Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

F.C. Steaua - F.C. Spartak Trnava 0-1 (0-1)

104 posts in this topic

Pai ce sa spun de Tartarusanu, asta-i la fel de portar ca si mine: daca se loveste mingea de mine s-ar putea sa nu intre in poarta! Diferenta intre noi e ca el e mal lung si eu mai lat! Sincer sunt mii de portari in lume care ar juca la Steaua pe jumatate din cit ia el dar omul are relatii altfel n-ar avea ce cauta ca portar la vreo echipa decit daca-i vorba de poarta de intrare pe stadion!

o bucurie neasteptata adusa de echipa ciobanului...ma bucur pentru cei prezenti la meci...meritati !

Pai ce sa spun de Tartarusanu, asta-i la fel de portar ca si mine: daca se loveste mingea de mine s-ar putea sa nu intre in poarta! Diferenta intre noi e ca el e mal lung si eu mai lat! Sincer sunt mii de portari in lume care ar juca la Steaua pe jumatate din cit ia el dar omul are relatii altfel n-ar avea ce cauta ca portar la vreo echipa decit daca-i vorba de poarta de intrare pe stadion!

Vor sa-i faca o cota ca sa-l vanda pe bani multi de asta il baga meci de meci , dar cred ca de data asta s-a umplut paharul.

Intrebarea mea: cind apare la Steaua un portar care e capabil sa prinda o minge!??? :crazy: Un portar este50% din echipa, ca atare noi jucam ....in 5!!!!

eu zic ca avem unul chiar in echipa..Stanca, e mai sigur pe el

Fugiti la Alimentara cu sticlele si borcanele ,sunati un prieten,vindeti-va aurul si bagati urgent tot pe 1 final!!! :king:

Imi datorezi 3 sticle de jumate :D

si eu cred ca-i mai bun, dar ce credem noi nu prea conteaza ca deh avem conducator luminat! Mie sincer mi-e mila de Tartarusanu asta. Pare ca are boala "somnului de o secunda" adesea te intrebi daca nu dormea inainte sa apere si reactiile lui sunt din sperietura trezirii? Acum mingea a fost destul de tare dar a zburat vreo 40 de minute prin aer pina a ajuns la el, vijiitul l-a trezit si dupa ce a respins-o cred ca a adormit iara ca altfel se arunca sa o prinda se ridica, reactiona mai iute! Sa mai zica cineva ca gazonul n-a fost bun!

eu zic ca avem unul chiar in echipa..Stanca, e mai sigur pe el

Cica si ciobanul ar fi spus ca trebuia sa apere Stanca .

Acum o saptamana si ceva Nikolic trebuia sa joace titular, acum cica e anti-fotbal . :))

Trebuie un portar, un mijlocas cu cel putin 3 celule cenusii in cap si un antrenor adevarat lasat sa lucreze si sustinut in toate deciziile.

cu cine frate??? cu tatarusanu care nu e in stare sa prinda o minge sau sa degajeze si el o minge fara sa imi dea palpitatii, cu tanase si chipciu, jucatori de banda care nu sunt in stare sa centreze o minge cat de cat buna in careu( nu am mai vazut o centrare bunicica de pe vremea lui Banel)

PS: toti trei jucatori de nationala... offf :(

Mai glumim si noi, unii dintre noi, mai facem haz de necaz, dar pacat de cei care mai investesc sentimente in echipa ciobanului. Da, echipa ciobanului !

Si sa ma lase cei care spun ca Steaua e Steaua, nu conteaza cine e la conducere. Pe naiba ! Ca poate eu am facut lotul asta de cacao, eu "asigur" instabilitatea asta la nivelul lotului si antrenorilor de ani de zile.

E acelasi joc de cativa ani buni, cu cateva exceptii de ordinul catorva meciuri. Aceleasi vorbe goale la fiecare inceput de sezon .

Ca sa ne rezumam strict la "performantele sportive " ale echipei ...

Dar iata ca incet-incet iti iei palme tot mai des. Eliminati din Europa League, iar in campionat vom lupta tot pentru locurile 4-6. Dupa cateva etape va urma un alt antrenor, in iarna altul si tot asa....

Atunci sa imi fie mie rusine ca vorbesc de Steaua de odinioara, ca tanjesc la acea Stea. Zau?...

Cu autobaza a la Cartu in propriul careu, slovacii au venit sa obtina un 0-0. Asta a fost cat se poate de clar. Cu putin noroc la o gafa a lui Tatarusanu, au reusit sa si marcheze si cu asta au luat o optiune serioasa pentru calificare. Ca de fiecare data cand a jucat cu echipe romanesti.

Reghe se si vedea in finala Ligii Europa si cand ii era lumea mai draga si-a dovedit limitele. Nu stiu cum a reusit cu Concordia, dar Steaua are nevoie de un alt tip de antrenor.

Echipa a jucat prost si nepermis de lent si de previzibil. Reghe, lasa-ne! Ai pierdut tocmai meciul pe care trebuia sa-l castigi.

