Sign in to follow this  
Followers 0
Ivanski

Evenimente

44 posts in this topic

http://www.youtube.com/watch?v=QJxEsMGai8w

Si gata! Cedry2k a declarat hotarat ca asta e ultimul lui material, solo sau cu trupa. De asemenea, concertul de la Silver Church ar putea fi ultimul concert Cedry2k din Bucuresti, pentru ca, din ianuarie, artistul nu mai sustine spectacole. Asa ca va asteptam la Silver Church pe 18 noiembrie ca sa va aratati respectul pentru o activitate care s-a desfasurat pe parcursul a 15 ani si cuprinde nu mai putin de 9 materiale (7 solo). Haideti sa ne regasim ,,Identitatea"!!!

Maine in Silver Church, incepand cu ora 21:00 concert de retragere Cedry2k + lansare "Identitate".

concert-de-retragere-cedry2k-la-the-silv

Edited by Ivanski

E oficial! Guvernul trimite Romania la executie prin cianurare. S-a decis inceperea proiectului minier de la Rosia Montana.

http://www.mediafax.ro/social/guvernul-a-a...ntului-11275548

Cetatenii isi rezerva dreptul de a se apara in fata abuzurilor de orice fel.

Piata Universitatii (la Statui) ora 17.00

1 septembrie 2013 este Zi de lupta impotriva cianurii si fracturarii! Facem un apel catre cei care vor iesi duminica in strada, indiferent pentru care dintre cele doua cauze: nu uitati ca Romania se afla acum sub asediu! Rosia Montana si Barladul reprezinta stalpii de rezistenta! Sa ne facem ambele mesaje auzite, din Bucuresti la Barlad, din Cluj la Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Tg. Mures, Iasi, Bruxelles sau Viena! SOLIDARITATE!!!

Alba: Alba

Timisoara: Timisoara

Iasi: Iasi

Cluj: Cluj

Brasov: Brasov

Constanta: Constanta

Tg. Mures: Targu Mures

Galati: Galati

Craiova: Craiova

Roma: Roma

Paris: Paris

Berlin: Berlin

Viena: Viena

Londra: Londra

Bruxelles: Bruxelles

Madrid: Madrid

Oslo Oslo

Ghid de nesupunere civica: Click

Cei care locuiesc in afara tarii pot iesi duminica in fata ambasadelor si consulatelor Romaniei cu mesaje pentru Salvarea Rosiei Montane! Faceti poze si postati-le. Rosia Montana este peste tot!

In plus se protesteaza si fata de inceperea mai pe ascuns a proiectului gazelor de sist. Aceste gaze vor putea fii extrase cu pretul instabilitatii scoartei terestre( vor aparea cutremure), si cu pretul poluarii tuturor apelor subterane. Cu alte cuvinte beneficiile sunt inexistente in comparatie cu distrugerile iremediabile care vor survenii.

Stop gazelor de sist

Deasemenea este un protest impotriva a tot ce este rau in aceasta tara. Ne vrem Romania inapoi!

Prea mici pentru un razboi asa de mare ...

Interesele se numara aici cu miliardele de euro ...

Mai bine va canalizati eforturile pe respectarea protejarii mediului in zona atunci cand va incepe exploatarea si mai ales dupa incetarea ei ...

Edited by Harald
Interesele

Intr-o epoca in care aurul era al nostru si il exploatam fara cianuri si alte otravuri..

61465_356042021147650_1291422844_n.jpg

Ce inseamna "al nostru"? De-exemplu pana in 1918 nu poti spune ca Transilvania era "a noastra", apartinea unui alt stat, deci era logic ca aurul era "al lor". Ca sa nu mai spun ca in epoca medievala tiganii baiesi reprezentau un procent majoritar printre cei care extrageau aurul. Aia era "de-ai nostri"?

Pai cand Transilvania a fost furata, a fost furata de la noi, deci era tot a noastra. Daca tie iti fura masina, ramane tot a ta, doar ca nu o mai conduci tu, si aproape instant i se va pierde urma (depinde de model).Cat despre tigani, stiu ca aveau regim de sclavi la casele boieresti, normal ca ii puneau la munca. Si ca un bonus noi am fost aici inaintea ungurilor si a tiganilor (fara sa incerc sa atac aceste 2 rase intrucat au si ei un procent mic de oameni cu capul pe umeri, dar asta este adevarul).

