Posted December 21, 2012 (edited) · Report post In 16-imile UEFA Europa League, sortii au scos in fata Stelei, reputata echipa olandeza Ajax Amsterdam. Meciul tur se va disputa pe Amsterdam ArenA, pe 14 februarie 2013, incepand cu ora locala 19:00, 20:00 ora Romaniei, si va fi transmis pe Pro TV si Digi Sport 1. Avand in vedere forma buna a stelistilor in acest an si faptul ca din 2013 in lotul Stelei vor evolua si jucatori nou transferati, ceea ce presupune ca Steaua va deveni mai puternica, putem spera ca va face o figura frumoasa in aceasta faza a competitiei europene. Ajax se afla la sfarsitul primei parti a campionatului olandez, pe locul 3, cu urmatoarea linie de clasament, 17 10 6 1 42-20 22 36 Un singur meci pierdut, 42-20 golaveraj si 36 de puncte din 51 posibile, reprezinta o performanta remarcabila. Pe locurile 1 si 2 din Eredivisie 2012/2013, se afla PSV si Twente, fiecare cu cate 37 de puncte. Ajax este o echipa de posesie, iar fotbalul olandez este net superior fotbalului romanesc. Ce se va intampla pe 14 februarie 2013 intre Ajax si Steaua, ramane de vazut. Sper numai ca Steaua sa faca unul din meciurile ei foarte bune din 2012. Daca Steaua ar lua o optiune certa de calificare inca din meciul tur, as fi fericit si m-as simti bine... altfel, sarbatori fericite si sa auzim numai de bine. Edited February 11, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 · Report post Va fii o dubla extrem de dificila , dar si Steaua e mai buna ca in primavara. Oricum prima sansa e a olandezilor , au jucatori precum De jong , Vertonghen dar mai ales Eriksen. Apropo , e adevarata faza ca inaintea tragerilor optimilor UEFA CL au facut aia o simulare cu o seara inainte a tragerilor si au fost identice? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 (edited) · Report post Steaua este mai puternica decat acum un an , dar si Ajax e mai puternica decat Twente . Anul trecut am pierdut calificarea pe 2 greseli dupa parerea mea . Sper sa reusim sa ne calificam mai departe . Edited December 22, 2012 by DanielT Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 (edited) · Report post @edynho, din cate stiu eu, in caz ca nu confund, Vertonghen nu mai presteaza la Ajax. Slabe sanse de calificare pentru Steaua, desi mai este mult pana atunci, presimt ca va fi o dubla mansa cu multe goluri. Edited December 23, 2012 by blindius Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Frank de Boer, 42 de ani, intens curtat de Spartak Moscova, a cucerit două titluri de campion in două sezoane pe banca "lancierilor". Pe 6 decembrie 2010, după demisia lui Martin Jol, Frank de Boer a descoperit viata de antrenor tot la Ajax, unde se afirmase jucind in frumoasa echipă din anii '90. Interimar initial, fostul mare aparator olandez a semnat pe 4 ianuarie 2011 un contract pe 3 ani si jumatate. Și a debutat vijelios: titlu in Eredivisie la intiiul sezon, urmat imediat de incă un campionat cîștigat. "După atîția ani in strainatate ca jucator, mă simt minunat acasa Stau zece ani pe banca lui Ajax", a anuntat De Boer, caruia Spartak Moscova tocmai i-a facut o ofertă de 4 milioane de euro pe sezon. Trebuia să abandoneze Amsterdam si să preia echipa rusă in ianuarie, a dezvaluit pentru De Telegraaf Marc Overmars, directorul sportiv al "lancierilor" sustinind că "Frank a refuzat propunerea. Iar cel mai bun lucru pentru Ajax ar fi ca el să ramină cit mai mult. Este imaginea filosofiei acestui club. Noul contract cu antrenorul se va semna in curind". De Boer va prelungi pină in 2016 si va cîștiga 1,5 milioane de euro anual, cu 500.000 mai mult decit ii oferă actualul angajament. