Sign in to follow this  
Followers 0
silenzio_stampa

Un Nou Inceput

34 posts in this topic

nu prea ma pricep eu la scris , dar am sa imi expun viziunea asupra situatiei ... curios fiind daca mai vede cineva lucrurile ca mine .

Intrebarea e simpla : De ce nu preluam modelul asu Timisoara ?Macar acum in ultimul ceas sa ne trezim , poate ne mai spalam imaginea putin. Am urmarit de la inceput proiectul lor ( oamenii au pus situatiile financiare , etapele crearii echipei , tot )si ma gandeam de ce noi nu am facut lucrul asta, altfel ar fi stat lucrurile acum.

Sa o luam de la inceput : ca stadion gasim un teren in Ghencea ,antrenori gasim printre fostele glorii ( sa ne amintim de salariile care le aveau Majearu,Balan ,pana in 1000 de RON si care si alea erau neplatite de ala cu afise pe strazi ), tot ce ne trebuie e unitate , macar aia cateva mii care suntem din Bucuresti,provincie, strainatate sa fim uniti. As putea sa scriu o groaza pe baza acestei idei ,insa ma limitez la cateva lucruri. In primul rand ne recapatam identitatea , o sa redescoperim frumusetea fotbalului ( eu unul nu mai pot sa ma uit la un meci al Stelei ,ma lasa rece ).

Cam asta e tot , incercati sa nu judecati stilul de scris , eventualele greseli ,ci ideea.Nu ma consider adevarat , protestatarul ideal , mesajul adresandu-se tuturor stelistilor adevarati(doua cuvinte complicate in zilele de azi , din pacate)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Intrebarea e simpla : De ce nu preluam modelul asu Timisoara ?Macar acum in ultimul ceas sa ne trezim , poate ne mai spalam imaginea putin. Am urmarit de la inceput proiectul lor ( oamenii au pus situatiile financiare , etapele crearii echipei , tot )si ma gandeam de ce noi nu am facut lucrul asta, altfel ar fi stat lucrurile acum.

 

Incearca te rog sa spui pe scurt ce anume au facut cei din Timisoara. Nu toata lumea stie despre ce este vorba acolo. Da mai multe detali.

 

:oleole:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai pe scurt cam asta ar fi istoria: suporterii au refuzat un nou compromis ( primul fiind la inceputul anilor 2000 cand au fuzionat cu aek bragadiru si astfel au revenit pe prima scena a fotbalului romanesc), mai exact noua echipa Poli Tm (fosta AC RECAS) si au creat propria echipa asu (administrata de druckeria , un fel de AISS la noi ) , banii strangandu-se pe baza de cotizatii , donatii , cutii de strangeri de fonduri etc. Echipa joaca pe terenul din Universitatea Politehnica din tm ( destul de cochet pt Liga a 5-a fata de alte maidane). Au cumparat echipamente + alte costuri si acum oamenii au propria lor echipa pt care sa se bucure.De mentionat ca il au ca jucator pe Iosif Rotariu ,jucator emblematic si pentru noi,care la 40 de ani si ceva ,joaca titular .

Cam asta e un rezumat , poti cauta pe google mai multe detalii ,poze.

PS: in felul in care scriu despre Poli ati putea crede ca sunt fan , insa in astfel de cazuri nu exista rivalitati . Daca erau in locul lor Dinamo , la fel as fi scris . Din partea mea au tot respectul !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea asta a mai fost discutata intre stelisti in special la sedintele AISS.

Acum hai sa-ti spun de ce nu o sa se intample chestia asta la noi:

- Steaua nu a retrogradat, nu a fost dezafiliata, nu a fuzionat cu nimeni;

- Majoritatea suporterilor stelisti sunt fericiti si se simt bine;

- Aceeasi majoritate de suporteri o sa-ti dea o gramada de likeuri, commenturi & stuff dar cand o sa vina vorba de facut ceva practic doar o mica parte o sa contribuie cu ceva.

