Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Sugestii si reclamatii in legatura cu concursul de pronosticuri

723 posts in this topic

ma mai primiti si pe mine, cu o mare intarziere?! :) nu voi posta primele 3 meciuri ....asta e, n-am sesizat ca s-au postat aici rezultatele, tot am asteptat sa faca Calin un topic separat asa cum ma obisnuisem:

Dacia Mioveni - Dinamo 2

Poli Tm. - Urziceni X

Otelul - Rapid 2

Craiova - Pandurii 1

Steaua - CFR Cluj 1x

Gloria Bz. - Poli Iasi 1

L-am propus pe Adi Tanas sa modereze incepand de luni concursul. Astept ok-ul adminului.

Adi Tanas a fost numit moderator concursuri prono.

In primul rand vreau sa-l felicit pe Adi Tanas ca este moderator.Daca ai nevoie de ajutor,pe PM sau pe yahoo messenger,zimi id tau pe PM.Oricum vreau sa stiti ca asta este ultimul concurs pe forum,din cate am inteles eu,si mai vreau sa stiti ca la acest concurs nu se mai acorda premiu,din anumite motive.

Ma bucur si pentru stelist 24/24,pentru ca ia ajuns premiul dupa multe eforturi depuse de mine,si nu ma laud,pentru ca asa este.Felicitari,si sper sa participe la concurs cat mai multi concurenti.

Multa bafta tuturor.

Etapa a 4-a mai bine nu se ia in considerare,ca sa nu fie probleme,pentru ca au postat ft putini.

In primul rand vreau sa-l felicit pe Adi Tanas ca este moderator.Daca ai nevoie de ajutor,pe PM sau pe yahoo messenger,zimi id tau pe PM.Oricum vreau sa stiti ca asta este ultimul concurs pe forum,din cate am inteles eu,si mai vreau sa stiti ca la acest concurs nu se mai acorda premiu,din anumite motive.

Ma bucur si pentru stelist 24/24,pentru ca ia ajuns premiul dupa multe eforturi depuse de mine,si nu ma laud,pentru ca asa este.Felicitari,si sper sa participe la concurs cat mai multi concurenti.

Multa bafta tuturor.

ce-i drept ii drept)))

as propune sa deschideti niste conturi de bani de ex. e-gold, webmoney unde lumea sa poata dona bani pentru binele site-ului)), nu de alta, dar trebuie sa facem lume fericita, stiind cat e de placut sa primesti acel fular, nu din motivul ca e gratis, ci pur si simplu la noi in R.Moldova nu se vand, poate vreo 50 de oameni au fulare, cu toate ca suntem mii de stelisti sufletisti, si zeci de mii simpatizanti care ar dori s-o vada pe Steaua sa joace macar un meci pe un stadion din Chisinau.

P.s. ati mai putea face bani pe reclame, daca aveti ceva intrebari ma gasiti in mess

Edited by stelist24/24

Etapa a 4-a nu se va lua in considerare

@stlist24/24

Iti sta bine,sunt sigur ca o sa-l porti 24/24

cum fac sa ma inscriu in concurs?

ma ,tu esti flooder sau ce, citeste mai sus si nu posta aceeasi intrebare de sute de ori

ma ,tu esti flooder sau ce, citeste mai sus si nu posta aceeasi intrebare de sute de ori

Dai pace !!! La cineva mai greu ajunge......

ROG ca toti participantii la concurs care au postat in ETAPA a 6-a sa schimbe la meciul UTA-PolTimis pronosticul ,am gresit meciul se va juca la Timisoara nu la Arad

PolTimis-UTA

P.S Imi cer scuze(m-am luat dupa GSP)

Am uitat sa pun numele deasupra pronosticurilor. La utilizatorul Sergyu16 as ruga daca se poate punctele sa se contabilizeze pentr blue-lion.Daca nu se poate asta este...

@Adi Tanas

Am omis sa colorez un meci etapa aceasta. Daca se poate te rog sa imi editezi msj si sa colorezi Steaua-UTA.

Multumesc!

un lucru nu stiu si eu eu : cand se da premii in concursul asta? La sfarsitul campionatului?

un lucru nu stiu si eu eu : cand se da premii in concursul asta? La sfarsitul campionatului?

De obicei premiile se dau la sfirsitul campionatului,dar cu parere de rau pentru acest concurs nu vor fi premii.

P.S Poate vor fi premii pentru EURO 2008!!

De obicei premiile se dau la sfirsitul campionatului,dar cu parere de rau pentru acest concurs nu vor fi premii.

P.S Poate vor fi premii pentru EURO 2008!!

da da , un tricou cu Mutu... :(( ah ce prosti au fost la loviturile de la 11 m

Sign in to follow this  
Followers 0