Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

U Cluj - Steaua 0-1 (0-1)

55 posts in this topic

Ti-am zis, nu-i suport nici eu. Faptul ca multi au ajuns sa injure astazi Steaua ar trebui sa ridice anumite semne de intrebare. Nici inainte nu ne suporta lumea, dar ne respectau, nu gaseai prea multi tarani care sa ne injure pentru ca stiau ca trebuie sa suporte consecintele.

Cat despre faptul ca ar trebui desfiintati, "omorati de unguri", mi se pare o tampenie. Eu vreau campionat cu Dinamo, rapid, u, Craiova, "Poli", uta etc nu cu mioveni, chiajna, astra si chefere. Dar in fine, fiecare intelege fotbalul cum poate.

Se putea si mai bine , insa este un rezultat bun , bineinteles .

Suntem aproape campioni. fular-campionii

Fetele se dau cu ruj , noi strigam m**e n clnj aleeeee

Steaua Bucuresti ! :steag_cruce_invers:

Suntem aproape campioni.

Steaua Bucuresti ! :steag_cruce_invers:

Usor, usor. Mai este mult de munca!

U Cluj trebuie trimisa dupa Pulii Timishoara. U Cuj, niste sinistrii ce isi merita soarta.

Acea echipa are totusi una dintre cele mai frumoase galerii din tara. Spune-mi, tu te-ai mai duce la meciurile Stelei daca ar retrograda? Stelistu-le

Acea echipa are totusi una dintre cele mai frumoase galerii din tara. Spune-mi, tu te-ai mai duce la meciurile Stelei daca ar retrograda? Stelistu-le

Ceva ma face sa cred ca nici nu a fost :)

Ce este aia "traditie?" Astea-s scuze ieftine fara legatura cu problema...

Nu ma intereseaza de petarde or fratia cu dinamoistii ori intrarea pe teren ci scandariile. Ce au ei exact cu Steaua? Inteleg pe crapizii subpodari ori pe tsaranoii din Brasov ori oltenii prostiti de atita mizerie sa urasca Steaua dar U Cluj ce poate avea cu Steaua? Niste nemincati ce trebuiesc lasati sa moara, club infect cu suporteri infecti si sper sa fie omoriti de unguri ori politie ori federatie ori toate trei. Injura frate cu motiv nu aiurea, si intra la rupere iarasi cu motiv nu aiurea-ntramvai. U Cluj trebuie trimisa dupa Pulii Timishoara. U Cuj, niste sinistrii ce isi merita soarta.

Inainte, cand Steaua era respectata in Romania, toata lumea voia sa o bata. Atunci toata lumea avea ceva cu Steaua, in sensul pozitiv. Cand venea Steaua la ei, trageau sa arate ca sunt fotbalisti.

Acum, insa, nu mai e asa. Totul e ura. Steaua nu mai e o echipa respectata, temuta. Steaua e motiv de batjocura. Datorita jegului, Steaua a ajuns ceea ce era dinam0 inainte, cand lua titluri si cupe pe blaturi. Ei castigau, dar lumea stia ca victoriile nu sunt pe merit. Toata tara ii ura. Oriunde mergeau, oamenii doar ii injurau.

Steaua, din pacate, e acum in aceeasi situatie. Chiar daca meciul e pe bune, toata lumea il suspecteaza de blat. Si e normal sa fie asa din moment ce maimuta din loja comenteaza inainte si dupa fiecare meci: "Cum sa ma bata prietenul meu pe mine", "E in interesul lor sa castige Steaua", etc. Ca sa nu mai vorbim de "valize", "pungi", "caramizi", etc.

Asta e adevarul. Daca nu ma credeti, uitati-va la toate meciurile Stelei din deplasare. Veti vedea cum toata lumea injura Steaua. Nimeni nu aplauda, nimeni nu respecta echipa. Doar injuraturi si ura. Totul datorita infractorului.