- Scopul nostru ca si suporteri este sa sustinem echipa Steaua si sa ne bucuram sau sa ne intristam alaturi de ea, nu sa-i facem concurenta;

- Cand pornesti la un astfel de proiect trebuie sa iei in calcul faptul ca e posibil sa te ocupi singur de toate aspectele si o sa fie nevoie sa o faci multi ani de acum incolo;

-Desigur, aici intervine necunoscuta becali care complica si mai mult ecuatia, dar nu schimba prea mult cele de mai sus.

 

Per total e o idee buna ca ai pus in discutie chestia asta. Din pacate nu o sa o vezi realizata prea curand.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam ai dreptate coane in ce zici, dar nu poti fi 100% sigur pana nu incerci. Uite, de curiozitate, asa de vineri seara:

 

Cine ar fi dispus sa plateasca o cotizatie lunara:

1. eu

 

PS daca se mai strang 3 o punem si de-un popa prostu

Edited by drvladyk

Share this post


Link to post
Share on other sites

La un moment dat, facuse cineva pe site un calcul cam cat ar fi trebuit sa cotizeze fiecare dintr-un anumit numar de cotizanti. Erau chiar prezentate sume cu privire la cat ar costa echipamentul si alte lucri de genul asta. Sumele nu erau mari, dar ca orice proiect in care sunt implicate mai multe persoane trebuie sa existe cateva pertinente sa gestioneze aceste fonduri si increderea celorlalti in aceste persoane. Daca respectivul va binevoi sa posteze din nou aici ar fi de mare ajutor. Ar da cat de cat o perspectiva a proiectului.

Erau prezentate niste calcule, pe baza unei alte echipe sustinute de cateva persoane, parca tot de la noi din tara.

 

PS: Cautand am aflat ca era vorba de Ripensia Timisoara, dar nu dau de acele calcule.

Edited by ebonyc

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Azzido . In mare parte iti dau dreptate , situatia noastra este mult mai complicata ca a timisorenilor. Ideea e buna in conditiile in care revine lumea la realitate , realitatea ultimilor 4-5 ani si ne dam seama ca ne indreptam spre disparitie (a spiritului stelist).Cum am spus intr-un post mai sus , fara unitate nu se poate face nimic . Degeaba creeam 100 o echipa , daca restul de 500 se duc la meci pe arena. Aici vorbesc strict de stelisti ( nu includem oamenii platiti sa sustina echipa sau spectatorii).

Ce mai vreau sa punctez e ca o echipa noua ar fi extrem de mediatizata si ar fi printre putinele dati cand presa va fi de partea noastra (de ex. in cazul asu nici nu ma asteptam sa se mentioneze de ei,in schimb cred ca apare odata la cateva saptamani un articol despre ei).

Odata eram clubul Armatei , acum suntem doar clubul lui Nea Gigi!

Sunt cam obosit si am amestecat ideile , dar sper sa intelegeti...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ripensia Timisoara 1928 readuce bunul simt in fotbalul romanesc

 

Proiectul Ripensiei este extrem de serios şi in concordanţă cu istoricul acestui club, primul profesionist din Romania. Activitatea se desfăşoară după modelul socios. „Admiterea Membrilor Asociaţi se face printr-o cerere adresată de persoana in cauză sau de un reprezentant legal, dacă persoana respectivă este minoră sau se află in incapacitatea de a face acest lucru”, se arată pe site-ul oficial al clubului. Tot aici, cei interesaţi găsesc şi formularul care trebuie completat pentru a deveni membri.

 

Nu oricine poate deveni insă membru al FC Ripensia Timişoara 1928. „Procesul de admitere se consideră incheiat atunci cand persoana solicitantă a satisfăcut toate cerinţele stabilite de club. După incheierea procedurii de admitere, persoana solicitantă va primi numărul unic şi netransferabil de membru al F.C. Ripensia şi va fi invitat la proxima intrunire a Consiliului Director pentru a i se inmana pachetul de bun venit şi pentru a-i cunoaște personal pe cei care adiministrează clubul”, se arată pe acelaşi site.

