Sign in to follow this  
Followers 0
blindius

Andrei Dumitras

16 posts in this topic

s_23_dumitras_2012.jpg

Foto: steauafc.com

 

Nume: Dumitras

Prenume: Andrei

Data nasterii: 23 ianuarie 1988

Varsta: 24 de ani

 

Pozitie in teren: Fundas

 

In sezonul 2011-2012, tanarul fotbalist a jucat pentru Ceahlaul Piatra Neamt in 31 de partide, fiind unul din membrii de baza ai echipei nemtene.

In cele 2717 minute in care s-a aflat pe teren, Andrei Dumitras a acumulat 7 cartonase galbene, nereusind sa inscrie nici macar o data.

 

Se pare ca noua achizitie vine pentru a acoperi, nu stim inca sigur, eventuale goluri lasate de mult mai experimentatii Geraldo Alves si Valentin Iliev.

 

Suma de transfer: 350.000 euro.

 

Andrei Dumitras: "Sper sa demonstez ca am meritat să vin la Steaua! O sa fac tot ce pot sa reusim"(gsp.ro)

 

_________________

 

Andrei Dumitras, mult succes si cat mai multa putere de munca!

 

:steag_sah_mic:

Edited by blindica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum ai primit vestea că vei deveni jucatorul Stelei?

Am crezut că e o gluma Nici nu mi-a venit să cred că trebuie să mă prezint urgent la Bucuresti. Am semnat pe cinci ani si sper să nu dezamagesc oamenii care au avut incredere in mine.

 

Crezi că vei criticat că ai venit la Steaua de la o echipă care a luptat să nu retrogradeze?

Nu se pune astfel problema. Știu că la Steaua sunt alte cerinte si alte obiective de indeplinit, dar consider că sunt capabil să mă confrunt cu aceste provocari.

 

O să fie concurență cu Martinovic, cu Gabi Matei...

Nu mă sperie acest lucru. Clubul va câștiga de pe urma luptei noastre. Gabi e jucator de echipa nationala dar eu cred că la club va juca fotbalistul care va fi in cea mai bună forma

 

Suporterilor Stelei ce le promiti?

Mai putine vorbe si mai multe fapte. Îi asigur că voi da totul pe teren pentru Steaua.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E fundas central sau dreapta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Ceahlaul a jucat fundas dreapta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omu` cica joaca mai mult fundas pe flancuri, dreapta sau stanga, unde-i nevoie.

Eu m-am referit ca acopera la numar eventualele gauri ramase in defensiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din meciurile amicale pare un jucator slab , slab de tot. Se pare ca sezonul asta va fi unul ratat , flancul drept e praf. Ceahlaul iei , Ceahlaul joci. Sper sa ma insel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut azi niste faze, de-a dreptul slabut baiatul asta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai cum sa fie altfel cand a venit la Steaua doar sa acopere blatul din sezonul trecut. Sau blaturile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gheorghe Stefan:

 

"În primul rand, vreau să vă spun de la inceput că nu sunt talhar, asa cum m-a facut Gigi. În al doilea rand, vreau să vă spun că nu eu l-am propus pe Dumitraș la Steaua, ci Reghe l-a cerut. În ziua respectivă am fost chemat la palat de catre dansii si Reghe, care era de față, l-a cerut pe Dumitras Mai mult, eu chiar i-am propus lui Gigi să-l ia si pe Adi Popa de la Chiajna, ca să intarească echipa. El mi-a spus atunci că nu e bun, dar intre timp l-a luat.

 

Acum, revenind la Dumitras Acest baiat nu este dorit de alte persoane in club, iar Gigi este influentat de persoana respectiva o stiti cu totii, n-are rost să-i dam numele. Omul respectiv este interesat să joace alt fundaș si-i tot suflă patronului Stelei tot felul de vorbe. De bine, de rau, Dumitraș a jucat 4 meciuri pentru Steaua si a dat două goluri. Altul a jucat vreo 10 si n-a dat niciun gol.

 

Gigi vrea să mi-l dea inapoi, in primul rand eu nu sunt obligat să-l iau, deoarece nu eu l-am fortat să-l transfere. Dacă eu ii ziceam lui Gigi să se arunce in put se arunca in put De două saptamani mă tot baraie cu telefoane că vrea să mi-l dea pe Dumitraș inapoi. I-am zis că pană in iarnă nu pot să fac nimic".

 

"Mi-a dat el mie 300.000 de euro pe Dumitras Fals! Eu, Gheorghe Ștefan, n-am luat niciun ban in mana deoarece banii au intrat prin contract in clubul nostru. Dacă totusi vrea să-l luam pe Dumitras ii propun o solutie acum. Noi avem semnat un precontract pentru transferul lui Andrei Pavel. Steaua trebuie să se decidă intr-un an de zile dacă la vară vor să transfere definitiv. Uite, ii propun lui Gigi să i-l dau gratis pe Andrei Pavel si să ni-l dea pe Dumitraș inapoi. Dacă nu vrea, atunci ramane să vedem ce putem să face, eu nu sunt obligat să-l iau si nici nu sunt obligat să-i dau banii inapoi"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gheorghe Stefan:

 

Dacă eu ii ziceam lui Gigi să se arunce in put se arunca in put

 

Daca ai fi mers si matale cu el... Gigi si Gheorghe, ati fi biruit si balauru' din fundu' putului... Inca nu-i tarziu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reghecampf:

 

"Consideram că a primit destule sanse din partea noastra dar nu s-a ridicat la nivelul asteptat. Ne-am hotarit să renunțăm la serviciile sale si să aducem pe altcineva in locul lui"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu cate sanse i s-au acordat,dar stiu ca altii(atacanti)tot sunt pasuiti si li se tot acorda sanse peste sanse,fara a confirma si fara....a marca!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost adus ca o mare speranță in Ghencea, insă acesta a fost nevoit să plece in cele din urmă de la echipa la care visa să joace incă din copilarie.

 

Andrei Dumitraș a fost cedat definitiv celor de la Ceahlaul Piatra Neamt după ce a evoluat un tur de campionat la Steaua, pentru care a marcat un gol in opt meciuri.

 

Asa cum ProSport anunta incă din vara primarul comunei Pomarla a declarat că noul stadion din localitate va purta numele lui Andrei Dumitraș

 

Jucatorul s-a nascut in Pomarla, localitate din nordul Romaniei, la granita cu Ucraina. Dumitru Chelariu, primarul localității de bastină a fundasului, a marturisit că face deja demersurile necesare pentru denumirea mini-arenei cu numele fostul fundaș al Stelei.

 

Noul stadion din localitate va avea instalatie de incalzire sub gazon, va avea instalatie de nocturnă si 1.200 de locuri pe scaune. "Scaunele vor fi roș-albastre. După ce terminam tot stadionul voi inainta proiectul in Consiliul Local si vom vota schimbarea numelui in «Stadionul Andrei Dumitraș». Tot in aceeasi ceremonie il vom declara si cetățean de onoare al Pomarlei", a specificat primarul Dumitru Chelariu, conform monitorulbt.ro

 

Tanarul jucator a afirmat că gestul primarului este unul care ii face onoare, chiar dacă va fi singurul jucator in activitate din Liga 1 care va avea un stadion ce ii poartă numele.

 

"Le-am spus că este un gest frumos. Mi s-a parut mult prea mult, dar am acceptat si sunt foarte onorat pentru această intentie. Mie mi-a fost suficient că au fost toti alaturi de mine si m-au ajutat de fiecare dată cand mi-a fost greu", a declarat Andrei Dumitras

 

prosport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0