Posted January 31, 2013 (edited) · Report post Vineri 1 februarie, de la 20:00, in Complexul Sportiv Cornelia, Steaua - Sturm Graz Meci transmis de Digi Sport 1. Pentru cei care n-au vazut Steaua la treaba la ultimele meciuri, ceea ce presteaza in prezent e ingrijorator. Nu-mi fac nicio iluzie, cred ca Steaua va pierde si acest meci. Edited February 1, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2013 · Report post Dupa 1-1 la pauza, austriecii marcheaza de doua ori si conduc cu 3-1! In ultimele 10 minute Tanase si Pirvulescu egaleaza si stabilesc rezultatul final. Primul gol stelist a fost marcat de Rusescu dintr-un penalty. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2013 (edited) · Report post Vineri 1 februarie, de la 20:00, in Complexul Sportiv Cornelia, Steaua - Sturm Graz Meci transmis de Digi Sport 1. Pentru cei care n-au vazut Steaua la treaba la ultimele meciuri, ceea ce presteaza in prezent e ingrijorator. Nu-mi fac nicio iluzie, cred ca Steaua va pierde si acest meci. Nu conteaza amicalele conteaza meciurile din U.E.L Edited February 2, 2013 by Spєє∂¥ JÑ�. Share this post Link to post Share on other sites