Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

F.C. Steaua - F.C. Spartak Trnava 0-1 (0-1)

104 posts in this topic

EuroLeagueSteaua.jpg

Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua - Spartak Trnava sunt urmatoarele:

Peluze 20 LEI

Tribuna II 40 LEI

Tribuna I 40 LEI

VIP 1 200 LEI

VIP 2 100 LEI

VIP 3 100 LEI

Prin pretul stabilit biletelor se transmite un mesaj destul de clar: '' Vreau banii vostri!''

Spartak Trnava este o echipa slovaca destul de slaba, cel putin la prima vedere. Acestia nu au mai cucerit titlul de cand Slovacia s-a desprins de Cehia. Mai mult, a trecut ceva mai bine de un deceniu de la cucerirea ultimului trofeu intern important, Cupa Slovaciei.

Czechoslovak First League (1945“93)

Winners (5): 1968, 1969, 1971, 1972, 1973

Czechoslovak Cup

Winners (5): 1951, 1967, 1971, 1975, 1986

Slovak Cup

Winners (1): 1998

Slovak Super Cup

Winners (1): 1998

Pe plan extern, Trnava a prins o semifinala de C.C.E. in 1969 si doua sferturi de finala in editiile anilor 1973 si 1974.

Edited by blindica

@ Harald: pe Arena Nationala, este scris in descrierea de sub titlu daca observi topicul inchis sau chiar in titlu, daca deschizi topicul.

Edited by blindica

Parca putin cam scumpe biletele pentru National Arena, adica anul trecut in UEFA era 10-15 lei acuma deodat 10 lei ... asta nu mai devine strategie marketing ci devine obsesie sa faca profit.

"Steaua este un gigant al blocului estic. Romanii sunt favoriti, au o echipă de calitate, dar vom incerca să rasturnam calculele hartiei. Sper să obtinem un rezultat cat mai bun la Bucuresti, care să ne dea sanse de calificare in perspectiva returului. Vom analiza cu mare atentie jocul adversarului si vom incerca să obtinem un scor favorabil in prima manșă, pentru a ramane in cursa calificarii. Vrem să le oferim fanilor nostri sperante pentru meciul de pe teren propriu, unde cred că vor fi al 12-lea si al 13-lea jucator", a spus antrenorul Pavel Hoftych.

Parca putin cam scumpe biletele pentru National Arena, adica anul trecut in UEFA era 10-15 lei acuma deodat 10 lei ... asta nu mai devine strategie marketing ci devine obsesie sa faca profit.

Cu cat sunt preturile mai mari, cu atat mai putini spectatori vor veni, deci mai putini bani ii vor intra defapt in cont.

Strategie de taran, dar la ce sa te astepti de la taratura asta de om? Cretinul isi taie singur craca de sub picioare, a facut-o cu AVICOLA, a facut-o ALROM si pe ce dracu' a mai pus mana, si o sa o faca si cu Steaua, mai devreme sau mai tarziu.

E clar ca omu' pur si simplu nu poate sa mentina o afacere pentru ca este retardat mintal si cu asta am incheiat.

Astia cine mai sunt ?

Daca jucam cum am jucat cu Astra nu o sa avem sanse

Ei na... chiar asa?

In prezent, dupa doua etape disputate in campionatul slovac, Spartak Trnava se afla pe locul 10 din 12 echipe.

In cele doua jocuri disputate, Spartak a obtinut doua draw-uri, 1-1 acasa cu Spartak Myjava si 1-1 in deplasare cu Banská Bystrica. Deci 2 meciuri, 2 puncte, locul 10.

Stadionul pe care isi disputa meciurile de acasa, ŠTADIÓN ANTONA MALATINSKÉHO, are o capacitate de 18448 locuri.

Culorile echipei sunt ros-negru-alb, tricoul asemanandu-se oarecum cu cel al Stelei, tricou in dungi rosu si negru.

In lotul actual se afla 33 de jucatori, celde al 34-lea, Gogolák Ă½ubomír, fiind in acest moment out de la echipa. Antrenorul principal Hoftych Pavel este ajutat de 3 secunzi.

De mentionat ca Spartak are si o echipa secunda si echipe de copii incepand de la varsta de 9 ani, pana la 19 ani. Acest lucru semnifica faptul ca ori Spartak respecta fotbalul, ori federatia slovaca impune acest lucru.

mikinic.jpg

In imagine play maker-ul lui Spartak, MikiniÍ Tomáš.

Mai trebuie mentionat ca echipa slovaca a fost infiintata pe 30 mai 1923. Imnul clubului, Il Silenzio.

Referitor la meciul de joi, prima impresie e ca Steaua va fi superioara. Daca va si castiga asta depinde numai de Reghe si de jucatorii care vor fi trimisi in teren.

