Posted September 20, 2012 (edited) · Report post FC Steaua Bucuresti - FC Rapid Bucuresti Luni, 24 septembrie 2012, ora 20:30, Liga 1, etapa 9, Arena Nationala Meciul va fi transmis de Antena 1 si Dolce Sport. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu - Dumitras, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Rusescu, Rocha Rapid: Albut - Bozovici, Glauber, Oros, Milisavljevici - Texeira, Codrea, Pancu, Herea - Goga, Bilasco Cel mai bun marcator: Steaua: Rusescu/Rocha - 6 goluri Rapid: Nicolae Grigore - 3 goluri Ultimul rezultat din Liga 1: CSMS Iasi - Steaua 0-3 Rapid - Gloria Bistrita 3-1 Clasament: Incepand cu data de 21.09.2012 biletele pentru partida F.C. Steaua Bucuresti - FC Rapid Bucuresti se pot achizitiona numai de la casele de bilete ale National Arena. Preturile biletelor sunt urmatoarele: VIP 1: 150 lei VIP 2: 100 lei VIP 3: 75 lei Tribuna I (inelul interimar): 25 lei Tribuna I (inelul 3): 20 lei Tribuna II (sectoarele 113-114): 50 lei Tribuna II (sectoarele 111, 112, 115 si 116): 40 lei Tribuna II (sectoarele 109, 110, 117 si 118): 30 lei Tribuna II (inelul interimar): 25 lei Tribuna II (inelul 3): 20 lei Peluza I (inelul 1): 15 lei Peluza II (inelul 1): 15 lei Peluza II (inelul interimar): 15 lei Peluza II (inelul 3): 10 lei Locatia acestora este: - intrarea bulevardul Basarabia - intrarea bulevardul Pierre de Coubertine - intrarea strada Maior Coravu. Programul caselor de bilete: Vineri: 10:00 - 19:00 Sambata: 10:00 - 17:00 Duminica: 10:00 - 17:00 Luni: 10:00 - 20:00 HAI Steaua ! Edited September 24, 2012 by blindius Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2012 · Report post galeria va fi la Peluza Sud jos sau sus sau ambele? sezonu trecut la Steaua-rapid eram jos Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2012 · Report post Comparatie: Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2012 · Report post prra .. **** cioara!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2012 (edited) · Report post Conform site-ului pariori.ro, in ultimii 10 ani rivalitatea dintre Steaua si Rapid a inregistrat un numar mare de remize, 13 in toate competitiile in care s-au intilnit, fie că a fost vorba de Cupa UEFA sau de meciuri din campionat. Doar de 5 ori au cîștigat echipele gazdă si tot de atitea ori s-au impus oaspetii. Steaua n-a batut-o niciodata pe Rapid cand a intalnit-o imediat dupa un meci de Europa. Primul astfel de episod s-a intamplat in toamna lui 2005. Steaua cu Protasov la carma o spulberase pe teren propriu pe Lens, scor 4-0, in grupele Cupei UEFA, iar după doar 3 zile de la acel meci, unul dintre cele mai bune facute vreodată de Steaua in Europa după Revolutie, a jucat cu Rapid, pe Giulesti si s-a terminat 0-0. De atunci, au mai urmat 6 dispute venite la 3 sau 4 zile dupa jocurile din Europa, iar Steaua nu a reusit niciodată să-și invingă rivala din Grant. O va invinge luni 24 septembrie? In mod normal liderul are prima sansa. Chiar daca rapidistii sunt mai odihniti si mai pregatiti pentru acest meci, am incredere ca Steaua va sparge gheata si va invinge. Pronostic: 1. Edited September 21, 2012 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post De cate ori se apropie acest meci devine o chestie clara pentru mine si ma ingrijoreaza in mod special forma echipei, dupa un meci destul de greu cu VFB Stuttgard, vine un meci esential cu cRapid. Sper sa faca baietii astia fata si sa nu ne facem iar de rusine cu cRapid. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post salut, stie careva unde sta galeria Stelei la acest meci,la ce inel ma refer ? stiu ca stau la Peluza Sud,dar nu stiu ce inel 1 sau 3,la unele meciuri stau la inelul 1,iar la unele la al 3-lea,cum a fost cu Dinamo. vreau sa stiu unde sa-mi iau bilet,inelul vreau sa stiu,adica sus sau jos Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post salut, stie careva unde sta galeria Stelei la acest meci,la ce inel ma refer ? stiu ca stau la Peluza Sud,dar nu stiu ce inel 1 sau 3,la unele meciuri stau la inelul 1,iar la unele la al 3-lea,cum a fost cu Dinamo. vreau sa stiu unde sa-mi iau bilet,inelul vreau sa stiu,adica sus sau jos SUS Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post Eu am auzit ca la inelu' 3 se sta . Eu acolo mi-am luat ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post SUS nu stiu daca ma bag aiurea, dar la Peluza Sud(cea dinspre Basarabia) se sta in toata peluza...toata peluza e stelista...stai unde vrei...la cea din nord(Pierre de Coubertine) se sta doar pe primul inel de jos, sus stau rapizii.Ma insel eu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2012 · Report post nu stiu daca ma bag aiurea, dar la Peluza Sud(cea dinspre Basarabia) se sta in toata peluza...toata peluza e stelista...stai unde vrei...la cea din nord(Pierre de Coubertine) se sta doar pe primul inel de jos, sus stau rapizii.Ma insel eu? chiar