Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Sugestii si reclamatii in legatura cu concursul de pronosticuri

723 posts in this topic

Eu am incredere in Marius, nu cred ca e nevoie de vreo interventie din partea mea sau a lui Misulikca. La tine a durat peste doua luni, asa ca nu esti indreptatit sa vorbesti despre lene my friend ;)

Eu am incredere in Marius, nu cred ca e nevoie de vreo interventie din partea mea sau a lui Misulikca. La tine a durat peste doua luni, asa ca nu esti indreptatit sa vorbesti despre lene my friend ;)

hai ca aici mi-ai inchis gura :))))))

Edited by Harald
Oricum, multumim pentru premii.

La etapa 6 am editat pronosticul Dadootzei, pentru ca era de doua ori Dinamo - U Cluj, am inlocuit al doilea dintre ele cu FC Brasov - Acs Poli Timisoara. Pronosticurile la acest meci le-am pus identice cu ale mele.

Imi cer scuze inca odata pentru neatentie.

Edited by Harald

Am postat acum clasamentul etapei 6 si cel total. Am rugamintea sa imi spuneti daca observati o greseala de calcul si corectez.

Misulikca.. vrei sa ne dai clasa tuturor? :blink:

Am postat acum clasamentul etapei 6 si cel total. Am rugamintea sa imi spuneti daca observati o greseala de calcul si corectez.

Misulikca.. vrei sa ne dai clasa tuturor? :blink:

Sincer e doar noroc...daca as pune asta la pariuri nu mi-ar iesi nicioadata:))

La etapa 6 am editat pronosticul Dadootzei, pentru ca era de doua ori Dinamo - U Cluj, am inlocuit al doilea dintre ele cu FC Brasov - Acs Poli Timisoara. Pronosticurile la acest meci le-am pus identice cu ale mele.

Imi cer scuze inca odata pentru neatentie.

iti multumesc, Harald! nu observasem ca s-au repetat si imi cer scuze ca am vazut tarziu mesajul tau, dar nu am intrat pe forum cateva zile.

Aoleu, am comis-o mai rau ca Zapata cu Dinamo:d sa ramana prima atunci :D

Edited by Harald
ei, mai gresesc si maestrii

Am actualizat clasamentele.

Virgil, am considerat 'nu' toate variantele care nu sunt 'da' la pronosticul cu 'ambele marcheaza'.

pacat ca s-au imputinat participantii

Am corectat greselile de calcul din clasamentul total. Va rog, daca descoperiti ca punctajul nu este corect, etapa sau total, sa imi spuneti si recalculam.

Edited by Harald

Am corectat greselile de calcul din clasamentul total. Va rog, daca descoperiti ca punctajul nu este corect, etapa sau total, va rog sa imi spuneti si recalculam.

Am calculat si imi da 114,nu 98

Imi cer scuze pentru intarzierile din ultima vreme, am fost foarte ocupat si nu am avut acces la internet pentru o lunga perioada de timp.

Voi actualiza clasamentele dupa etapa 13.

Am decis sa postez clasamentele de etapa pe topicele etapelor ca sa evit incarcarea topicului cu clasamente.

Meciul Steaua - U Cluj este amanat, astfel incat nu il voi lua in considerare pentru etapa 14.

cum se joaca? care sunt regulile?

pe scurt, poate cineva sa-mi spuna?

Edited by Harald
nu se citeaza postul anterior.

Sunt 3 pronosticuri la fiecare meci:

- 1x2

- numar total de goluri sub/peste 2.5

- ambele echipe marcheaza gol - da/nu

Fiecare pronostic indicat corect valoreaza cate un punct.

Dupa fiecare etapa fac clasamentul etapei + clasamentul total.

Ma gandesc din retur sa simplific pronosticul 1x2. Adica din 3 variante posibile sa ramana doua, cum sunt la celelalte doua pronosticuri.

Varianta la care m-am gandit este sa transformam 1x2 in favorit si outsider + egal. De exemplu la un meci U Cluj - Steaua sa avem varianta U Cluj + 0.5 si Steaua in loc de U Cluj, egal si Steaua. U Cluj + 0.5 inseamna ca la scorul final adaugam 0.5 goluri pentru U Cluj, ceea ce are ca urmare ca in cazul unui egal acest pronostic sa fie castigator.

Pe scurt

U Cluj +0.5 - Steaua

in loc de

U Cluj - X - Steaua

Ce parere aveti?

Chiar nu se merita, daca tot este concurs de pronosticuri sa fie pe bune exact ca la orice casa de pariuri cu 3 variante,clasic.

"Recunosc, am gresit, am gresit ca am intarziat atat, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca indiferent de razboaiele personale, oameni gen misulika (student) isi merita premiul castigat cinstit.

M-am trezit si am trimis banii meritati unui om care toata lumea mi l-a recomendat ca fiind cinstit (Marius Mihet).

M-am simtit bine pentru moment...am facut lucrul corect credeam eu....dar trec...1-2-3-4 luni si lumea imi zice "mai, l-am contact pe Mihet, tot zice ca are probleme personale"... am zis ok si dupa aia aflu ca in ziua in care am trimis banii a mers cu sotia la restaurant...

Sunt un om civilizat si fara sa injur atat am de zis: MIHET DA-LE BANII LA BAIETI, NU FII TEPAR !

UPDATE: Mihet a zis ca va da banii miercuri, 11 decembrie...daca teparul nu se va tine de cuvant SteauaToronto personal va trimite banii (70$ = 50 $ lui harald si 20 $ lui misulika) !"

SteauaToronto

* citat din articolul "Banii de la pronosticuri: Suntem o natie de tepari", pe care l-am suspendat temporar.

Edited by Empyro

Toronto, stiu ca citesti. Viata in Romania e mai grea decat in Canada, poate omul chiar a avut probleme personale, pe care sigur nu le va descrie pe net. Eu spun sa nu fim atat de rai sa il acuzam si sa ii mai acordam o sansa pana de sarbatori.

Edited by Harald

articolul cam dur era sub influenta bauturilor alcoolice....sa vedem daca miercuri se tine de cuvant eu personal imi voi cere scuze.

Sign in to follow this  
Followers 0