Zenden

Peluza Nord

68 posts in this topic

Am si eu o nelamurire in legatura cu Peluza Nord : cine ne conduce, fratilor ?

La meciul cu Vaslui se cantau 2 cantece diferite in acelasi timp, unul era cu portavocea in partea stanga, Dorin si Mustata erau prin centru...Mustata era ofticat ca nu ajunge portavocea si pe la el sa dea tonul, se injura cu cei din stanga care aveau portavocea, ne spunea sa cantam altceva decat ce cantau ceilalti, si tot asa, o mare caterinca in peluza :|. Daca era vreun rrom sau catel printre noi cred ca radea si cu curul.

De aici vine si a doua nelamurire : De ce nu cumparam niste difuzoare pe care sa le legam la microfonul liderului de galerie, care sa dea tonul la scandari, pentru ca sincer portavocea aia este zero, nu se aude nimic de la ea. Poate asa va canta toata peluza, nu doar primele 10 randuri. Toate galeriile din lume care se respecta folosesc asa ceva. Cat ne mai chinuim cu o portavoce si o peluza plina din care canta doar 100 de oameni ? Sa nu mai zic ca din aia care canta, jumatate sunt afoni, canta numai pe langa ritm. Daca ar fi cineva care sa-i acompanieze de la microfon, s-ar remedia si situatia aceasta ( jenanta ).

Sincer de la meciul cu VfB Stuttgart ma cam scarbit aceasta peluza! Gestul pe care la facut Mustata cu baiatul ala care facuse un mesaj pentru viitoarea nevasta a fost total deplasat, pentru ca nu era un scor in care Steaua era pe muchie de cutit si nu respectivul mesaj a facut ca Steaua sa piarda acel meci! In aceasta peluza toti se cearta, toti se iau la bataie aiurea intre ei. Nici pe vremea lui Jan nu se intampla asa ceva! De la meciul cu VfB Stuttgart mi-am luat bilete doar la Sud.

Da frate, mergeti la Sud cu totii sa scapam de voi...Mustata asa cum e intotdeauna a ajutat Nordul si cele mai frumoase coregrafii s-au facut la Nord....Sudul este o gasca de pusti plini de arogante...nu-l confunda pe Jean cu Mustata...Jean are apartament si masina acuma din banii lui Jiji...asa ca cu defectele care Peluza Nord are ramane cea mai tare peluza din tara..

Da frate, mergeti la Sud cu totii sa scapam de voi...Mustata asa cum e intotdeauna a ajutat Nordul si cele mai frumoase coregrafii s-au facut la Nord....Sudul este o gasca de pusti plini de arogante...nu-l confunda pe Jean cu Mustata...Jean are apartament si masina acuma din banii lui Jiji...asa ca cu defectele care Peluza Nord are ramane cea mai tare peluza din tara..

Nu cred ca ajuti cu nimic daca-i zici sa mearga la Sud. In acest topic nu este vorba despre masini, apartamente, bani, Peluza Nord vs Peluza Sud, etc. Este vorba despre faptul ca noi vrem sa tinem o peluza intreaga ( mai ales cand jucam pe Mall Arena ) cu o portavoce din care nu se aude nimic. Nu putem face o cheta sa luam o statie ? Este inadmisibil ca unii inca nu stiu sa tina ritmul la unele cantece care sunt fie vechi, fie foarte cantate. Sa nu mai zic de UNII baietii din brigazi, care canta atat de incet, incat ai putea jura ca se pregatesc pentru un concurs de talente si vor sa-si menajeze vocea.

Edited by Zenden

Calmeaza-te, lasa vodca, deja incepi sa te aprinzi si apoi stim ce urmeaza

Coregrafiile frumoase care s-or fi facut la Nord clar n-au fost din stralucitele idei ale lui Mustata.

Nu de alta, dar eu nu-l vad deloc un om inteligent sau cu talent artistic coregrafic, ci doar un bataus de la distanta sau cand are cine sa-i apere dintii.

Edited by iNsTiGaToR

da-i add lui: http://www.facebook.com/peluza.nord.7

Este Bogdan punkeru cred ca o sugestie nu-l va supara...

Da,stiu. S-a mai discutat chestia asta pe un grup, si chiar el a zis ca nu putem din cauza organizatorilor. Pai daca pot cateii, noi cum nu putem ? Eu zic ca daca s-ar dori cu adevarat chestia asta, si nu am renunta la primul refuz, am obtine aprobarea ( valabil pentru Mall Arena ). Pe Ghencea imi este foarte greu sa cred ca ne-am lovi de vreun refuz pentru a folosi statia...asta in cazul in care Ghencea mai exista pentru Gheorghe si Memeșor.

Edited by Zenden

Apropo de coregrafii! Oare cine finanteaza coregrafiile galeriei Nord??? Eu stiu doar cine finanteaza coregrafiile galeriei SUD, si aia suntem (noi suporterii facem cheta) nu da ciobanu!