deloc Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post chiar deloc Din cate imi amintesc eu la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia, au fost numai stelisti, pe cand "galeria" lui cRapid a stat in partea celalata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 (edited) · Report post Vreau sa vad toate cior**e sus pe gard , sus pe gard , sus pe gard. Edited September 23, 2012 by gio_stgloria Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post Ultima victorie pe teren propriu impotriva Rapidului a fost la acel 2-1 din 2002 cu " blocnotes " in rolul principal(marcator a unei duble) , 10 ani? realmente jenant , vor mai croncani ironic si dupa acest meci ? Tanase titular , Popa - cipurile obosit domne` dupa meciul cu Mercedesul - pe tusa , probabil ca da , croncanitul va fi mult mai iritant . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post nu stiu daca ma bag aiurea, dar la Peluza Sud(cea dinspre Basarabia) se sta in toata peluza...toata peluza e stelista...stai unde vrei...la cea din nord(Pierre de Coubertine) se sta doar pe primul inel de jos, sus stau rapizii.Ma insel eu? Tu zici chiar bine , dar cred ca el se referea la NORD . Adica la Mustata si ceilalti si ei stau sus la inelu' 3 . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post Ultima victorie pe teren propriu impotriva Rapidului a fost la acel 2-1 din 2002 cu " blocnotes " in rolul principal(marcator a unei duble) , 10 ani? Aliuta si Falemi au dat golurile, Raducanu a marcat in retur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post nu stiu daca ma bag aiurea, dar la Peluza Sud(cea dinspre Basarabia) se sta in toata peluza...toata peluza e stelista...stai unde vrei...la cea din nord(Pierre de Coubertine) se sta doar pe primul inel de jos, sus stau rapizii.Ma insel eu? atunci imi cer scuze , n-am fost eu informat corect Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 · Report post Aliuta si Falemi au dat golurile, Raducanu a marcat in retur. Ai dreptate , imi cer scz si rectific , "blocnotes" a marcat la meciul din 2001 jucat chiar de Paste pe Ghencea . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post am 3 bilete la peluza 2 inelul 1, daca doreste cineva le dau la schimb pentru unele tot la peluza 2, dar la inelul 2 sau 3. pm daca este cineva interesat ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post oare pentru rapidisti stadionul se imparte in "ghiulul 1,2, etc"? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post Steaua 2 - 1 Rapid scor final Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post Facem si noi o coregrafie? Vin astia de la rapid si ne dau clasa iar Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post Reghecampf: "Avem un meci foarte important, care trebuie să ne motiveze foarte mult, să ne dea puterea să il câștigam. E foarte important să continuam pe acest drum. Mă interesează să câștigam fiecare meci, nu că jucam contra Rapidului. Ne interesează cele trei puncte ca să ne indepartam de celelalte echipe. Cred că vom avea parte de un meci frumos. Tanase si Rusescu se antrenează normal si speram să fie apti la ora jocului. Nikolici are si el o mică problema dar cred că pană luni tot lotul va fi apt". "Herea este unul dintre jucatorii buni ai Rapidului, Rapid are echipă buna un antrenor foarte bun si va fi un meci foarte important. Nu trebuie să ne concentram doar la Herea, ci si la ceilalti jucatori importanti ai Rapidului. Steaua - Rapid este un meci important, intre două echipe din Bucuresti. E un derbi, vorbeam dacă se juca in ultima etapă pentru titlu". "Am vazut că si domnul Zotta a spus că nu stie de cand nu a mai batut Steaua pe Rapid, dar astea sunt lucruri de gradiniță, cand jucatorii vor intra pe teren nu vor mai tine cont de statistici", a adaugat tehnicianul. "Ne lasă să ne gandim că ne putem califica in primavara europeana Multi discută despre acest meci, dar nu stiu ce inseamnă Stuttgart, locul 6 in Germania. Sunt multi care locuiesc in Germania si degeaba o fac. Mă deranjează că sunt stelisti care au scris istorie la acest club si le spun că eu mă ocup de această echipa Dacă pentru ei este mai important să apară la TV, este treaba lor. Eu nu vreau să dau nume, dar cand nu ajungi la struguri spui tot timpul că sunt acri. Eu analizez ce facem noi la echipă si un stiu de ce ceilalti au foarte mult timp liber, asta se vede si in locul din clasament. Nu le-am raspuns nici lui Șumudică si nici lui Edi Iordanescu după ce am pierdut la Vaslui". Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2012 · Report post Foarte interesanta statistica de la inceput....trebuie sa demonstram ca sintem mai buni decit ei.Intotdeauna cu Rapidul au fost cele mai grele meciuri si cu cei mai multi spectatori.Sper din toata inima mea de stelist sa cistigam deseara.Haiiiiii Steauaaaaaa!!!!pronostic:2-1 pt noi. Share this post Link to post Share on other sites