Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Viitorul - Steaua 0-4 (0-3)

71 posts in this topic

Logo_Liga1BB.jpg

Duminica 11 noiembrie 2012, in etapa a 15-a a campionatului Ligii 1,

Viitorul Constanta - Steaua

Partida va avea loc pe stadionul "Farul" si va incepe la 21:30

Se transmite pe Digi Sport

La numai 3 zile de la meciul cu Molde, Steaua va intalni o echipa tanara, aflata in crestere vizibila. Aflata pe locul 11 in clasament, cu un golaveraj pozitiv, 17-14, echipa lui Hagi nu a dat inca totul in campionat. E loc de mai bine.

Doua nume se detaseaza de celelalte in primul "11" constantean. Portarul Buzbuchi - cel care a aparat formidabil in Cupa printre care si un penalty, calificarea datorandu-i-se in mare parte, si varful Iancu, aflat in vederile mai multor echipe de pe continent, dar si al Stelei.

In afara de acestia se remarca un alt tanar jucator. Denis Alibec, fost jucator al Stelei pe timpul junioratului, fost jucator al lui Inter Milano, aflat deasemenea in vederile echipei din Ghencea pentru retur.

Echipa e bine antrenata de un colectiv condus de antrenorul principal Anghel Catalin.

Daca Buzbuchi ar apara foarte bine si in acest meci si daca Iancu ar marca, gazdele si-ar putea apropia victoria. Daca...

Din fericire avem o echipa al carui joc nu convine niciuneia din echipele ligii 1. Un joc care incurca vadit echipele adverse, lasandu-le adesea fara riposta. Probabil ca asa se va intampla si cu Viitorul, desi nu se stie niciodata.

Steaua e insa o echipa compusa din jucatori foarte buni, unii peste medie, iar antrenorul sau e cat se poate de atent la desfasurarea fiecarui meci si intervine de fiecare data cu brio, atunci cand ceva nu merge.

Sunt fericit si ma simt bine, sensul vietii l-am descoperit, intalnindu-te pe tine...

Pronostic: x, 2

Edited by Virgil

Oare daca merg la meciul asta se cheama ca-s becalist?

Doua echipe unde patronii se implica peste antrenori.

Poate doar la una, la cealalta se implica creditorul nu patronul ...

Oare daca merg la meciul asta se cheama ca-s becalist?

In niciun caz. Dar poti fi suspectat ca te duci sa vezi echipa judetului. Din orice unghi ai privi tot rau iese. :naughty:

Eu zic sa nu risti. Ramai acasa si roaga-te pentru Steaua. :worthy:

Doua echipe unde patronii se implica peste antrenori.

Asta ti-a scapat sau nu erai tu cand scriai?

Asta de la Steaua e patron?????!!!! De cand????

asta ca vrei sa fii tu ala hater ?

Nu imi doresc sa se impuna Viitorul, insa de-ar fi sa se intample, Dica ar merita sa fie in prim-plan. Nu am uitat ce-a facut la Steaua si cum a fost indepartat a doua oara.

Eu as adauga si 1 pe langa X si 2, mai ales daca stelistii intra pe teren plini de aroganta. Daca nu, poate fi o victorie facila pentru oaspeti, in functie de ce jucatori vor intra si capacitatea lor de efort.

Din cate stiu, se intalnesc doua dintre cele mai bune defensive din Liga I.

O fi normal sau nu, eu merg pe o victorie a Viitorului. S-ar razbuna mai multe lucruri daca s-ar intampla asta: ce s-a intamplat cu Dica, Hagi, jucatorii de la Steaua II si restul juniorilor dati afara.

Edited by ebonyc

@ochisori verzi, ia-l pe ronnie asa cum e, ca nu e baiat rau doar mai trebuie sa se maturizeze nitel. da are potential

Oricat de mult as vrea sa i-o traga Hagi si Dica oii, obiectiv vorbind, Steaua este favorita certa. Nu cred ca baietii lui Jiji se vor incurca la Constanta.

Balonul e rotund. Orice rezultat e posibil. Daca n-ai noroc, ghinionul abia asteapta sa puncteze.