Pai cand Transilvania a fost furata, a fost furata de la noi, deci era tot a noastra. Daca tie iti fura masina, ramane tot a ta, doar ca nu o mai conduci tu, si aproape instant i se va pierde urma (depinde de model).Cat despre tigani, stiu ca aveau regim de sclavi la casele boieresti, normal ca ii puneau la munca. Si ca un bonus noi am fost aici inaintea ungurilor si a tiganilor (fara sa incerc sa atac aceste 2 rase intrucat au si ei un procent mic de oameni cu capul pe umeri, dar asta este adevarul).

Din nou, care noi? Aveau romanii vreo organizatie statala de la care s-a dezlipit Transilvania? In momentul venirii ungurilor in Pannonia, Transilvania era parte a Hanatului Bulgar, cucerita la inceputul secolului 9 de Krum. Care o cucerise de la avari, care o cucerisera de la gepizi, care o cucerisera de la huni si tot asa...

Exploatarea resurselor unui teritoriu care-ti apartine e cat se poate de normala. Coroana Maghiara a exploatat aurul, austriecii au exploatat aurul si dupa 1918 si Regatul Roman a exploatat aurul. Dar ca sa te relaxezi... in evul mediu Ungaria nu prea avea ce face cu aurul din Apuseni, aveau propriile mine de aur si argint in Ungaria Superioara, cele mai bogate mine de acest fel din Europa. La fel de aproape de noi existau minele de argint din Serbia... Apusenii erau slab exploatati.

Protestul continua, incepand cu ora 7 seara la Universitate. Ieri prezenta a fost de cateva mii bune de oameni nu doar"cativa" cum au aparut dezinformari pe la televiziunile mincinoase ale hotilor! Am revendicat strada si am ocupat-o ore bune! Astazi strigam din nou pentru salvarea Rosiei Montane, dar si impotriva extragerii gazelor de sist!

P.s. "Alexandru H." eu nu cred istoria oficiala in general. E clar ca putem sa ne contrazicem la infinit. Eu o sa ma opresc aici:) O zii buna!

Protestul continua, incepand cu ora 7 seara la Universitate. Ieri prezenta a fost de cateva mii bune de oameni nu doar"cativa" cum au aparut dezinformari pe la televiziunile mincinoase ale hotilor! Am revendicat strada si am ocupat-o ore bune! Astazi strigam din nou pentru salvarea Rosiei Montane, dar si impotriva extragerii gazelor de sist!

P.s. "Alexandru H." eu nu cred istoria oficiala in general. E clar ca putem sa ne contrazicem la infinit. Eu o sa ma opresc aici:) O zii buna!

Istoria nu e de crezut sau nu, ca nu vorbim de religie aici.

http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=Foto:...na-duminica.jpg

Maxim 1200 au fost la manifestatie ...cand au ocupat bulevardul ... la Universitate ...

Televiziunile USL-ase (Antenele si Romania TV ) nu au dat nimic ...

Imagini in direct si comentarii au dat B1, DIGI si Realitatea ...

Istoria nu e de crezut sau nu, ca nu vorbim de religie aici.

Poti sa dezvolti, te rog?

http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=Foto:...na-duminica.jpg

...

Imagini in direct si comentarii au dat B1, DIGI si Realitatea ...

Singurele televiziuni carora le pasa de tara.

Amice, de aseara ai descoperit protestele astea? Stii de cand a fost demarat acest proiect sau nu aveai televizor sau ziare atunci? Crezi ca pe tembelii aia din televiziuni si din presa sau de pe la vreun partid politic din tara asta ii interseaza cum se va extrage aurul?

O sa-ti faca Baselu si Ponta un referendum si ai tot dreptul sa decizi ce vrei.

Singurele televiziuni carora le pasa de tara.

Amice, de aseara ai descoperit protestele astea? Stii de cand a fost demarat acest proiect sau nu aveai televizor sau ziare atunci? Crezi ca pe tembelii aia din televiziuni si din presa sau de pe la vreun partid politic din tara asta ii interseaza cum se va extrage aurul?

O sa-ti faca Baselu si Ponta un referendum si ai tot dreptul sa decizi ce vrei.

Referitor la politicieni si Romania .... situatia se aseamana cu ...

" banutu la buzunar si 24, 25 pentru ei ..."

Adica spaga si contractele pentru noi politicienii( indiferent de functie si culoare) ... restul ... Romania, resurse, mandrie, autostrazi, taxe si impozite etc pentru popor ...

Cam asa vad eu lucrurile ....

Ieri s-a ocupat din nou strada. Azi protestul continua.