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 (edited) · Report post Informații generale Nume complet: Amsterdamsche Football Club Ajax NV Porecle: Godenzonen (Fii Zeilor), Joden (Evreii) Data fondarii: 18 martie 1900 Stadion: Amsterdam ArenA, 51.628 locuri Campionat: Eredivisie Președinte: Uri Coronel Antrenor: Frank De Boer (Interimar) Palmares Național: Campionatul Olandei (29) Cupa Olandei (18) Johan Cruijff Shield (7) Unul dintre antrenorii de succes ai Ajaxului, a fost si romanul Stefan Kovacs. Kovács l-a succedat pe Rinus Michels ca antrenor la Ajax Amsterdam in 1971, unde a continuat stilul de "fotbal total" introdus de predecesorul sau. A cucerit 2 Cupe Europene cu echipa Ajax, in 1972 și 1973. Internațional: Cupa Intercontinentală (2) Liga Campionilor (4) Cupa Cupelor (1) Cupa UEFA (1) Supercupa Europei (2) Edited December 23, 2012 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Din cate stiu eu are 31 de titluri nu 29. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Nu stiu de ce am o presimtire ca numele lui Tatarusanu se va afla din nou pe primele pagini ale ziarelor sportive din Romania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Din cate stiu eu are 31 de titluri nu 29. Intr-adevar. Am verificat pe site-ul lor oficial. Sunt 31. National champions: 1918, 1919, 1931, 1932, 1934, 1937, 1939, 1947, 1957, 1960, 1966, 1967, 1968, 1970, 1972, 1973, 1977, 1979, 1980, 1982, 1983, 1985, 1990, 1994, 1995, 1996, 1998, 2002, 2004, 2011, 2012 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Am vazut o parte din meciul lui Ajax cu Utrecht terminat 0-0. Insa au avut mare noroc cei de la Utrecht. Ajax paseaza precum nationala Olandei , am vazut cateva pase pe linia tusei si cu o viteza mare , alt atuu al Olandezilor sunt suturile , nu trebuie lasati sa suteze. Ca punct slab , fundasii centrali , mai ales belgianul de nationala Aiderweld care a luftat de cateva ori , insa si atunci portarul celor de la Ajax a fost excelent. Va fii o dubla foarte grea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post S-au jucat. De multe ori De Boer si-a pus mainile-n cap. Dar n-are ce sa faca. Daca Ajax juca in Romania, dupa primele 20 de minute de joc erau scoti toti jucatorii afara de pe teren iar antrenorul ii batea si le interzicea sa se mai joace. Insa la Ajax altfel stau treburile. Nu cred ca, de cand e echipa asta, a zis vreun antrenor vreodata vreunui jucator sa nu se mai joace, sa nu mai dea pase cu calcaiul, sa traga la poarta, etc. Ajax a dominat in deplasare. A dominat grav de tot. In prima repriza Utrecht nu a existat. De abia in a doua au inceput sa isi faca simtita prezenta. Lumea vede foarte multe greseli cand vine vorba de fundasii Ajaxului insa evita sa observe implicarea lor la joc. Daca au fost vreodata prinsi pe picior gresit, au fost prinsi pentru ca erau prea sus si contribuiau la creatie. Sunt curios ce o sa faca dodel impoptriva unor fundas care il vor alerga tot meciul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 · Report post Vertonghen a semnat in vara cu Tottenham. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2012 · Report post Dupa parerea mea am cazut bine cu Ajax.Se putea mai rau sau mai bine dar Ajax este o echipa de talia Stelei cred.Sansele Stelei sunt foarte mari mai ales daca ii vom sprijini in numar mare la meciul de acasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2012 · Report post Bilete pentru meciul Ajax - Steaua! FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca biletele destinate suporterilor echipei noastre pentru partida cu Ajax Amsterdam, din Olanda, vor putea fi cumparate la pretul de 23,50 euro. Astfel, iubitorii Stelei care doresc sa urmareasca partida din "saisprezecimile" UEFA Europa League direct de pe Amsterdam ArenA, pe data de 14 februarie, incepand cu ora locala 19:00, au posibilitatea de a-si rezerva bilete dupa cum urmeaza: - trimitand un e-mail la adresa dedicata [email protected], care sa contina numele si prenumele persoanelor care se vor afla pe stadion - biletele vor putea fi