Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Sugestii si reclamatii in legatura cu concursul de pronosticuri

723 posts in this topic

Sa va spun sincer ca nu stiam ca se premiaza acest concurs?

Daca ar fi sa castig toti banii ma duc si fac un gest frumos, ma duc la o casa de copii si le cumpar ceva indiferent cat de putin tot conteaza pentru ei.

Toronto, stiu ca citesti. Viata in Romania e mai grea decat in Canada, poate omul chiar a avut probleme personale, pe care sigur nu le va descrie pe net. Eu spun sa nu fim atat de rai sa il acuzam si sa ii mai acordam o sansa pana de sarbatori.

e ok misulika va primi 30 $ si restul banilor fac altceva cu ei...ca oricum vad nu te intereseaza nu stai tu in 50 de dolari...asta e...sanatate.

Edited by Harald

Alex, te inseli, ma intereseaza premiul. Deci spune-mi te rog cum pot intra in posesia lui. Merci.

Alex, te inseli, ma intereseaza premiul. Deci spune-mi te rog cum pot intra in posesia lui. Merci.

too late

Din ce stiu ceilalti doi premianti au primit sau vor primi premiul; te rog sa imi spui de ce ma excluzi.

Ce premiu ? :)

UPDATE: ... SteauaToronto personal va trimite banii (70$ = 50 $ lui harald si 20 $ lui misulika) !"

SteauaToronto

astea-s.

LE: Alex, inca astept o explicatie oficiala.

Edited by Harald

cum se joaca? care sunt regulile?

pe scurt, poate cineva sa-mi spuna?

choli, vrei sa mai participi?

choli, vrei sa mai participi?

daca imi spui cum pot juca si cine imi da lovelele, joc.

imi pot alege ce meciuri vreau, din ce campionat vreau? sau trebuie sa spun doar anumite meciuri?

ms

Korado, la una din etape ai postat dupa ce s-a jucat, astfel ca nu am luat in considerare pronosticurile.

misulikca, ce faci frate, ne-ai parasit?

Am niste probleme personale si in urmatoarea perioada voi intra foarte rar pe net, astfel ca rog staff-ul sa mai desemneze pe cineva care sa organizeze concursul in continuare, deoarece eu nu voi mai avea disponibilitatea necesara. Voi anunta cand revin. Clasamentele sunt actualizate. Multumesc.

pai fa si tu o propunere, ca tu stii cel mai bine cine sunt priceputii cu pronosporturi :))

Korado, la una din etape ai postat dupa ce s-a jucat, astfel ca nu am luat in considerare pronosticurile.

misulikca, ce faci frate, ne-ai parasit?

Am niste probleme personale si in urmatoarea perioada voi intra foarte rar pe net, astfel ca rog staff-ul sa mai desemneze pe cineva care sa organizeze concursul in continuare, deoarece eu nu voi mai avea disponibilitatea necesara. Voi anunta cand revin. Clasamentele sunt actualizate. Multumesc.

Scuzati-mi lipsa...dar am avut multe chestii de facut si am uitat,am intrat in ultimile 3-4 zile de cateva ori pe net.Revin cu cu ocazia etapei urmatoare.

1 person likes this

Buna Dadootza, ti-ar placea sa te ocupi de concurs etapele care au mai ramas?

Scuzati-mi lipsa...dar am avut multe chestii de facut si am uitat,am intrat in ultimile 3-4 zile de cateva ori pe net.Revin cu cu ocazia etapei urmatoare.

Nu ma astept sa castig nimic,nici nu m-am uitat pe unde am mai postat,chiar e distractiv concursul asta :)

am revenit, voi organiza concursul in continuare incepand cu etapa viitoare; observ ca nu a intervenit nimeni intre timp.

*** '' Viitoru Voluntari '' - sau Constanta? biggrin.gif

Cred ca e Voluntari, asa e pe site-ul oficial. Ei oricum joaca la Chiajna meciurile de acasa, cam confuza treaba.

Concursul pe sezonul acesta s-a terminat, clasamentul final este pe topicul respectiv. In caz ca observati vreo eroare, recalculam si corectam.

Mai trebuie mentionat faptul ca misulikca este castigatorul moral al acestui concurs, deoarece a fost mereu pe primul loc cat timp a participat.

Edited by Harald

Cred ca acest concurs are nevoie de publicitate pe prima pagina ca sa poata avea mai multi participanti.

Sign in to follow this  
Followers 0