Edited by Adrian

Ce vrajeli de prost gust ai in tine. Ura din fotbal are motive mult mai adanc inradacinate si are legatura strans cu situatia din tara in general, aici putand fi amintite: nivelul de trai, situatia politica, impotenta institutiilor statului, abuzurile incredibile ale gaborilor, legislatia comunista, dictatura spre care se indreapta tara, coruptia si ar mai fi multe de spus. Daca ciobanul ar fi de vina pentru toate astea probabil ca ar fi incidente doar la meciurile Stelei, probabil ca acel cameraman nu si-ar mai fi luat picioare in cap in timpul meciului. Si totusi incidente sunt peste tot in tara si din ce in ce mai dese in societatea romaneasca. Ia spune-ne tu o poveste cum ca de fapt tot ala e de vina!

@Adrian, ai punctat perfect. Injuratura nu era un fenomen de masa , nu se solidariza un stadion sa scandeze la unison impotriva Stelei, pentru ca Steaua era o echipa admirata si tocmai de aceea satisfactia de a o invinge era maxima. Victoria contra Stelei facea cat un campionat. Singurele injuraturi pe care le auzeai erau izolate si erau mai degraba niste scapari ale unor spectatori la adresa unor stelisti ce intrau mai tare la adversar, insa nu se huiduia Steaua. Acum "m.. Steaua" e slagar, Steaua nu mai e admirata.

Edited by dee

Bai, Azzido, casca ochii si urechile. Steaua e injurata si la meciuri in care ea nu joaca. Si nu neaparat de catre rivalii traditionali, dinam0 si Rapid.

Crezi ca din cauza nivelului de trai injura lumea Steaua?

Da, ai dreptate pana la un punct. Toate necazurile alea cantaresc mult si provoaca frustrari, nemultumiri, suparari, sentimente negative pe care oamenii le iau cu ei la meciuri. Prin injuratura se descarca, asa e. Dar cand la Vaslui-Ceahlaul(zic asa) oamenii incep sa injure Steaua, atunci ce legatura mai are nivelul de trai cu asta?!

Adrian are dreptate...Steaua e injurata din cauza cretinului ala de Becali. Uitati-va pe toate forumurile...stelistii sunt numiti "oieri" si toate injuraturiile incep si termina ori cu becali, ori cu Meme Stoica. (problema mea cu Adrian e ca a trebuit el sa zica de becali in loc sa se bucure de victria contra rasitiilor aia de la Ajax...).

Lumea nu cred ca are spume pe Steaua ci pe Steaua lui Becali. Noi in schimb nu avem spume pe crapidu lui Copos, ci pe Crapid. Si Dinamo nu negoitsa sau mai stiu eu cine. Clujenii au probleme cu bunul simt daca injura Steaua, cel mai romanesc lucru in timp ce fac pe "romanii." Sa va manince ungurii sclaviilor!

Ala mai sus care zici ceva de Chicago...tu zici de localnici, de emigranti ori de cine? Eu zic de U Cluj de la jucatori la patroni la fani.

Ala cu "polii timishoara alta galerie frumoasa" please...au 300 de spectatori pe meci...foarte frumosi si loiali si tsaranii aia cu accent inputit. Si nu te da tu mai stelist ca mine ca vezi mai multe meciuri "acasa." Eu nu le vad ca nu pot nu ca nu vreau. Cind am putut...am mers. Nu prea stiam eu exact atunci citi jucatori joaca intr-o echipa si nu prea stiam ce este bilet de intrare...ma rugam de cite unul "ma bagat nene si pe mine" si ai dreaq toti ne bagau si pe mine si pe ceilalti puradei...Acuma, cind stiu citi jucatori sunt intr-o echipa si chiar numele lor...si as baga si eu pe alti puradei...nu mai am ocazia dar nu e vina mea deci ciocu mic norocosule ca la stelism nu ne putem masura "acuma" ca nu este corect. Stai putin...acum vreo 5 ani parac cind era Radoi si ala de l-au dat afara Petrolul...cum naibi il chema...mijlocas cam slab...si era si Banel in nationala si au avut meci la Chicago unde **** ***** ai fost? De ce nu ai venit la meci mah romanule? Vezi? sunt mai roman ca tine, conform logicii tale. (mai e unul stelist cit cuprinde, semna cu toronto, l-ati dat afara de-aici odata cu mine acum vreo 3 ani hahahahha...si pentru ca nici ala nu merge sa vada pe Steaua "live" asta inseamna ca nici ala nu e stelist? )

