Sign in to follow this  
Followers 0
Lari

Aurelian Babuțan

6 posts in this topic

Dindaratul usii pe care scrie "Director Sportiv" nu se va mai afla de azi Narcis Raducan, ci Aurelian Babutan (41 de ani).

 

"Ma bucur, Steaua este o sansa unica in viata. Nu vreau sa vorbesc, nu vreau sa apar la televizor. Nu pentru asta am venit. Doresc sa facem treaba si atat. Am aflat ieri ca voi fi numit la Steaua. M-a sunat Reghe si mi-a transmis ca voi face parte din organigrama clubului, in functia de director sportiv. Steaua este cea mai mare echipa. Este un brand. Din pacate, de mult timp nu a mai castigat titlul, dar sper ca acum sa se schimbe acest lucru".

 

In acest an, Aurelian Babutan a ocupat postul de director general la FC Brasov, de la 1 ianuarie pana pe 22 februarie, apoi a ajuns la Chiajna ca director sportiv, in stafful lui Reghecampf.

aurelian_babutan.jpg

Edited by Lari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aurelian Babutan, personajul adus in locul lui Narcis Raducan pe postul de director sportiv, este fiul unui cioban din satul Posmus judetul Bistrita.

 

Oficialul stelist si-a petrecut copilaria manand turmele de oi! După ce a evadat din lumea ciobanilor, a avut si preocupari la limita legii. "Ținea de «șase» la «alba neagra» prin Spania»! Are patru clase si cunostinte de doua Nu poate să lege o frază cu subiect si predicat. Este exact opusul lui Mihai Stoica", l-a descris un apropiat. Babutan n-a avut nicio tangență cu fotbalul, dar a razbatut in fenomen cu o singură calitate: tupeul. Este nasul lui Gabriel Muresan, mijlocasul de la CFR Cluj. În urmă cu câțiva ani, s-a facut impresar. Babutan a ajuns in conducerea celor de la FCM Targu-Mureș după ce finul Gabi Muresan i-a deschis usile.

 

Astă-toamna s-a mutat la FC Brasov, unde a lucrat cu Marius Șumudica iar cu Laurentiu Reghecampf s-a imprietenit pe cand noul antrenor al Stelei lucra la Gloria Bistrita.

 

Evenimentul Zilei

Babutan.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai atunci e in elementul sau la Steaua !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai urmeaza sa gaseasca fotbalisti fosti ciobani sau fii de ciobani si gata stana..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aurelian Babutan sustine că si-ar dori să lucreze din nou cu Laurentiu Reghecampf, ba chiar la Steaua. Cei doi au mai lucrat la Chiajna, iar Babutan a facut parte din staff-ul lui Reghe in momentul in care antrenorul a ajuns la gruparea din Ghencea.

 

După numai o saptamana Babutan, care ocupa functia de director sportiv la Steaua, a fost indepartat de managerul Stelei. Fostul oficial al Chiajnei a fost trimis in Austria să inspecteze terenurile de antrenament, iar cat timp a fost plecat, managerul Stelei a avut grijă să-l dea afara Acum, Aurelian Babutan spune că se simte pregatit să revină la Steaua, mai ales că a ramas foarte apropiat de Laurentiu Reghecampf.

 

"Vă spun foarte sincer că vorbesc cu Reghe in permanență si visul meu este să mă intorc la Steaua si să lucrez cu el in Ghencea. Știu de ce am fost si de cine am fost indepartat de la Steaua, in scurta perioadă in care am lucrat acolo, dar din respect pentru Reghe nu o să vă dezvalui mai multe detalii. Poate la vreme respectivă nu eram pregatit să lucrez in Ghencea, dar să stiti că acest lucru m-a ambitionat si simt că intr-o zi voi lucra din nou acolo. Modelul meu de manager este Marius Stan, unul dintre cei mai buni conducatori din fotbalul romanesc. Nu degeaba titlul a ajuns la Galati", a declarat pentru ProSport Aurelian Babutan.

 

Pe de altă parte, managerul Stelei l-ar dori pe functia de director sportiv pe Felix Grigore, alaturi de care a mai lucrat la Unirea Urziceni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0