Poate ca Gigi, care pronosticase culant doar 3-0 pentru ai lui, o merita. Isi merita soarta cu prisosinta. Mai luam campionatulanul asta cand o face Reghe mere si ordinara de nevasta-sa micsunele. Gigi, pune-ti pofta in cui! Poate daca le promiteai o prima baietilor, altfel vedeau lucrurile. Si asa dai salarii proaste. Cine-si plateste bine jucatorii, are si rezultate pe masura, vezi Vasluiul si CFR-ul.

Ne amagim an de an cu Steaua. Mie mi s-a cam acrit.

Goale ,sper... :)

Din 3 jumatati goale poate facem un plina :D

Trebuie un portar, un mijlocas cu cel putin 3 celule cenusii in cap si un antrenor adevarat lasat sa lucreze si sustinut in toate deciziile.

Trebuie un investitor strain, un manager general care sa fi jucat fotbal si-un antrenor nebanuit a fi implicat in jocuri de culise, plus 2-3 scouteri neafiliati la impresari.

Tatarusanu a gresit astazi, dar nu este principalul vinovat, poate chiar putem sa trecem cu privirea si sa nu-l atacam prea mult. Pana la greseala lui s-a mai gresit o pasa, un marcaj, un pressing...

Atacul nu si-a facut treaba.

doar Dinamo mai patea din astea, ce am ajuns.

Urmeaza Miracolul de la Trnava ?!! :thumbup:

Edited by blindica

Mai ales daca vom juca in tricourile bleu ! :))

Eu unul sper ca nu.

O noua scuza pentru infrangerile din aceasta seara : OBOSEALA !!!

E greu sa joci din 3 in 4 zile , dupa 2 etape din noul sezon . :))

Eu ce sa cred, ca asa Tatarusanu mi se pare obosit tot timpul.

O noua scuza pentru infrangerile din aceasta seara : OBOSEALA !!!

E greu sa joci din 3 in 4 zile , dupa 2 etape din noul sezon . :))

Eu ce sa cred, ca asa Tatarusanu mi se pare obosit tot timpul.

Si cliseul fotbalistic: "Atat fizica, cat si psihica!"

Edited by ebonyc

Si cliseul fotbalistic: "Atat fizica, cat si psihica!"

Apropo de asta, imi amintesc o faza de pe la TV, nu din fotbal , cand spunea cineva ca a fost obosit si mental, si psihic. :))

Cred ca asa stau lucrurile si la Steaua .

Tatarusanu a gresit astazi, dar nu este principalul vinovat, poate chiar putem sa trecem cu privirea si sa nu-l atacam prea mult. Pana la greseala lui s-a mai gresit o pasa, un marcaj, un pressing...

Exista si echipe mari care au zile proaste dar cind portarul are o zi proasta orice echipa mare devine una mica! Este greu sa joci cind stii ca cel mai banal sut pe poarta poate fi gol. Ca aparator/mijlocas faci un pas mai putin inainte. Acum daca portarul nostru gresa numai astazi in felul asta era una dar greseste mereu asa. Nu-i o problema ca iei goluri ci problema este cum le iei. ASTA DOARME PE TEREN DIN CIND IN CIND!

Desigur n-au jucat grozav nici ceilalti atita doar ca fiecare gol in poarta propie leaga un bolovan de picioarele jucatorilor, creste presiunea si cu fiecare minut in care nu vine egalarea incepe panica, incep greselile pina la o gresala grava sau un fault de idiot (cazul lui lemn Tanase)

Deja cand alaturi intr-o explicatie cei doi termeni Steaua (2012) si fotbal e prea mult...

Sa nu fi in stare sa marchezi cu Trnava acasa, e clar ca nu ai ce cauta in cupele europene ... pana si Sligo Rovers au facut 1-1 cu astia ... si cand te gandesti ca cel poreclit Cartonel afirma ca Steaua are cel mai bun lot din ultimii 5-6 ani ...

Pana la urma partea buna e ca Jiji nu o sa mai puna ghearele pe cateva milioane de euro si se va mai apropria (speram) de plecare. Partea proasta e ca fac de rusine numele Steaua cu astfel de rezultate, deja o ia pe urmele cateilor.

Edited by Stryker

abia asteptau copiile lu' nea Gigi sa piarda Steaua sa poa' sa critice: jucatori, antrenori, staff, suporteri, ingrijitorii de oi etc.

hai, iesiti la rampa :))))

inainte era criticat antrenoru' ca nu facea schimbari ofensive.... :)))

oricum noi gasim motiv sa criticam echipa indiferent de ocazie. ca se intampla si la echipe mai mari sa pierzi chiar nu conteaza :)) noi suntem Steaua, si suntem FORZA!

Edited by RaDoooI

cu cine frate??? cu tatarusanu care nu e in stare sa prinda o minge sau sa degajeze si el o minge fara sa imi dea palpitatii, cu tanase si chipciu, jucatori de banda care nu sunt in stare sa centreze o minge cat de cat buna in careu( nu am mai vazut o centrare bunicica de pe vremea lui Banel)

PS: toti trei jucatori de nationala... offf :(

:)))))...tare de tot asta.

Edited by steaua-no1

Sign in to follow this  
Followers 0