Sign in to follow this  
Followers 0
think_again

Ghencea sau Arena Nationala

61 members have voted

1. 1. Unde ati vrea sa joace Steaua?

• Ghencea
      56
    • Arena Nationala
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

42 posts in this topic

dar nu a zis nimeni ca se vand la national arena.

P.S. vreti ca Steaua sa joace in Ghencea dar aveti de gand mergeti sa umpleti arena :-j

Haideti sa deschidem un topic in care sa dezbatem problema asta,Ghencea/national arena.argumente pro si contra

Haideti sa deschidem un topic in care sa dezbatem problema asta,Ghencea/national arena.argumente pro si contra

Nu cred ca exista argumente pro. Decat daca i se iau lui ne-a Gigi palmaresul pana in 2003, numele, emblema, culorile, istoria.

Ceea ce e dupa 2003 se poate muta pe Arena Nationala. Cu tot cu "suporterii". Si cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Chiar sunt foarte curios. Ce ar simti supoterii unei echipe mediocre, care lupta cu propriile neputinte si cu halucinatiile "patronului", o echipa care nu mai are nimic in comun cu Steaua, o echipa cu un titlu mai mult decat Otelul Galati si Unirea Urziceni?

Hai, duceti-va! Ne-a Gigi va asteapta cu buzunarele deschise! La final face show pe Maybach!

Edited by Tupac Amaru

Am vazut in ultimele zile mai multe pareri pro si contra Ghencea / Arena Nationala. Aici puteti dezbate acest subiect mai pe larg.

image.jpg

Edited by Daniel-Ionut

Depinde de context. National Arena ar fi un nou(!) stadion foarte frumos pentru Steaua si eu as fi pentru, dar conditia ca acolo sa jucam doar(!) noi si echipa nationala, fara Dinamo si Rapid. Ce se intampla acum e o tampenie, mutari de la un meci la altul. Practic, echipa isi pierde din identitate prin lipsa unui stadion fix.

In contextul actual votez cu Ghencea. Dar Ghencea e prea mic pentru numarul de suporteri al Stelei care a crescut cu mult fata de anii 70-80 cand a fost construit.

Din punctul meu de vedere si Ghencea si Arena Nationala sunt prea aproape!

Sa isi ia Gigi echipa asta si suporterii fideli si sa joace pe muntele Athos!

Sa lase aici doar palmaresul ,numele si emblema,care nu-i apartin si nu a facut nimic pentru ele...

Ghencea = Armata - Istorie - Emblema - Palmares - Steaua

National Arena = Bani in buzunaru lu` Behaila

Adevaratele valori raman in istorie.

Edited by andd #

Cel mai bine tu ai zis-o .

Ce ghinion au avut cei de la Arsenal ca nu te-au intalnit pe tine inainte sa se mute pe Emirates.

Ghencea !

Cred ca nici nu ar fi trebuit pusa problema...

Ce ghinion au avut cei de la Arsenal ca nu te-au intalnit pe tine inainte sa se mute pe Emirates.

Da, dar e o mica diferenta. Arsenal si-a construit un stadion nou. Nu joaca pe un stadion modern, dar pe care mai joaca nu stiu cate echipe. Atunci te intreb si eu, de ce au mai facut-o, cand puteau sa inchirieze Wembley? Sau si acum, de ce nu joaca pe Wembley, ca oricum e mai mare si poate mai modern decat Emirates?

Daca si Steaua si-ar fi construit un stadion propriu, nou, ori in locul celui vechi, ori in alta parte, nu cred ca s-ar fi pus asa problema...Nu are nimeni treaba cu faptul ca Stadionul National e mai nou, modern.

Asa, hai sa jucam pe Stadionul National, impreuna cu nationala, Rapid si Dinamo. Ca tot e cel mai tare stadion de la noi, am putea sa jucam toata etapa aici, de dimineata pana seara. Pacat ca nu rezista gazonul mai mult de 4-5 meciuri...