ridicate si platite incepand cu 13 februarie, la hotelul unde va fi cazata delegatia Stelei (vom reveni cu informatii in acest sens cat mai curand) - FC Steaua Bucuresti va actualiza in mod constant lista de rezervari si o va publica pe site-ul oficial, in stirile referitoare la vanzarea de bilete pentru partida Ajax - Steaua In functie de informatiile acumulate in saptamanile viitoare, va vom tine la curent cu toate aspectele legate de vanzarea de bilete si deplasarea suporterilor la meciul din Olanda. Va multumim inca o data pentru interesul deosebit manifestat! FC Steaua Bucuresti Asa cum v-am promis, mai jos puteti vedea lista completa a suporterilor Stelei care si-au rezervat deja biletele pentru partida de la Amsterdam. Va multumim inca o data pentru interesul deosebit, mai ales ca in primele 17 ore de la crearea adresei de email dedicate rezervarii biletelor ([email protected]), au fost rezervate 212 bilete! De asemenea, va reamintim faptul ca biletele vor fi disponibile la hotelul in care va fi cazata delegatia Stelei inaintea meciului de la Amsterdam, incepand cu 13 februarie 2013. Va rugam sa urmariti site-ul oficial al Stelei pentru informatiile legate de deplasare si alte aspecte privind vanzarea de bilete. FC Steaua Bucuresti VA UREAZA TUTUROR CRACIUN FERICIT! 1. TIRTAU LAURENTIU ROBERT 2. TIRTAU Florin OCTAVIAN 3. OANCEA Florin Catalin 4. SITARU ELVIS 5. LUCA IRINA 6. BARBOSELU MARIAN LEON 7. Constantin Nicusor 8. Sandu Anca 9. BAESU Adrian 10. RADU Cristian 11. MELINTE Adrian 12. MELINTE MIHAELA 13. MACOVEI Catalin 14. MACOVEI TIBERIUS 15. BUZATU Andrei 16. CIONT Catalin 17. NUTU Valeriu 18. ONICA Alexandru 19. TOMA Daniel 20. CALIN ANDREEA MARIA 21. HOHOI Gheorghe 22. BALASOIU Petrica 23. AMORARITEI PETRUS Bogdan 24. BELCIU Daniel 25. ALUPOAIE DRAGOS Valentin 26. FLAMANZEANU Catalin Stefan 27. ALUPOAIE AURELIA VALENTINA 28. Dumitru CIPRIAN Constantin 29. RIZESCU Dan George 30. ROTARU VIOREL 31. DUMITROIU Gabriel 32. COSMA Andrei 33. SUMEDREA Andrei 34. BADIU Alin 35. BADIU ANA 36. SAVASTRE Mihai 37. SAVASTRE Ioan 38. COSTIN RENATO 39. OPRISCAN Mihai DORU 40. DICO CALIN FRANCISC 41. GHERMAN Daniel 42. RAUCESCU Alin Constantin 43. Ion DANUT FLORENTIN 44. CHERANA Alexandru Iulian 45. VIZIRU MADALIN Petrica 46. BOTAN ELENA ADELINA 47. ZSOLDI JULIA ANDREA 48. DOBRE IONUT Ovidiu 49. SOARE IRINA ANDREEA 50. TRACHE FLORENTIN 51. TRACHE ANA 52. RADUT VLAD Valentin 53. RADUT OANA ADINA 54. DRAGOMIRESCU ELENA 55. DRAGOMIRESCU CIPRIAN 56. CRANGEANU Alin DUMITREL 57. PATRICHI Ion LAURENTIU 58. Badea Ovidiu VICENTIU George 59. SMARANDACHE Cristian Gabriel 60. Paunescu IONUT Cristian 61. ANDRONACHE ALINA OANA 62. BURCEA Marius Valentin 63. IONESCU Victor Mihail 64. CIUTACU ALINA MIHAELA 65. STOIAN GELU IONUT 66. MITOIU AUREL Adrian 67. Tudor Florin 68. NADRAG Cristian 69. STOICESCU Constantin 70. POPOVICI Mihai Claudiu 71. AGACHI Dumitru 72. BIDINGA Stefan 73. BIDINGA LUIZA GABRIELA 74. SERBAN VIOREL 75. LUCA RARES 76. BUHOS ADELA 77. SITARU VIRGIL 78. SITARU NICOLETA 79. SITARU ALEXANDRA 80. BAKALI KHADIJA 81. POTRA SERGIU 82. ANCUTA Catalin 83. ANCUTA Eugen 84. IFTIME IUSTIN Alexandru 85. NEAMTU Cosmin 86. MITROESCU Adrian 87. CRISTOFOR Dan 88. DARIE Ilie 89. BALTEANU VIOREL 90. BALTEANU ADRIANA 91. FLOREA Razvan IONUT 92. ROIBU TEODOR NICOLAIE 93. TOADER Iulian Ovidiu 94. COJOCNEAN Daniel 95. CALIN IOIA 96. MARIS Marius 97. ROMAN Mihai 98. ROMAN CAMELIA 99. BRATU IRINA 100. MARGARIT Cristian 101. ALI EDVIN ENNUR 102. ALI AINUR 103. ALI FILDIZ 104. ABDULALIM NELIDA 105. NEAGU SEBASTIAN 106. Baciu Paul 107. POPA LUCIAN Sorin 108. CAP-BUN Bogdan 109. TURCANU LAURA 110. Tudor Cristian 111. BARBU Eugen 112. MANEA LUCIAN Andrei 113. AVANU Alin Alexandru 114. COMANESCU Dan Claudiu 115. DONCIU Nicolae 116. DONCIU Catalin 117. IRIMIA CIPRIAN 118. BANFI MATEI 119. CHIRU Mihai 