 

Taxa de inscriere in asociaţia ce formează FC Ripensia Timişoara 1928 este 80 de lei. Cotizaţia anuală a membrilor asociaţi va fi de 60 de pentru copii (pană la varsta de 5 ani), tineri (6-18 ani) şi seniori (peste 65 de ani), respectiv 120 de lei pentru adulţi. FC Ripensia Timişoara 1928 va evolua pe arena Electrica, arenă care se învecinează cu fostul stadion UMT, acolo unde Ripensia Timişoara a făcut istorie în perioada interbelică, atunci când a dominat autoritar fotbalul românesc.

 

Conducerea clubului va fi aleasă periodic. De asemenea, FC Ripensia Timişoara 1928 are şi un Senat, care „este un organ onorific, de natură consultativă, și instanța finală în cazul litigiilor interne ale clubului, alcătuit din primii 20 de Membri Asociați ai Clubului (…), care nu fac parte din structurile de conducere și administrative ale clubului”, se arată tot pe site-ul clubului timişorean.

Edited by ebonyc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa va faceti o idee , cam astea sunt sumele care se invart pentru sustinerea financiara a unui club:

ÎNCASĂ‚RI:

 

- Cotizatii in numerar: 8615 RON;

- Cotizatii virate in contul ASU Politehnica (lei): 3142,30 RON;

- Cotizatii virate in contul ASU Politehnica (EURO): 910 EUR;

- Cotizatii adunate in cutiile PENTRU ECHIPĂ‚: 4014,60 RON + 5 EUR + 21 GBP;

- 550 RON la meciul cu Progresul Racovita;

- 722 RON la meciul cu Timisul Urseni;

- 636 RON + 5 EUR la meciul cu Olimpia Bucovăț;

- 668 RON la meciul cu Giarmata Vii;

- 603,60 RON la meciul cu AS Boldur;

- 835 RON + 21 GBP la meciul cu Chizatau;

- Venituri din vanzarea de materiale promotionale: 8815 RON;

- Venituri din sponsorizari: 2500 RON;

- Precotti SRL: 900 RON;

- Casa de schimb valutar Tabrizi SRL: 1600 RON;

- TOTAL ÎNCASĂ‚RI: 31.350,71 RON (la un curs RON-EUR de 4,53 RON pentru 1 EURO, curs RON “ GBP de 5,66 RON pt 1 GBP, cursul BNR de ieri, 01.11.2012);

 

CHELTUIELI:

 

- Echipament acasă: 3064 RON (26 echipamente + 2 mostre + transport curier);

- Suporturi bannere sponsori: 420 RON;- Jambiere: 415 RON (23 perechi);

- Template site ASU Politehnica: 300 RON;

- Foi de meci pentru meciul cu Progresul Racovita: 240 RON;

- Domeniu site ASU Politehnica: 228 RON;

- Comisioane bancare: 178,71 RON;

- Apă pentru echipă: 113 RON;

- Protocol arbitri la meciul cu Gran Plaz Liebling: 45 RON;

- Protocol arbitri la meciul cu Progresul Racovita: 20 RON;

- Saci gunoi: 15 RON;

- Primă pentru echipă la meciul cu Giarmata Vii: 2700 RON;

- Banner Tabrizi: 250 RON;

- 3 mingi Select Royale: 400 RON;

- Primă pentru echipă la meciul cu Chizatau: 1000 RON;

- Siglă ASU pentru fotografia de grup: 100 RON;

- Protocol arbitri la meciul cu Bacova: 25 RON;

- Protocol arbitri la meciul cu Chizatau: 18 RON;

- Cheltuieli producere materiale promotionale: 7773,93 RON;

- TOTAL CHELTUIELI: 17305,64 RON

 

PS: inainte sa posteze vreun gura casa vreau sa fac precizarea ca nu am nici o legatura cu aceasta echipa , ci o mentionez pentru ca este mult mai usor , datele sunt mult mai accesibile decat in cazul celor de la Austria Salzburg de exemplu ( culmea , aceleasi culori)

Edited by silenzio_stampa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea este foarte buna.