Pai am si spus ca intr-un anumit context as prefera National Arena. Dar hai sa nu comparam bugetele primariilor si al echipelor de fotbal din Romania cu cele din Anglia, aia ar putea construi cate un stadion pentru fiecare jucator. Daca ne raportam la asta o sa ajungem sa jucam in Ghencea si peste 200 de ani, cand probabil la prima ploaie si bataie de vant se va darama.

Poate m`au intalnit si nu sti tu ..

Dar hai sa nu comparam bugetele primariilor si al echipelor de fotbal din Romania cu cele din Anglia, aia ar putea construi cate un stadion pentru fiecare jucator.

Nu e vorba de asta, numai de asta, e vorba ca noi comparam stadionul unui club cu un stadion national, facut pentru jocurile nationalei sau a altor echipe care nu au unde, pentru concerte si mai stiu eu ce ...

Si daca tot e pana acolo, nu spune nimeni ca trebuie neaparat sa iti faci un stadion cu 600 de milioane sau cat a costat Emirates, sau 240 cat a costat Nationalul ...

Edited by red&blue_boy

Ghencea. Mai bine putini, dar buni si pasionati, decat multi necunoscatori de conjunctura.

Stiti cum ii spun alti fani (Chelsea, Tottenham, etc) stadionului nou al lui Arsenal? Library.

Explicatia banuiesc ca e evidenta pentru toata lumea. Mai dadea Digi Sport emisiuni Arsenal Season Review de la mijlocul anilor '90. Uitati-va sa vedeti atmosfera de pe Highbury.

Una e cand darami stadionul pentru ca e vechi sau neincapator si alta e cand fugi de acasa pe stadionul altcuiva (pentru ca Arena Nationala nu e stadionul lui Gigi sau al Stelei) ca sa faci usor niste bani.

Ghencea. Generalii aia nu sunt buni de nimic. O tin din greseala (intentionata) in greseala (tot intentionata). Ideal ar fii sa se faca un nou stadion mai mare, dar tot in Ghencea, acolo unde este casa Stelei.

Edited by Ivanski

Eu am votat pentru National Arena. Am milioane de motive. Fiecare suporter ce iubeste cu adevarat Steaua este un motiv.

Sa intelegeti, nu doresc Steaua in Ghencea deoarece asta nu e Steaua mea. E o corcitura creata din resturile altora, in scopul de a "creste" jucatori in valoare, de a-i vinde si de a stoarce echipa de bani. La propriu!

De ce sa las un asemenea jeg sa se confunde cu Steaua de care m-am indragostit?.. de Steaua mea, de Steaua tuturor?

Steaua pe National Arena o consider Steaua 2003, o echipa anonima, noua, plina de oite conduse de un cioban chior.

Imi doresc sa dea faliment cu echipa asta, sa ofere emblema, culorile si palmaresul si sa sustin o noua echipa formata cu palmaresul vechi. Evident, aceasta noua echipa fara "migi guie" merita sa joace in Ghencea! De ar juca si in C, cred ca ar veni mai multi suporteri decat acum.

Edited by steauanews

E vorba si de faptul ca noi, romanii, suntem o natie de speriati. Noua ne este frica, nu acceptam si refuzam ceva nou. Au fost multe studii care au demonstrat asta. Ma asteptam macar de la astia mai tineri sa fie mai deschisi la minte.

Comparatia cu Wembley am mai spus ca e o comparatie complet tampita. In Anglia au zeci de stadioane de calitate, isi permit sa faca cate unul pentru fiecare echipa. Noi avem un singur stadion mai de calitate in Bucuresti si ne cacam pe noi daca este sa jucam acolo.

In contextul actual votez cu Ghencea. Dar Ghencea e prea mic pentru numarul de suporteri al Stelei care a crescut cu mult fata de anii 70-80 cand a fost construit.

Ai 22 de ani si vorbesti despre numarul de spectatori de pe Ghencea din anii 70 -80. De unde ai aflat tu cat de putini spectatori erau atunci - de la povestirile celor mai in varsta sau din arhiva TVR?

Bai baiatule, in anii aia stadionul era arhiplin meci de meci - dar aveau si ce vedea.

Edited by blindica