Ok, inchei cum am inceput: m..e U Cluj, hai cu desfiintarea si sa luati si pe fratii vostrii de caracter de la CFR care astazi il apara de la jucatori la antrenor la patron pe ucigashul ala de Cadu...si nu au macar o secunda sa zica "pacat de Milanov, imi pare rau" ori ceva de genul asta...ce scirbe...cum se merita ele sa fie colege de oras CFR si U...

apparte9: Clujenii au probleme cu bunul simt daca injura Steaua, cel mai romanesc lucru in timp ce fac pe "romanii." Sa va manince ungurii sclaviilor! Ala mai sus care zici ceva de Chicago...tu zici de localnici, de emigranti ori de cine? Eu zic de U Cluj de la jucatori la patroni la fani.

Amigo, iti traduc: am spus ca sunt destui clujeni in Chicago. Desigur, bunul tau simt desavarsit identifica cu precizie "ratatii nascuti din viol" si "nemancatii ce trebuie lasati sa moara", dar vezi sa nu te identifice ei mai repede pe tine. Cat priveste injuratura impotriva Stelei, aceasta a devenit un automatism pe toate stadioanele.

Ce exemplu bun e Gigi pentru copiii astia din generatiile care vin din spate.

Gigi a sechestrat, repede sar si baietii sa sechestreze.

Chiar sunt curios daca ei vor primi 3 ani cu suspendare.

Lui Toronto i-ar prinde bine 3 sticle cu suspendare. Dar, din pacate, el le executa pe toate.

Si cum vine baietii asa o sa plece baietii. Au plecat ei fratii Camataru, Beinur, s-ar putea sa plece si Nea Gigi... Poate se reunesc laolalta, sa fie fericiti si sa se simta bine.

Vine omu' din Bistrita sa-l salute pe Tatarusanu, ii zambeste cu bratele deschise si astia-l placheaza nemilos :)

tatarusanu.jpg

@apparte9

Inainte sa vorbesti de "taranoii din Brasov" invata sa scrii. Nu de alta dar e penibil sa vorbeasca de "taranoii din Brasov" unul care scrie ca tractoristul de la CAP...

Referitor la poza cu suporterul intrat in teren, in loc de placaj voiai sa il mangaie cu o floare steward-ul ? Macar bine ca isi fac treaba.

Baieti, de ce nu vreti sa acceptati realitatea?

Steaua nu e prea respectata in tara. Altadata lumea care nu iubea Steaua o invidia pentru atmosfera de-acolo si pentru rezultate. Era ceva mai aparte sa fii stelist. Pe mine chiar ma incanta aceasta invidie, stiind ca e asa pentru ca esti mai bun ca ei.

Acum, invidia s-a transformat in ura dusa la extrem in cele mai multe cazuri.

Erau destui frustrati si altadata, dar in ultimii ani numarul lor a crescut simtitor.

Si ura asta datorata cui ? Ciobanului si lui MM. Si la mine in zona sunt destui care-i intreb de unde atata aversiune fata de Steaua, de ce atata bucurie cand a mai pierdut Steaua? Majoritatea imi spun ca nu e vorba strict de Steaua, ca nu au neaparat ceva cu ea, ci se bucura doar cand pierde pentru iesirile ciobanului si cele ale lui MM. Unii nici nu sunt microbisti inraiti, dar sunt incantati in cazul unui esec, spun ca acum sa-l vada pe cioban ce mai zice ori cum iarasi face circ la TV. Cand pierde Steaua e extaz pe net, pe retelele de socializare.

