Sign in to follow this  
Followers 0
gio_stgloria

Un alt Mihai Radut

12 posts in this topic

Mihai Raduț, rebut la Steaua - fotbalist la Pandurii!

Una dintre variantele pentru banca tehnică a Stelei, in această vara a fost și Petre Grigoraș. Oficialii Stelei l-au ales insă pe Laurențiu Reghecampf in locul tehnicianului de la Pandurii. Grigoraș n-a fost deloc dezamagit, și-a vazut in continuare de treaba sa, ba chiar a gasit resurse de-ași reconstrui echipa, slabita la un moment dat, prin plecarile lui Chiricheș și Pintilii chiar in Ghencea.

Grigoraș a fost de acord cu cedarea fostului capitan al echipei, dar l-a cerut la schimb pe Raduț, fotbalistul de care nu mai știau cum să se debaraseze mai repede antrenorii la minut ai roș-albaștrilor din ultimii doi ani.

Tehnicianul gorjenilor știa că Mihai Raduț are calități de fotbalist adevarat și a gandit reconstrucția echipei in jurul mijlocașului. In primul rand, Grigoraș l-a pus in teren pe Raduț, acolo unde-i este locul, mijlocaș stanga intr-un sistem 4-3-3, iar in al doilea rand i-a dat și șansa să joace și i-a conferit incredere.

Iar fotbalistul, imprumutat pentru un sezon de la echipa lui Becali, a confirmat așteptarile lui Grigoraș. A marcat deja trei goluri pentru Pandurii, după ce in două sezoane la Steaua nu marcase niciunul.

Mai mult, Raduț este creierul din jocul gorjenilor și, pe deasupra, izbutește și eurogoluri, precum reușita sa a doua din meciul cu Ceahlaul, de vineri seara.

digisport.ro , 03 August 2012, 23:06

Mihai Radut :

Steaua : 33 meciuri - 0 goluri

Pandurii : 3 meciuri - 3 goluri.

DE CE ?

Ca e cu Gina Pistol. :D

DE CE ?

Conteaza mult antrenorul si atmosfera de la club si din vestiar.

Cred ca sunt rari jucatorii care ar putea sa suporte presiunile de la Steaua,venite mai ales din partea ciobanului...Nu imi dati exemple ca nu va cred.

Nu este jucator la Steaua care sa fi fost terfelit de Gigi si apoi sa confirme...

Cred ca puteai sa muti aceasta discutie pe topicul dedicat jucatorului,altfel aici se va pierde peste cateva zile...

Antrenamentele cu Gina dau roade. :)

Serios acum, eu cred ca in primul rand e vorba de alta atmosfera, de la antrenamente pana in loja Pandurilor ...

Il auzeam pe Condescu , sper sa nu incurc , acum cateva zile la GSP ca radut este 90 la suta cedat definitiv pentru 500 de miii din chirichesh si restul de procente din Gabi matei si pintili. Inca o dovada de profesionalsim din partea shiobaului,