 

Din pacate sunt prea multi, chiar si printre cei "care-l vor pe becali plecat/mort" pentru care singurele lucruri care conteaza sunt rezultatele si anturajul. Rezultatele sunt la echipa lui becali si, drept urmare, anturajul acolo va ramane.

S-a vazut acum cu aparitia rezultatelor ca majoritatea dintre putinii care au protestat impotriva lui becali erau mai degraba afectati de lipsa rezultatelor decat de comportamentul lui de urangutan. Acum, majoritatea fostilor protestatari sunt fericiti in ignoranta lor si fericirea lor nu va fi intrerupta decat cand n-o sa mai fie rezultate. Si de ce sa fie nebuni sa renunte la fericirea lor pentru termeni abstracti ca "onoare", "verticalitate", "profesionalism". Semper superiores nu inseamna superioritatea morala, ci doar superioritatea in fata colegilor de munca, tovarasilor cu simpatii diferite, superioritate data numai de rezultate si de numarul de spectatori.

 

Da, daca s-ar strange un numar suficient de oameni ar fi o idee extraordinara si macar am ramane noi cu Steaua noastra si becali sa-si tina zabrautenii, interlopii, elvetienii si hoardele de oi pe care sa-i faca fericiti cu echipa lui.

Eu, unul, as contribui fara retinere.

 

Ar fi, fara indoiala, si o lovitura mediatica. I-am arata ca suntem aici si ca, pana ne vom recupera Steaua, ne vom face propria Steaua care sa pastreze valorile steliste chiar si fara palmares. Din pacate, la cum vad eu situatia acum, este singura solutie care ne-a ramas daca vrem o Steaua cu adevarat curata. Masa de oi si elvetieni ne-a invins, haideti sa recunoastem...

 

 

Scopul nostru ca si suporteri este sa sustinem echipa Steaua si sa ne bucuram sau sa ne intristam alaturi de ea, nu sa-i facem concurenta;

Puteti sa va mintiti voi la nesfarsit, poate o sa ajungeti sa o si credeti dar asta nu e Steaua, asta este o gluma proasta cu iz de branza. Singura legatura intre echipa lui becali de astazi si Steaua de care m-am indragostit este numele. Atat si nimic mai mult.

Acum vorbesc utopic dar o Steaua condusa in felul in care trebuie condusa Steaua, o echipa in care profesionalismul si respectul sa primeze chiar si in lipsa banilor ar avea infinit mai multe in legatura cu Steaua istorica decat echipa lui becali.

Drept urmare, nu am putea sa facem concurenta Stelei, pentru ca echipa lui becali nu are dreptul moral sa se numeasca "Steaua"

Edited by MoWeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum un asemenea proiect nu s-ar face de azi pe maine, gata ne-am pus cativa insi si ne aruncam cu capul inainte ca boii. Ce vreau se reliefez este sa nu dezarmam daca in stadiile incipiente ale proiectului (proiectarea in sine) nu gasim destui adepti la o asemenea idee. Prima modalitate de promovare ar fi printre cunoscuti. Sa vedem cu ce putem incepe, apoi o reclama mai larga, samd.

Edited by ebonyc

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc , insa un asemenea pas ar fi posibil doar cu sustinerea Sudului si al AISS- unitatea de care vorbeam . Alta sustinere nu ai de unde sa primesti ; nu te astepta sa fi sustinut de spectatorii de la tribuna ( stiu , sunt baiat finut cu acest apelativ) sau de cealalta peluza , ca asta nu o sa se intample .

Am deschis aceasta discutie pentru a vedea cate persoane sunt capabile sa gandeasca si sa poarte un dialog constructiv ,bazat pe niste idei mai complexe ( in comparatie cu ce se discuta pe forum) . Daca se poate pune un articol pe prima pagina , mai la vedere ,scris de o persoana care stie ( din pacate stilul meu de scris nu ar atrage ).