Cand a pierdut cu Stuttgart toti pe care-i intalneam incepeau discutia cu celebra fraza "aduceti-mi adversari, nu am cu cine sa joc".

Multi, ca sa fiti in trend, probabil ignorati si asta...

Cred ca exagerati cu aceasta "ura" generala impotriva Stelei in tara. Steaua a fost, este si va fi iubita peste tot, cu mici exceptii. Nu uitati ca este, sau cel putin este considerata simbol national. Cred ca injuraturile de care vorbiti, daca intradevar exista, se datoreaza circumstantelor generale actuale, conjuncturii individuale de moment si spiritului gregar. Am mai spus-o, gloata e proasta si usor influentabila. Si daca gloata-i formata din vulg, cum e cazul la Vaslui sau Ceahlau, si, bineinteles, nu numai, atunci sa te tii.

Bine, e foarte posibil sa ma insel, sunt rupt de atmosfera stadioanelor.

In marea majoritate a cazurilor sunt frustrari acumulate de sustinatorii unora sau altora,pe diferite motive,la care se adauga si comportamentul galeriei noastre.

Nu trebuie sa ne uitam doar in curtea vecinului,nici ai nostri nu sunt sfinti,dau la mumu pe unde merg,incepand din gara si pana la stadion.

Si-acum va-ntreb,cu ce sunt vinovati cetatenii respectivelor localitati carora li se umple frigiderul,unii dintre ei neavand nici in clin nici in maneca cu fotbalul.

Va asteptati ca Steaua(si implicit stelistii ca suporteri) sa fie primiti cu paine si cu sare,sa li se cante imnul Romaniei?

Cel mai bun exemplu il aveti in comentariul de mai sus,al unui pustan banuiesc,care-si doreste ca toata lumea sa moara,sa dispara,s-o ia la cioc....s.a.m.d.

Hai sa nu fim mai catolici decat papa,caci nu este cazul!

Cred ca exagerati cu aceasta "ura" generala impotriva Stelei in tara. Steaua a fost, este si va fi iubita peste tot, cu mici exceptii. Nu uitati ca este, sau cel putin este considerata simbol national. Cred ca injuraturile de care vorbiti, daca intradevar exista, se datoreaza circumstantelor generale actuale, conjuncturii individuale de moment si spiritului gregar. Am mai spus-o, gloata e proasta si usor influentabila. Si daca gloata-i formata din vulg, cum e cazul la Vaslui sau Ceahlau, si, bineinteles, nu numai, atunci sa te tii.

Bine, e foarte posibil sa ma insel, sunt rupt de atmosfera stadioanelor.

Corect, Steaua a fost, este si va fi iubita iubita in tara, dar de stelisti.

Cand am spus ca e urata, m-am referit la suporterii altor formatii, in unele cazuri nu sunt nici barem atat, sunt neutri, dar pur si simplu sunt incantati ca pierde Steaua doar raportatandu-se la Becali.

Eu nu cred ca exagerez prin ce-am spus mai sus, prin exemplele date din zona mea sau prin ce mai vad pe net.

Si nu e vorba de atmosfera stadioanelor, si eu sunt rupt de ea, ci de oameni obisnuiti, care nu sunt neaparat influentati. Asta e perceptia lor. Nu trebuie sa fii influentat ca sa vezi cine e unul ca ciobanul. Sau MM.

Edited by red&blue_boy

Acum, invidia s-a transformat in ura dusa la extrem in cele mai multe cazuri.

Erau destui frustrati si altadata, dar in ultimii ani numarul lor a crescut simtitor.

Nu e numai frustrare, e si multa bascalie (si asta din cauza lui Gigi); se scandeza "M.. Steaua" si la fericire si la nervi, nici nu e nevoie sa joace Steaua. E jenant, dar impercatia asta pare a fi singura care mai uneste oamenii pe unele stadioane.

Edited by dee

exemplu: U Cluj - Astra Giurgiu

repriza a2-a, joaca U suspect de bine, avantat.

- ce bine joaca astia, i-o fi stimulat Gigi la pauza.