120. PADUREAN Alexandru 121. MACOVEI Razvan 122. OANA IONUT 123. STOLERU Cosmin 124. PREDA OCTAVIAN Marius 125. DRAGHICI Florin Dorinel 126. Dumitru Marius 127. GUTU Nicolae DRAGOS 128. RADULESCU Mihai Razvan 129. BOTOACA Adrian 130. ODOROAGA ANTONIO Mihai 131. ANDRONE CLAUDIA 132. CARAGHEORGHE Dumitru 133. HAGIMASURI ECATERINA 134. IORDAN Claudiu Andrei 135. DIMOFTE LIVIU Valentin 136. VASILIU Nicu Valentin 137. VASILIU Daniel 138. Dragomir LIVIU Eugen 139. SERBU GEORGETA RALUCA 140. SIRBU Marius 141. Tudose Alin 142. VLADULESCU Andrei 143. DOROBANTU MIHNEA 144. CAPOTA IONUT 145. BUCUR Daniel 146. ALDEA DENISA IOANA 147. TEODORASCU Dan 148. NICOLESCU ELEODOR 149. VERSIN DRAGOS 150. NEAMTU Catalin 151. DINESCU Dan 152. FLOREA RADU COSTIN 153. MARINESCU Razvan 154. Stefanescu Adrian 155. STANCIU George 156. NICULAE Adrian 157. BALASA Cornel 158. SOCARICI Gabriel 159. PAPUC Andrei Nicolae 160. Stoica George 161. FIROIU Catalin 162. BEU Andrei 163. SECARA Bogdan Alexandru 164. BEU Florin 165. POPA Adrian 166. PONOMAREV DIMITRI 167. MOISE Alexandru Claudiu 168. CIUBUCA DIMITRIE-LIVIU 169. FICIU Alexandru 170. MOLDOVEANU Andrei 171. Munteanu Victor Mihail 172. TONEA Cristian 173. MANTA Sorin Cristian 174. MANTA VLAD Marius 175. MITRACU NICULAE 176. MITRACU Alexandru 177. CIUPITU Florin 178. CIUPITU OCTAVIAN 179. SIRBU Victor Adrian 180. ENACHE George Florin 181. NAE DANIELA 182. Alexandru Constantin 183. VINTILA SEVERICA 184. GRIGORE Vasilica 185. URSEA Constantin LAURENTIU 186. MIROSLAV IOANA 187. LUCIAN Mihai 188. VICTORIA DENISA 189. UNGUREANU Dan 190. UNGUREANU Anca 191. DESLIU Constantin 192. MOISESCU DRAGOS 193. SPATARU SERGIU 194. ANDRIES EMANUEL 195. VIZITIU DRAGOS Alexandru X 2 196. GAMAN Eugen X 2 197. Petre Bogdan X 4 198. MUSTATA Mihai X 2 199. TILVIC Bogdan X 4 200. RADU PIPAS X 2 201. POENAR TRAIAN X 2 sursa: steauafc.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2012 · Report post Salut, Se organizeaza deplasare la Amsterdam ,ceva de genul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2012 · Report post @edynho, din cate stiu eu, in caz ca nu confund, Vertonghen nu mai presteaza la Ajax. Evolueaza la Tottenham din vara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2012 (edited) · Report post S-au jucat. De multe ori De Boer si-a pus mainile-n cap. Dar n-are ce sa faca. S-au jucat ? Nu stiu de unde le calculezi tu , daca ratezi nu cred ca inseamna neaparat ca te joci cu adversarul. Hai sa ne aducem aminte de meciurile Stelei cu Vaslui,Rapid,CFR , au ratat si s-au jucat cu rivalii , nu ?! "soarecele si pisica" ! In fine , Ajax este o echipa foarte puternica , campionatul olandez produce mari talente an de an.Olanda a invins Romania fara probleme cu foarte multi tineri din Eredivisie. Am avut ocazia sa ii urmaresc in ultimul timp pe cei de la Ajax si au niste jucatori foarte buni , tineri , poate fara prea mare experienta insa dornici sa arate ca au potential : Sulejmani , Hoesen , Boerrigter , De Jong sau jucatori cu experienta - Babel , Poulsen , Moisander plus un fundas belgian tanar si foarte bun , imi scapa numele acum. Va fi o dubla interesanta , foarte spectaculoasa si chiar daca Steaua va trece sau nu mai departe , macar sa lase o impresie buna , pentru ca mai apoi cu Chelsea , eu unul vad dubla imposibila; PS. Era sa uit de Eriksen; Edited December 26, 2012 by kaspersky Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2013 · Report post În asteptarea dublei cu Steaua din 16-imile Europa League, Ajax Amsterdam a facut un super-transfer. În varstă de 18 ani, sarbul Dejan Meleg, de la FK Vojvodina, a semnat joi un contract cu gruparea olandeza care il urmarea de mai multă vreme. Mijlocasul ofensiv a debutat in 2012 in prima ligă din tara natală si a adunat 7 meciuri in tricoul echipei Vojvodina Novi Sad, dar batavii au decis că este