Edited by besliud

Tu parca ii pupai in dos si pe Sud si pe Nord acum ceva timp, acuma ii faci "gasca de pusti plini de arogante"? :))))

Zici de Jean ca a beneficiat de pe urma ciobanului, dar mustata nu face acelasi lucru? Eu stiu ca alcoolul dauneaza sanatatii, dar chiar in halul asta?

@besliud:

Pai tot suporterii finanteaza si nordul. Aia pe care ii arde musti cu clanul sportivilor prin Berceni. Plus ciobanul, care a recunoscut de o gramada de ori..

Zenden..."prietene" ai deschis topicul asta sa ne zici ce? Ca un tigan nu se ocupa de galerie? Ca unu ca Dorin e total pe din-afara? Ca Peluza Nord e moarta? Asta stiam...crezi ca e cineva pe aici care nu stie ca Peluza Nord e moarta de ani buni. Nu vreau sa arunc cu pietre in Peluza Nord, dar ma mira cum de nu ai observat ca majoritatea sunt samantari de rezultat, iar liderii de la Nord, nu sunt interesati decat de Bisnita de bilete si ca lumea sa nu cumva sa-l injure pe cioban. Se pare ca esti total pe din-afara...iar pt cel ce zicea ceva ca, Jean lua bani...baiatule, tu ai prins vremea lu` Jean sa poti vorbi, cum poti fi asa de tampit sa-l compari pe Jean cu mustata?! Nici nu ai idee ce tampanie ai scris cand ai zis ce ai zis mai sus. mustata, in primul rand e un tigan care profita de pe urma Stelei si daca tu cu siguranta nu ai prins vremea lu` Jean, iti zic eu : cu Jean canta si femeia de serviciu de la stadion! ASA CA, MAI INFORMEAZA-TE INAINTE SA SCRII TAMPENII !

Edited by punk

Eu zic ca cel putin 40% din asa zisi membri galeriei Nord nu au ce cauta acolo, pentru ca ei nici nu stiu cantecele galeriei, si dand te uiti stanga dreapta observi cum fac playbak, cand bat din palme sunt total aritmici si nu au nici o treaba! Toti canta doar la "Bucuresti.. Steaua Bucuresti...!" si nici atunci nu sunt in stare sa tina ritmul cu galeria! De ce galeria cainilor este mai compacta si mai zgomotoasa in 7000 de persoane VS 40-45.000? Aici este problema, pentru ca poate sa puna si mama statiei de amplificare ca pe vremea lui Jan ca unii tot pamant de flori raman!

Florin Salam feat. Gheorghe Mustata - Forza Steaua

Asa e. Aia de la Marseille, Sporting sau Legia cred ca gandesc la fel cand ii acompaniaza liderul de la microfon. Vedeti voi, asta e problema : tot ce tine legat de Nord este respins din prima, ca liderii sunt tigani si bisnitari, ca sunt numai samantari, numai tarani, iar cand vine vorba de Sud...vaaaaaiiii lumina pamantului, cei mai tari, cei mai adevarati, dar nu va dati seama de o chestie : asa multi tarani, tigani, bisnitari, lideri neinteresati, etc. cum sunt la Nord, tot noi tinem in spate volumul sonor la meciurile de acasa. Ii respect foarte mult pe baietii de la Sud, mai ales pentru deplasarile pe care le fac, dar hai sa incetam cu tiganismele astea si sa revenim la subiectul topicului : Statie amplificare, Ghencea/Mall Arena, de ce nu folosim ?

@punk "Prietene" (nu?), am deschis acest topic pentru ca m-am gandit ca poate vede vreun membru al vreunei grupari propunerea si se discuta ideea la urmatoarea intrunire.

App., ca sa stiu si eu, asta este SITE-UL SUPORTERILOR STELISTI, sau al Peluzei Sud ? Intreb ca sa stiu daca trebuie sa adopt o atitudine umila fata de Sud data viitoare cand mai postez.

Edited by Zenden

Statie amplificare, Ghencea/Mall Arena, de ce nu folosim ?

Pentru ca o statie de amplificare costa bani. Iar ciobanul nu vrea sa dea bani, doar sa ia. Asa cum a si zis acum putin timp. Nu ai fost atent?

Pentru ca o statie de amplificare costa bani. Iar ciobanul nu vrea sa dea bani, doar sa ia. Asa cum a si zis acum putin timp. Nu ai fost atent?

1.Ce legatura are ciobanul cu statia noastra ? Era vorba de o cheta. ( asta in cazul in care nu ai spus-o ironic, gen Peluza Nord care ia bani de la cioban, bla bla bla )

2. "Nu ai fost atent?" Daca s-a vrut a fi o ironie ( din nou ), tin sa te anunt ca NU, nu urmaresc ce zice Gheorghe !

