Sign in to follow this  
Followers 0
puyol

Ca intre noi, sportivii

59 posts in this topic

De asta am si zis sa nu te stresezi si sa sari sa mergi la doctori din prima.

Pentru o chestie usoara ei te iau cu lupus si prostii, dai o groaza de bani, pentru nimic.

Cred ca fiecare de aici are cel putin o poveste cu intamplari de astea de pe la doctori.

Deci pana acum tot umflat este, si mi`a aparut si o mica vanataie. Nu stiu ce sa fac . Cred ca mai astept pana maine, si daca tot umflat e, si vanataia tot acolo, sau se mareste, o sa ma duc la doctor. OFffff

Prietene, nu-ti trece in 2 minute, stai linistit. O sa iti treaca intr-o saptamana sau doua, in functie de cat e de grav.

Inca o data iti zic. Daca poti sa stai pe picior, nu e nimic rupt.

In momentul in care e ceva rupt, e imposibil sa stai pe picior.

Deci a trecut aproape 1 saptamana de cand m-am accidentat. Piciorul este inca umflat, dar putin, nu ca la inceput, insa ce ma sperie este culoarea. E putin vanat si are o culoare galbuie, un galben spre portocaliu. De parca m`as fi dat cu rivanol acolo. De mers, pot sa merg in el, nu ma las insa cu toata greutatea in el. Nu ma mai doare nici cand calc in el, doar ca atunci cand calc, parca ma tine ceva, nu ma lasa sa fac miscarea labei piciorului cum trebuie.

Deci a trecut aproape 1 saptamana de cand m-am accidentat. Piciorul este inca umflat, dar putin, nu ca la inceput, insa ce ma sperie este culoarea. E putin vanat si are o culoare galbuie, un galben spre portocaliu. De parca m`as fi dat cu rivanol acolo. De mers, pot sa merg in el, nu ma las insa cu toata greutatea in el. Nu ma mai doare nici cand calc in el, doar ca atunci cand calc, parca ma tine ceva, nu ma lasa sa fac miscarea labei piciorului cum trebuie.

Leaga-l bine cu o fașă sau ceva asemanator cand ai de mers si n-o sa ai probleme prea mari cu calcatu pe el. Daca poti sa calci pe el inseamna ca nu e rupt.

cam pe vremea asta acum 7 ani de zile jucam fotbal. Venind din alergare, am calcat pe minge cu stangul iar cele vreo 90 kg pe care le aveam atunci s-au lasat toate (cu forta si cu viteza, desigur) pe glezna unui picior stang a carui laba statea perpendicular cu solul dupa ce mingea s-a rotit sub picior. Daca ma crezi, si acum imi e destul de umflata glezna pe exterior. Dar durereri nu mai am deloc, desi ma misc mult.

Pai si cum trimit cei 300 euro?:)) E aproape dezumflat piciorul. Inca ma tine cand calc in el, insa dureri nu am. Ma speriase mult culoarea piciorului, dar vad ca incepe sa isi revina la culoarea normala. E pt a 2 a oara cand patesc ceva la picior, dar prima data am fost la doctor, si mi`a pus atele, deci nu am vazut cum arata piciorul dupa cateva zile(culoarea, cat e de umflat), dar acum fiindca nu m-am dus la doctor, si nu era bagat in ghips sau ceva, vazandu`l umflat, si colorat, m-am speriat:D. E clar ca trebuie sa fac incalzire, ceva inainte de fiecare meci de acum incolo.