momentul să-l transfere pe jucator, inainte de a intra si pe radarul altor formatii europene. Mutarea a fost in aer timp de cateva satamani, după ce presedintele clubului sarb, controversatul Ratko Buturovic, se lupta pentru bani cu o firmă elvetiană de impresariat, care detinea o bună parte din drepturile federative ale jucatorului. Meleg impresionează printr-o tehnică impecabilă si printr-un sut precis si puternic, două dintre calitățile care l-au facut om de bază in selectionata U17 a Serbiei, pentru care a punctat de 9 ori in 18 meciuri. Fotbalistul nu va fi trecut insă pe lista UEFA, astfel că nu va aparea in dubla cu Steaua, de pe 14 si 21 februarie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2013 · Report post Baieti am tot asteptat sa deschida cineva un subiect cu privire la returul dintre Steaua vs Ajax si la preturile practicate de firma de curierat Fan Curier pentru livrarea biletelor! Pana la acest meci se practicau sume de bun simt din partea firmei de curierat, dar dintr-o data clubul sa absolvit de orice responsabilitate si a lasat curierul sa perceapa un plan tarifar ofensator! 20 RON pt sa-mi aduca un plic din Bucuresti in Bucuresti este o suma care nu-si justifica sub nicio forma serviciul prestat! Orice vanzator ce vinde un produs si foloseste un curier ca mijloc de transport pentru expedierea produselor sale, incheie un contract pe care negociaza un pret pentru a colabora pe o perioada de timp in asa fel ca atat vanzatoru, cat si cumparatorul sa fie multumit. Eu personal am sunat la Fan Curier si m cerut si eu un pret pentru un transport din Bucuresti catre Timisoara si pretul de lista pentru un pachet de 1KG este de 24 RON! Daca faceam comanda de pe data de 17 si ajungeau biletele pe data de 18 mai ziceam ca Fan Curier livreaza preferential pt fiecare comanda in parte, dar daca ei le centralizeaza si le trimite in asa fel incat sa-si optimizeze costurile de transport noi pt ce platim 20 de ron??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2013 · Report post Ajax recorded their only home win in Europe this season against Manchester City ©Getty Images Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2013 · Report post Mingea este rotundă nu trebuie să ne temem de Ajax, Steaua este o echipă mare si o va demostra, eu zic că meciul decisiv se joaca pe National Arena....Important este să marcam la ei acasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2013 · Report post Mingea este rotunda, dar altii o rostogolesc mai bine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2013 (edited) · Report post Mingea este rotunda, dar altii o rostogolesc mai bine... Ai dreptate altii o rostogolesc mai bine, dar pot avea 50 de ocazi 20 aparate de portar si 30 de bari si noi 1 ocazie 2 goluri intelegi ? ia exemplu la meciul Manchester -CFR cat de bine a rostogolit mingea Manchester si cate faze a avut CFR?... ma lasi cu astea Edited January 26, 2013 by iLikeSteaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2013 (edited) · Report post Si totusi Manchester a trecut mai departe, pe cand CFR a iesit din competitie. La doar 2 puncte de primul loc, ce-i drept. LE: si noi 1 ocazie 2 goluri intelegi ? Nu chiar. Edited January 26, 2013 by Lays Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2013 (edited) · Report post Si totusi Manchester a trecut mai departe, pe cand CFR a iesit din competitie. La doar 2 puncte de primul loc, ce-i drept. Bine..Dar CFR a demostrat ca totusi mingea este rotunda si daca galatasaray daca nu batea pe Braga CFR mergea mai departe asa cum, daca Steaua nu facea egal cu kopenhaga stuttgard ramanea acasa si totusi am luat bataie de la ei cu 0-5 si totusi orice ai zice Steaua e mandria romaneasca, ea reprezinta Romania in europa ok? Edited January 26, 2013 by iLikeSteaua Share this post Link to post Share on other sites