Sign in to follow this  
Followers 0
dnz

Ce jucatori credeti ca trebuie sa paraseasca echipa ??

289 posts in this topic

Parerea mea este ca Steaua ar merge mult mai bune cu cateva achitii noi in favoarea unor jucatori,dupa parerea care nu isi merita locul la club.

imi pare cam pripita decizia ta, ca dupa un meci nereusit sa decimezi deja o echipa careia, sa recunoastem, i-a luat ceva timp sa se inchege.

In mod evident Cernea , omul asta nu are valoare de Steaua si nici nu va avea vreodata, poate sa-l trimita la echipa a doua a clubului...

Nu trebuie sa paraseasca nimeni echipa. Trebuie doar adusi jucatori care sa creeze concurenta pe anumite posturi.

da.nu pleaca nimeni si sa vina inca vreo 4-5 ..la fel de buni

ar fi ideal straini.dar e greu.Carlos e un inceput bun si poate vor urma si altii

te-ai cam pripit cand ti-ai pus intrebarea asta... Steaua are cel mai bun lot si cele mai bune rezerve din tara... NIMENI NU TREBUIE SA PLECE... Poate sa mai vina cineva, dar de plecat nu trebuie sa plece NIMENI...

Dica, Bostina, Cristea.

Io ma gandeam ce 'suporteri' ar trebuie sa ne paraseasca...? tu ce zici, te simti?

:evil: >>>NIMENI nu tre sa plece,cu lotul asta s-a ajuns unde s-a ajuns,cum zicea cineva mai sus ar trebui ca unii suporteri sa-si dea "demisia",de ce sa plece Dica,Bostina sau Cristea?Tu esti sigur stelist?Ca pe mine nu prea m-ai convins de asta!!>>> :twisted:

ma gandesc la niste jucatori sud americani, MM ar trebui sa-si arunce privirile mai des spre zona aia, 2,3 mijlocasi ofensivi si mai ales un atacant tehnic ar fi balsam pentru concurenta din cadrul echipei. mai ales ca brazilienii sunt si la moda in echipele mari in ultima vreme.

si l-as vrea pe hleb la Steaua. o, doamne, cat de mult l-as vrea pe hleb la Steaua!

BAH [...] DE PE ACEST SITE. AI UITAT CATE PUNCTE NE-AU ADUS ACESTI TREI JUKATORI? CAND JUKAU SUPER BINE TOTI II IUBEAU. acum II INJURATI. RUSINE SA VA FIE. FORZA Steaua. SPRE 23.

EDITAT MODERATORII]

Subscriu Radu 18, cateodata imi fac niste nervi cand citesc aberatiile unora de pe site incat imi vine sa-i strang de gat. Asa m-am mai certat si cu unul mai acum ceva timp care il critica pe Nicolita, ca dupa opinia lui Nicolita in afara de viteza n-avea nimic. Sau de asemenea se lua de Cristea si Oprita, si anume ca, cu cei doi pe teren n-avem nicio sansa cu rrapidul, si uite "ironia" sortii pentru el, cu ei doi titulari ne-am calificat. De-atunci nu prea l-am mai vazut pe site si sper nici sa nu-l mai vad.

In mod evident Cernea , omul asta nu are valoare de Steaua si nici nu va avea vreodata, poate sa-l trimita la echipa a doua a clubului...

In cate meciuri a jucat Cernea sezonu asta?

Dica, Bostina, Cristea.

Io ma gandeam ce 'suporteri' ar trebuie sa ne paraseasca...? tu ce zici, te simti?

Nu am de ce sa ma simt,eu m-am nascut si am crescut stelist,mult dinainte sa vina Dica de la argesh sa dea de banii lui Gigi,MM sa isi aduca "copilashul" Bostina de la Otelul si sa vina marele Cristea de la bacau, este parerea mea,eu nu sunt multumit de prestatiile lor asta NU inseamna ca atunci cand ma duc la un meci sau cand ma uit la televizor stau sa ii injur ca prostul...pur si simplu ma astept la mai mult din partea lor.

melku pleaca in pm de ratat

Sunt "ratat" pentru ca...?

Nu inteleg de unde setea asta de "sange" si de scandal a voastra, eu mi-am exprimat parerea...in mod normal trebuia sa aduceti contraargumente si eu argumente,daca si eu as incepe cu insulte unde am ajunge? NU am pretentia si nici nu am avut ca sunt detinatorul adevarului dar prefer si speram sa fiu combatut cu argumente.

aici ai dreptate, nu sustin parerea ta in legatura cu cei trei, dar sunt de acord cu ce ai spus mai sus in legatura cu disputele si argumentele. si eu sunt mare fan al argumentelor viabile.

BAH [...] DE PE ACEST SITE. AI UITAT CATE PUNCTE NE-AU ADUS ACESTI TREI JUKATORI? CAND JUKAU SUPER BINE TOTI II IUBEAU. acum II INJURATI. RUSINE SA VA FIE. FORZA Steaua. SPRE 23.

Eu nu am sa raspund injuriilor.

Ce inseamna stelist pentru tine? Sa nu vezi cand niste jucatori nu joaca? Sa iti pierzi obiectivismul? Sa spui ca echipa joaca bine cand joaca de kkt? Sa spui ca niste jucatori joaca bine cand nu joaca nimic? Daca asta e definitia ta nu ma incadrez. Nu,nu am uitat cate puncte ne-au adus,stii de fapt ce ma irita pe mine cel mai mult? faptul ca unii jucatori cand nu joaca macar se vede ca incearca din toate rasputerile, vezi Radoi, Ogararu, Nicolita, para...ori asta nu am vazut-o la cei trei de care vorbeam, nimeni nu pretinde sa faci meciuri bune de fiecare data dar cred ca toti ar trebui sa pretindem ca macar SA INCERCE, mie mi se par apatici.

mda, la Bostina s-a vazut o oarecare delasare dar vine dupa o perioada in care n-a jucat si sa zicem ca i se poate ierta. Dica mie mi s-a parut ca a incercat, pacat ca n-a reusit mai nimic. cat despre Cristea, nu stiu cate ocazii i s-au creat, dar imi pare un pic umflat si nemaipomenitul lui talent.

apoi, ratarea imensa a lui Dica imi pare singurul lucru care i se poate reprosa.

asta nu inseamna ca ar trebui sa paraseasca echipa!

Uite ca am gasit si un exemplu international, ganditi-va ce a patit Ronaldo in ultimul timp si nu numai din cauza fanilor, a fost criticat de Pele, de Platini, de presa, si ce jucator e el? Cate puncte nu a adus Realului?

Uite ca am gasit si un exemplu international, ganditi-va ce a patit Ronaldo in ultimul timp si nu numai din cauza fanilor, a fost criticat de Pele, de Platini, de presa, si ce jucator e el? Cate puncte nu a adus Realului?

Si dupa toate criticile ce a facut, a plecat cumva de la Real? Nu, a jucat cum o facea si inainte si a inceput din nou sa dea goluri. Si in al doilea rand mi-e sila sa ma gandesc la argumente pentru a rasturna niste aberatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0