Posted August 10, 2012 · Report post @ Stefan88: asa este, nu ai jignit, nu ai vorbit urat. Nu este prima data cand postezi ''batem cu nspe mii la 0''. Cu ce ajuta la discutie sa tot postezi asa ceva? Nu este nici prima data cand se sterge si daca nu ma insel, ti s-a mai transmis de ce. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2012 (edited) · Report post @ Stefan88: asa este, nu ai jignit, nu ai vorbit urat. Nu este prima data cand postezi ''batem cu nspe mii la 0''. Cu ce ajuta la discutie sa tot postezi asa ceva? Nu este nici prima data cand se sterge si daca nu ma insel, ti s-a mai transmis de ce. Nu mi s-a transmis de ce,iar eu imi dau cu parerea cat o sa fie scorul.Sunt sigur ca nu prea va convine ceea ce scriu,dar atat cat nu am incalcat regulamentul...respectati-mi opinia.Si ce ajuta sa-mi tot stergi? Edited August 11, 2012 by Stefan88 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2012 · Report post @ stefan88: colegule, mie imi plac discutiile cat mai libere, nu cred ca avem dorinte prea diferite, drept dovada ca pe alt topic mi-ai aprobat o actiune. Totusi, daca tu crezi ca postand la infinit ca batem cu te miri ce scor de baschet inseamna o opinie... nu stiu ce sa zic! Apoi daca mai crezi ca asta va trezi la viata un becalist, cred ca sigur te inseli. Din partea mea, d-acum inainte sa ai spor la pronosticuri si pardon pt asezarea textului! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 (edited) · Report post are cineva un bilet de la acest meci, care nu mai are nevoie de el, chiar si de vanzare? Edited August 15, 2012 by crx Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2012 · Report post De-abia prin etapa a 6-a vine un meci greu cu Vaslui. Meci greu pe hartie. Eu am emotii la fiecare meci al Stelei... Share this post Link to post Share on other sites