au nevoie de ei pentru a se simti mai puternici. Iubesc Steaua si tot ce inseamna acest club! Va salut pe toti.

dolcesport

Edited by xray

Nicolae Stanciu: Iubesc Steaua si o voi face mereu!

Nicolae Stanciu a vorbit, in exclusivitate pentru www.steauafc.com, despre transferul sau la RSC Anderlecht, precum si despre experienta acumulata in cei trei ani petrecuti la FC Steaua Bucuresti.

Nicolae, a venit momentul ca si tu sa parasesti Steaua. Cum ai descrie perioada petrecuta aici?
Am petrecut la Steaua trei ani minunati, cu multe bucurii si multe trofee castigate. M-am simtit cu adevarat fotbalist la fiecare meci pe care l-am jucat in tricoul ros-albastru. E o mandrie enorma pentru mine faptul ca am putut sa apar aceste culori si mereu sufletul meu va ramane la Steaua!

Ce reprezinta acest club pentru tine?
Steaua inseamna mai mult decat un club pentru mine, este practic a doua familie a mea, este echipa alaturi de care am reusit cele mai mari perfomante si am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, impotriva unor echipe incredibil de mari.

Crezi ca momentul acestui transfer este unul propice pentru cariera ta?
Sunt fericit ca cei de aici au fost de acord sa plec si cred cu tarie ca am facut acest pas la momentul potrivit. Sunt trist, in acelasi timp, pentru ca las in urma multi prieteni si oameni de care m-am atasat in tot acest timp.

Cum arata viitorul pentru tine la Anderlecht?
Imi doresc sa am evolutii bune la Anderlecht, sa joc alaturi de Alex, sa facem cinste Romaniei si impreuna sa castigam multe trofee in Belgia.

Ce mesaj ai sa le transmiti fostilor tai colegi?
Vreau sa-i multumesc domnului Reghecampf pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat inca din primul an la Steaua, pentru lucrurile invatate de la domnia sa si pentru ca alaturi de dansul am reusit sa ma dezvolt atat ca fotbalist, cat si ca om. Colegilor de la Steaua le doresc multa sanatate, sa reuseasca sa castige trofee in continuare, deoarece sunt cei mai buni din Romania, fara doar si poate.

Dar suporterilor?
Lor le cer sa revina alaturi de echipa, sa-i sustina pe baieti, sa se bucure cum o faceau inainte, sa sufere la infrangeri si sa erupa ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucatorii au nevoie de ei pentru a se simti mai puternici. Iubesc Steaua si tot ce inseamna acest club! Va salut pe tot

Articol pe fcsteaua: 

Stanciu: E o mândrie enormă pentru mine faptul că am putut să apăr culorile acestui club! Iubesc Steaua și tot ce inseamnă acest club! Mulțumim, Nicu!

Edited by xray

Sign in to follow this  
Followers 0