Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Sugestii si reclamatii in legatura cu concursul de pronosticuri

723 posts in this topic

In acest topic, va rog sa postati sugestii si reclamatii in legatura cu concursurile de pronosticuri.

Apreciez munca facuta de calin_meduzu la ultimele concursuri de pronosticuri, in care a dovedit punctualitate, corectitudine si discretie, si desi nu da niciun semn de viata, sper sa modereze si pe mai departe aceste concursuri.

Felicitari Caline!

Am si eu o rugaminte la toti participantii la concurs:daca eu pun meciurile din etapa cu ............ dupa fiecare meci,si daca las spatiu dupa primele 4 si urmatoarele 4 meciuri,de ce unora dintre voi le este greu sa puna asa cum am facut eu?pentru ca in felul asta,mie imi este mai usor sa calculez punctajul la fiecare participant,altfel nu as pune asa...Deci v-as ruga sa va conformati,si sa puneti asa cum o fac eu pentru a-mi fi mie mai usor.

Primul concurs s-a terminat odata cu incheierea partidei CFR Cluj - U Cluj.

Prin urmare,Sambata 08.12.2007,incepand cu ora 13:00 incepe un nou concurs,unde poate participa oricine doreste,premiile fiind aceleasi pentru primii doi din clasamentul final,cate un fular.Nu uitati sa mai cititi regulamentul,si sa fiti atenti sa colorati un singur meci si sa puneti o singura dubla.Mult succes tuturor.

PAUZA.

Pana la primavara am intrat in vacanta.Moderatorul acestui concurs va ureaza sa aveti sarbatori fericite toti participantii la concurs(si nu numai)si un an nou plin de bucurii.

SARBATORI FERICITE !!!

mda:( baieti mi-a cam disparut interesul:( fularul nu a ajuns deacum o luna cred ca are:( si asa de tare doream ceva cu Steaua sa port pe mine:'(

Meduzu, in calitate de moderator al acestui concurs, ar trebui sa insite pe langa Azzido sa solicite celor care ofera premiile. sa rezolve problema cu cele doua fulare. Ar fi pacat ca premiul prevazut de regulament sa nu fie acordat.

Edited by Virgil

Meduzu, in calitate de moderator al acestui concurs, ar trebui sa insite pe langa Azzido sa solicite celor care ofera premiile. sa rezolve problema cu cele doua fulare. Ar fi pacat ca premiul prevazut de regulament sa nu fie acordat.

Da asa este dar nu mai bn mi-l dati mie ??

Da asa este dar nu mai bn mi-l dati mie ??

ma baiatule. vad ca esti din Bucuresti, cauti tot gratis, eu nu ca as vrea sa imi trimita fularul gratis, mie fularul imi trebuie ca sunt stelist, as da si 50 de euro numai sa am acest fular cu toate ca costa sub 10 euro, oricum Steaua este in inima mea si faptul ca nu imi pot lua fular ca sunt din R.Moldova si aici nu se vinde nu ma supara foarte tare)))

Maine,adica duminica 17.02.2008,intr-o vreme.

[calin_meduzu]

Daca ai probleme cu calcularea punctelor,spune-mi, te ajut eu

Calin trebuia sa dai drumu la Etapa 4.

daca dai drumu eu is la scoala de aceea imi las bilet.

GOD

Gloria B-ța - Vaslui 2

Ceahlaul - Farul 1

Dacia Mioveni - Dinamo 2

U Cluj - UTA X

Poli Tm. - Urziceni 2

Otelul - Rapid X2

Craiova - Pandurii 1

Steaua - CFR Cluj 1

Gloria Bz. - Poli Iasi 1

Edited by GOD

Vad ca @calin_meduzu sa cam saturat,cred car trebui ca altcineva sa modereze acest concurs!!!!!!!!!!!!!!!

Numai trimiteti daste-a aicia ca nu cred ca se iau in cosiderare. Ce aveti cu Calin, poate e plecat si el, nu are voie? Putea sa deskida alt moderator thread cu etapa a 4 :D

Azi ma duc sa imi ridic fularul)))) yahoo azi dorm cu el legat la gat daca il iau

Poate ne intilnim in Chisinau,sa vad daca iti sta bine

rugam moderatotii acestui site sa se ocupe din nou de pronosticuri deoarece am intelesc ca meduzu nu mai doreste.

multumim anticipat.

Edited by criminalu2005

mersi tuturor 569201_4ec.jpg

va sunt recunoscator, mersi la moderatori, administratori si nu in ultimul rand pe AISS sa fiti sanatosi

Poate ne intilnim in Chisinau,sa vad daca iti sta bine

ia vezi cum imi sta?))

pe icq scrie-mi 455760938

Sign in to follow this  
Followers 0