Spartanii astia slovaci, aduc un pic cu AC Milan la tricouri, dar doar atat.

Pronostic cred ca bate Steaua, dar cred ca si oaspetii pot inscrie macar un gol, la ce probleme sunt in aparare Stelei. Oricum, de rezolvat, nu cred ca va rezolva Reghe calificarea inca din tur asa cum planuieste.

Era sa uit, preturile imi par cam mari pentru un meci de nivelul asta, tinand cont ca este un tur preliminar si adversarul este unul obscur. Se vede aici ca ciobanul e disperat dupa bani ca sa achite datoria catre Seche.

Edited by Stryker

Presimt un dus rece pentru echipa lui ne-a Gigi. Cred ca slovacii sunt peste pipereni la ora asta. Din toate punctele de vedere.

Cu o echipa formata din 8 jucatori luati pe gratis si trei "vedete" moarte sperante, esecul e ca si asigurat.

Plus ca arbitrii vor trage cu slovacii, ca doar Steaua e bataia de joc a tuturor! Numai a lui ne-a Gigi, nu!

Ai urmarit vreun meci de-al slovacilor de zici ca-s peste Steaua sau vorbesti doar de dragul de a vorbi?

Edited by Ronnie

Sa inteleg ca si tu esti unu din fraierii care stau in fata calculatorului zilnic si se iau dupa turma?

M-am saturat de toti fraierii care scriu la fiecare meci ca Steaua ia bataie,de la meciul cu chiajna si pana acum majoritatea au scris ca luam bataie dar pana acum niciunul nu a avut dreptate.Nu zic ca nu ai dreptul sa spui ce vrei, sa scrii ce vrei dar macar sa ai motive intemeiate sa spui acest lucru,ceea ce nu a fost cazul pana acum,mai ales la meciul cu Trnava...

Dragul meu think_again,

esti mult prea indulgent numindu-ma "fraier". De fapt am vrut sa scot in evidenta ca SPER ca slovacii sa scoata echipa din Pipera/Buftea/Vatra Luminoasa/si uneori Ghencea afara din Europa.

Dar nu asta e problema.

Sper ca avionul cu ne-a Gigi sa se prabuseasca, facilitandu-i acestuia intalnirea cat mai grabnica cu Sf. Gheorghe.

Si celor care ii vor binele lui ne-a Gigi, sub orice forma, le doresc sa ii loveasca strechea.

Si nu ma deranjeaza apelativele tale, poate cel mult pe moderatori.

Inca ceva - realmente important. SPER ca MApN sa se trezeasca si sa ia palmaresul, emblema, culorile, marca din mainile acestui borfas schizofrenic.

Sa ii goneasca de urgenta din Templu!

Asta e, pentru mine Steaua nu inseamna lupta cu mediocritatea!

Edited by Tupac Amaru

Tu nu esti prea inteligent

Ai ceva sub limba?

Sa inteleg ca si tu esti unu din fraierii care stau in fata calculatorului zilnic si se iau dupa turma?

M-am saturat de toti fraierii care scriu la fiecare meci ca Steaua ia bataie,de la meciul cu chiajna si pana acum majoritatea au scris ca luam bataie dar pana acum niciunul nu a avut dreptate.Nu zic ca nu ai dreptul sa spui ce vrei, sa scrii ce vrei dar macar sa ai motive intemeiate sa spui acest lucru,ceea ce nu a fost cazul pana acum,mai ales la meciul cu Trnava...

si daca zic ca luam bataie ce?! ti se pare ca meciul cu chiajna a fost castigat "la pas" ?! meciul cu astra a fost usor?! ambele meciuri am batut cu noroc...

Cred ca ai baut apa dupa behaila. Sall'tare

Uite, vreau sa fac o comparatie, poate ii mai trezim si pe cei care sunt "stelisti".

Poate ca e putin fortata, dar e buna pentru exemplificare.

Sa presupunem ca un hot iti fura un lucru de valoare - sa zicem ca un portofel. In acel portofel ai, pe langa bani, acte si altele asemenea, si o fotografie (singura!) cu o persoana draga - care nu mai e printre noi - o bunica, un bunic, o matusa, un unchi, sora, frate, mama, tata - poza care are o uriasa valoare sentimentala.

Ei bine, ce faci? Stai ca boul si il admiri pe hot sau o iei la goana dupa el, incercand sa ii pocesti mutra? Sau macar sa il urmaresti, sa faci ceva pentru a-ti recupera bunul (bine, in lasitatea care ne caracterizeaza nu cred ca foarte multi s-ar lua dupa hot, dar asta nu inseamna ca e atitudinea corecta).