Edited by Harald

In prima zii a protestului (duminica) s-a blocat Bd.-ul Nicolae Balcescu pe ambele sensuri de circulatie, actiune urmata de un mars pana la guvern (cu popas acolo, si intoarcerea inapoi la Universitate unde banda spre Unirii a fost ocupata ore bune. In a 2-a zi de protest (luni), s-a blocat Bd-ul Regina Elisabeta, pe ambele sensuri de circulatie, circulatia troleibuzelor fiind oprita iar autobuzele fiind deviate. In a 3-a zi de protest (marti - adica ieri) s-a blocat Calea Victoriei. Prezenta a fost destul de mare si pe zi ce trece din ce in ce mai multa lume se alatura cauzelor nobile de salvare a Rosiei Montane, dar si de salvare a apelor protestandu-se impotriva gazelor de sist. Protestul continua, strada e a noastra!

Edited by Harald

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=670993

Vad ca toata lumea ignora postarea aia a mea. Il rog doar pe Marius Mihet sa o ignore, macar azi sa petreaca si el, si pe restul va rog sa o cititi si sa imi spuneti de ce are ala voie sa faca pe alt user slugoi( Adrian cand revii sa nu zici asa ca iti iei 3 luni direct), de ce daca ala kla sau cum plm ii zice, daca a postat civilizat nu are dreptul la o parere? De ce eu am obligatia de a suporta freegigisti si altii nu au obligatia de a suporta pe aia care vor mina aia ( cu care personal nu sunt de acord)? Eu nu sunt de acord, dar altii pot avea alta parere, nu? Sa ziceti si care e parerea majoritara apropos de cainii maidanezi nu de alta, dar daca am vreo parere contrara sa nu fiu cumva facut slugoi ca apoi il iau pe ala la dzei si voi sfarsi banat in timp ce postarea lui va sta bine mersi pe site. Pai nu zicea Tiberiu ca au loc toti? Pai nu zicea Tiberiu sa fie admisa orice parere atata timp cat e expusa civilizat? Nenea Azzido, pai dupa ce am plans cu mail-uri la Tiberiu cine dracu stie de cand sa ii aratam ce naspa e aici cu talibanii, ce facem? Ne bagam p in ideile lui Tiberiu? Pai e frumos asa? Kla ala e de mult pe aici, nu stiu cine e si nu ma intereseaza, dar azi s-a aflat ca lucreaza la aia si gata ban.... Sa-mi f una, ca pe vremea talibana nu banam oamenii in functie de serviciul pe care il aveau.

LE choli, ai postat dupa el, atunci nu ai remarcat? :P

Unde e vorba de dusmanii tarii, nu e loc de trolling sau de toleranta. Iar comparatia intre promotorii Rosia Montana si free gigistii e inoportuna. Ti-am mai explicat in dese randuri ca n-ai nici o treaba cu patriotismul local.

Cica astia de la Rosia Montana n-ar urmari tonele de aur si argint, ci metalele rare cum ar fi titanul (cautat cu disperare in aeronautica sau medicina). Aur si argint gasesc oriunde din Siberia pana in Canada, deci asa se explica de tot urmaresc de vreo 10 ani sa exploateze muntii aia si se dau bine cu toate generatiile de politicieni penali. Metalele rare de acolo sunt de vreo 4-5 ori mai valoroase decat argintul si aurul si sunt bonus, practic pentru astea ei nu platesc nimic statului roman.

Sincer, ar fi o tragedie ca dupa petrolul si gazele romanesti sa vindem si resursele minerale.

Edited by Harald

Stai ca a intrat patriotul sitului, sa-mi mai explici de vreo cateva ori doctorasule, ca eu pricep mai greu.

STUPÍD, (Despre oameni) Lipsit de inteligență, greoi la minte; natang, marginit; (despre manifestari ale oamenilor) care dovedește, tradează lipsă de inteligență. “ Din fr. stupide, lat. stupidus.

Nu-i asa moderatori? Natangii, prostii inteleg mai greu deci rog sa fie lasat sa-mi explice pana inteleg si inainte sa-l bag in p masii si sa iau ban, multumesc pt intelegere.

provocare! atentie!
Edited by Marius Mihet

Ieri s-a blocat Bd. Regina Elisabeta totul culminand cu blocarea Pietei Constitutiei. S-a iesit din tarcul impus de jandarmerie. Cu alte cuvinte Protestatari - mancatori de shaorma uimiti 5-0. Legat de reactia autointitulatilor conducatori ai Stelei (vezi aici ), trebuie precizat ca ei sunt defapt niste puscariabili aflati acolo din motive pur financiare. Ei nu au nici o legatura cu nimic din ce inseamna Steaua, pentru ca "Steaua suntem noi!". Orice suporter din Romania are in primul rand statutul de cetatean liber cu drepturi si obligatii. Noi nu suntem obligati sa acceptam distrugerea pentru ca o mana de oameni sa traiasca bine. Deci cine pe cine prejudiciaza?