Am vazut acum o postare pe fb despre veniturile Stelei din EL in acest sezon : 12 milioane juma' de euroi. Daca mai ramane 5 ani la Steaua, ciobi il ajunge pe Tiriac in Top 300.

Edited by Zenden

Era vorba de o cheta.

Pai, atunci, uite acolo raspunsul tau. Faceti o cheta si luati voi statia. Problem solved.

Pai, atunci, uite acolo raspunsul tau. Faceti o cheta si luati voi statia. Problem solved.

Eu nu sunt membru al vreunei grupari, si daca ma duc la Musti la final de meci sa-i zic "bossule, phupatzeash 7alen700 tau, hai sa luam si noi o statie", crezi ca o sa zica "bine fratica, uite acuma, maine incep demersurile" ? De asta m-am gandit sa postez pe forum (ca de aia avem forum, nu?), ca poate cineva, candva, va discuta si despre chestia asta. Tot sper de cativa ani...

Eu am crezut ca tu faci parte dintr-o grupare.

Nu te supara ca te intreb, da' daca faci o cheta cu prieteni de-ai tai si luati o statie de amplificare, crezi ca Mustata si ceilalti lideri de la nord vor fi de acord sa o folositi voi?

Parerea mea e ca asta e treaba clubului. Clubul ar trebui sa cumpere o statie pentru suporteri. Asa se face in tarile civilizate.

Eu am crezut ca tu faci parte dintr-o grupare.

Nu te supara ca te intreb, da' daca faci o cheta cu prieteni de-ai tai si luati o statie de amplificare, crezi ca Mustata si ceilalti lideri de la nord vor fi de acord sa o folositi voi?

Parerea mea e ca asta e treaba clubului. Clubul ar trebui sa cumpere o statie pentru suporteri. Asa se face in tarile civilizate.

Nu fac parte dintr-o grupare, am crezut ca este evident, pentru ca altfel nu mai postam pe forum, discutam direct la intalnirile care au loc intre membrii factiunilor. Si cred ca ai inteles gresit, eu nu doresc sa fac cheta cu tovarasii ca sa luam o statie pe care sa o folosim noi, era vorba de ceva organizat de liderii peluzei, prin care sa putem contribui toti ( nu numai membrii gruparilor ), iar microfonul sa stea bineinteles la unul dintre lideri, nu ca acum, cand sunt 3 oameni care dau tonul la 3 cantece diferite in acelasi timp.

Nu ca vreau sa o ard cu Jan la nesfarsit dar pe vremea lui (pe Ghencea aveam), si la un moment dat statia respectiva era legata la boxele de pe partea peluze Nord. Nu stiu cati au observat ca de multe ori se auzea pe boxele arenei la Sud ce cantau cei de la Nord!

Asta poti face cand esti in casa ta (stadionul tau) nu cand esti un simplu chiriasi, ca nu va permite primaria sa folosesti sonorizarea stadionului, fie ca o faci doar pentru un sector anume!

Vis a vis de Mustata nu am nimic cu el ca persoana pt ca l-am cunoscut personal intr-o conjuctura neplacuta si pare un om cu intentii bune, dar cand face excesele alea de furie si sare la bataie cu propri suporteri, sincer ma dezgusta!

Edited by besliud

Am si eu o intrebare. Nu vreau sa fiu inteles gresit. Respect ambele peluze si nu fac parte din nici o factiune. S-a pus vreodata problema REUNIRII celor 2 peluze? Este trist sa vad ce se intampla la noi. Ne facem tot timpul de rusine cand jucam acasa cu Rapid sau Petrolul sau oricare alta echipa importanta. Lucru care nu se intapla in urma cu aproximativ 10 ani. REPET: Respect ambele peluze dar daca nu suntem uniti nu rezolvam nimic. Pana la urma , cum zice si cantecul, AVEM UN SINGUR SCOP!

Probabil ca o sa fiu luat peste picior, dar nu este nici o problema! Pacat totusi ca nu se face ceva in cazul acestei probleme. Trebuie sa recunoastem odata pentru totdeauna ca nu se mai poate asa.

Amandoua peluze au un singur scop, dar sunt total diferite! Sincer decat sa-l vad pe Mustata ca sare la bataie, lucru care nu-l vezi la Sud si exemple sunt multe dar nu vreau sincer sa le exemplific. Sincer din greseala la meciul cu Petrolu am luat bilete la Nord si am vazut acelasi lucru ce ma scarbit si in trecut! Prefer sa ma duc sa-mi iau scaune in cap de la galleria adversa decat sa vad cum se bat ca prosti intre ei!

Ce vina are un bou care vine ca la teatru la meci? Frate esti Mustata, te duci la Cioban si spui: BA VREM SA JUCAM IN Ghencea PENTRU CA AICI VIN AVIZII DE OPERA SI TEATRU! La Nord cu ochii la ei si nu intelegi ce canta, sunt aritmici si chiar de vrei sa-ti dai silinta nu ai cu cine!