Sign in to follow this  
Followers 0
choli

Deplasare Amsterdam

8 posts in this topic

Salutare si La Multi Ani tuturor!

Deschid acest topic deoarece as vrea sa stiu, daca stiti :), clubul FC Steaua organizeaza deplasarea suporterilor la meci?

Am vazut ca cei din sud au renuntat la autocar si s-au dat pe avion, probabil ca nordul va proceda la fel. Dar marea masa (din care fac si eu parte) cum ajungem acolo....organizat de club sau cum ne "taie" capu'?

Tot astept un comunicat al clubului vis-a-vis de aceasta problema dar cred ca am sa astept degeaba si nu vreau sa pierd reducerile de bilete la avion..etc.

Daca clubul nu organizeaza (app. le-am trimis si-un email) voi cum mergeti?

Eu ma gandeam la Wizz pana la Eindhoven si de acolo cu autocarul pana in Amsterdam

Multumesc

Alexandru

salut,

de ce nu iei legatura cu ei (nord sau sud) si mergi cu avionu?

270 euro mi se pare un pret bun pentru un drum dus intors in aceasi zi.

daca ai merge cu o cursa de linie pe langa bilet de avion ar trebui sa mai platesti si cazare, sigur vei sta o noapte sau doua p-acolo, si tot la pretu ala ajungi.

cu stima,

Adrian

Bucuresti - Bruxelles si retur cu Blue Air 150 euro, plecare pe 13 intoarcere pe 15 ...De la Bruxelles la Amsterdam sunt vreo 220 Km si se fac cu autocaru' (vreo 40 euro dus-intors). Asta e pentru cei care vor sa mai stea pe acolo, ca cine stie cand mai ajungi pe acolo si e pacat :) Bafta

Cu wizzair e vreo 180 euro, cu intoarcere peste doua sau trei zile.

salut,

de ce nu iei legatura cu ei (nord sau sud) si mergi cu avionu?

270 euro mi se pare un pret bun pentru un drum dus intors in aceasi zi.

daca ai merge cu o cursa de linie pe langa bilet de avion ar trebui sa mai platesti si cazare, sigur vei sta o noapte sau doua p-acolo, si tot la pretu ala ajungi.

cu stima,

Adrian

deoarece vreau sa merg cu sotia si sa mai stau prin Amsterdam cateva zile :)

Eu mi-am luat bilet pt data de 13 , intoarcere pe 15 .. si am dat 180 de euro ( dus-intors) cu KLM pana in Amsterdam doar ca la intoarcere am escala de o ora jumate la Paris.Cazare am gasit cu 70 de euro 2 nopti..