- M... Steaua, M... Steaua

final de meci, castiga Astra

- haha, nu i-a iesit la Gigi

- M... Steaua, M... Steaua ie, ie.

bascalie non-stop.

Edited by dee

Adrian are dreptate...Steaua e injurata din cauza cretinului ala de Becali. Uitati-va pe toate forumurile...stelistii sunt numiti "oieri" si toate injuraturiile incep si termina ori cu becali, ori cu Meme Stoica. (problema mea cu Adrian e ca a trebuit el sa zica de becali in loc sa se bucure de victria contra rasitiilor aia de la Ajax...).

Lumea nu cred ca are spume pe Steaua ci pe Steaua lui Becali. Noi in schimb nu avem spume pe crapidu lui Copos, ci pe Crapid. Si Dinamo nu negoitsa sau mai stiu eu cine. Clujenii au probleme cu bunul simt daca injura Steaua, cel mai romanesc lucru in timp ce fac pe "romanii." Sa va manince ungurii sclaviilor!

Ala mai sus care zici ceva de Chicago...tu zici de localnici, de emigranti ori de cine? Eu zic de U Cluj de la jucatori la patroni la fani.

Ala cu "polii timishoara alta galerie frumoasa" please...au 300 de spectatori pe meci...foarte frumosi si loiali si tsaranii aia cu accent inputit. Si nu te da tu mai stelist ca mine ca vezi mai multe meciuri "acasa." Eu nu le vad ca nu pot nu ca nu vreau. Cind am putut...am mers. Nu prea stiam eu exact atunci citi jucatori joaca intr-o echipa si nu prea stiam ce este bilet de intrare...ma rugam de cite unul "ma bagat nene si pe mine" si ai dreaq toti ne bagau si pe mine si pe ceilalti puradei...Acuma, cind stiu citi jucatori sunt intr-o echipa si chiar numele lor...si as baga si eu pe alti puradei...nu mai am ocazia dar nu e vina mea deci ciocu mic norocosule ca la stelism nu ne putem masura "acuma" ca nu este corect. Stai putin...acum vreo 5 ani parac cind era Radoi si ala de l-au dat afara Petrolul...cum naibi il chema...mijlocas cam slab...si era si Banel in nationala si au avut meci la Chicago unde **** ***** ai fost? De ce nu ai venit la meci mah romanule? Vezi? sunt mai roman ca tine, conform logicii tale. (mai e unul stelist cit cuprinde, semna cu toronto, l-ati dat afara de-aici odata cu mine acum vreo 3 ani hahahahha...si pentru ca nici ala nu merge sa vada pe Steaua "live" asta inseamna ca nici ala nu e stelist? )

Ok, inchei cum am inceput: m..e U Cluj, hai cu desfiintarea si sa luati si pe fratii vostrii de caracter de la CFR care astazi il apara de la jucatori la antrenor la patron pe ucigashul ala de Cadu...si nu au macar o secunda sa zica "pacat de Milanov, imi pare rau" ori ceva de genul asta...ce scirbe...cum se merita ele sa fie colege de oras CFR si U...

Tu ai ajuns cumva in Chicago inot? Pentru ca clar nu ai ajuns pe baza intelectului aflat intre oaie si cercopitec.

Aduci niste argumente total cretine. De unde ai scos-o pe-asta cu ''eu sunt mai roman ca tine''? Am spus eu ceva legat de nationalitate sau patriotism? Nu cred. Pana acum nu ai demonstrat decat un lucru : Amice.. esti idiot (cum spunea si marele Caragiale).

@ Instigator: vezi mah ca ti-am raspuns prin email. Daca nu ajunge spune-mi si te injur aici, tuti rasa-n gura de nebun ce esti. Tu nu iti intelegi propia logica si ma insulti pe mine? Insult-o pe mata ca aia ti-a dat genele astea de dobitoc. Incolo numai bine tie si alor tai, si matii chiar ca nu am nimic cu batrina.

Edited by apparte9

Sign in to follow this  
Followers 0