Sign in to follow this  
Followers 0
Azzido

Bozgoria-Romania

21 posts in this topic

Salut,

Dupa cum spune si titlul topicului, asta e unul din acele meciuri in care trebuie si o sa strangem randurile pt a face o deplasare cu adevarat epica.

Nici nu s-a terminat bine meciul cu Andora si pe net au inceput sa apara deja provocari din partea rivalilor istorici.

Consider ca nu e nevoie sa mai explic de ce trebuie sa mergem la Budapesta si de ce e absolut obligatoriu sa faci cel putin o astfel de deplasare in viata ta de suporter, ultras, huligan sau ce te mai consideri.

Va rog sa ne scutiti de expresii gen "aia sunt cheliosi, trasi de fiare si mananca copii la micul dejun" pt ca sunt fumate si nu impresioneaza pe nimeni.

Daca reusim sa strangem cel putin 500 de "huligani, bagabonti,derbedei" romani sunt sigur ca o sa avem o deplasare de povestit nepotilor.

E topicul meu si nu tolerez suferinte referitoare la Mircea Sandu, Dragomir & shit. Exista alte topice deschise pt asa ceva. Daca nu aveti de gand sa mergeti la meciurile nationalei sau nu va intereseaza nationala ROMÂNIEI, rog sa va abtineti de la postat.

Asadar, meciul este pe 22.03.2013.

Cati doritori avem ? Tren sau autocar ?

Cu siguranta vor fi multi doritori, depinde cate bilete vom avea si cum ni se va permite sa mergem...

Cred ca or sa fie destule bilete pentru ca au stadion mare. Oricum, indiferent de numarul de persoane care va face deplasarea, este aproape imposibil sa existe incidente in afara stadionului, doar in cazul in care unele grupuri mici vor face deplasarea separat, dar si asa e destul de greu.

Probabil se va merge cu autocare.

Avand in vedere meciul cu Andorra, cred ca s-a realizat o unitate in randurile ASR, dar problema este ca mai e mult pana in martie si deja au aparut personaje care incearca sa destabilizeze lucrurile.

Ca unul care am fost si la Ujpest, consider precum Dragos ca e imposibil sa se intample ceva inafara stadionului - politia nu va permite nicio miscare.....inclusiv, va fi un contingent insemnat de militieni romani.

Cu siguranta va fi o deplasare memorabila, care va aduna toata crema ultraseriei romanesti.

Ma gandesc ca daca se va aduna macar un autocar de la Steaua, rapid, Dinamo, Craiova, ploiesti, Arad, Cluj, Craiova, Timisoara, deja avem 500 insi din artileria grea.

Cu trenul, si cu un vagon pt fiecare din cei enumerati mai sus va fi si mai interesant.

Singura posibilitate este sa le facem la Bucuresti o intampinare ca la Posada, spre aducere aminte, cu pietre, smoala, vipere si foc pe ei.

Sa se organizeze ceva concret eu sigur ma prezint la meci,asa ca hai sa o punem de o organizare

Sa se organizeze ceva concret eu sigur ma prezint la meci,asa ca hai sa o punem de o organizare

N-ar fi mai frumos sa le facem o prezentare civilizata? Sa dam si nio dovada o data ca putem fi europeni? Ca putem fi civilizati?

Daca ei sunt tarani si ne injura, tebuie sa ne coboram la nivelul lor, sa fim ca ei?

sa inteleg ca daca se merge vom sta alaturi de alti suporteri printre care si rapidisti? pt ca daca este asa cel care vrea asta este cel putin cretin...cum sa stau alaturi de tigani cand ei la meciul cand noi cand am fost scosi in bastoane ei strigau la revedere? asta pt ca am vazut un post mai sus...lasa-ma cu vrajeli gen " meciul cu ungurii... sunt unguri sunt nu stiu cum dracu"...nu poti frate sta alturi de adversari cand au facut ce ne-au facut indiferent cu cine jucam

in alte tari sunt si crime intre suporteri, insa la meciurile nationalei stau impreuna.

oricum , nu cred ca ai fost la acel meci in giulesti sa iti iei bastoane in cap, iar daca baietii care si-au luat pot trece peste astfel de lucruri, cred ca poti sa faci si tu un compromis.

Peluza Nord rapid nu merge alaturi de ASR. nu stiu cum va fi la ora meciului...

la budapesta cu uipestii au fost incidente si afara (mici ce-i drept) dupa meci. s-au bagat niste bozgoriani cu o duba pe sensu nostru kamikaze style ne-am dat jos si a aparut garda la scurt timp . ceva pietre si cam atat . eu zic ca se pot intampla destule si afara :naughty: . se va juca pe ferenc puskas si cam in jur de 2000 de bilete primesc vizitatorii , suficiente . peste 500 care vor conta vom fi sigur.

dar pana atunci hai la 'stambul :D

sa inteleg ca daca se merge vom sta alaturi de alti suporteri printre care si rapidisti? pt ca daca este asa cel care vrea asta este cel putin cretin...cum sa stau alaturi de tigani cand ei la meciul cand noi cand am fost scosi in bastoane ei strigau la revedere? asta pt ca am vazut un post mai sus...lasa-ma cu vrajeli gen " meciul cu ungurii... sunt unguri sunt nu stiu cum dracu"...nu poti frate sta alturi de adversari cand au facut ce ne-au facut indiferent cu cine jucam

Razvane, mai mult ca sigur daca se merge asa nu au ce cauta rapidistii langa tine sau invers, fiecare o sa stea cu grupul cu care a facut deplasarea , o sa fim grupati . Iar privind incidentele , si la Ujpest dupa cum se stie au fost foarte multe atat la intrarea/iesirea din stadion cat si la plecare :) . sper sa fim cat mai uniti , eu unul o sa fiu prezent ! la fel cum am fost si la ujpest aceea fiind ultima mea deplasare pana in prezent.

Nu pot comenta. Nu suport ungurii, si cand vad o unguroaica frumoasa ma apuca dracii inainte sa imi trezeasca interesul.

Asa ca nu pot comenta.

Nenorocita natie! In frunte cu Astalos de la CNCD, dar ala e ungur de la Jerusalaim. :wanker:

Parca m-ar tenta si pe mine sa merg la Ungaria-Romania. Daca ar fi macar la jumate dintr-un Serbia-Bosnia ar fi grozav.

Este tren Bucuresti-Viena via Budapesta in fiecare zi. Pleaca la 14:00 si ajunge pe la 4:00 la Budapesta a doua zi parca. E si destul de ieftin. Nu stiu, eu zic ca cu trenu e atmosfera mai frumoasa.

Cred ca deplasarea se face in functie de ce vor autoritatile pentru ca se va considera un meci cu grad mare de risc.

Din cate tocmai am inteles, meciul Ungaria vs. Romania se va juca fara spectatori, vecinii fiind penalizati pentru scandari antisemite.

Nu m-ar mira sa apara din ce in ce mai des asftel de decizii ale celor ce conduc destinele fotbalului inaintea meciurilor de risc maxim.

pentru cei care vor sa faca deplasarea cu tancul suna-ti la ........... :steagro:

A zis bine ma..adica fiecare sa se sune pe el insusi.

Sign in to follow this  
Followers 0