Si acum sa ne gandim la iubita noastra Steaua: un bandit analfabet, nespalat, incult, violent si imbecil ne-a furat (cu ajutorul unora care trebuiau sa vegheze ca acest lucru sa nu se intample si care teoretic faceau parte din cealalta tabara, dar asta e alta discutie) ceea ce aveam noi mai de pret in calitate de iubitori de sport (fotbal).

Eu nu ma voi lasa, in consecinta, pana cand nenorocitul nu ne va returna bunul.

Si, cum nu pot sa il fac sa dispara dintre cei vii (desi as face-o cu mare placere!), nu-mi ramane decat sa incerc sa il sap, sa imi doresc ca acest club (care nu ne mai reprezinta, este o creatie becaliana 100%, cati stelisti veritabili sunt pe acolo????) sa piarda orice competitie, sa retrogradeze, sa se desfiinteze, sa fie exclus din campionat, sa fie pedepsit sub orice forma posibila.

Sunt convins ca asta este atitudinea unei parti dintre cei care iubesc Steaua, careia ii apartin si eu.

Nu ma pot pune insa, recunosc, sub nicio forma, in postura celor care doresc succesul echipei. Orice succes al echipei inseamna succesul nenorocitului, inseamna inca o piatra de moara atarnata de gatul conceptului de stelism autentic, inseamna afundarea in mocirla becaliana a nonvalorii si a grobianismului de stana.....

Edited by Tupac Amaru

A fost avertizat pentru jigniri, acum va rog sa nu mai provocati nici voi si sa continuati discutiile despre meci intr-un mod civilizat.

nu ai cu cine tupac, poti sa dai mii de exemple, nu vor intelege, ca sa-l citez pe colegu nu par prea inteligenti

nu ai cu cine tupac, poti sa dai mii de exemple, nu vor intelege, ca sa-l citez pe colegu nu par prea inteligenti

A fost avertizat pentru jigniri, acum va rog sa nu mai provocati nici voi si sa continuati discutiile despre meci intr-un mod civilizat.

scuze boss am postat inainte sa vad ce ai scris, dar noi nu am provocat ci am raspuns la provocari, e altceva nu? m-a enervat cand, practic l-a facut prost pe Marius fara nici un motiv

Ps si esti rau, pai imi stergi postu de ziua mea? ce am zis, ca nu ne sperie un 10%... ai fost rau te scriu la nemultumiri acus, ia vezi tu

Edited by *Alecs*
DA, ASTA AM VRUT SA SPUN. CONTINUATI PE PRIVAT DACA VRETI SAU FOLOSITI BUTONUL REPORT. PAI SI CE MAI STAI AICI DOMNE'? PUBUL TE ASTEAPTA, BEREA E RECE, MUIERILE PLINUTE :) LA MULTI ANI!

am facut serbarea ieri, caci lunea e cea mai rea zi:)) acum doar ma dreg ca nju am fost la munca:))

Ps alecs vezi ce3 am postat la transferuri int si zi-mi ce crezi, sorry de spam

Edited by blindica

Gigi nu se ocupa de afaceri de aia a pierdut AVICOLA si ALROM, cred ca are oameni care lucreaza pentru el, numai ca in cazul asta mai mult l-au furat decat sa investeasca sa le fie si lor bine, paote ca si situatia actuala de pe planeta influenteaza starea acestor societati, asta ca sa ii raspund colegului referitor la post.

Insa la aces meci nu am mari asteptari, intradevar National Arena este o arena frumoasa , grandioasa, capabila sa gazduiasca multi spectatori insa 4-5 EURO cat costa un biletul este mult prea mult, este doar parerea mea nu cer sa o respectati, asta in conditiile in care romanul de rand, spectatorul are un venit de 200-250 maxim 300 EURO/ luna.

Insa daca ai o strategie buna te gandesti si la suporterii care vin din provincie la care cheltuilelie sunt ceva mai ridicate.

Edited by Korado

Pare-se ca meciul va fi transmis de postul Antena 1.

Conform onlinesport.ro:

Steaua a trimis la UEFA lista cu cei 25 de jucatori care vor avea drept de joc in "dubla" cu Spartak Trnava din turul trei preliminar.

Lotul Stelei este urmatorul:

Portari: Tatarusanu, Stanca

Fundasi: Dumitras, Martinovic, G. Matei, Georgievski, Gardos, Chiriches, Latovlevici, Pirvulescu, Lupu

Mijlocasi: Chipciu, Nastasie, Bourceanu, Pintilii, Filip, T. Balan, Prepelita, Cr. Tanase, Rosu

Atacanti: Rusescu, Rocha, Nikolic, Fl. Costea, M. Costea

Edited by blindica

Eu cred ca vom castiga .. Dar nu printr-un scor categoric

Ai dreptate. 3-0 crezi ca ar fi exagerat, ca eu cred ca asta va fi rezultatul final?

Sign in to follow this  
Followers 0