Parerea mea e ca vb. " a protesta " are alta contatie in situatia noastra , aceea ca trebuie sa facem ceva . Cantece , scandari , injuraturi,batai au fost si nu au dat roade , poate ca e timpul sa urmam alta cale...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu astept sustinerea nimanui din cei care merg acum la meciuri. Chiar as prefera sa stea cu favoritii lor. Astept sustinerea celor care nu merg la meciuri.

 

Cei care merg la meciuri sunt clar multumiti de ceea ce au si vad.

Edited by ebonyc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Singura legatura intre echipa lui becali de astazi si Steaua de care m-am indragostit este numele.

Si palmaresul, si suporterii, si stadionul, si emblema,si sustinerea, si gloriile, si audienta, si mentalitatea de echipa mare. Ignori cam multe aspecte, nu crezi ?

@drvladyk

Adevarat, teoretic se poate orice, dar nu mi se pare normal sa-ti faci propria echipa pt ca nu-ti place actuala conducere sau directie. Si eu sunt nemultumit de actuala directie in care e fortata sa mearga tara, dar nu am sa dau bir cu fugitii. Ma incapatanez sa traiesc aici si sa ma pis contra vantului de fiecare data cand am ocazia. Asa si cu Steaua. Refuz sa mor ca si suporter, ma duc la meci si incerc sa influentez in bine pe cei din jur. Refuz sa ma bucur "pentru calificare" la 0-5 acasa si refuz sa pun botul la "nea' Gigi baga bani". Voi faceti ce vreti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricand se va gasi alt filantrop sa vrea binele unei echipe cum o viseaza o parte dintre suporterii Stelei. Sau cum ar zice un om de afaceri de pe meleagurile noastre:

"Suna interesant"

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe Timisoara a ingropato Iancu....scurt ...iar noi nu putem face ce au facut ei ...nu are logica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate stiu eu, si se prea poate sa ma insel, majoritatea echipelor "judetene" traiesc din sponsorizari. Oameni de bine, interesati sau nu, care finanteaza echipa, de la echipament pana la prime si deplasari si sa nu uitam de berea si ceafa de dupa meci.

Unchiul meu a fost un astfel de om, neputand practica, isi usura sufletul sponsorizand echipa locala, singur. Betivul de tata era capitanul echipei, si avea ceva talent. Se tranteau meciuri grupa mare, pentru ca altfel nu ai cum sa supravietuiesti. La moartea unchiului meu echipa a disparut, pe stadion pasteau vacile. Dupa o perioada s-a reinfiintat sub un alt nume, nu stiu cine o sponsorizeaza.

 

Ceea ce vreau eu sa spun, si scuzati-mi nostalgia, este ca fara sponsorizare nu se poate face nimic. Si sponsorizarea inseamna ca daca sponsorul vrea sa trantesti meciul, trantesti meciul. Scalat, n-ar exista diferente mari intre FC Steaua si Steaua Curata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@GRYG:

 

 

A mai fost pus pe site.Nici ei nu au fost "ingropati", dar Red Bull le-a calcat istoria, ceea ce in ochii suporterilor a fost inacceptabil.

 

Un alt exemplu ar fi F.C. United of Manchester:

 

 

Si aici voiam sa ajung.Situatia lor se aseamana cel mai bine cu a noastra.Imaginati-va sa traiti in Manchester si sa alegeti sa tineti nu cu UTD sau City, ci cu FC Utd, in conditiile in care cei 2 granzi fac legea in Anglia si chiar in lume.

 

@Axl:

 

Daca am gasi un sponsor, gen George Ogararu sa zicem, nu s-ar ajunge la situatia de a tranti jocuri.

Edited by rtj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Si palmaresul, si suporterii, si stadionul, si emblema,si sustinerea, si gloriile, si audienta, si mentalitatea de echipa mare. Ignori cam multe aspecte, nu crezi ?

Palmares, da, asa este. La fel si emblema. Aici s-ar putea discuta despre cum a pus jegul mana pe Steaua insa nici eu si nici tu nu stim exact cum sta treaba in cazul asta. Deci, pana la proba contrarie, sa zicem ca asa este

 

Suporterii stelisti, da, in conditiile in care consideri suporterii stelisti ca masa amorfa care incurajeaza echipa fara sa gandeasca, masa de cretini care coincide cu masa romanilor care voteaza avortonii FSN de aproape 23 de ani. Suporterul stelist are ca motto "semper superiores", nu "nu va fie frica, facem caterinca". Deci asa-zisii suporteri numai stelisti nu sunt. Cel putn nu al Stelei mele.

