Sign in to follow this  
Followers 0
1on

Adi Rocha Sobrinho Filho

41 posts in this topic

Daca mai da multe goluri... il ia Piti si pe el la nationala:))

Mai, nu stiu, nu prea pare sa aiba nici sut, nici lovitura de cap.. nimic in mod special.. doar talentul de a fi la locul potrivit ..

Cand vine vorba de atacanti nu poti avea pretentii. Le baga in poarta e bun si daca din 20 de suturi da 1-2 goluri.

Edited by ebonyc

Eu cred ca Rocha vrea sa-l imite cat mai bine pe Inzaghi. Altfel nu-mi explic de ce era in offside tot timpul.

Imi aduc aminte ca Reghecampf declara ca Rocha va da 10 goluri doar in tur.Ei bine nu e departe , are 6 in Liga 1 si 3 in EL.Sper sa nu ma grabesc cand spun asta , dar chiar e un atacant foarte bun.

daca da goluri nu-nseamna ca e un atacant bun. e peste nikolic si are putin mai mult noroc decat costea.

@ crysty14: dar ce mai vrei sa faca in afara de faptul ca da goluri?

Scandaluri cu prostituate, in baruri, cluburi, fite, ai vazut toate cele la Rocha? NU!

Daca tot este in forma si marcheaza destul de mult, eu zic sa-i dam credit.

"Am fost dezamagit, am spus-o si după meciul cu Copenhaga. Sunt de acord ca un jucator să joace mai slab, dar nu voi fi niciodată de acord cu un jucator care nu iși doreste să alerge, să facă tot ce tine de el din punct de vedere fizic pentru a-și ajuta echipa. Nu o să fiu niciodată de acord cu un jucator care intră pe teren si se face că joaca

Am avut o discutie cu Adi, stie ce vrem noi de la el si cu siguranță in urmatoarele meciuri va avea o altă atitudine. Ne intrebam si noi de ce e prins atat de mult in ofsaid. Am vorbit cu el, l-am intrebat. Adi e un atacant clasic, un numar 9. Adi iși doreste foarte mult să dea goluri si este surprins de foarte multe ori in ofsaid si nu e un lucru normal. Trebuie să lucreze foarte mult la acest lucru si la urmatoarele meciuri să joace mai bine", a spus Laurentiu Reghecampf.

Rocha e de două ori mai eficient decit Bokila, pe care Steaua i l-ar aduce ca inlocuitor. Din Romania, numai Rusescu e un golgeter mai performant decit brazilianul indezirabil.

Steaua nu mai stie ce să facă să scape de Adi Rocha, desi cifrele brazilianului arată că el a confirmat in Ghencea. Are 7 goluri in Liga 1, in conditiile in care a fost integralist numai in două jocuri, si are, in general, o eficacitate incredibilă: un gol la 86 de minute, in medie. Dintre principalii marcatori ai campionatului, doar Rusescu e mai bun ca el, cu un gol marcat la fiecare 85 de minute. Ceilalti atacanti din top 7 sunt departe de stelisti.

Bokila, congolezul pe care Becali l-ar vrea ca inlocuitor al lui Rocha, a avut nevoie de 175 de minute ca să inscrie un gol. Africanul de la Petrolul e pe pozitia a 7-a in clasamentul golgeterilor, cu un loc sub Adi. Gigi speră insă să-l obtină pe Bokila in iarna asta si să renunte la Rocha.

Steaua ar ramine cu două virfuri clare, Nikolici si Bokila. Primul a fost preferat des in acest sezon in fata concurentului sau sud-american, chiar dacă are cifre dezastruoase pentru un atacant central: două goluri in 16 meciuri! Dar Gigi il place pe muntenegrean datorită stilului sau combativ si agresiv, diferit de al lui Rocha.

Patronul anuntase la sfirsitul anului trecut că sud-americanul pe care Reghecampf l-a adus de la Chiajna astă-vară va fi cedat in pauza competitionala numai că n-a gasit solutii ca să-și ducă planul la sfirsit.

Oferit la Pandurii ca parte din tranzactia pentru Maxim, Rocha n-a mai ajuns acolo intrucit afacerea a picat o dată cu refuzul gorjeanului. Apoi Mihai Stoica a argumentat că e nevoie de brazilian in continuare, pentru ca Reghecampf să nu ramină doar cu varianta Nikolici in atac.

150.000 de euro a platit Steaua pentru Rocha. Impresarii lui au primit banii si ar mai lua 350.000 de euro dacă ar prelungi contractul si in vara viitoare

"Rocha are cifre bune, eu mi-aș dori ca patronul să-și schimbe parerea despre brazilian si să-l putem pastra la Steaua" (Mihai Stoica, manager Steaua)

gsp

caseta_golgeteri.jpg

"Adi Rocha? Să imi dea cineva 50 de mii pe el. Dinamo? La Dinamo il dau cu 40 de mii".

Ciobanul si Condescu batuseră palma pentru 30.000 de euro, insă jucatorul a refuzat să meargă la Tg. Jiu si a anuntat că vrea să-și respecte contractul cu Steaua pină la 30 iunie.

Steaua nu poate scapa de Adi Rocha, desi acesta nu mai e dorit la echipă de patron si chiar si Reghecampf l-a trecut pe lista neagra reproșîndu-i modul in care s-a prezentat in cantonamentul din Spania. Simbata Ciobanul si Marin Condescu cazuseră de acord privind trecerea atacantului la Tg. Jiu in schimbul sumei de 30.000 de euro.

Rocha insă s-a opus si i-a anuntat pe sefii Stelei că nu vrea să plece. "E Dorinta lui, mai are contract cu Steaua pină in iunie, va ramine aici", a anuntat oficial managerul Mihai Stoica. Brazilianul a plecat ieri in stagiul din Antalya, alaturi de Reghecampf si de ceilalti stelisti, si va incerca să-și cîștige un post de titular in fata celorlalti atacanti din lot: Rusescu, Nikolici, Mihai Costea si Tatu.

Cifrele lui Rocha pe prima jumatate de sezon la Steaua n-au fost foarte slabe, dimpotriva Are nu mai putin de 10 goluri marcate in 21 de partide oficiale in care a evoluat. Mai mult, in medie, a inscris la fiecare 113 minute, fiind in acest top in imediata apropiere a golgeterului Rusescu, care are un gol marcat la fiecare 94 de minute.

Ce face Reghe cu kilogramele lui Rocha

După ce Gazeta Sporturilor a prezentat fotografii de la primul antrenament pe 2013 al lui Rocha, in care se putea observa că brazilianul s-a ingrășat in vacanță, dar si după ce Mihai Stoica a admis că "Rocha a venit cu surplus de kilograme", antrenorul a anuntat strategia in privinta lui.

"A mai dat jos din ele, cred că mai are maxim 1-2 kilograme in plus, dar i-am facut un program special si incercam să transformam kilogramele lui in plus in forță, după modelul Hulk", a declarat Reghecampf la GSP TV.

1 gol a marcat Rocha pentru Steaua in ultimele 4 luni si jumatate, in partida Chiajna - Steaua 0-6

250 de mii de euro a investit Steaua in Rocha pină in acest moment: 150.000 de euro primă de instalare, 80.000 de euro salariul pe 8 luni, 20.000 de euro prime

18 goluri a marcat Rocha in tot anul 2012 pentru două echipe din Romania, Chiajna si Steaua, in tricoul carora a bifat 36 de meciuri in 3 competitii diferite

gsp

Sign in to follow this  
Followers 0