Totusi, de ce am impresia ca meciul e jucat dinainte? Numai scorul nu se stie, dar daca e sa fie un aranjament, va fi la maximum doua goluri diferenta.

Dica nu mai e cea fost, dar ce-i al lui, e al lui. Nimeni nu bate loviturile de pedeapsa mai bine decat el, in tara asta. Ca sa nu mai spun de loviturile libere din preajma careului de 16m.

Duminică, restricţii de circulaţie în zona stadionului Farul

Pentru data de duminică, 11 noiembrie 2012, în intervalul orar 18.00 - 24.00, Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis şi Poliţia Circulaţie Constanţa vor restricţiona circulaţia auto pe străzile Primăverii şi Ion Andreescu cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal FC Viitorul Constanţa - FC Steaua Bucureşti. Accesul spectatorilor spre porţile de intrare ale stadionului se va face pietonal sau cu permis auto eliberat de către organizatorul meciului.

- Accesul autoturismelor cu permis parcare zona "VIP" şi zona "Oficială" se va face numai prin Str. Primăverii (poarta auto).

- Accesul autoturismelor cu permis parcare zona "Vestiare" se va face numai prin Str. Ion Andreescu

academiahagi.ro

Edited by ebonyc

@ ebonyc

Asa se intampla la fiecare meci. Nu e o situatie speciala.

Dica: "vrem sa relansam campionatul". Ca doreste e bine, multi vor (Negoita, Borcea, Paskany), sa vedem daca o sa si poata.

Edited by Virgil

Eu nu cred intr-o victorie la Constanta, cel mai probabil un egal. Baietii lui Hagi joaca bine pe contraatac, abuzeaza de mingi de 30-40 de metri pe Chitu care e exploziv si de multe ori apar faze periculoase la poarta adversa. Plus ca au un Dica :steag_sah_mic: si un Iancu care pot produce oricand surpriza.

Dica nu mai e cea fost, dar ce-i al lui, e al lui. Nimeni nu bate loviturile de pedeapsa mai bine decat el, in tara asta. Ca sa nu mai spun de loviturile libere din preajma careului de 16m.

+nimeni nu da pase ca ale lui.

@ gio_stgloria

E adevarat. Tot atat de adevarat e ca Dica a fost un jucator lent, iar acum, la 32 de ani probabil ca nu poate fi mai vioi ca atunci. Dar o echipa tanara ca Viitorul si-l poate permite, pentru ca el poate preda adevarate lectii de fotbal in timpul antrenamentelor si chiar al meciurilor.

Ii da finu' meciu lu' nasu pac-pac, dupa aia in retur cand probabil Steluta e deja campioana si Viitorul va avea nevoie de puncte, i se va intoarce favoarea.

Ii da finu' meciu lu' nasu pac-pac, dupa aia in retur cand probabil Steluta e deja campioana si Viitorul va avea nevoie de puncte, i se va intoarce favoarea.

Defapt , Jiji este finul lu Hagi .. :)) Va fi un meci spectaculos intre 2 echipe care joaca fotbal adevarat in campionatul romanesc. pronostic : 2 .

Pronostic 2-0 :) si asta asa cu rezervele

Joaca viitorul cta nu Hagi,daca era Hagi pe teren mai ziceam ce dracu e vorba de Steaua cu o echipa inființata in 2009 de un mare fotbalist. Cu o floare nu se face primavara.

Balonul e rotund. Orice rezultat e posibil. Daca n-ai noroc, ghinionul abia asteapta sa puncteze.

Totusi, de ce am impresia ca meciul e jucat dinainte? Numai scorul nu se stie, dar daca e sa fie un aranjament, va fi la maximum doua goluri diferenta.

Problema e ca nu a fost un adversar pana in momentul de fata , macar unul singur care sa puna cu adevarat probleme Stelei dar in meciul ca cel de diseara in care te simti invingator fara niciun fel de emotie de dinainte sa inceapa meciul , pierzi 100%.

Sign in to follow this  
Followers 0