 

Stadionul? Ma faci sa rad. Arena Nationala nu a fost si nu va fi niciodata casa Stelei. Un stadion frumos, intr-adevar, dar nu are nici o legatura cu istoria Stelei. Si faptul ca mai joaca rar pe Ghencea atunci cand se asteapta la maxim 10.000 de oameni(si, deci, nu se renteaza chiria) nu inseamna ca si-a pastrat stadionul. Inseamna ca a dat cu piciorul unuia din ultimele lucruri care faceau legatura cu trecutul.

 

Gloriile? Stoica, Jenei, Iordanescu? Glorii steliste o mai fi, dar echipa, adica becali ("Steaua sunt eu!") nu ii trateaza in mod corespunzator.

 

Audienta. Aici asa este. Diferenta este ca acum audienta este adusa de catre urletele urangutanului din loja (ai fi surprins cati prieteni mi-au spus dupa meciul cu Stuttgart ca regreta ca nu-i pot auzi tampeniile). Steaua a devenit acum stindardul generatiei maneliste, echipa cocalarilor de pretutindeni. Decat asa, prefer audienta foarte mica.

 

Mentalitate de invingator? Numai mentalitate de invingatori nu au jucatorii de la echipa lui becali

 

 

 

Adevarat, teoretic se poate orice, dar nu mi se pare normal sa-ti faci propria echipa pt ca nu-ti place actuala conducere sau directie. Si eu sunt nemultumit de actuala directie in care e fortata sa mearga tara, dar nu am sa dau bir cu fugitii. Ma incapatanez sa traiesc aici si sa ma pis contra vantului de fiecare data cand am ocazia. Asa si cu Steaua. Refuz sa mor ca si suporter, ma duc la meci si incerc sa influentez in bine pe cei din jur. Refuz sa ma bucur "pentru calificare" la 0-5 acasa si refuz sa pun botul la "nea' Gigi baga bani". Voi faceti ce vreti...

Intr-adevar, propovaduind ignoranta si laudand-o, gasind scuze tampite pentru a deveni ignorant influentezi pe toata lumea in bine....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Initiativa celor din TM este laudabila insa nu cred ca poate fi pusa in aplicatie in cazul nostru... motivele le-a dat Azzido mai sus:

 

- Steaua nu a retrogradat, nu a fost dezafiliata, nu a fuzionat cu nimeni;

- Aceeasi majoritate de suporteri o sa-ti dea o gramada de likeuri, commenturi & stuff dar cand o sa vina vorba de facut ceva practic doar o mica parte o sa contribuie cu ceva.

- Scopul nostru ca si suporteri este sa sustinem echipa Steaua si sa ne bucuram sau sa ne intristam alaturi de ea, nu sa-i facem concurenta;

 

La Timisoara este o alta situatie.... am locuit in Timisoara 6 ani.... stiu despre ce este vorba acolo. Ei traiesc si respira pentru echipa aia. Au fost retrogradati, desfiintati si reinfintati, umiliti si batjocoriti de slinosul de Iancu, au fuzionat, au fost dezafiliati etc. insa pe ei i-a unit aceasta situatie. Nu ma intelegeti gresit... nu incerc sa ridic in slavi suporterii lui Poli (am avut partea mea de conflicte cu ei in anii petrecuti acolo :chair: ).... dar daca este sa fim obiectivi... ei nu se bat ca noi in peluza (vezi meciul cu Stuttgart), nu au SUD si NORD, nu au unii care accepta conducerea si unii care nu o accepta. Ei toti gandesc si fac intr-un fel.... nu zic ca ii bine sau rau ca au ales sa se opuna conducerii.... vreau sa subliniez ca au unitate.

O alta piedica impotriva proiectului asta ar fi ca noi suntem si imprastiati prin tara. Cand ar trebui sa se ia decizi majore cum poti sa ii ceri parerea unui membru din Baia Mare de ex. Solutii s-ar gasi, dar foarte greu. Timisoreni sunt toti acolo...dau doua telefoane si in 4 ore se strang toti la o bere si discuta. Ei se intanesc aproape saptamanal... AISS de cate ori pe an are sedinta in care sa vina membri sa se vada fata in fata? (asta nu este o intrebare retorica, chiar nu stiu, sunt recent inscris in AISS). Deci pe cand o sedinta si la noi sa va cunosc si eu? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alea sunt motivele lui Azzido, in care vrea sa creada el. Probabil il ajuta sa se simta mai bine apropos de decizia pe care a luat-o si drumul pe care l-a ales. E treaba lui. Multe sunt adevarate, nu zic nu, dar pana nu incerci nu stii.

Cum spunea cineva mai sus, o implicare a unei fostei glorii ar desfiinta teoria lui Axl. Dar, faptul ca scriem vreo 2 pe aici, pe care nu ne ia nimeni in seama, nu inseamna nimic. Trebuie sa plece de la persoane, organizatii care reprezinta ceva. Din cele enumerate de colegi, cred ca Sud-ul nu este o solutie( are deja o pozitie oarecum oficiala,nu?), sau poate doar cei ce s-au retras, singura ramasa este AISS. Organizatie a carei pozitii, pana la ora actuala este: nici o pozitie.... :hmmm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
o implicare a unei fostei glorii

Ok, hai sa implicam o fosta glorie. Echipa asta nou infiintata, anuntata public ca Adevarata Steaua, Steaua Curata sau mai stiu eu ce ar fi o palma data ciobanului, nu? Gaseste-mi si mie fosta glorie care doreste si poate sa dea o palma ciobanului.

 

Apoi, ce treaba are AISS-ul cu un topic deschis de un individ ieri? A intrebat cineva ceva pe cineva de la AISS? A luat cineva legatura cu Marius N., purtatorul de cuvant (sau macar cu Costi) sa-l intrebe ce pozitie are AISS-ul despre ideea dintr-un topic deschis ieri pe fcsteaua.ro? Are sens o asemenea intrebare? Are cu adevarat sens lamentarea asta pe net ca AISS nu are nicio pozitie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar nu ma lamentam draga Axl, am spus doar ca nu are nici o pozitie pana la ora actuala. Daca as fi dorit sa aflu o pozitie as fi intrebat pe topicul dedicat. Ca unul dintre aia 2,3 cu cotizatia la zi, sper ca mi-as putea permite o intrebare. Dar nu e treaba mea. Pur si simplu am enuntat faptul ca nu are. Poti sa ma contrazici? E singura organizatie (asa vad eu ), care ar putea face un demers. Asa cred, nu le zic nici sa faca nici sa nu faca, nu trebuie sa va opariti asa.

Iar foste glorii ar putea fi, ia vezi atitudini vehemente ale unora dintre ei.

In rest de acord, chiar ziceam mai devreme in alta parte ca ar fi o palma cum zici tu, in nici un caz nu s-ar implica marea lor majoritate.

 

Ps Te-a marcat S. King coane gasesti substraturi si intelesuri ascunse, ha?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai, frate, noi nu am fost in stare sa ne organizam sa mentinem amaratul asta de site pe linia de plutire si avem sperante sa intemeiem o noua echipa? Sa vedeti atunci circ fiindca X sau Y e arogant sau prost.

 

SSK parca zicea ca daca mai aude ipoteza cu " ne adunam 5 milioane de stelisti si cotizam fiecare", cica ameninta ca se arunca de la etaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@axl

 

Omul a dat un nume, nu a criticat pe nimeni. Ba chiar faptul ca el crede ca AISS ar putea fi organizatia care sa reprezinte suporterii stelisti mi se pare ca ar trebui sa fie considerat o lauda la adresa organizatiei.

 

@Joga

 

Nu s-a dorit asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0